Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ha táblázatba rakom, akkor meg nem jelennek meg amíg nem töltõdik be. melyik a jobb?
Olyan táblázatot kapunk majd a beszúrható smileyk köré? 😊
Csak hogy ne mozogjanak a pofák, miközben töltõdnek be... nem lehet eltalálni õket addig :/
St
használd a keresõt, és ne itt rontsd a levegõt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969
akyyy
mért törölték, nem mért töröltél sorry, ezt elirtam ha félreértetted volna :$

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Azért döntöttem de irni, mert Általános Eszmecserébe nem volt Moderátoroknak szóló topic, legalább is nem leltem, keresõ meg nem mûködik

St
Tudod mi a téma alcíme?

Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Üzenõfal St-nek 😊

Mi közöm ehhez? A haverodnak mutogassál ilyeneket, ne nekem:

akyyy
mért töröltél citromailos topicot? mér is?
figyelmeztetés nuku? TUDNI AKAROM aki ezt tette!!! :@

méirt is? mert! legalább áthelywezést, pedgi sértet valakit? egyáltalán nem....ennyi erõvel az összes topicot lehetne törölni..na,. ki és miért?

Punker
lehet teszt mosást is csinálnak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punkerwork
ok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
nem, egyelõre mindenki felpróbálja a budaörsi elosztóban, aztán majd továbbítják neked 😉

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punkerwork
azt a topic-ot én nyitottam 😊 amúgy nem a postás hibája mert ma hozott DVD-t szal nem hiszem hogy kidobta 😊

Punkerwork
ST a posta kb mennyi idõ alatt szállítja le a pólókat? mert már több mint 1 hete megrendeltem.

hen-tes
ehh 😊
szal

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
témába kerresés

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

akyyy
aha =D

artschi
csak hát nem ott van... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

akyyy
modnju kaz igaz, de pl jó lenne ha csak ennyit kéne mondjuk a topic linjéhez beirni, pl ehez, mondjuk ebbena topicban a #100 hozászólás valamit takar, akor ezt irom be, és ott kéne lennie:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#100

artschi
én értem, de pl. 1-2 topicban van több ezer hozzászólás, és a topic címéhez oda van írva pl. hogy install, beállítás a #valahányas hozzászólásban. Mondjuk egy 10 ezres hozzászólásban inkább csak totózik az ember, hogy az a bizonyos hozzászólás vajon hányadik oldalon lehet... ezért kérdeztem volna az oldalszámozáshoz a postok számozását is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

akyyy
de

Dzsini
na akkor most nem kellene elcsetelni a topicot, St nem olvas vissza.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pyx
nem véletlenül nincs ott, nem fogják visszarakni

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

akyyy
mondjuk az nem hülyeség, hogy beirok egy szót, és googleban meg yahhon keres, ez jó ötlet...

meg az hogy a fórum keresõ csoportosít...de a gumit nem kéne kihagyni, legalbb legalul legyen meg...

ja, és aprópó. Ne a cikkek lejen már kijelölve alapból, szerintem a fórum keresõt többen használták. úgy gyorsabb lenne ha az lenne az elsõ

mukika
ez a mi munkákat is segítette.

mukika
így van! így pl ha nyitottak egy már létezõ topicot, s' nem tudom hol van, kereshetem fél órán át... :C

akyyy
pk megnéztem, másnak is hiányzik, nem vagyok egyedül, tehát kella gumis keresõ, igény van rá 😛

precision

Bazinga!

Dzsini
a kis '-' az 1855 után pedig azt próbálja jelenteni, hogy az az után következõ hozzászólásokat is 😊

precision
hm, #1855-ös hozzászólás ebben a topicban 😊

Bazinga!

Dzsini
az #1855-öt vagy az "ebben a topicban"-t nem érted?

akyyy
hol?

akyyy
ezt is azt is. de most így kellemetlen és hiányzik...régi keresõ ezerszer jobb volt

Dzsini
én? semmi közöm hozzá.
továbbiakat lásd #1855- ebben a topicban.

Punker
minek? gumiban mit keresel?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
akkor légyszives visszaállítani

Dzsini
a keresõ a gumiszobás topicok közt nem keres. így lett beállítva.

akyyy

akyyy
Pl. vegyünk egy jó kis Gumis topicot, mondjuk a tékelõset, amiben benne van az a szó hogy "legyél". Nos ezt beírom a keresõbe, és leokézom, és nálam cask két fórumot hozz be, pedig ugytom, olyan hogy LEgyét te az órai egy, legyél te az elsõ,,,,meg egyéb nevû topicoc is vannak a gumiban, de ez a keresõ egyet sem lel 😞.

pedig jó lenne mert én sokat használtam... és így kituggya lehe nem csak a gumiban lel , és csak leszólják a sok ujreget, hogy mért nyit uj topicot, akkor most cask úyg fognak nyílni hülyébnél hülyébbek...

akyyy
ezt be lehet állítani hogy mennyi hozzászólást jelenítsen meg egy oldal.

artschi
Azt meg lehetne oldani, hogy egy topiknál, ahol többezer hozzászólás van, az oldalak számozásánál ki lehetne-e írni mondjuk zárójeles formában, hogy az adott oldalon mettõl meddig vannak a post-ok?

Pl.: oldalak: 1 (#1927-#1846)

Dzsini
erre pontos példa és eredmény kellene - mert ennyibõl nehéz meglelni a hibát.

akyyy
nem lell a gumiban

cSuwwi
Amúgy jó ötlet volt a 2-3 px-es margó, már akartam is javasolni... 😊

shit happens

akyyy
nem müxika keresõ tökéletesen!!! Nem lel bizonyos topicocat!

Tuvok
Egyik ok, amiért Operám van 😊
Egyébként világon semmi bajom IE-vel, csak amennyi elõnye, annyi hátránya is ...

Sir Quno Jedi
Semmi gond, belõled csak a jószándék beszél.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tõõõlem... Nekem nem szívügyem a te csettelenítésed, zsugabubus 😄

Já. Meg le is. 😊

Sir Quno Jedi
Faxom használjon FireFox-ot, mikor IE alá fejlesztek, haggyá ! 😄DD Nekem gyjó a java, sõt debugba !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3