Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
rendben

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakS
Házigizda szerkesztési joggal (Garfield-es topikban néha jó lenne a fordítás bebiggyesztéséhez, mert pl 5 hozzászólással késõbb már nem akkora poén)

Két házigizda egy topikhoz 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

szerintem biztos szomoru volt

Punkerwork
már mint hogy ennyien kiváncsiak rá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
és legalább örült neki?

St
ja most hívott a szerzõ kérdezte mérnem elérhetõ a szoftver. mondom mert nem tudjuk hardverral követni.
mikike
nem, mert telefonos riport is volt a szerzõvel

Dzsini
hát, gondolom a zindekszrõl olvassák fel a híreket, mint jópár másik oldal (meg 1 tv is)... (van 1-2 hírszerkesztõ ismerõs, de az okosabbja külföldrõl fordít, hogy ne legyen ennyire feltûnõ 😄 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mikike
igen azt

St
lottotitka.sg.hu -t bemondták?
Dzsini
mindig hallottam, hogy kipakolnak 1-1 linket midnenféle helyekre, és az hanyattvágja a szervert 😊 most már láttam is...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mikike
hiába...
így lesz egy hírbõl bulvár...

St
helyes
jöjjenek csak az sg-re mind
mikike
mán a Lágerrádió is bemondta

St
hülye kérdés
Dzsini
#1548 😉

tomsolo
ménem az indexre? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
😄
akkor most jönnek a hitek a hirdetõfelületre 😊))

St
nem, mert ráirányítottam a lottotitka.sg.hu -t a www.sg.hu -ra

ha ilyen bunkók, hogy még csak nem is szólnak akkor kapják be
Dzsini
indexék meg nem szóltak elõre mi? :o) és akkor most csináltál oda egy sorbaállót vagy valamit? vagy várható estefele még ilyen hanyattesés?

St
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33563
tomsolo
én nem találtam 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
nem, csak a szoftver nincs még optimalizálva többfelhasználós környezetre. minden lottoszámítást egy 70 megás adatbázisból készít, ahol végig kell néznie 4m rekordot.

ha erre rámásznak egyszerre 5e-ren akkor behal a szerver, de egyébként egy duál xeon is meghalt volna ez alatt.
Dzsini
ekkora pofont kapott a szerver? hijjj... én is néztem hogy kikerült, de nem gondoltam volna, hogy a leállás abból adódik.

Punkerwork
😞((

St
olvasd néha a híreket is és akkor megtudod
Loál János
És az mi az?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

St
index lehozta hírnek a lottotitka.sg.hu -t és az indexesek túlterhelték a szervert 😞(

Dzsini
milettvóna? 😊 ebédszünet 😊

Loál János
Mivótez?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
ázok

Bazinga!

mukika
<-- JÓAK

Tuvok
sry 😉

Tuvok
örülhetsz 😊
még ebállítást se találtam ilyesmikre ...

RelakSfromhome
Nem szvsz

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Mi van vele? Nekem ilyet a Mozilla még nem produkált

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dzsini
nagy baj, ha (magamat is beleértve) megkérek mindenkit, hogy a böngészõháborút ne itt folytassák?

Tuvok
#1493 ? 😊)

RelakSfromhome
Azt én egy-két hét után leszedtem, mert folyton lenyúlta a billentyûzetkezelést, ha [-et nyomtam

Aki meg köpköd a FireFox-ra (ami tudtommal még 0.akárhány), az nézze meg a Mozillát. Ha valaki nem IE specifukus fícsört használ (mint a cset a fórum fõoldalán pl) akkor nem lesz vele gondja a megjelenítésnél

hen-tes
ezt meg hogy érted ?
(sry az offért)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Tuvok
"Firefox megfelel?"

NEM :o))

[HUN]PAStheLoD
hmm .. érdekes egy név , olyan nárcisztikus 😄DD
amúgy ha nemsikerül a Gumiszoba szókompozíció értelmét kihámozni , segítünk van egye egy ilyen szép nagy sárga épület lipómezõn példának okáért , amibe az olyanokat zárják mint akik bennt vannak (gyk IDIÓTÁKAT) .. és ennek a lényege többek között az is , hogy ZÁRT .. azaz nem jönnek ki az IDIÓTÁK , ill csak akkor ha már nem tekintik õket IDIÓTÁKNAK , azaz ott bent bárki lehet IDIÓTA , de ha kijön akkor már nem .. remélem sikerült megvilágítani akár csak halványan is a "gumiszoba" lényegét , és ha van neki , akkor ételmét is ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dzsini
nem szólok többször: a gumiszobás dolgokat NE HOZZÁTOK IDE.

Nocsak egy újabb Mike hívõ....

\"Öreg vagyok én már ehhez\" ;) \"Szép hozzászólás, gratulálok...\" ;)

hen-tes
az..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hmmm... Gondolod?
Inkább kudARC...

érdekes egy arc vagy

[HUN]PAStheLoD
pontosan.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hmmm... Értem... Hát bocsánat.

Dzsini
a gumiszobának megvannak a maga moderátorai, az ottani dolgokat NEM hozzuk ki az általánosba. akinek nem tetszik, ami ott megy, nem kell olvasnia/írnia bele.