27327
  • cSuwwi
    azért szerintem érzed a különbséget egy megkérdezem hogy miért kaptam, meg egy bekapod ha kirakom reagálás között.
    nehogymár én legyek a hibás, mert jót akarok D:
    /off
  • Takezó
    baj ha más visszaszól, ha ok nélkül kap egy büntit? :\
  • cSuwwi
    mi hogy mi merre?
    csak arra utaltam halványan, hogy talán nem kéne tovább cukkolni, mert még rosszabbul is járhat [sokat látott, sejt vmit]
  • maozedong
    Fotólaboros dolog tök jó, de a fenti címsorból nem emelkedik ki.
    A cikkeket/híreket lehetne külön csoportosítani fent, hogy átláthatóbb legyen.

" Így most a 80 ft / fő / hó egyenlőre elég."
    - egyelőre
  • hen-tes
    néha rohattul túloz a srácc
  • Takezó
    kell most neked mindenbe beleszólni? ;)
  • joebacsi
    majd jön a rencerhangja, és elmondja neked, hogy ez valójában a te érdeked (meg persze a birodalomé, de a 2 érdek ugye mindig megeggyezik)
  • cSuwwi
    most kapsz még ezért kettőt, és ígyjártál.
    kellez, most komolyan? :|
  • gabber_saviola
    nini, ez az én kalériám :P #6964 #6965
  • hen-tes
    privátot írnak, nem?
  • ThePartyFace
    Ebben nem sokat irnak a szabalyokrol...

Kedves kivancsivagyok!

Örömmel értesítünk, hogy sikeresen regisztráltad magad az SG fórumában. Ahhoz, hogy a regisztrált hozzáférésedet használhasd, 24 órán belül változtasd meg a jelszavadat a http://www.sg.hu/forumjelszovaltas.php címen. Felhívjuk a figyelmedet, hogy amennyiben nem változtatod meg a jelszavadat, a regisztrációd törlődik az adatbázisból, továbbá a jelszó megváltoztatásától (a hozzáférés aktiválásától) számítva minimum 24 óra múlva használhatod csak a hozzáférésedet!

Felhasználónév: kivancsivagyok
    Jelszó: *

Üdvözlettel, az SG csapata
  • Rage47
    Nem tudom, hogyan zajlik mostanában a regisztráció, ezért megkérdezném, hogy mikor vki regisztrál, akkor kap-e egy figyelmeztetőt, hogy mi jár büntetőponttal pl. reklámozás meg hasonlók....és hogy használja a fórum keresőt, ha nyitni akar topikot..(Ha hüleségnek tűnik, amit írtam, akkor bocs.:))
  • hen-tes
    Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!
  • Sné Zsuzsa
    :))) Khmmm.... most már értem a büntipontot kicsim :)))
  • hen-tes

pögyös :c
  • St
    fogalmam sincs, kérdezd meg tőlük
  • ivjoe
    St, a fotomarketnek nincs 4:3 oldalarányú fotopapírja?
  • prezi
    Fotolabor
  • Takezó
    indexen is van ilyesmi a hardwarenél, ott se értettem miért jó :) miért jó? :)
  • St
    igen
  • Gladiator
    nem tudom, hogy direkt van-e, vagy sem, de kint a főoldalon, ha rányomok akármelyik filmes cikkre, akkor nem rögtön a cikk jön be, hanem a filmes főoldal, és ott megint rá kell nyomnom a cikkre. direkte?
  • DanielT
    Nem fogsz kapni, ha előtte nem szpemmeltél be 84 -et csak hogy tékelj.
  • pasquale
    jolvan... akkor jutott eszembe.. h kéne ilyen.. természetesen én másokra is gondoltam nem csak magamra ;P
  • cyrus #6972
    lál akkor ne tékelj, vagy ne kezdd el utána javasolgatni a törvénymódosítást :D:D:D:D

olyan vagy mint deutsch tamás annó :D
  • pasquale
    nem csak nem akarok az ilyenért büntipontot kapni h általános témában tékelek...érted
  • franco
    pasquale - VIP 2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 08. 13. óta regisztrált VIP fórumozó
    ma 17:31 | Privát | Galéria | Válasz | #3700
    ték

hogy beszart :DDDDD
  • pasquale
    lehessen tékelni apro betővelpl igy: TÉK
  • franco
    detto
  • Aquir
    Hát nekem is FF van és egyáltalán nincs ilyen gondom a kicsiknél, mindent látok, egyetlen kivétel van, az pedig kizárólag csak ennél fordult elő :) egy kicsit görgetni kell ennél
  • Garfield
    Semmi baj a FF-szal, régebben nálam is volt ilyen, valamelyik extension kavarta a kakit, csak már nem emlékszem, melyik.

(Lásd FF topik, #190, #194.)
  • mukika
    sztem erre gondolt... legalábbis nálam így néz ki kicsi képeknél.

• Garfield
    A problémát nem értem.

Illusztráció (katt a képre), ugyanaz a kép FF-ban és IE-ben:

Szerintem semmi baj a FF-os megjelenítéssel, IE alatt rosszabb. Bár feltehetően a rusnya megjelenítésnek az oka az, hogy túl picik a képek.
  • mukika
    én sem látom rendesen őket... (FF)
  • Takezó
    nálam animált gifeknél van gáz (FF-ot használok), valszeg ebben van a hiba :\
  • hen-tes
    nálam magától átméretezi
  • franco
    jaigen akkor egy javaslat

ha itt rákattintasz egy képre, ahhoz hogy lásd rendesen át kell méretezni a felugró ablakot. baromi idegesítő szvsz
    vagy az én gépemben van a gixer?
  • Punker
    ma is jött 2-3 házigazdajog kérő mail, de a nevűket persze nem írják oda, hát most ki foglalkozzon komolyan az ilyen kérésekkel?
  • franco
    megint bandázol? :)

minden jó ahogy van, úgyis ismeritek egymást a többi meg le van szarva.
    egyedül talán csuwwi javaslatának van létjogosultsága szvsz, de azzal meg munka van szal ugrott.....:P
  • cyrus #6957
    nem jó ötlet sztem, nem akarom minden egyes kis hüylegyerektől hallani hogy ő már 96ban regelve volt és hogy mindnek el kelljen mondani hogy az sg még nem annyi idős :D
  • Aquir
    marha jó, akkor kivel ossza meg a témát ha az sem látná akit érdekel? :)