27327
-
#6872 -
#6871 Sok ember óhaja fog teljesülni, ha elolvassák a modik ezt a kommentedet :) Bye :D -
Garfield #6869 Me' a rendszergazdák tápkábelen fogják a gépet és kiviszik a ligetbe sült(bit)kolbászt enni, popup ablakokat eregetni meg lerippelni a tűzijátékot. -
Darkboy #6868 Már tényleg kéne neked pár hét ban -
Cat #6867 piros betüs unnepen senki nem dolgozhat, megbüntetik -
#6866 igen, teljes internet le fog holnap állni, szabadnapjuk van a rendszergazdáknak is, semmi sem lesz elérhtő. -
#6865 ja, király :)
Elméletileg úgysem leszek itthon :) -
Cicero #6864 De miért lesz üzemszünet? Az ünnep miatt? -
#6863 üzemszünet figyelmeztetés -
#6862 ja ok csak ide egyébként is soxor irnak másokat bannolásra :) -
#6861 Csak ők nem tudnak mac adress alapján banolni :D -
#6860 ezt nem a moderátor figyelmébe- kell? :) (oda egyébként már irtam:) -
#6859 19:54 Építőő1: de amúgy nagyon jó, 1 tiltás még két reg!!! :))) -
#6858 Újregeknek egy szaftos bant (lehetőleg macbant htx) Mondjuk lehetne kezdeni Építővel meg a klónjaival. -
#6857 vááá, király.
köszi :) -
#6856 Adblockban letiltod a chatet... -
#6855 lesz (vagy van?) olyan lehetőség, hogy kikapcsoljuk a chat-et. mert nekem nagyon belassítja az egész böngészőt. ha disabled-re teszem a javascriptet, akkor ismét gyors meg minden, de olyankor más lapokon is ki van kapcsolva ugye... -
Cicero #6854 Arra jó a gumiszoba -
DJviolin #6853 OK. Értettem. -
#6852 az első 10 számjegy az azonosítód (időbélyeg amikor regisztráltál), a második 10 meg az aktuális időpont.
a logóknál is így van, de ott van is értelme: ha frissíted változik a fileneve, vagyis a böngészők letöltik. ha nem változna, akkor sokaknak a cacheből venné elő a régit. -
#6851 Nem ismerem a kódot, de 90%-ig biztos vagyok benne, hogy minden usernek van saját könyvtára, ahová a képeit töltheti. Az átnevezés azért van, (szvsz) hogy ne tudj ugyanolyan nevű képeket feltölteni, és hogy ne tudja akármilyen nevű képet feltölteni. Nagyon sok browser nem ismeri pl az ékezetes, vagy a szóközzel ellátott stringeket. Így egységesítve van a dolog. Működik minden böngészőben. -
DJviolin #6850 Már végiggondoltam, azért nem lehet, mert ha két egynevű kép lenne, az baj lenne. OK. De akkor minden felhasználúnak miért nem csinál a rendszer külön mappát? Így nem lenne összeférhetetlenség a neveknél. -
DJviolin #6849 Sziasztok!
Ez most lehet hogy egy picit újreges lesz. Szóval feltöltünk egy képet x néven a galériánkba, és az autómatikusan átnevezi egy számsorra. Ennek nyilvánvalóan valami biztonsági okai vannak. DE!!! A galériánkból linkelünk egy képet ide az sg-be, és teszemazt töröljük a képet. De valaki megkér, hogy tegyük fel újra, és ha feltöltöm azt a képet, akkor már nem adja neki ugyanazt a számsort, tehát a link helyén nem fog megjelenni a kép, hanem újra be kell linkelni.
A kérdés:
Nem lehetne úgy megoldani a galériás rendszert, hogy ne nevezze át a képeket számsorra, hanem hadja meg az eredeti nevüket?
Üdv:
DJviolin -
#6848 Jah, jó lenne tudni ez miért van. -
#6847 egy chat-moderátor? :| -
#6846 IM-net fíling roxx -
#6845 Brühühü, ez már a 2. sikeres topikom, amiből kiveszik föntről a nevem. azért ez kicsit erős volt.
más:
kellene a fórum főoldalán egy kis rész, ahol ki van téve, hogy melyik op van online, és kinek lehet üzenni, mert most is beszabadult egy csomó újreg a chatre, aztán ilyenkor jó lenne tudni kinek kell szólni. -
Garfield #6844 Szerintem a topiknyitási ingert ne a nyitás UTÁN, hanem ELŐTTE küzdje le a delikvens, mondjuk a kereső használatával...
Ha meg már nem bírt magával, akkor vállalja érte a felelősséget. -
#6843 Ideglenes topic hogyha valaki nyit egy topikot és az nem válna be akkor ő maga letörölhetné.
Vagy meglenne ezeknél a topikoknál szabva hogy hány napig van a próba ideje és akkor nem lenne ilyen sok topik aminek semmi értelme? -
#6842 Most már nálam is. Tegnap este, mintha az egyik kép alatt egyszercsak elvágták volna az oldalt. -
#6841 nálam minden ok(ff) vagy már minden ok. -
#6840 most akartam linkelni... de sztem ez a sajátmagátólmegjavul kategória. -
#6839 hm
erre varrjatok gombot :O -
#6838 ok! beszélek egy illetékessel aki csinált szmájlikat! azt ha add akkor belinkelem ide! -
#6837 egyesével nem fogom a szmájlikat berakosgatni, ha összeszedtek mondjuk 50 újat ÉS értelmeset, és egyszerre átnyújtjátok, akkor berakom... -
#6836 nem csak azt kéne hanem többet! de ez nem olyan nehéz feladat szerintem oda berakni ha már valaki elkészíttete a szmájlikat! -
#6835 Ilyen szmájli van, de amit én tettem be régebben, az alvós, egy sincs, még az alvást, vagy álmosodást jelző szmájli, éppen ezért javaslom ezt szmájlinak -
#6834 akkor jó!
remélem csinálnak vagy ne csináljanak,hanem kérjenek meg valakit aki csinál és csak rakják be a többi mellé! -
#6833 np, többen egyetértenek vele :) -
akos #6832 Dehogyisnem! Épp azé' írtam...