27327
  • cSuwwi
    Firefox is írja
    Eszközök -> Javascript konzol

Hiba: document.body has no properties
  • Punkerwork
    képet :)
  • ollie
    St, nem lehetne javítani a javascript hibát a topicok betöltődésekor? Kb ugyanaz, mint a chatnél volt, de itt 2 is van.
  • IlluminatoR
    Na de keres és topikot nyit egyszerre? :o
  • laliking
    új szmájlik
  • Aspyrin
    hosszú lenne kifejtenem -.-
  • PResident Evil
    lál
  • DanielT
    Módosítva kicsit: minden újregnek autoban 1 hétre kommentenként :D Maj' lenyugszanak :))
  • Sadist
    Inkább olyat kéne, hogy topiknyitás után lefut egy keresés script és ha 90%-ban egyező topikot talál, akkor autoban 1 hétre
  • PeeTeR
    pedig celszeru volna... csak ma mennyi agyatlan topic volt? (Quake III Arena -rol nem is beszelek mert az egyszeruen SG OFF volt...)
  • Dichter
    vótmá róla szó, de sajna nem került megvalósításra.
  • PeeTeR
    na ez viszont egy nagyon jo otlet (szvsz)
  • PResident Evil
    sztem topicnyitás gomb után egy automata keresőt kellene beiktatni, ami azonnal rákeres a beírt szövegre az adatbázisban...
  • IlluminatoR
    Azt mi a f@sznak? Unatkoznak a modok?
  • Aspyrin
    szerintem nem véletlen, gondolom adni kell teret egy kis flémnek is, stb..
  • IlluminatoR
    Még sincs érvényben.
  • Aspyrin
    lerágott csont
  • IlluminatoR
    Javaslom, hogy ha vki topikot akar nyitni legyen ott kib@szott nagy betűkkel írva, hogy HASZNÁLD A KERESŐT!, három nyelven, hogy biztos megértse, és alatta a kis gomb amivel megnyílik a topik, de elfogadja a büntetést, esetleg bant, ha van már ilyen topik.

Forrás.
  • PeeTeR
    privat uzeneteknel: lehessen kijelolni egyszerre tobb uzenetet a torlesnel. mint e-mail -nel. kis pipa vagy nemtom mi (akarmi) aztan torles.

hm?!
  • Aquir
    lehet azért hogy a távolságot érzékeltesse :)
  • Falconer
    Szerintem nem, indexen is vannak ilyenek, és ott sincs semmi extra.
  • maozedong
    mint ahogy az orvosi igazolás hamisítás, az érettségi, sztem ez lehetett volna a harmadik fellendülés :FDSF
  • Falconer
    Az nem eröszak lett volna, az egy békés gyerek :) Meg magánügy, ahhoz St-nek semmi köze. Abbol nem hiszem, hogy lett volna bármi is, vannak ilyen emberek.
  • maozedong
    családon belüli erőszak botrány is jó lett volna[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122162832][/URL]
  • Falconer
    Über poén :D
  • akos
    Láttam, de attó' még yo :)
  • Sadist
    Széle kilóg.
  • akos
    Új szmájl:

Pls! Htx... :)
  • Loál János #6561
    Köszi. Akkor még talán sikerül s.k. is lefotóznom. :)
  • St
    igen, szept 1. megvettük 5 hónapra
  • Loál János #6559
    :D! És meddig lesz még kint? Nyár végéig?
  • Láma!
    :DD
  • St
    igen, határozottan. bár legjobb az érettségi volt...
    (annak ellenére, hogy kvara nem örültem neki...)
  • artschiatwork
    Javasoltam már korábban és el lett vetve az ötlet.
  • Loál János #6555
    St!

A metróaluljárós reklám érezteti hatását? Több volt a regelés azóta?
  • ScOrpY
    Sztem ahogy bejön a sg fórum a saját fórumok alá csinálni egy olyat hogy SG: xy Connection
    és átpakolni az összes konneksön topikokat
  • sokoo
    sztem igy jo ahogy van. a forumon annyit lehetne moddolni, hogy
    - egy user hozzaszolasait lehessen listazni
    - a user adatlapjan a nyitott topikjai mogott legyen ott a hozzaszolasok szama, es az utso hozzszolas
  • Sir Quno Jedi
    Szetrintem az SG jó így ahogy van (max. gyorsulhatna, de ahhoz már túl nagy) ! De ha arculatváltásra vágynak a kecsegék, akkor szavazhassanak csak a két évnél régebben regisztráltak (mivel azoknak lehet töri-ismeretük errefelé), hogy maradjon-e ez a design, vagy ne és ha ne akkor milyen szintű változtatást óhajt a nagyérdemű (3-4 szint felsorolásával). Nem bonyolult és tiszta vizet önt a pohárba. Utána meg majd St jól eldönti mit tesz ezen ismeretek fényében (már ha akar).

BÁR megjegyzem ez továbbra sem demokrácia és vélhetőleg nem is áll tervben, hogy az legyen !!!
  • ReTeK
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    Valamilyen módon lehetne jelezni azt hogy egy topic tetszik-nemtetszik-undorító-törölnikellene-stb.
    A neve felett/alatt vagy akárhol megjelenne egy pici ikon ami az összesített eredményt mutatná.
  • Aspyrin
    Mi kéne, hogy még jobb legyen?
    Folyamatosan káromkodók ideiglenes kitiltása. Gondolok én olyan emberekre, akiknek minden harmadik hozzászólása egy trágár kifejezés(cseten/fórumokon), és mivel általában siheder tinédzserekről van szó, még arra sem képesek, hogy mondanivalójukat kitakarják kultúráltan.