27327
-
#6996 azért szerintem érzed a különbséget egy megkérdezem hogy miért kaptam, meg egy bekapod ha kirakom reagálás között.
nehogymár én legyek a hibás, mert jót akarok D:
/off -
Takezó #6995 baj ha más visszaszól, ha ok nélkül kap egy büntit? :\ -
#6994 mi hogy mi merre?
csak arra utaltam halványan, hogy talán nem kéne tovább cukkolni, mert még rosszabbul is járhat [sokat látott, sejt vmit] -
#6993 Fotólaboros dolog tök jó, de a fenti címsorból nem emelkedik ki.
A cikkeket/híreket lehetne külön csoportosítani fent, hogy átláthatóbb legyen.
" Így most a 80 ft / fő / hó egyenlőre elég."
- egyelőre -
#6992 néha rohattul túloz a srácc -
Takezó #6991 kell most neked mindenbe beleszólni? ;) -
#6990 majd jön a rencerhangja, és elmondja neked, hogy ez valójában a te érdeked (meg persze a birodalomé, de a 2 érdek ugye mindig megeggyezik) -
#6989 most kapsz még ezért kettőt, és ígyjártál.
kellez, most komolyan? :| -
#6988 nini, ez az én kalériám :P #6964 #6965 -
#6986 privátot írnak, nem? -
#6985 Ebben nem sokat irnak a szabalyokrol...
Kedves kivancsivagyok!
Örömmel értesítünk, hogy sikeresen regisztráltad magad az SG fórumában. Ahhoz, hogy a regisztrált hozzáférésedet használhasd, 24 órán belül változtasd meg a jelszavadat a http://www.sg.hu/forumjelszovaltas.php címen. Felhívjuk a figyelmedet, hogy amennyiben nem változtatod meg a jelszavadat, a regisztrációd törlődik az adatbázisból, továbbá a jelszó megváltoztatásától (a hozzáférés aktiválásától) számítva minimum 24 óra múlva használhatod csak a hozzáférésedet!
Felhasználónév: kivancsivagyok
Jelszó: *
Üdvözlettel, az SG csapata -
#6984 Nem tudom, hogyan zajlik mostanában a regisztráció, ezért megkérdezném, hogy mikor vki regisztrál, akkor kap-e egy figyelmeztetőt, hogy mi jár büntetőponttal pl. reklámozás meg hasonlók....és hogy használja a fórum keresőt, ha nyitni akar topikot..(Ha hüleségnek tűnik, amit írtam, akkor bocs.:)) -
#6983 Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk! -
#6982 :))) Khmmm.... most már értem a büntipontot kicsim :))) -
pögyös :c -
#6980 fogalmam sincs, kérdezd meg tőlük -
#6979 St, a fotomarketnek nincs 4:3 oldalarányú fotopapírja? -
#6978 Fotolabor -
Takezó #6977 indexen is van ilyesmi a hardwarenél, ott se értettem miért jó :) miért jó? :) -
#6976 igen -
#6975 nem tudom, hogy direkt van-e, vagy sem, de kint a főoldalon, ha rányomok akármelyik filmes cikkre, akkor nem rögtön a cikk jön be, hanem a filmes főoldal, és ott megint rá kell nyomnom a cikkre. direkte? -
#6974 Nem fogsz kapni, ha előtte nem szpemmeltél be 84 -et csak hogy tékelj. -
pasquale #6973 jolvan... akkor jutott eszembe.. h kéne ilyen.. természetesen én másokra is gondoltam nem csak magamra ;P -
cyrus #6972 lál akkor ne tékelj, vagy ne kezdd el utána javasolgatni a törvénymódosítást :D:D:D:D
olyan vagy mint deutsch tamás annó :D -
pasquale #6971 nem csak nem akarok az ilyenért büntipontot kapni h általános témában tékelek...érted -
#6970 pasquale - VIP 2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 17:31 | Privát | Galéria | Válasz | #3700
ték
hogy beszart :DDDDD -
pasquale #6969 lehessen tékelni apro betővelpl igy: TÉK -
#6968 detto -
#6967 Hát nekem is FF van és egyáltalán nincs ilyen gondom a kicsiknél, mindent látok, egyetlen kivétel van, az pedig kizárólag csak ennél fordult elő :) egy kicsit görgetni kell ennél -
Garfield #6966 Semmi baj a FF-szal, régebben nálam is volt ilyen, valamelyik extension kavarta a kakit, csak már nem emlékszem, melyik.
(Lásd FF topik, #190, #194.) -
#6965 sztem erre gondolt... legalábbis nálam így néz ki kicsi képeknél.
-
Garfield #6964 A problémát nem értem.
Illusztráció (katt a képre), ugyanaz a kép FF-ban és IE-ben:
Szerintem semmi baj a FF-os megjelenítéssel, IE alatt rosszabb. Bár feltehetően a rusnya megjelenítésnek az oka az, hogy túl picik a képek. -
#6963 én sem látom rendesen őket... (FF) -
Takezó #6962 nálam animált gifeknél van gáz (FF-ot használok), valszeg ebben van a hiba :\ -
#6961 nálam magától átméretezi -
#6960 jaigen akkor egy javaslat
ha itt rákattintasz egy képre, ahhoz hogy lásd rendesen át kell méretezni a felugró ablakot. baromi idegesítő szvsz
vagy az én gépemben van a gixer? -
#6959 ma is jött 2-3 házigazdajog kérő mail, de a nevűket persze nem írják oda, hát most ki foglalkozzon komolyan az ilyen kérésekkel? -
#6958 megint bandázol? :)
minden jó ahogy van, úgyis ismeritek egymást a többi meg le van szarva.
egyedül talán csuwwi javaslatának van létjogosultsága szvsz, de azzal meg munka van szal ugrott.....:P -
cyrus #6957 nem jó ötlet sztem, nem akarom minden egyes kis hüylegyerektől hallani hogy ő már 96ban regelve volt és hogy mindnek el kelljen mondani hogy az sg még nem annyi idős :D -
#6956 marha jó, akkor kivel ossza meg a témát ha az sem látná akit érdekel? :)