27327
-
#6589 Firefox is írja
Eszközök -> Javascript konzol
Hiba: document.body has no properties -
#6588 képet :) -
#6587 St, nem lehetne javítani a javascript hibát a topicok betöltődésekor? Kb ugyanaz, mint a chatnél volt, de itt 2 is van. -
#6586 Na de keres és topikot nyit egyszerre? :o -
laliking #6585 új szmájlik -
Aspyrin #6584 hosszú lenne kifejtenem -.- -
#6583 lál -
#6582 Módosítva kicsit: minden újregnek autoban 1 hétre kommentenként :D Maj' lenyugszanak :)) -
#6581 Inkább olyat kéne, hogy topiknyitás után lefut egy keresés script és ha 90%-ban egyező topikot talál, akkor autoban 1 hétre -
#6580 pedig celszeru volna... csak ma mennyi agyatlan topic volt? (Quake III Arena -rol nem is beszelek mert az egyszeruen SG OFF volt...) -
#6579 vótmá róla szó, de sajna nem került megvalósításra. -
#6578 na ez viszont egy nagyon jo otlet (szvsz) -
#6577 sztem topicnyitás gomb után egy automata keresőt kellene beiktatni, ami azonnal rákeres a beírt szövegre az adatbázisban... -
#6576 Azt mi a f@sznak? Unatkoznak a modok? -
Aspyrin #6575 szerintem nem véletlen, gondolom adni kell teret egy kis flémnek is, stb.. -
#6574 Még sincs érvényben. -
Aspyrin #6573 lerágott csont -
#6572 Javaslom, hogy ha vki topikot akar nyitni legyen ott kib@szott nagy betűkkel írva, hogy HASZNÁLD A KERESŐT!, három nyelven, hogy biztos megértse, és alatta a kis gomb amivel megnyílik a topik, de elfogadja a büntetést, esetleg bant, ha van már ilyen topik.
Forrás. -
#6571 privat uzeneteknel: lehessen kijelolni egyszerre tobb uzenetet a torlesnel. mint e-mail -nel. kis pipa vagy nemtom mi (akarmi) aztan torles.
hm?! -
#6570 lehet azért hogy a távolságot érzékeltesse :) -
#6569 Szerintem nem, indexen is vannak ilyenek, és ott sincs semmi extra. -
#6568 mint ahogy az orvosi igazolás hamisítás, az érettségi, sztem ez lehetett volna a harmadik fellendülés :FDSF -
#6567 Az nem eröszak lett volna, az egy békés gyerek :) Meg magánügy, ahhoz St-nek semmi köze. Abbol nem hiszem, hogy lett volna bármi is, vannak ilyen emberek. -
#6566 családon belüli erőszak botrány is jó lett volna[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1122162832][/URL] -
#6565 Über poén :D -
akos #6564 Láttam, de attó' még yo :) -
#6563 Széle kilóg. -
akos #6562 Új szmájl:
Pls! Htx... :) -
#6561 Köszi. Akkor még talán sikerül s.k. is lefotóznom. :) -
#6560 igen, szept 1. megvettük 5 hónapra -
#6559 :D! És meddig lesz még kint? Nyár végéig? -
#6558 :DD -
#6557 igen, határozottan. bár legjobb az érettségi volt...
(annak ellenére, hogy kvara nem örültem neki...)
-
#6556 Javasoltam már korábban és el lett vetve az ötlet. -
#6555 St!
A metróaluljárós reklám érezteti hatását? Több volt a regelés azóta? -
#6554 Sztem ahogy bejön a sg fórum a saját fórumok alá csinálni egy olyat hogy SG: xy Connection
és átpakolni az összes konneksön topikokat -
#6553 sztem igy jo ahogy van. a forumon annyit lehetne moddolni, hogy
- egy user hozzaszolasait lehessen listazni
- a user adatlapjan a nyitott topikjai mogott legyen ott a hozzaszolasok szama, es az utso hozzszolas -
#6552 Szetrintem az SG jó így ahogy van (max. gyorsulhatna, de ahhoz már túl nagy) ! De ha arculatváltásra vágynak a kecsegék, akkor szavazhassanak csak a két évnél régebben regisztráltak (mivel azoknak lehet töri-ismeretük errefelé), hogy maradjon-e ez a design, vagy ne és ha ne akkor milyen szintű változtatást óhajt a nagyérdemű (3-4 szint felsorolásával). Nem bonyolult és tiszta vizet önt a pohárba. Utána meg majd St jól eldönti mit tesz ezen ismeretek fényében (már ha akar).
BÁR megjegyzem ez továbbra sem demokrácia és vélhetőleg nem is áll tervben, hogy az legyen !!! -
#6551 Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Valamilyen módon lehetne jelezni azt hogy egy topic tetszik-nemtetszik-undorító-törölnikellene-stb.
A neve felett/alatt vagy akárhol megjelenne egy pici ikon ami az összesített eredményt mutatná.
-
Aspyrin #6550 Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Folyamatosan káromkodók ideiglenes kitiltása. Gondolok én olyan emberekre, akiknek minden harmadik hozzászólása egy trágár kifejezés(cseten/fórumokon), és mivel általában siheder tinédzserekről van szó, még arra sem képesek, hogy mondanivalójukat kitakarják kultúráltan.