27327
  • blackgamer
    amikor vip tagságot veszel, akkor nem a rangodat veszed meg a fórumba, hanem plusz szolgáltatásokat
    nem a kortól, főleg nem a regisztráció időpontjától függ az értelmi szint

néha azt gondolom, hogy nyugodtabb lenne az SG légkör reg. idő és hozzászólás szám kijelzés nékül

lehet nagy ellenállásba ütközök, de én beállításokban hagynám eldönteni, hogy valaki akarja-e a reg. idejét és hozzászólás számát megjeleníteni.
    vagy másik ilyen, ha új topic-ot nyit valaki, hagy dönthesse el, hogy 10 új topic között szerepeljen vagy ne, lehet csak csendben akar létrehozni egy topicot, aki megtalálja megtalálja, aki nem, nem, így senkit nem iritál, nem írnak bele minden negatív dolgot
  • cSuwwi
    tök jó, hogy engem mindenki "ismer", bár még magamat sem ismerem ki mindig :o)

amit a okoskodtam, és talán a nagy kétbetűs is egyetértene vele, talán mindkét fél jól járna. (jönne a pénz az vérpistikékből, és a magot alkotók is kaphatnának némi plusz, a kitartásukért)
  • cyrus #6953
    direkt nem említettem magamat :D

éne még szinte ujreg vagyok :D
  • Amse
    az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy maradna ez ami most van, de 1 idő után még több pluszt jelentene a vip.
    szal szerintem #6922
  • Dichter
    Értem mire gondolsz, de Pyx-et, cSuwwit, Téged akkor is jobban ismernének, ha nem lennétek vip-ek, a 14 éves vérpistike, meg de.
  • geri15
    ergo: legalább egy éves regisztráció, és min 2-5000 hsz kéne ahhoz hogy valaki VIP lehessen szvsz
  • cyrus #6949
    bár annyira nem érdekes, nem sajnálom tőlük, csak igy pont nem arra szolgál mint amit leírnak :C
  • cyrus #6948
    Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában.

ez van a leírásban. persze ez nem a valódi oka, most mondta st.

érted csak kicsit fura hogy egy 2hetes ujreg vérpistike is ugyanugy lehet vip mint pl csuwwi vagy tertovan vagy pyx vagy akárki aki már nagyon rég itt van és mindenki ismeri.
  • pasquale
    nemláttam
  • Dichter
    De agresszív ma itt mindenki

Egyébként szerintem jól van ez a VIP így. nem jár vele akkora előny, hogy sajnáljam a 14 éves 2 hónapja regelt Pistikétől.
  • DanielT
    Télleg? Nebassz... #6941
  • pasquale
    gondolom focis topigokban..( a topicjai alapján)
  • Punkerwork
    évenként 1 csillag, (emlészek a mail-re jót röhögtem rajta, keresőt használni tényleg bonyolult :)
  • Sheva
    jó van má nem tudtam azért kérdeztem meg
  • DanielT
    Jaaa, most látom a nyitott focis topikokat... na akkor nem csoda.
  • DanielT
    Hova szpemmeltél be több mint 5000 kommentet, hogy még soha nem láttalak és ilyen alap dolgot nem tudsz?

A regisztráció időpontjától eltelt évek számát jelzi.
  • Sheva
    nem nem azt kértem...
    azt kérdeztem h az mitől függ kinek hány db csillag van a neve mellett :)
    csak úgy érdekel :D
  • Punkerwork
    házigazda jogot kértél? az nem az én asztalom :)
  • Sheva
    hát nekem még egyetlen egy modi sem válaszolt
    tegnap is írtam
  • Punkerwork
    szoktunk válaszolni.
  • Sheva
    nagyobb méretű logo kellene bezony és a galéria mérete is lehetne nagyobb

de mindenek előtt az kellene h a [email protected] e-mail címre írott e-mailokra VÁLASZOLJANAK vagy valami!!!
  • Garfield
    A szmájlis téma kapcsán egy felvetés:

Nem tudom, mennyi meló és erőforrás lenne, de az mennyire lenne elképzelhető, hogy a galéria tárhelyének terhére fel lehetne tölteni egy külön, speckó szekcióba szmájlikat, melyekhez hasonlóan lehetne hozzáférni, mint a hivatalos szmájlikhoz?

Akár úgy, hogy használatkor automatikusan hozzáadódnak a hivatalos szmájlikhoz és ugyanabban az ablakban jelennek meg, akár úgy, hogy a szövegablak alatt a "[szmájlik] [makrók] [url] [kép]" pontok mellett/között megjelenne egy "Privát szmájlik" vagy hasonló link, működésileg lásd hivatalos szmájlik.
  • Punkerwork
    mint pl a privi tiltás? :)
  • St
    Nem törekszünk a vippel profitra, elég annyi, hogy jelentősen hozzájárul a fórum éves költségeihez. Így most a 80 ft / fő / hó egyenlőre elég. Későbbiekben -valószínűleg még idén- a VIP-ek további extra szolgáltatásokat fognak kapni, akkor majd elképzelhető, hogy emelünk 100 Ft-ra.
  • Punkerwork
    most 80 pénz egy hónap igaz? miért nem 100? :)
  • RelakS
    Majd este csinálok valamit :) Vagy lefújom
  • DanielT
    Mi legyen helyette? Javaslat?
  • RelakS
    Meg pozor és lefelé mutató ököl helyett más ikon kéne a címsorba, szvsz.
  • geri15
    akkor meg IQ-teszt a VIP regisztráció előtt :DD 100 alatti IQ-val senki nem kaphatna fél évig VIPjogot :) Nah? :)

RelakS: de akkor ne csak banoltaknak, hanem pl azoknak is akikenk 2-nél több büntipontjuk van :)
  • RelakS
    Banoltaknak fél év türelmi idő VIP-re. Így jobb? :)
  • St
    ezzel azt érnénk el, hogy a 14 éves józsika azt írná be, hogy 24 év
  • geri15
    szerintem a VIP dologban annyit lehetne változtatni, hogy tényleg korhatáros legyen, mondjuk 20 év felettieknek, vagy minimum 2000 hozzászólás után, esetleg csak akkor ha még nem volt büntetve az ember (bár ez elég rizikós, mer a modik rendesen osztogatják a büntiket :))
  • RelakS
    Hogy ne tudjon minden "vadbaromállat" vip-hez (kiváltságoz) jutni, de mégis megérje az sg-nek ;)
  • cSuwwi
    a vips dologot talán lehetne annyival tuningolni, hogy mondjuk 2 szint lenne.
    ugyanúgy 200 és 500ft, maradhatna akár az 1 hónap is, de ha befizető már régi fórumozó (regtime ellenőrzés), akkor kaphatna ugyanazért a pénzért kicsit többet.

plusz tárhely, plusz szerk idő, meg amit gondoltok
    nem is lenne nehéz megoldani, sztem
  • hen-tes
    minek?
  • Takezó
    hé, nemá flém :o

amúgy mi lenne, ha picit, úgy 20%-kal növelnétek a VIP árát, és a VIP-regit meg mondjuk fél évhez kötnétek, úccse jönne ki?:)
  • Kandurex
    Hülye gyerek? Farkadra léptek kora reggel? Nem muszáj személyeskedni.
  • St
    napi 8 cikk? napi 20-30 van átlag. hülyegyerek.
  • Kandurex
    Amúgy értem
  • Kandurex
    Aham és assziszed, hogy 40e napi látogató azért a 8 db cikkért jön mi?