27327
-
#7036 pontosidő topic a kedvencek között? DD: -
#7035 Lehet, hogy már volt, de szerintem jó lenne ha az ugrás az utolsó üzenethez link működne akkor is, ha már több oldal üzenet érkezett. -
#7034 htx -
#7033 betűméret... -
#7032 Nyomd le a CTRL-t és használd az egérgörgőt. -
#7031 ez meg ez mitől van? :S -
#7030 jóvanna,nem mindenki él hajnali életet!!:-p -
#7029 nem is láttam, thx :) talán mer eddig csak a fórumokban keresgéletem.... -.- -
#7028 mostanában? ez már nagyon rég így van :P -
#7027 jah. akkor megy a backup :) -
#7026 én is tapasztaltam pontosan fél 5 és háromnegyed 5 köztött :) -
#7025 nah most is volt,de akkor az időpontban tévedtem,inkább 4 és 5 között... -
#7024 ööö mostanában olyan hajnal 3-4 körül lelövitek az eszgét?
Mert tegnap is meg tegnapelőtt is volt olyan,hogy abban az időintervallumban vagy jó fél órán át nem jött be a site...
Akkor megy a backup vagy mi a szösz?
vagy a hiba az ön (jelen esetben én) készülékében van? -
#7023 saját adatbázisotok van vagy másét használjátok? -
#7022 de elérhető a www.angolszotar.hu és a www.nemetszotar.hu oldalról is. -
#7021 van, a keresésnél jobbra fent, a legördülő menüben angol-magyar, magyar-angol, német-magyar, magyar-német szótár... -
#7020 van sg szótár? -
#7019 Ha beírom az SG-szótár magyar-angol részébe a csocsó szót, mért a csőcsonkot adja ki?? -
#7018 Valami kel azért a pénzért -
#7017 akkorjó -
#7016 Ööööö, talán azért mert VIP-ek? -
#7015 píz' -
#7014 mer csak -
#7013 ömm mér csak vipesek szerkezthetik és/vagy törölhetik üzeneteiket? -
#7012 neked meg új agy -
motorolanokia #7011 új design -
cyrus #7010 modok kicsit bővebben meghatározhatnák a miértet. csomószor volt rá példa hogy emberektől hallottam hogy szabályosan nyomoznia kellett miért kapta.
persze nem az összes modra vonatkozik, hanem pl piros logós barátunkra :D -
#7009 Fékész, de ez (még) szándékos-e. -
#7008 szép logó :) -
#7007 Visszatértem ! -
#7006 thx. (ezt még nem tapasztaltam...:) -
#7005 amikor megkapod a büntetőpontot, akkor le van írva, hogy mi meddig tart. a miértet és a mennyit pedig a moderátor határozza meg. -
#7004 hmm pedig tök jó lenne:) -
tehen_m #7003 Ezt mindig felveti vki a büntipontok óta.
(Láthatóan nem történt semmi ezügyben) -
#7002 Sztem fórum föoldalra kéne egy szabályköny-féleség.meddig jár a ban, miért kapod, meg minden.... -
#7001 -
#7000 Automatikus topiklezárás (túl régi topikokoz), plusz a lezáráshoz kötelező indoklás.
Miért?
Tegnap írtam Ebbe a topikba. Először csak eltűnt a hozzászólásom. Azt hittem, nem küldtem el (mintha lett volna már ilyen) Utána írtam bele mégegyszer. Azóta le is záródott a topik, minden indok nélkül...Túl régi topik? Vagy valakit irritál a téma? -
#6999 majd St vagy Mortimer eldönti hogy tulzok e..... -
#6998 nem is akarom, de addig amíg baloldalt fönt az van kiírva hogy Informatika és Tudomány nem hagyom hogy pár idióta gumiszökevény a fórum többi részét szétb@ssza, majd ha az lesz kiírva hogy SG.hu gumiszoba akkor linkelgetheti összevissza a f@szszopó buzeráns képeit én már úgyse leszek itt..... -
Cat #6997 az emberektől nem veheted el a jogot, hogy hülyék legyenek