27327
-
DannyBoy #6349 Én már ddosoltam is az SGt, ha atvitt ertelemben nezzuk a dolgokat -
#6348 Regisztráció időpontja: 2001. 09. 15.
te mióta is építed a fórum közöségét? -
DJviolin #6347 Éjen!!!!!!!!!!!
Sikerült büntipontot kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig a fórumokon csak halottam róla, hogy hogyan mükszik, de most megtapasztalhattam. Most nagy ivülősen mehetek vissza fórumozni mindenféle vagánygyerek közé. kösszencs. egyébként mindenben igazatok van. -
DannyBoy #6346 jeszoké
[/SPAM] -
DannyBoy #6345 Ebben nem vagyok olyan biztos:DDD -
#6344 én is tévedhetek. -
DJviolin #6343 Egyszinten vagyunk DannyBoy! -
DannyBoy #6342 ne bántsd, újreg de legalább nem rosszindulatú 1-2 hónap és majd átlátja a helyzetet, ha meg nem akkor......
Ezt itt és most megkérdőjelezném:D -
DannyBoy #6341 FETRENGEK:DDDD -
DJviolin #6340 tudom hogy moderátorok. ÉS???????? Attol még nem ilyedek meg tőlük. Nem szabad behódolni a karhatalomnak! soha -
#6339 Francba, erről lemaradtam :( -
Vegyél egy nagy levegőt, számolj el 10-ig, olvasd el a hivatalos moderátorok listáját és csak utána szólj be akárkinek is :) -
DJviolin #6337 Ez is nem egyenjogúság, hogy fizetsz sms-be, és már törölheted más hozzászólását? Holvan itt az egyenlőség? -
#6336 Dehogy bántom :)) A legutóbbi kommentje kifejezetten tetszett :)) -
#6335 ilyen stílussal nem leszel itt hosszú életű! nem tűrjük a személyeskedést, különösen nem az általánosban! -
#6334 ne bántsd, újreg de legalább nem rosszindulatú 1-2 hónap és majd átlátja a helyzetet, ha meg nem akkor...... -
#6332 csak hogy értsd miről beszélünk, újreg vagy mert lövésed nincs a dolgokról és okoskodsz, nem a hozzászólás szám számít hanem azok tartalma. -
#6331 Ó igen! Érzem, hogy ezzel lendületet vett a karriered itt az SG-n... -
#6330 felső, alsó index makó? (tudományosba) -
DJviolin #6329 VIP ST-nek: Több mint 260 posttal újreg vagyok? Én meg t*jok a csillagjaitokra nevetek mellett. Van egy rokonom, akinek 3 van a vállapján. :-)) Szóljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nekiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6328 a cset-ben nem kéne a sorrendet kisbetű-nagybetű érzéketlenné tenni? -
#6327 Legyen áthúzott betű makró htx! -
#6326 Láma szeme, láma szeme sötéééét kééék! :) -
#6325 -
CUCLI #6324 erre gondolsz? -
#6323 újreges lámát valaki szúrjon be pls ;> -
DJviolin #6322 Az kellene az sg-nek, hogy akik létrehoznak egy témát, azok bármikor szerkeszthessék a fórum jellemzését, vagy akár törölhessék a fórumot. A fórum logóját saját maguk tudják betenni. Tehát legyenek a létrehozók a topikgazdák. Ők legyenek a saját topikuk mindenható urai, elvégre ők hozták létre.
DJviolin -
#6321 nekem is volt ma több ilyen (nemszokott)
refresh megoldja -
#6320 szopacs, valaki bannolt mert nem szeret! -
Aspyrin #6319 hi
-
CUCLI #6318 ddddddddd:::: -
#6317 A feltételeket a moderátorok kiigazíthatják, szólhatnak érte, és az lenne a normális hogyha a sok buzizás, köcsögözés eltűnne a gumin kívülről.
Ezt elősegíthetik a moderátorok.
Mert a fórumra akárki bejöhet ld. Dboy .. a moderátorok viszont a gyenge szinvonalat kiszűrhetik. -
#6316 Mivel DBoy az, feltételezem, hogy a 10 alatti IQ számot jelöli.... -
CUCLI #6315 Ha cseten átvan húzva valaki neve az mitjelent? -
#6314 ugye érzed, hogy ez rágalmazás, amiért beperelhetlek? -
Garfield #6313 Kis csacsi, mit hittél, miért indult el az SGMail? Egy év múlva eladják az adatbázist egy valag lóvéért. -
#6312 -
#6311 Igazából az adblocker nem számít, a fórumozókat úgyis büntetjük majd letilthatatlan szöveges linkhirdetésekkel :D -
akos #6310 Nem olvastam. Sry. -
#6309 St egyszer már leírta hogy müxik ez.