Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Amúgy nyilván nem az én véleményem számít, én csak kérdeztem olyasmit ami engem érdekel, ha mások is így gondolják netán (ezért jó a szavazás), akkor sem az én "hibám", hanem "közakarat" ! 😄DD Ha meg rajtam kívül senkit sem érdekel, az nekem is jelzés értékû és leteszek a dologról, ez ilyen 1xû. De csak a néma gyerek nem kérdez !

AZ árról meg annyit, hogy inkább adok kicsit több pénzt olyasmiért ami tetszik és fel is venném, mint olyasmiért ami nem ! Szerintem ezzel még sokan vannak így...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez arról szólt, hogy SG mentesre kértem (volna) a pólót. De ugye SG mentesség kizárva, ez jogos, felfogtam agyammmal én is, tehát marad az SG-s, LOÁL-os verzió, itt nyilván arról kérdezne szerény személyem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha jó anyagból van, akkor igen (márminthogy strapabíró anyag, és mosás/fénybíró nyomás). A LOÁL errefelé hagyományokkal bír !!! Mondjuk a szpemmer-e vagy sem ártana még rá, ha mástnem a hátoldalára, de ezzel meg lehet majd támadni az alkotót gondolom ?!! 😄DD

De ugye másoktól is meg kéne ezt kérdezni, hátha több példányban már kedvezõbb lenne az ára is, sazlé.

Lteebee
Én 3500-ért nem rendelnék, asszem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

VinylToy
" ST 2004. szept. 21. 12:24 | Privát | Galéria | Válasz | #969

Azért csinálunk SG pólót, foglalkozunk vele és fektetünk bele pénzt (nem is keveset)

1./ közösséget építsünk
2./ reklámozzuk a portál

Ha egy idegen ember meglát annyit csak, hogy LOÁL, nem tudja mirõl van szó. Ráadásul az a póló max. a gumiszoba hangulatát fejezi ki, nem az egész SG fórumét. Gumiszoba szinten poén. Tehát ne is kérjetek olyat, hogy www.sg.hu felirat nélküli pólót gyársunk, mert nem az az elsõdleges célunk, hogy pólókereskedelemmel foglalkozzunk és meggazdagodjunk belõle. A reklám és a közösségépítés az elsõdleges cél, ennek megfelelõen a pólók is majdnem önköltségi áron lesznek értékesítve.

"Sir Quno Jedi" fikázási képességérõl nem elõször gyõzõdhetünk meg..."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

St
Kb. 3000-3500 forint körül lenne az ára + a futárköltség, a 4 színnyomás miatt. Ennyiért is érdekel? Azért nem csináltuk meg, mert túl drágára jönne ki és nem rendelnék meg sokan
Sir Quno Jedi
Bocs, hogy ideírok, de a tápig már le van zárva !

Szal. mikor lehet majd SG LOÁL-os pólót rendelni ??!! AZ ugyanis engem is (és anno úgy tûnt másokat is) érdekel és mintha lett volna szó róla, hogy a 2. helyezettbõl is lesz pólócsoda. Ha mást nem, talán egy kis gyors-szavazást kirakhatnátok a fórum fõoldalra, hogy tudjátok mekkora az igény rá !

Danko !

Szerintem ! 😄DD

hen-tes
jóak lenne! <#eljen>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ollie
Hát igen, az a háttérváltás jó lenne.

RelakS
Miért? Táblázat hátterébe benyomni a képet, és fölé lehet másikat, vagy szöveget, vagy akármit. Próbáltam más témában, meg a phpbb is így müxik

Az 5let onnan jön egyébként, hogy nem csak a nevem hátterét szerettem volna változtani, hanem a többit is

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
És akkor a csillagjaiddal mi lesz? 😊))

RelakS
Teljes egyéni logó a fejlécbe? Értem ez alatt, hogy 4 képet lehetne megadni: Bal oldal, jobb oldal, egy igény szerint szétházott vagy csempézett rész, illetve a bal oldarla igazított rész. A 4 kép teljes mérete persze nem haladhatná meg a jelenlegi logószabályokban leírtakat. (kár, hogy a kép egyes részeit nem lehet nyújtani, elég lenne akkor egyetlen kép is)

Elég idétlen 5let? 😊

PResident Evil
nem

St
köszi, javítva
cSuwwi
tetszik amit láttál? <#idiota>

támogatom

shit happens

PResident Evil
:o

Pyx
ban

szépek title htx. <b> viszont nemgyerebe: mint itt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Jano
Hmm, mintha anno javasoltam volna ilyet.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PResident Evil
csak ahol banner van, ott elég érdekes 😄 talán ezt kellene kiküszöbölni...

PResident Evil
igen, ez nekem is tetszik <#eljen>

St
keresõ optimalizálás 😊
cSuwwi
Jó ötlet, hogy megjelenik a böngészõ fejlécében az aktuális topic neve 😊

shit happens

ollie
És tudod hogy mi?

Tuvok
Hátõõõ ... 😊))

A "Szólj be VLalának" például :-D

Dzsini
a gumiban melyik topik nem felesleges? <#fejvakaras><#hehe><#ravasz1>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
jaja, csak plusz felesleges topikok a gumiba .. 😊

Dzsini
(meg ezt már kitárgyaltuk amikor a szülinapot kiraktad, hogy a "dejóó, már 4 csillagom lenne? akkor vip leszek" gondolatokat megerõsítheti 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
kb ugyanannyi, mint a szülinapozásnak 😊 egy alkalom felköszönteni a usert 😊

St
egy ilyen listázásnak sztem nincs túl sok informatív jelentõsége
Dzsini
#2103 plz 😊

St
"hiba az Ön készülékében van"
ollie
Kb minden 2. alkalomkor a fórum fõoldalán ez a hibaüzenet fogad (messagebox):

Line: 48
Error: 'parent.chatwindow.tf.textb' is null or not an object

Ja és ez csak az elmúlt 1-2 napban jelentkezett elõszõr, elõtte sosem fordult elõ (másfél éven keresztûl).

Jah és IE 5.5 van fent.

RelakS
kedvencek külön linkre jöjjenek elõ. Akkor aztán mehetne alá minden szines-szagos, amit kértek itt a népek

akyyy
idén semmikép ne.... 😉jan01-tõl

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Guest
Jaja, csak még idén legyen kész, vagy pedig ráér még egy évet 😄
Punker
már volt valami ilyesmirõl szó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
Hehe, nekem így is 2 szülinapomat ünneplik...

Lehet, hogy már volt, de szerintem megünnepelhetnénk a fórumozók SG-születésnapját is, a regisztráció napján. Ezt is naponta ki lehetne írni, mint a normál szülinapot.
Ha ez egy újabb szervezkedés/baromság/elveszett ötlet, akkor bocs

Belõlem még három :-)

Tuvok
Ja ja, gumikeresõ melett ez se lenne rossz .. <#miaz>

RelakS
Teljesen mind1, milyen mérethez igazítjuk, ne baxa szét a topikot!

Sir Quno Jedi
Ûber, de sztem. inkább a default tápigfejléc szélességéhez kéne igazítani, hogy passzoljon (persze keep aspect-ratio meg minden). Úgy kultúrált a kinézete a fórumnak.

Punkerwork
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Képátméretezõ:
Amennyiben egy kép szélessége nagyobb, mint 800, akkor automatice erre az értékre csökkenne, rákattintással (vagy jobbgomb stb...) meg meg lehetne tekinteni teljes pompájában

mikike
nagyon vicces vagy shrek

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

St
esetleg nyiss meg egy gázpalackot, aztán kapcsold fel a villanyt
A molotov koktél is hatásos, ha már az ilyen jótanácsoknál tartunk 😊
Dzsini
Visegrádon nagyszüleim házánál az volt a megoldás, de azért nem biztos, hogy ez a default módszer...

mikike
nem hiszem, hogy a többi lakó örülne neki

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth