Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EOX
régen volt szövegre keresés is, de ki lett iktatva, mert nem bírta a szerver

Retteketet

Z
Múltkor lehurrogta valaki, de megint felterjesztem.

Egy topikon belüli keresõ lenne nagyon jó/hasznos.

A tisztelt delikvens, aki lehurrogta ctrl+F-t ajánlotta nagyon bután, ti. az csak az adott oldalon és nem az egész topikon belül keres.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Szerintem is Firefox ruleZ...

Sephi
Szerintem az lenne a cucc ha a kedvenceim-es dolgot kicsit mashova raknak mert alig fer mar ki minden... marmint nekem 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cSuwwi
használok is 😛

kb. 3-4 nap kellett, hogy megszokjam. pár plugint fel kell rakni, és egész jó lesz.

a statisztikákat elnézve egyre több a mozillás júzer, és kicsit másképp néz ki az oldal firefox és ie alatt, ezért a fejlesztés miatt kénytelen voltam átszokni, de nem bántam meg így utólag

shit happens

The Garrett
hehe nekem firefoxxel minden oldal fel le ugrál, mintha kib gyorsan scrolloznék... és nem, nem az egerem szar...
A beállításokkal lehet baj?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pheel
Használj te tûzrókát! Nekem nem jött be.
cSuwwi
use firefox, és akkor nincs cset.
ha meg kell, addig ie

shit happens

Törölt felhasználó
Szápported!
ez jó 5let!

Pheel
St!

Gondolom ez a te asztalod. Mi lenne, ha a chat funkció választható lenne? Azaz ha nem érzem fontosnak, akkor kikapcsolom. Azért lenne ez jó, mert sosem használom, viszont sok helyet elvesz a képbõl és ráadásul mikor betöltõdik, még oda is ugrik a browser. IE Roxx.

Szal? 😊
A kedvenceket lehessen rendezni. Pl.: hogy melyik legyen legfolul meg ilyesmik

cSuwwi
Nekem se mindig megy, nem tudom miért.
Talán nem találja a scriptet? :/

shit happens

cSuwwi
bazzeg, ilyen hülye logót 😛

shit happens

The Garrett
Hozzálszólást a hírek commentjeinél nem lehet visszavonni?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

szacsi
IGENÖ!!!

:-O http://www.ashes.hu O-:

cSuwwi
hmm, ez is igaz.

shit happens

de a webre lehet reklámot rakni, + oda lehet rakni mellé egy dobozban a hireket, szal ha vmi megtetszik, rákattintasz, továbbmész

RelakSfromhome
nademármost miért?
Pop3, + annyi megz max tárhely, amennyi a galéria max tárhelye (NoVip/Vip)

Mondjuk engem annyira nem izgat a pop, csak egy feltevés volt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Guest
Jaja.
cSuwwi
miért, a webmail-el talán nem foglalják a csatolmányok a szerveren a helyet?

shit happens

cSuwwi
dehogynem, a death rally-t onnan halásztam 😊

meg emléxem, amikor felnyomták a gyalogló csetjét, felrakták ide az ftp-re is. Ha jól emléxem azután szûnt meg az FTP.

shit happens

Dzsini
webmail

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
most ezek szerint ha se pop3, se helyfoglalás, se semmi, akkor csak egy egyszerû mail forward lenne?

shit happens

Dzsini
hehe 😊 szerintem sokan itt nem is tudnak róla, hogy egyáltalán volt...
(én néha bekukkantottam hogy mit lehet lehalászni, mindig tele volt érdekes dolgokkal...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Errõl a pop3 témáról és a "sok boldog felhasználóról" az jut eszembe, amikor még régen volt anonimusz ftp feltöltési lehetõség az ftp.supergamez.hu címen. Hatalmas volt rajta a forgalom, mindenki azt használta privát fájlcserére, mígnem egyszer egyik napról a másikra megszûntettük. Ezután egyetlen levelet és egyetlen fórumbeírást sem kaptunk, hogy valaki INNEN hiányolná. Tehát akik használták javarészt valószínûleg soha nem látták a www. -t... Pop3-mal kb. ugynez lenne a szitu.
Dzsini
simán 😊 webmail rulzik, pop3 luxus...

Pyx
sok boldog felhasználó

without pop3? no way :o]

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
Asszem megvan a köv . szavazás témája ,)

Punker
webmail érdekelne elsõdlegesen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision
Hát nem kell olyan sok helyet adni szerintem, pl én freemailes cimemet biztos felejtõbe tenném ha egy faxa sg.hu -s mailcimem lenne, pop3al persze.

Bazinga!

precision
hehe 😊)

Bazinga!

St
azért nincs pop3, mert ha van mi a jó abban nekünk, hogy terheled a szerverünket, elfoglalsz egy csomó helyet, stb.
Tuvok

Dzsini
VIP pop3? 😊 tisztára mint a yahoo, ha pop3 kell fizess :o)

Tuvok
😞(

precision
Hmm, pedig az tényleg jó lenne.

Bazinga!

precision
Smtp én se tom minek! Pop3 az viszont jó lenne. Webmail meg...hát igen, aki munkahelyrõl v. máshonnan netezik, ahol nem tud pl. outlookot v. más pop3as klienst használni, nekik hasznos lenne!

Bazinga!

St
pop3? no way
Dzsini
smtp mi a pitypangnak? ott a szolgáltatótok...
viszont a webmail meggondolandó, nem mindenki csak otthonról netezget..

precision
Jah, és én használnék sg.hu -s mailt! 😊)

Bazinga!

precision
Miért kell mindent a viphez kötni? 😊)) Sztem a forum reghez járjon alapból egy mail account is. user/pass u.a. mint a forumban. Szerintem igy lenn jo!

Bazinga!

Tuvok
Természetesen, ha van pop3 meg smtp is . 😊

tomsolo
lesz majd szavazás arról is hogy melyik polót szeretném rendelni? (1.fehér vs 1. fekete vs 2. helyezett)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PResident Evil
nemár... regelni lehessen és ahhoz a sg-s accounttal léphetünk be... egy account egy email...

St
annál jobb spamszûrõ nincs sajnos most ami gpl a spamassassin+mailscanner combo a legjobb
Punkerwork
nem arról beszéltünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cSuwwi
de 1 vip reghez csak 1 címet lehessen, pl. a regisztrált nevet csak kisbetûvel ékezet nélkül.
és ha lehet, ne csak pop3-as elérés legyen, hanem smtp is, pl. napi 50-es limittel, akkor nem lesz spam.

shit happens

Punkerwork
na ja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
csak akkor a spamszûrõt egy picikét meg kellene kalapálni :o)