Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak topikok, amik nincsenek...?!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
mert ha sokáig volt akkor jó h 13kor ébredtem 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

http://fly.pardey.org

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tessék, mindennapra mûködik 😊
tomsolo: akkor passz 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
némelyik topikban okés, nemelyikben nem, most pl itt se tudok...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
OPERÁN ÉS EXPLORERBEN IS!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ott azt csinálsz vele amit akarsz 😛
http://fly.pardey.org
Boldog Karácsonyt!
azért, mert a Képtárat függetlenül az SG-tõl én csináltam, csak sg-s hoston van.
De csak neked átírtam SG-re, be happy! 😊
shit happens
nem értem, itt bizonygatjátok, hogy sg a oldalnak a neve, de a képtárnál supergamez van... 😛
:-O http://www.ashes.hu O-:
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
elõny: kevesebb moderátori melo, szabadidõ stb 😄
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Kicsit még kéne csiszolni ezen a felsõ részen 😊
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
nem a weblap fentartójának a hibája hogy az IE nem szereti az rss-t, kérték ezt a funkciót erre õ berakta, aki használni akarja az úgyis olyan böngészõt/progit használ ami kezeli...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A weblap fenntartójának kellene azzal foglalkoznia, hogy minden software-rel kompatibilis legyen a weblap, nem fordítva.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n