Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
most ezek szerint ha se pop3, se helyfoglalás, se semmi, akkor csak egy egyszerû mail forward lenne?

shit happens

Dzsini
hehe 😊 szerintem sokan itt nem is tudnak róla, hogy egyáltalán volt...
(én néha bekukkantottam hogy mit lehet lehalászni, mindig tele volt érdekes dolgokkal...)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
Errõl a pop3 témáról és a "sok boldog felhasználóról" az jut eszembe, amikor még régen volt anonimusz ftp feltöltési lehetõség az ftp.supergamez.hu címen. Hatalmas volt rajta a forgalom, mindenki azt használta privát fájlcserére, mígnem egyszer egyik napról a másikra megszûntettük. Ezután egyetlen levelet és egyetlen fórumbeírást sem kaptunk, hogy valaki INNEN hiányolná. Tehát akik használták javarészt valószínûleg soha nem látták a www. -t... Pop3-mal kb. ugynez lenne a szitu.
Dzsini
simán 😊 webmail rulzik, pop3 luxus...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pyx
sok boldog felhasználó

without pop3? no way :o]

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
Asszem megvan a köv . szavazás témája ,)

Punker
webmail érdekelne elsõdlegesen 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

precision
Hát nem kell olyan sok helyet adni szerintem, pl én freemailes cimemet biztos felejtõbe tenném ha egy faxa sg.hu -s mailcimem lenne, pop3al persze.

Bazinga!

precision
hehe 😊)

Bazinga!

St
azért nincs pop3, mert ha van mi a jó abban nekünk, hogy terheled a szerverünket, elfoglalsz egy csomó helyet, stb.
Tuvok

Dzsini
VIP pop3? 😊 tisztára mint a yahoo, ha pop3 kell fizess :o)

Tuvok
😞(

precision
Hmm, pedig az tényleg jó lenne.

Bazinga!

precision
Smtp én se tom minek! Pop3 az viszont jó lenne. Webmail meg...hát igen, aki munkahelyrõl v. máshonnan netezik, ahol nem tud pl. outlookot v. más pop3as klienst használni, nekik hasznos lenne!

Bazinga!

St
pop3? no way
Dzsini
smtp mi a pitypangnak? ott a szolgáltatótok...
viszont a webmail meggondolandó, nem mindenki csak otthonról netezget..

precision
Jah, és én használnék sg.hu -s mailt! 😊)

Bazinga!

precision
Miért kell mindent a viphez kötni? 😊)) Sztem a forum reghez járjon alapból egy mail account is. user/pass u.a. mint a forumban. Szerintem igy lenn jo!

Bazinga!

Tuvok
Természetesen, ha van pop3 meg smtp is . 😊

tomsolo
lesz majd szavazás arról is hogy melyik polót szeretném rendelni? (1.fehér vs 1. fekete vs 2. helyezett)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PResident Evil
nemár... regelni lehessen és ahhoz a sg-s accounttal léphetünk be... egy account egy email...

St
annál jobb spamszûrõ nincs sajnos most ami gpl a spamassassin+mailscanner combo a legjobb
Punkerwork
nem arról beszéltünk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

cSuwwi
de 1 vip reghez csak 1 címet lehessen, pl. a regisztrált nevet csak kisbetûvel ékezet nélkül.
és ha lehet, ne csak pop3-as elérés legyen, hanem smtp is, pl. napi 50-es limittel, akkor nem lesz spam.

shit happens

Punkerwork
na ja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
csak akkor a spamszûrõt egy picikét meg kellene kalapálni :o)

bogyoka
igen

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

PResident Evil
😄

Loál János
Meg Jano is!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

PResident Evil
sztem jó lenne, mert könnyû megjegyezni 😊

Loál János
Tuti regelnék egyet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

St
Gondolkozom a dolgon, egyébként már tervezem egy ideje
PResident Evil
vagy az még a legjobb...

cSuwwi
talán lehetne a vip tagsághoz csapni extraként

shit happens

PResident Evil
ha gondolod gyõzõdj meg róla... csinálj egy szavazást...

PResident Evil
én igen...

St
használnátok @sg.hu -s email címet?
precision
Bár sztem az "picit" leterhelné a szervert

Bazinga!

PResident Evil
iken ^.^

precision
ja sztem is, legyen ingyenes mailfiok az sgseknek 😄

Bazinga!

PResident Evil
igen jó ötlet !!!!

szacsi
??

:-O http://www.ashes.hu O-:

Jano
Utóbbi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

csak most lett 3 topiconként szürkésebb az ányalat vagy én nem vettem eddig észre?

PResident Evil
ARGH !!!

szacsi
SG-s mail

:-O http://www.ashes.hu O-:

biztos egyszer szólt be és azt is törölték :>

cSuwwi
ezt hogy sikerült összehozni?

Regisztráció idõpontja: 2004. 03. 23.
Utolsó üzenet idõpontja: -
Üzenetek száma: 1

a mai születésnaposoknál az utolsóelõtti tagé az nfo

shit happens

Tuvok
Nem lehetne a szövegmezõt kicsit kiszélesíteni, mondjuk pont akkorára, amekkora maga a fórum szélessége ?