27327
  • maozedong
    40 hsz flame-t visszatörölhetitek.

Oprendszerek témakörbe kéne egy moderátoros topik, mert már ott is egyre több az észlény.
  • Falconer
    Mert?
  • RelakSfromhome
    hmm...

"Ebben a topicban szpemmelni/csevegni tilos!
    Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"

Úgyhogy legyetek szivesek legalább az Off-topik topikba átmenni...,
  • Taranov
    "a csóka amikor elindították már fullosan top100-ban volt..."

Sry, ezt nem tudtam.

"és nem tom milyen álomvilágban élsz de a legtöbb embernek nincs 10-15 milla fölös pénze beindítani ilyesmit."

Akinek van vállalkozása, annak pénze is volt, mikor indította.
  • Punker
    a csóka amikor elindították már fullosan top100-ban volt...
    és nem tom milyen álomvilágban élsz de a legtöbb embernek nincs 10-15 milla fölös pénze beindítani ilyesmit.
  • Taranov
    Ne túlozz azért, lehetséges, hogy anno pl. 10 vagy 15 millióból indították az indexet, ennyije meg bárkinek lehet.
    De én sem tudom persze.
  • Punker
    kezdjem veled?
  • ivjoe
    "Ebben a topicban szpemmelni/csevegni tilos!
    Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"

Psszt, mert prezi bevágja a "flém szagot érzek" képt.
  • Punker
    index-et ne ide vedd, azt eleve milliárdosok csinálták, hwsw vagy prohardver meg teljesen más stílus...

abban igazad van hogy minden pénzkérdés.
  • Taranov
    Arra nem gondoltál, hogy fel lehet venni alkalmazottakat? :)
  • Falconer
    Egy jó rendszergazdával egy ilyen fórumot sem nehéz összehozni, annak meg végképp semmi értelme, hogy St a korával dicsekszik.
  • PResident Evil
    arc topik
  • Taranov
    Tényleg nem kell sok ész, alaptőke kell hozzá.
    Az viszont tény, hogy azt jól kell használn.

Német és angol ügyfelek előregisztrálnak főleg .eu domaineket, és az a párezer domain, amit valószínűleg én fogok regisztrálni, bőven elég ahhoz, hogy nagyon is jó üzlet legyen.
    Azt mondtam, hogy most van 3 cég Magyarországon, és az akárhogy nézem, nem annyi, mint csillag az égen, szóval a sarkítással szépen állj le.
  • cSuwwi
    ha jó a beszélőkéd, egy webhosting céghez tényleg nem kell sok ész (pláne egy jó rendszergazdával)

de ne legyen nagy az arcod a .eu-dra, nem hiszem hogy egymást törik az emberek, hogy ilyen domainjük legyen (bár biztos jobban tudod). még csak 3 van, lesz majd több is
  • Sadist
    Számítástechnikai tudás pedig főleg nem kell semmihez.

Ezt én ilyen bizton nem állítanám...
  • Taranov
    Mint már mondtam, nekem nincsen és nem is lesz ilyen portálom, mert nem látom benne a bizniszt, de nézd meg akár az index.hu-t, hwsw.hu-t, akár a prohardver.hu-t.
    Van fórum mindegyiknél, és még a hirdetők is jobban jönnek.
    Legalábbis nekem úgy tűnik.
  • Punker
    mutass egyet, ami ennyire egyedi és ennyi ember visszajár, te se ok nélkül vagy itt évek óta.....
  • Taranov
    Csuwwi, te is beláthatod, hogy minden tőke kérdése, nem kell sok tehetség egy vállalkozáshoz.
    Számítástechnikai tudás pedig főleg nem kell semmihez.
  • Taranov
    És nézd már meg, hogy hány .hu domain regisztrátor van.
    Aztán nézd meg, hogy hány .eu. Összesen 3.
    Nem annyi, mint égen a csillag.
    Egyébként annyira hülye nem lehetek, ha 1 év alatt egy igencsak jól menő webhosting céget hoztam össze.
    Biztos nagyon sokan meg tudnák csinálni, mégsem teszik.
    Viszont ennyi erővel egy SG szerű portált is bárki össze tudna hozni.
  • Punker
    ezzel mind így vagyunk
  • cSuwwi
    Taranovank van webhosting meg domain reg vállalkozása, stb. Abszolut nem számit hanyadikos volt akkor.

És akkor mi van? Apuci a nevére iratott egy céget, és? Annyi van az ilyen webhosting cégekből mint égen a csillag, ez abszolúte nem jelent semmit.

18 éves korom körül még én is (mint szinte mindenkinek) voltak világmegváltó ötleteim (másszóval nagy volt arcom), de pár év múlva majd belátod a helyzetet.
    Én is meglepődök rajta, hogy miket írogattam ide (meg már fórumokra) évekkel ezelőtt, amikor beléjük botlom...
  • Falconer
    És akkor mi van? Akkor te csak azért vagy faszább gyerek, mert öregebb vagy? Annyi idö alatt akár kész rendszerprogramozó is válhat valakiböl, ha jól tudom, Taranovank van webhosting meg domain reg vállalkozása, stb. Abszolut nem számit hanyadikos volt akkor.
  • Falconer
    Nem azt mondom, hogy bonyolultabb meg csicsásabb legyen, csak lehetne más.
  • Sadist
    Minél egyszerűbb egy dizájn, annál jobb. Max a default hátteret lehetne egy picit sötétíteni, mert úgy kellemesebb a szemnek a sok olvasás. De aki sötét hátteret akar, az úgyis berak egy színkódot vagy egy képet a beállításoknál.
  • Dichter
    St-nek ment.
  • Dichter
    Nem tudom jó helyre írok-e egyébként, és tudom, hogy privátot nem olvasol, de itt talán elolvasod.

Egy most elkészült oldalunkat a mediacenter hostolja, ahol Te vagy megemlítve kapcsolatfentartóként. Ha valami kérdés, óhaj-sóhaj, panasz merülne fel, akkor itt, e-mailben, vagy telefonon lehet zargatni?
  • Taranov
    Nem igazán értem mire gondolsz.
    Arra, hogy a freeweb minőségét kritizáltam?
    Nem garantálnak rendelkezésre-állást.
    Vagy azzal, hogy a mediacenteres fotót említettem meg?
    Ezzel mi a probléma?
    Részletezd, légyszíves.
  • St
    pedig tényleg úgy viselkedsz mint egy óvodás, a múltkori produkcióddal bemutattad...
  • Taranov
    1., Nem tudom mikor kezdtétek az SG-t, így azt sem tudom megmondani, hogy melyik évfolyamot jártam akkor
    2., Attól, hogy pár éve elkezdtél egy informatikai magazint működtetni, még nem te leszel az idők végezetéig a non plusz ultra.
    Majd 60 évesen is minden 50 évest kioktatsz, hogy "mikor én, a nagy St, az SG portált elindítottam, te még csak általános iskolába jártál..."
    Nem gondolod, hogy kicsit el vagy szállva?
    Azóta azért én is megtanultam dolgokat, és nem fogsz tudni ledöbbenteni egy okos mondatoddal, mint egy óvodást.
    Számítástechnikai portálom nincs, és valószínűleg nem is lesz, de én is alkottam már dolgokat a neten, szóval a te tudásod már nem varázsol el.
  • St
    szó nincs cseréről.
  • precision
    sztem teljesen rendben van a mostani dizájn...sőt továbbmegyek: le ne cseréljétek! :D
  • blackgamer
    a skin kérdésre én kitaláltam egy progit ami egyfajta SG site manager lenne

ez egy exe (egy "böngésző") amit elindítasz és a fórumból szövegesen leszedi az hozzászólásokat, és egyedi módon megjeleníti, vagy marad eredeti design csak a színeket cserélé, stb. minden ilyesfajta igényt ki lehetne elégíteni, mindenki személyre szabhatná
    amúgy az ötlet nem egyedi, több blog site használ manager progit

nem vágtam bele a megvalósításba, mert az előző SG-re írt progim se lett túl népszerű (bár páran használják)
  • St
    Nem lehet ennél sem színesebb, sem látványosabb. oka nagyon egyszerű: ami első ránézésre látványos a sokadik ránézésre unalmas és idegesítő. ezért csak olyan dizájnt lehet használni, ami nem látványos, különben sok ember nem fog visszajárni.
  • St
    amikor elkezdtük az sg-t, akkor te általános harmadikat tapostad ha jól számolom, szóval ne pampogj itt nekem mit hogy kell.
  • Falconer
    De már unalmas, és lehetne valami szebb is, ami nem csicsás, de izléses, a szerkezet meg akár maradhatna is.
  • Taranov
    Szerintem is abszolút jó, csak az nem tetszett, hogy valaki új skinre vágyott, erre kioktatták a "szakértők", hogy nem lehet csak úgy skint váltani.
  • sweech
    mér mi a baj ezzel az arcualttal...szerintem pont jó: nem csicsás, nem idegesítő, nem összevisszaság
  • Taranov
    Egyrészt nem kell teljesen más külső, ahogy Falconer mondta lehetne két skin is.
    Másrészt, ha egy jó designról van szó, akkor nem hinném, hogy a userek nagy része tiltakozna, akinek meg tetszik, az kifejezetten elégedett lenne.
  • Taranov
    Nem én vagyok az ostoba, a problémát az jelenti, hogy te alaphelyzetben arra vagy beállva, hogy leszólsz mindenkit.
    Ha valaki design változást szeretne, véletlenül sem azt mondanád, hogy most nincsen kedved lecserélni, hanem leugatod a usert.
    Túlságosan be vagy állva arra, hogy te vagy itt az isten (ami végsősoron igaz is), ezért azon nyomban azt ostobázod le/oktatod ki, akinek lett volna egy ötlete.

Csuwwival együtt ilyen fontoskodó emberek vagytok, én csak egyszerűen reálisan látom a dolgokat, és tudom, hogy egy dizájnváltás semmi különösebb problémával nem jár, persze dolgozni kell rajta. Ez a fejlesztőknek jelenthet fáradságot, ezért teljesen fölösleges lenne azt állítani, hogy a userek érdekében nincs dizájnfrissítés.
  • Takezó
    #6478-tól felfele a saját fórumok és a top10 kapcsolatáról folytatott beszélgetésről mondanál valamit St?