27327
-
#6915 igen -
#6914 és a VIP-ből bejövő pénz elég az új szervervásárláshoz? Azaz van annyi VIP tag, amennyiből kijön 10 havonta egy új szerver? -
#6913 SG az nem a fórum, hanem elsősorban magazin. A fórum törzsközönségének igen kis része látogatja a magazint is, ez a keresztauditálásból egyértelműen kiderül. A magazinnak önálló, a tartalomért érdeklődő látogatóköre van. Számunkra ők az értékesek, nem a fórumozók, mivel a fenntartáshoz szükséges pénz kizárólag a magazinból van.
Nagyon leegyszerűsítve a fórum csak púp a hátunkon, mert 10 havonta kell átlag 300e forintos beruházással új szervert venni + külön CO-location fizetni. Ezt finanszírozzuk jelenleg a VIP regiszrációból. Világos? -
#6912 Ami hovatovább ha nem lenne, SG sem lenne, és így a legnagyobb haszon. -
#6911 lehet, de akkor megemeljük az árát... vip legfontosabb tulajdonsága, hogy bevétel, amely jelentős mértékben hozzájárul a fórum üzemeltetéséhez, amely egyébként csak egy pénznyelő
-
cyrus #6910 sztem legalább 1 éves reg és pár ezer komment kellhetne hozzá :C -
#6909 a VIP követelményre én is azt mondom hogy tényleg semmi, könnyen el lehet érni, mivel 1 hónap :) -
cyrus #6908 inkább legyen sokkal magasabb a viphatár hogy tényleg csak a törzsfórumozók használhassák... semmi értelme/értéke ha a sulinetes vérpistiknek is lehet :( -
#6907 15 szmájli mikor kell? :)
ugyanígy 15 kép már elég sok nem? :)
-
#6906 VIP-nek 15 szmájli, 15 kép, köszi!!! -
Chief #6905 én arra szavazok hogy kapj még 1 büntit
[mer' rendes] -
DJviolin #6904 Asszem a szavazással várnom kell egyévet. Majd meglátjuk, hogy mi lesz akkor. Egyébként a végén kiderült, hogy néhányan poénból szavaztak kétszer, tehát teljesen nem vették komolyan. DE a rám érkező szavazatok tiszták voltak.
Egyébként a vita meg a flém teljesen más miatt alakult ki, de a végén a szavazás is belekeverődött. :-)) -
#6903 nem mondtam, hogy kötelező szavazást csinálni, csak egy ötlet volt.
de ha te is leállsz flémelni, akkor eshet a beléd vetett bizalom, ne ess át a ló másik oldalára.
még lehet, hogy ez a kis szavazás sem lesz elég -
#6902 miaz hogy saját maga?? :D
na de nem akarok offolni.. :) end -
DJviolin #6901 Idézet a vitorlázórepülés topikból:
zthiszem lezárúlt a szavazás, amelynek a végeredménye a következő:
Rám azaz DJviolin-ra érkezett szavazatok: 3
Rám szavazott: Soaringpilot, Siluro, Punkers
Takóca-ra érkezett szavaztok: 2
Takóca-ra szavazók: Clidey, Papirzacsi
Clidey-ra érkezett szavazatok: 2
Clidey-ra szavazók: Saját maga, Papirzacsi
Papirzacsi-ra érkezett szavazatok: 1
Papirzacsi-ra szavazók: Clidey -
#6900 ha pl szavazást csináltál és egyértelműen nem akartak házigazdának akkor nem az ötlet volt rossz :) -
DJviolin #6899 Köszi a szavazós ötletet. 5 büntipont lett a vége, ebből egy az enyém. Totál káromkodás, flémelés, szívás, és örök harag egyes emberekkel. Máskor is adj ilyen jó ötleteket. -
#6898 azt használod úgy mint eddig. nekem még az is megoldás lene hog ymár a feltöltött ablaknál is lehessen rámenni akép URL-jére, ne olyan kicsi miniatürizált képet tegyen be a fenti sarokba : \ -
#6897 Másnap akarom betenni. pl.:egy szmájli -
#6896 legyen egy kis gomb vagy betű a képek mellett/alatt amire rákattintva rögtön vágólapra kerül a kép kódja -
#6895 hát, ha már kimásoltad, eleve rajta van a vágólapon. de most is ugy van hogy ahoz hogy fórumozhass tovább nem muszáj bezárnod azt az ablakot! -
#6894 És ha több helyre is be szeretnéd tenni? -
#6893 Ja, sorry, félreolvastam. -
#6892 Nézz már egyel lejjebb.... -
#6891 az is megoldás lenne, ha feltöltök a gallériába egy képet, kihozná a beileszhető kódját mint a kepfeltoltes.hu-nál, ugyanaba az ablakba ahol monjda hogy a feltöltés sikeres! -
cyrus #6890 mondtam már rengetegszer, galériában képre kattintva az ubb kód jelenjen meg vagy mittudomén, akármi jobb megoldás a javascript:close-nál :( -
#6889 de -
#6888 Vagy ne? :| -
#6887 Vaszod csináljatok már loál pólót -
#6886 St, a beszúrandó kép méretét nem lehetne ellenőriztetni egy scripttel? Ha nagy, szól és nem engedi betenni. -
#6885 megvolt a frontend-szerver csere, ha láttok valami bugot szóljatok. egyelőre a galéria feltöltés valami miatt nem megy -
abszolút támogatom!
Ráadásul a regelések számát is megdobhatja. -
#6883 Rendszeres SG tervező pályázatok?
nyeremény nem lényeges, esetleg egy pár hónap vip, hogy azért harc legyen -
tehen_m #6882 cicero isten leszáll tközénk hogy elmondja néhány jókívánságát az egyik kedvenc modjának. -
#6881 mi volt a 70-es kommentben? -
#6880 hg joghoz írsz egy szépen felcicomázott levelet a [email protected], megindoklod, hogy miért olyan fontos hogy házigazda lehess a kiválasztott topikban. (számít hogy mióta vagy itt, milyen a megítélésed, stb.) (az amúgy lényegtelen, hogy ki nyitotta a témát)
mondjuk én csinálnék egy röpke szavazást az adott topikban, hogy az odajárók támogatják-e hogy házigazda lehess. ha pozitív az eredmény, több eséllyel indulhatsz a hg jogért, ha látják, hogy a többiek bíznak benned. pont. :) -
DJviolin #6879 Sziasztok!
Újreg vagyok. Régebben anyáztam. Büntetett előéletű vagyok. Szélsőjobboldali vagyok. De 1 hónapja megjavultam. Punkerwork mikor lehetek a Vitorlázórepülés topik házigazdája? Please nem azt kérem, hogy egy 30ezres kommentes topik házigazdája legyek, hanem csak egy kis, jelenleg 600 hozzászólást számláló topiknak, ami hozzám hasonlóan csak néhány vitorlázóőrültet foglalkoztat. mellesleg én hoztam létre, de szerintem ez alapfeltétele a házigazdának.:-))
Kérlek hagy legyek a kedvenc topikom házigazdája!!!!!!!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:
DJviolin -
Cat #6878 szerintem egy tanulmányt megérhetne hogy egy 12e kommentes, büntetőpont nélküli, ráadásul VIPért fizető felhasználó miért rakatja ki magát teljesen -
#6877 én megmondtam előre.. :) -
#6874 Köszönjük.