27327
-
Garfield #6630 Szerény véleményem szerint a Gugli a kérdések nagy hányadára választ ad, a maradékra meg van elég topik itt.
Mellesleg pedig sokkal valószínűbb, hogy inkább olyan topikokat nyitnak, melyek már léteznek, csak a kedves újreg lusta utánanézni. Szóval az általad említett arány sokkal inkább így néz ki szerintem:
És miért büntessünk 5x ember hülyesége miatt x embert? -
#6629 Ez azért nem jó, mert mi van, ha valaki azért regel, hogy egy problémájára orvoslást találjon, de nincs topik, amiben ezt megkapná. És miért büntessünk x ember hülyesége miatt 5x embert? -
Garfield #6628 Az elírás mutatja, hogy eredetileg 100-at írtam. -
Cicero #6627 PcDome-on 200-ig nem enged :) -
Garfield #6626 "száz" helyett ofkórsz "ötven". -
#6625 errol beszeltunk Carlos -szal is a GTASA topicban :) -
Garfield #6624 Tudom, hogy pusztába kiáltott szó, de nem lehetne az újregek topiknyitási jogát a regisztráció után 50 hozzászólásig ÉS 1 hétig felfüggeszteni?
Értem ezalatt, hogy a regisztráció után 1 hétig, illetve 50 hozzászólásig nem nyithatna topikot. A két adat közt a kapcsolat konjunktív, vagyis hiába szpemmerkedik az illető valahol, egy hétig akkor sem nyithatna és hiába nem néz a fórum felé egy hétig, ha nem szólt hozzá száz alkalommal, szintén nem nyithatna. Így lehetne biztosítani, hogy ha akar valamit, akkor előbb "szoknia kell a légkört".
Erről jutott eszembe. -
#6623 Veszett jó csajos topikban nem is kell :D Meg aki nem emlékezne az előzményekre, annak úgyis ott lenne a lehetőség, hogy az egész oldalt listázza. -
#6622 nem emlékeznél, hogy mikre válaszolnak, nem értenél semmit az egészből -
#6621 Miért, szerintem jó ötlet. Vagy úgy is lehetne, hogyha a topik címe mellett az "x új üzenet"-re kattintanál, akkor csak az új üzeneteket listázná. Ha meg a topik nevére, akkor ugyan úgy lenne, mint most. -
#6620 nemö -
Cicero #6619 :o -
#6618 Nem. :) -
#6617 Ennél a pirosvonalazásnál nem lenne jobb megoldás, ha a kedvenc topik megnyitásánál csak az új hsz-eket írná ki?, és ha vki vissza akar olvasni akkor lapozni kell. Vagy ha frissít, akkor mint most ahogy eltünik a pirosvonal, megjelennének a többi hozzászólások. Ha túl sok az el nem olvasott üzenet, és annál kevesebb a "Megjelenő fórumüzenetek száma" akkor meg úgyis lapoznia kéne, mint most. -
Balu san #6616 Ritkán értünk egyet... de szerintem ez egy abszolút életképes ötlet! Forgalmas alfórum lehetne, ráadásul kicsit élére állítaná az Általánost. Bízunk benne, hogy megvalósul. -
#6615 ezt most találtam :)
-
#6614 "barátok" csoportosítást kéne bevezetni. Például van egy User, és az felveheti barátnak ezt és ezt az Usert. És mondjuk priviket tudnak küldeni egymásnak, úgy hogy elég egyszer elküldeni... És saját fórumot közösen házigazdálgathatják... és még lehetne sorolni mire lehetne ez jó...
pl ugy ahogy vannak a modok is, csak ház az mod... ez meg ilyen másabb jelegű lenne! és szabadabb, bárki felveheti magánka bárkit. mind a chaten
/sorry ha kicsit összefüggéstelen, de sztem lehet érteni mit akartam mondani:D -
#6613 nem, ez 1024-re optimális -
#6612 Ez az oldal-beállítás (ha jól sejtem) 800*600-as felbontásnak optimális. Jó lenne, ha lehetne választani a felbontásokból, pl: 1024, 1280, 1600 (na jó, ez az utolsó túlzás lehet)! -
#6611 Nekem néha kicsit csalni szokott, néha az utoljára olvasott üzenet alá rakja a vonalat 1-2 hozzászólással. Meg ha 2 új üzenet van, akkor nincs ugrás az uccsó olvasatlan üzenet gomb (de ez gondolom másnál is így van). -
#6610 Most pl. jo nekem is. De amikor irtam nem volt az. Meg tegnap is emlékszem hogy nem. -
#6609 most megy nekem is, de nálam is sokszor előfordult már hogy vagy nem ugrik oda ha rányomok hogy ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez, vagy ki sem teszi a piros vonalat, holott több mint 1 új üzenet van az adott topikban -
#6608 nekem most müxik. -
#6607 ok -
#6606 A hiba az én készülékemben van? -
#6605 nekem mostanság nem mükszik a pirosvonal -
#6604 részemről lehetne, de ehhez a főszerk. beleegyezése is kell, ő meg szabadságon van -
#6603 St általánoson belül hány autós topic kell az első oldalon ahoz hogy külön alfórumot kapjanak? Annyi autó-motor topic van már fennt, kezd zavaró lenni. -
Cicero #6602 Annak is nézheted, mert akik szavaztak, azoknak kell is :) -
#6601 Nem szavazat kell 30, hanem megrendelés -
Cicero #6600 Összegyűlt a 30 szavazat a Loál polóra -
#6599 akkor próbálj neki háttérkép url-t is adni -
Cicero #6598 D: -
#6597 Köszi, de sajnos nem oldotta meg (erre állítottam: #c0c0f0, de előtte is volt, ez: #d0d0f0). -
laliking #6596 ehh -
#6595 plz jpg-ként töltsd fel. -
#6594 finoman fogalmaztál. -
Chief #6593 idióta, bmp-t belinkelni... -
#6591 állíts be valami háttérszínt a beállításoknál és akkor megszűnik a hiba -
#6590 Itt a kép. :) Ráadásul 2x is egymás után.