Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Aha rossz. Az IE-vel is ugyanez a helyzet, ráadásul a legkissebbre van állítva a betûméret. Szerintem hagyd inkább. Azért kösz, hogy megpróbáltad.

St
Állítottam rajta, még mindig rossz?
ollie
myie2, ill. most már Maxthon, tehát IE motor

precision
ja ok

Bazinga!

RelakSfromhome
vagy inkább milyen felbontás? A Mozillának be lehet olyan dpi-t is állítani, aminél a legkisebb ekkora lesz...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

precision
legkisebb ilyen batárnagy??? milyen böngészõ?

Bazinga!

ollie
a legkissebben van

RelakSfromhome
Mer vak vagy! Vedd kisebbre a betûméretet, és jó lesz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ollie
Ez mitõl ilyen nálam? A (FÕOLDAL/INFORMATIKA/HARDWARE/ST😎 csíkra gondolok.

tomsolo
érdeklõdnék meglehetne oldani hogy pl. egy házigazda az általa megnyitott topik olvasásából kizárjon embereket... így nem feltétlen kéne bann-olásért könyörögni meg minden hanem egyszerûen lehetneszabályozni ezeket az eseteket...

elõny: kevesebb moderátori melo, szabadidõ stb 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tuvok

St
csináltam egy magyarázatot neki, remélem most már érthetõ
Geeryy
az "ingyenes fórum"-ot tegyetek majd a impresszum möge.thx.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Punkerwork
ahogy én se 😊 de ez nem az SG hibája 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Tuvok
de akad 1-2, akinek meg hasznos (valamire 😄)

St
abban igaza van mindenkinek, hogy csomó ember csak hülyén néz ha meglátja az rss-t, elõször én sem tudtam hová tenni
Hát remélem, hogy a jövõ héten is fog 😄
Kicsit még kéne csiszolni ezen a felsõ részen 😊
CLINT EASTWOOD9
ez az sg már hetente újul

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

traXion
ok

Punkerwork
"A weblap fenntartójának kellene azzal foglalkoznia, hogy minden software-rel kompatibilis legyen a weblap, nem fordítva."

nem a weblap fentartójának a hibája hogy az IE nem szereti az rss-t, kérték ezt a funkciót erre õ berakta, aki használni akarja az úgyis olyan böngészõt/progit használ ami kezeli...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

tomsolo
HOHHA!

traXion
Nem rettegek, elégedett vagyok az IE mûködésével is.
A weblap fenntartójának kellene azzal foglalkoznia, hogy minden software-rel kompatibilis legyen a weblap, nem fordítva.

Aquir
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
nem, nekem az opera rögtön értelmezi, és kirakja rendszerezve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
de hát neked is igy jelenik meg, ugye? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
mert kell hozzá egy rss aggregátor... vagyis opera beépített, vagy külsõ - lásd Albion... komolyan mindenki retteg a google-t használni valami ismeretlen dolog megismerésére? inkább klikk és bámulja az xml-t...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
(mindenkinek) 😊

traXion
Az "rss hírek" mért így jelenik meg nekem? 😊

Punker
nagyon gyorsan el tudja varázsolni a jelenléted nyomait 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
de ezt se itt kellene megbeszélni 😊 van rá offtopic meg ketezer 😄

Dzsini
a lámpásom egy bizonyos nagyon kedves ismerõsömnél van. és tudok varázsolni is 😊

mikike
és nem lax palackban

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

tomsolo
akkor mond meg lééci hol van a lámpád!!!! 😊

mikike
nem tudsz varázsolni

Dzsini
miért ne lennék az?

Punker
pedig az, csak nem szabad felbosszantani 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mikike
nem hiszem el, hogy igazából is dzsini vagy

Dzsini
hát, egy Dzsini nehogymár negatív népség legyen 😄

mikike
és az mitõl van, hogy te meg általában kedves vagy az emberekkel?

Aquir
kúl, mer télleg kattingatok, aszt egyszercsak "mi a.." 😊

hen-tes
hát ha tegnap még nem volt , akkor valószínûsithetõ hogy IGEN!! MA!!4

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir
ma lett új a menü? 😊

Ams
vá, tomsolo design rulez😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

tomsolo
okés, szeptemberben erre még visszatérünk...😊

Ottto
Jó a menü

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

St
99%
😊

Dzsini
valahol igen, de vannak kifinomultsági fokok 😊) tudod az a profi, aki úgy tud elküldeni a bús .....-ba, hogy már alig várod, hogy menj 😉

Aquir
nana 😊

mikike
már ha elmondja a véleményét

mikike
azért ez elég sarkos volt

de bizonyos szempontból minden fórumozó egy fikázó