27327
  • Gorvik #6872
  • DanielT
    Sok ember óhaja fog teljesülni, ha elolvassák a modik ezt a kommentedet :) Bye :D
  • Garfield
    Me' a rendszergazdák tápkábelen fogják a gépet és kiviszik a ligetbe sült(bit)kolbászt enni, popup ablakokat eregetni meg lerippelni a tűzijátékot.
  • Darkboy
    Már tényleg kéne neked pár hét ban
  • Cat #6867
    piros betüs unnepen senki nem dolgozhat, megbüntetik
  • St
    igen, teljes internet le fog holnap állni, szabadnapjuk van a rendszergazdáknak is, semmi sem lesz elérhtő.
  • artschiatwork
    ja, király :)
    Elméletileg úgysem leszek itthon :)
  • Cicero
    De miért lesz üzemszünet? Az ünnep miatt?
  • Punkerwork
    üzemszünet figyelmeztetés
  • Aquir
    ja ok csak ide egyébként is soxor irnak másokat bannolásra :)
  • Sadist
    Csak ők nem tudnak mac adress alapján banolni :D
  • Aquir
    ezt nem a moderátor figyelmébe- kell? :) (oda egyébként már irtam:)
  • Sadist
    19:54 Építőő1: de amúgy nagyon jó, 1 tiltás még két reg!!! :)))
  • Sadist
    Újregeknek egy szaftos bant (lehetőleg macbant htx) Mondjuk lehetne kezdeni Építővel meg a klónjaival.
  • Ch_Slater
    vááá, király.
    köszi :)
  • Sadist
    Adblockban letiltod a chatet...
  • Ch_Slater
    lesz (vagy van?) olyan lehetőség, hogy kikapcsoljuk a chat-et. mert nekem nagyon belassítja az egész böngészőt. ha disabled-re teszem a javascriptet, akkor ismét gyors meg minden, de olyankor más lapokon is ki van kapcsolva ugye...
  • Cicero
    Arra jó a gumiszoba
  • DJviolin
    OK. Értettem.
  • cSuwwi
    az első 10 számjegy az azonosítód (időbélyeg amikor regisztráltál), a második 10 meg az aktuális időpont.
    a logóknál is így van, de ott van is értelme: ha frissíted változik a fileneve, vagyis a böngészők letöltik. ha nem változna, akkor sokaknak a cacheből venné elő a régit.
  • Dichter
    Nem ismerem a kódot, de 90%-ig biztos vagyok benne, hogy minden usernek van saját könyvtára, ahová a képeit töltheti. Az átnevezés azért van, (szvsz) hogy ne tudj ugyanolyan nevű képeket feltölteni, és hogy ne tudja akármilyen nevű képet feltölteni. Nagyon sok browser nem ismeri pl az ékezetes, vagy a szóközzel ellátott stringeket. Így egységesítve van a dolog. Működik minden böngészőben.
  • DJviolin
    Már végiggondoltam, azért nem lehet, mert ha két egynevű kép lenne, az baj lenne. OK. De akkor minden felhasználúnak miért nem csinál a rendszer külön mappát? Így nem lenne összeférhetetlenség a neveknél.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ez most lehet hogy egy picit újreges lesz. Szóval feltöltünk egy képet x néven a galériánkba, és az autómatikusan átnevezi egy számsorra. Ennek nyilvánvalóan valami biztonsági okai vannak. DE!!! A galériánkból linkelünk egy képet ide az sg-be, és teszemazt töröljük a képet. De valaki megkér, hogy tegyük fel újra, és ha feltöltöm azt a képet, akkor már nem adja neki ugyanazt a számsort, tehát a link helyén nem fog megjelenni a kép, hanem újra be kell linkelni.

A kérdés:
    Nem lehetne úgy megoldani a galériás rendszert, hogy ne nevezze át a képeket számsorra, hanem hadja meg az eredeti nevüket?

Üdv:
    DJviolin
  • DanielT
    Jah, jó lenne tudni ez miért van.
  • hen-tes
    egy chat-moderátor? :|
  • Sadist
    IM-net fíling roxx
  • Gladiator
    Brühühü, ez már a 2. sikeres topikom, amiből kiveszik föntről a nevem. azért ez kicsit erős volt.

más:

kellene a fórum főoldalán egy kis rész, ahol ki van téve, hogy melyik op van online, és kinek lehet üzenni, mert most is beszabadult egy csomó újreg a chatre, aztán ilyenkor jó lenne tudni kinek kell szólni.
  • Garfield
    Szerintem a topiknyitási ingert ne a nyitás UTÁN, hanem ELŐTTE küzdje le a delikvens, mondjuk a kereső használatával...

Ha meg már nem bírt magával, akkor vállalja érte a felelősséget.
  • CLINT EASTWOOD9
    Ideglenes topic hogyha valaki nyit egy topikot és az nem válna be akkor ő maga letörölhetné.
    Vagy meglenne ezeknél a topikoknál szabva hogy hány napig van a próba ideje és akkor nem lenne ilyen sok topik aminek semmi értelme?
  • Sadist
    Most már nálam is. Tegnap este, mintha az egyik kép alatt egyszercsak elvágták volna az oldalt.
  • Amse
    nálam minden ok(ff) vagy már minden ok.
  • Dichter
    most akartam linkelni... de sztem ez a sajátmagátólmegjavul kategória.
  • Sadist
    hm
    erre varrjatok gombot :O
  • Gabesz amd64
    ok! beszélek egy illetékessel aki csinált szmájlikat! azt ha add akkor belinkelem ide!
  • St
    egyesével nem fogom a szmájlikat berakosgatni, ha összeszedtek mondjuk 50 újat ÉS értelmeset, és egyszerre átnyújtjátok, akkor berakom...
  • Gabesz amd64
    nem csak azt kéne hanem többet! de ez nem olyan nehéz feladat szerintem oda berakni ha már valaki elkészíttete a szmájlikat!
  • akyyy
    Ilyen szmájli van, de amit én tettem be régebben, az alvós, egy sincs, még az alvást, vagy álmosodást jelző szmájli, éppen ezért javaslom ezt szmájlinak
  • Gabesz amd64
    akkor jó!

remélem csinálnak vagy ne csináljanak,hanem kérjenek meg valakit aki csinál és csak rakják be a többi mellé!
  • Aquir
    np, többen egyetértenek vele :)
  • akos
    Dehogyisnem! Épp azé' írtam...