Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javítunk mi rajta 😊
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Fehér alapból nem lehet, mert az alap háttér is fehér
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
meg valami olyasmi rémlik nekem, hogy volt vagy van supergamez.hu vagy sg.hu csati ircneten... legalábbis kb 1-2 éve én láttam 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Bazinga!
vagy legalább, hogy a kedvencekbõl ne vegye ki a "törölt" topikokat sem
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
MÜXIK a
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056166509
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
:-O http://www.ashes.hu O-:
Ha a fórumok alól érem el (Tudományos hírek fóruma), akkor mûködik mindkettõ. Ez direkt van így?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"