Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
És ha nem szereti, csak az ie-t, akkor felisút?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A Htx lemaradt 😊

Mellesleg használjá Firefox-ot... Akkor nem jelenik meg a chat ablak.

Sir Quno Jedi
Gondolom már sokan mondták, de most már én is mondom !

Kéne egy pucuka a fõoldalra, hogy az a hülye csevegõszoba NE jelenjen meg, ha valaki nem akarja. Azzal ki lehetne kapcsolni és mindenki gondja megoldódna !

Pls. ! Sry. !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ahoj ! Jelentem AZOKRA igen ! (úgy tûnik)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lehetne nyereményjáték (vagy volt már róla szó?)

St
pár hét teszt
Dzsini
pár esti kör, hogy bírja-e a terhelést a szerver?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

St
a topickeresõ kíséreti cucc, szóval még nem fix, hogy marad
Amse
Én is írtam, de no reaction.(Eddig)=o)
Én kb 30 percen keresztül kerestem az új keresõt, de meglett.

Laalee
ugye? 😄 igyis kell csinálni

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Amse
1:Nem lehet megoldani, hogy ne ugorjopn fel a fórum fõoldala a telekjére ha új üzenetet küldenek?
2:Sokszor elcsúszik a chatablakban a szöveg balra és így nem látom az elsõ karaktereket.(Ha kijelölöm a szöveget akkor vissza lehet

St
többi privire tudsz válaszolni?
Sir Quno Jedi
Hi ! Van egy felhasználó (alegutolsó kapott üzim az) akitõl az imént is még kaptam privit, most már nem tudok rá válaszolni, mert egy hibát kapok:

"HIBA
A kért URL nem tölthetõ le

--------------------------------------------------------------------------------

Az alábbi URL letöltésekor: http://www.sg.hu/forummsg.php?

a következõ hiba lépett fel:

Üres válasz
A Squid nem kapott semmilyen választ a fenti kérésre.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 20 Oct 2004 10:05:56 GMT by cache.takinfo.hu (squid/2.5.STABLE4) "

A többi user-nek, sõt ennek is tudok válaszolni a régebbi üzijeire, most is ! Ha ráklikkelek a linkre a hibaüziben, akkor azt mondja, hogy :

"Hiba!

Nem regisztrált fórumozónak nem lehet privátüzenetet küldeni!"

Fura nemdenem !

Guest
Tudom, éppen ezért írtam privátban 😄

Amúgy új keresõk szépek 😊
St
Egyelõre nem, túl drága. 4 színnyomás, 20 rugó a nyomóakármi hozzá, és ekkor még csak fekete, vagy fehér.
St
cseteltek állandóan itt és én meg nem olvasok vissza 5 üzenetnél többet
Guest
Mondjuk ezt én már néhány hónappal ezelõtt jeleztem... 😉
tomsolo
loálos poló lesz-e?

<ÉRDEKLÕDIK>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
ja, már csak a nyoma látszik 😊 1-2vel több ott a <br> 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Wáá!!!

Beírtam a keresõbe a jelenlegi kormánypártot, és beleolvastam a rövidebb topikokba! Kész kabaré 😄😄😄 Az is, mikor az #5 után hirtelen a #13 jön

St
kilõttem. javítottam a keresõkön, hogy több szóra is lehessen keresni egyszerre, természetesen "és" kapcsolattal.
Dzsini
a kedvencek közé is be lehet rakni, de nem listázza a fõoldalon

Dzsini
most látom, hogy más is rájött 😊)
tegnap 13:57 | Privát | Válasz | #1127
hm

😄

St
bug, kilövöm, köszi
Dzsini
hmmm St! biztos jó, hogy a fórumkeresõ az EX-politikában is kidobja a találatokat?
(ráadásul a topicok lezáratlanok....)

Dzsini
keresõ rulz, az ékezetekkel jó dolgokat mûvel ("lol"-ra megtalálta a "belõle" szavakat is, viszont nem pirosította be 😊)) )

RelakS
Statisztikát arról, hogy hány embert érdekel a statisztika?

Punkerwork
nem nekem kell, csak jó pár cég kiadja az ilyen adatokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
megrendelõk - budapest vidék méret, stb... minden statmániás igényét ki lehetne vele elégíteni :o) (Punker)

Punkerwork
nem tom, csak kérdem 😊 pl referenciának 😊

RelakS
Ákcsijó nem lesz?

"Rendelj két pólót, és legyél VIP két hónapig"

St
mit? minek?
Punkerwork
St rendelõk adataiból csináltok statisztikát?

Dzsini
oks, akkor ment mail - köszi 😊
(lehet, hogy újra kellene nyitni a pólótopicot)

St
persze, mert egy magánlakáson kell átvenni, és annak nem írjuk ki ide a címét.
St
Majd a megmaradt készletekre 😊
Dzsini
és ha csak személyes átvétet választok, akkoris írjak? futárköltséggel kevesebb...

Punkerwork
ok majd átírom, #1872? 😊

St
Semmi gond, utald át és küldj levelet az [email protected] -ra
Punkerwork
már megrendeltem postai utánvétel 😞

Punkerwork
majd kiderül hogy müxik, THX

St
Nem tudom vágjátok-e, hogy minden topik alján ott a keresõ. Egyelõre kísérleti jelleggel, ha nem hal be tõle az új szerverünk akkor marad.
St
De, lehet átutalással fizetni.

Következõ a menete.

Utald át a zsét +150 Ft posta és csomagolási költséget a cégünk bankszámlájára:

Medimix-Trio Bt.
OTP 11732002-20370240
Írd a közleménybe a nevedet és címedet, amivel meg fogod rendelni.

Átutalás után rendeld meg a cuccot, de a megrendelésnél írd be az egyéb infóba, hogy átutalással már kifizetted.

Ha befolyt a lé, küldjük postán.

Pestiek átvehetik személyesen is, a nyolcadik kerületben (József u.). Pontos cím e-mailben: [email protected]
Dzsini
Milyen méretet rendeljek, honnan tudom, mi jó rám?
Itt egy kis tanácsadó:

S - 150-175 cm testmagasság, 40-55 kg testsúly. Igen vékony és/vagy alacsony embereknek.
M - 155-180 cm testmagasság, 50-75 kg testsúly. Karcsú lányoknak és vékony fiúknak.
L - 160-190 cm testmagasság, 60-90 kg testsúly. A legtöbben ilyet hordanak, átlagos fiúk és nem karcsú, de nem is vaskos vagy molett lányok mérete.
XL - 160-200 cm testmagasság, 70-110 kg testsúly. Vaskosabb fiúknak, molett lányoknak, vagy azoknak, akik szeretik, ha lazább a póló rajtuk. A második leggyakrabban rendelt méret.
XXL - 170-230 cm testmagasság, 80-170 kg testsúly. Igazi nagydarab embereknek.

ezt a tomcatpolo oldalról hoztam, valahova ki kellene rakni, hogy ne legyen félreértés...

Punkerwork
2 az 1-ben csomag nem lesz? 😊

ollie
Mos már igen.

ollie
Tényleg, de akkor miért szerepel az átutalás a fizetési infok között??

Laalee
az egy általános szöveg, nem tünt fel? 😄

ollie
Nem néztem át teljesen, de a fizetési feltételeknél ott volt az átutalás is.

Laalee
Fizetési és átvételi mód:
Postai utánvét