Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
#2011: két kis d betû volt, és St írta 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nálam ennél a topicnál ezt írta ki kintrõl:
Mi kellene az SG-nek? 1970 db ma 14:54
Ugye láthatjuk, hogy 14:54-kor St szólt utoljára hozzá, és nem én. Valamiért elcsúszott a kinti visszajelzés.
(szerkesztés: most viszont rendesen írta ki, "ma 15:03
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
# Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
azt hittem állandó a szerkesztés, de persze nem vipként nem tudhatom
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként a szerkesztés gomb tényleg ott van... (és úgytünik, mûködik is)
szerkesztetten müköd
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
pl. #1978
shit happens
egyébként meg aki mondja!

Mert nekem firefox alatt megszûnt a smileybeszúrás... hiába kattogtatok rájuk... (1.0RC1)
A webáruházban egy termékbõl maximum 4294967295 db-ot lehet megrendelni, többet sajnos nem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Csakmert ha átmész pölö a hwsw fórumra, ott is táblázatban jelennek meg a beszúrható smileyk, és simán sorban töltõdnek be attól még...
Más. Nem lehetne (majd) megoldani, hogy a kedvencekben lévõ topicokba, ha érkeztek új üzenetek, akkor kattintásra, nem a legutolsóhoz ugrana, hanem az idõrendben a legelsõ olvasatlan üzire?
Lehetne a beállításoknál, egy plusz select mezõ, hogy hogyan kezelje az új üzeneteket. (Nem lenne túl bonyolult, szvsz, mert gondolom az ûj üzeneteket is egy dátum alapján számolja, az alapján a következõre léptethetne)
A ritkábban járóknak (ill. ritkábban nézett kedvences topicokhoz nagyon) jó lenne...
shit happens