Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
te meg egy ostoba elfogult tirpák vagy
vagy csak moderátorként lehet szidni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Meg az a nagy fehérség ott felül... szerintem annak is legyen valami passzoló világoskék alapja. (bár banner nélkül az is, meg ez is bután néz ki...😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az indexen több (és pontosabb) tudományos (és IT) hír van mint itt
fõleg ahol ekkora az információhiány és tájékozatlanság
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
de kajak ha nem kezdtek el vitázni róla fel se tûnik hogy most full fehér eddig meg valami felhõ volt...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
1./ Kicsi volt a menü nem tudtunk bele pakolni. vissza kellett térni a 2 soroshoz, ami tavalyelõtt volt utoljára.
2./ nem látszott a felhõkön a banner. A bannerek egyébként sok esetben ki is lesznek teljesen kapcsolva
3./ felhõsnek elég rossz helyen volt a keresõje
4./ ki kellett írni, hogy tudatosuljon: MÁR JÓ RÉG ÓTA NEM SUPERGAMEZ a nevünk, hanem SG Informatika és Tudományos Hírmagazin, tekintettel arra, hogy erre van a tömegigény, nem a játékhírekre.
5./ utoljára és nem utolsósorban: felesleges a sok csicsa, ez a grafika 7 kbyte összesen, gyorsan letöltõdik
sokkal egyszerûbb lenne ha vmi olyasmi lenne az oldalszerkezet ahol könyebb lenne vmi cserélgetõs logót kialakítani... pl. ha egy csikban kifutna a fejtetõn vagy vmi keretszerekezet megjelenne körötte, akár lehet balra zárt teljesen kihuzott is stb., csask ne ez az ide-oda dobált feeling lenne...
nem akarok megsérteni senkit, de sztem a régi is elég huladék volt noha már sikerült megszokni és elfogadni..😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
vagy