27327
  • Cicero
    Hmm... nehéz kérdés
  • precision
    több tízezer hozzászólást? meg amugyis mit érdekel téged egy addot felhasználó összes hozzászólása? :)
  • Cicero
    Az meg minek? Szerintem azt meglehetne csinálni, hogy a felhasználó összes hsz-ét meglehetne nézni. Gondolom az infón belül lenne egy link :) Vélemény?
  • Cicero
    Jah, ez már felmerült egyszer, és elvetették, hogy "keress rá a hsz számára" :D
  • Rage47
    az a gondom, h mikor rákeresek egy szóra, kidob pl egy csomó hsz-t. és vmikor csak a kérdést látom, az arra megfelelő választ nem.
  • jointeer
    esetleg felhasználók névsora?
  • Cicero
    Nem egészen A témában a témára?
  • Rage47
    Ha rákerestünk a topikban egy témára, és kidob egy csomó hozzászólást, akkor oda lehessen ugrani arra az oldalra, ahol a kiválasztott hozzászólásunk van. Fuh remélem érthető:))
  • Cicero
    Fórumstatisztikák-nál a Friss témák legyen egy link, amire ha rákattintunk, megnézhetjük az összes firss témát.
  • Cicero
    Szerintem lehetne ilyen számlálót is betenni, hogy hány karaktert tudsz még írni :)
  • Pheel
    St!
    Az addig OK, hogy nem lehet akármekkora privát üzenetet írni, de legalább megpróbálhatná felhívni az ember figyelmét rá, hogy azért nem megy el az üzenete, mert túl nagy, és nem csak visszaadni szó nélkül a formot kitöltve.
    Gondoltam szólok. Én többet már nem szívom meg, de másnak okozhat még gondot. :(
  • Aquir
    300 karakter? :D jó hogy nem novellát akar valaki aláírásnak :)
  • akyyy
    Nah, nem fér be ez a szmájlik közé?? lehetne monjduk #zzz a neve
  • Cicero
    még csak az kéne...
  • Ch_Slater
    engem érdekelne a 100 (vagy valamennyi) legrégebben regisztrált fórumozó. :)
  • Gabesz amd64
    ja ez jó lenne! meg lehetne már egy-két új is a többi mellé!
  • akyyy

ez jó lenne a szmájlik közt, nem nagyon van alvós, ásítozós szmájli....
  • hen-tes
    ez esetleg úgy lehetne elviselhető, hogy a logóra klikkelve egy linket hozna be, pl saját oldal, a user info pedig mehetne a galéria mellé
  • hen-tes
    kérek példát
  • Láma!
    nem kell semmi, csak csoportos törlés a priviknél, ennyi.
    [megoldja a helyzetet]
  • precision
    nem kell semmi csilli-villi izé
  • akyyy
    légyszi nee, én , hogy őszinte legyek, pont ezért szerettem meg a fórumot, mert nincs egy bazi nagy kép az aláírásban:S
  • ollie
    Aláírásban lehessen tenni egy kis képet linkben. Mondjuk max 30x30 pixel és 5k méret. Nos? Ja és csak VIP-eknek.
  • Garfield
    Mint aktuális kedvenc számok? Miért ne? Főleg hogy gyakran járok zenei fórumokba. De azért örülök, hogy a társalgás színvonalát emelted az elmés célzásoddal.

Ezek szerint nem volt számodra egész világos: nem a hozzászólások tartalmára céloztam, hanem a formájára. Ha valami normális szöveg kerül beírásra, miért ne lehetne hosszabb? De hogy valami mondjuk rátenyerel a billentyűzetre 300 karakterben, annak tényleg nincs értelme. De hát ugye ízlések és pofonok.
  • Sadist
    Loál :D Ez a hen-tes gecirendes, nem köt bele senkibe :D
  • prezi
    ne használjatok aláírást -.-
  • hen-tes
    pl mix-eket berakni magas intelligenciára vall?
  • Garfield
    Tegyük hozzá, hogy az aláírás milyensége intelligencia kérdése...
  • hen-tes
    nem hiányzik az ilyen
  • Sadist
    Lál :D Képzeld el a 300 karakteres aláírásokat + a kattintható URL-eket benne :D IMYke aláírásával lenne tele az oldal :D
  • hen-tes
    :DD
  • Mighty
    Ha ezt meglepi ST, akkor kerem a VIP-eknek a lehetoseget az alairasok letiltasara :P
  • Sadist
    Az aláírás legyen rövid, tömör, frappáns. Nem kisregényt kell írni...
  • maozedong
    igy is sok
  • Garfield
    Me'?
  • hen-tes
    ne :c
  • Garfield
    Esetleg nem lehet a VIP-eknek 3 sor helyett 4 vagy 5 soros aláírást és 300 karaktert engedélyezni az aláírásban? (lásd: logóméret növelése VIP-eknél)
  • akyyy
    Jó ötlet... mert ugyis látni hogy hány darab büntetőpont van oda kitéve...
  • Punkerwork
    rányomsz a nevére és látod az infojánál.
  • YaniMan
    Bocsi, ha volt - nem olvastam vissza, sietek.
    Lehetne kommentet írni a büntiponthoz, hogy amikor föléegérkedek, ne azt írja, hogy n darab büntipont, hanem ha XY büntet, akkor [XY - bünti komment] lenne a tooltip ablakban. Így mindenki egyből tudná, mi történt. Én soxor kíváncsi vagyok.