27327
  • St
    olyan 3-4e, gondolom van köztük inaktív bőven, majd valamilyen algoritmussal kiszórom őket.
  • Dzsini
    30ezer? jesszusom... mennyi ezek közül ami napi aktivitású?
  • Punkerwork
    ne foglalkozz vele, én úgy saccoltam hogy majd kb havi 2k körül lesz és felváltva fizetjük majd.
  • Punkerwork
    én sokkal többre tippeltem, ezt simán szétdobjuk a squad tagok között :)
  • St
    Kapzsiság? Na akkor elmondom mi a "kapzsiság":

Több mint 30000 weblap használja a freefórumot, és 99 óta eddig egy fillér bevétel sem volt belőle. Már 2 éve önálló szerveren van (amiért fizetünk) és most ráadásul fejleszteni kellett, 2 db dual xeont raktunk be alá, amely cirka 700e forintba (+fa) került. Sztem ennek a negyede sem fog bejönni az előfizetési díjakból, de azért optimista vagyok. Most legalább gyors, és ha minimum nullszaldóra feljön éves szinten akkor kedvem is lesz fejleszteni :)
  • akyyy
    jó ez, sokan befizethetik, elég erős bevétel lehet az SG-nek, plusz gondolom a reklámért is chash, amit javarészt arra fordítanak, hogy itt az sg fórum jobb legyen!
  • Dichter
    Kapzsiság?? Minden évben kap egy új szervert az sg, hogy Te, meg mindenki itt fórumozhasson. Szerinted ez zsebből megy?
  • cSuwwi
    áááá, itt a haverom

most nemazért, de a freeweb szarokon is 5 rugó 1 évre hogy ne láss reklámot felül, és mégegyszer ennyi, ha domént is akarsz. (és a keret így is marad, igaz 0px-el, de az aloldalak címei így sem látszanak)
    az örök igazság, ha nem tetszik, tegyél fel egy phpbb-t, vagy ha értesz hozzá írj egyet, akkor nem lesz reklám (csak a tárhelyszolgáltatóé ha ingyenesen van)...
  • artschiatwork
    térj magadhoz ember(ke), ez nem is sok ennyi időre...
  • Darkboy
    A reklámmentesítés elõfizetési díja bruttó 4900 Ft / 1 év, vagy bruttó 8000 Ft / 2 év.

----

Na ezt nem gondoltam volna! Piszok nagy kapzsiság... Hát én tuti nem fizetek... Csak ne hogy a banner meg a többi szirszar is legyen :(
  • St
    admin csinálja, ő fizethet elő.
  • akyyy
    A reklámmentesítést az admin csinálja vagy egy felhasználó is fizethet hogy ne lássa (ugy mint VIP). És ha az utobbi, akkor elég csak egyet és az összes fórumon reklámmentesítve vagyok, vagy csak azon az egyen?

Amúgy grat
  • Punkerwork
    na akkor szólok a többieknek, mennyi? :)
  • St
    admin felület, reklámmentesítés
  • Punkerwork
    na mesélj mit kell csinálnom :)
  • St
    igen. csak azoknak nem, akik "reklámmentesítik"
  • Punker
    St az ingyenes fórumokon ezentúl ha be vagy jelentkezve is lesznek reklámok a hozzászólásokban?
  • PLackó
    jaja.gondolom nem csak nekem van beállítva hogy 250 hsz-t mutasson oldalanként.
  • DanielT
    Ettől konkrétan többször megőrültem már, amikor kerestem egy fontos kommentet vagy valami linket.
  • PLackó
    valamint a Legnépszerűbb témák és a fórumstatisztikák milyen időközönként vannak frissítve?
  • PLackó
    tudtok már megoldást arra hogyha a 2. oldalra lapozok ne hagyjon ki vagy 100-150 üzenetet?(az első oldalon kevesebb üzenet van,néha csak 50 körül)
  • hen-tes
    ebből most melyik a kérdés?
  • DJviolin
    Nem javaslat inkább kérdés.

Az sg főhadiszállása Pesten vagy Kecskeméten van. Csak azért kérdem, mert a postázási cím kecsoi. Kecsóra járok suliba. :-))
  • blackgamer
    Örülök a fejlesztéseknek!
    akkor légyszi majd ne feletkezzetek meg a "topic kronológiás" dologról sem (utolsó látogatás óta nyilt témák listázása)
    #6211 hozzászólásban már említettem
    tudom apróság, de nekem fontos lenne, mert nem tudom naponta elérni az SG-t
  • nyami
    hiába ha valaki pontos ember akar lenni :D
  • Jano
    Ne kamuzz.
  • sweech
    de akkor is :)
  • Amse
    fórum gombbal frissíts ne az f5-el(frissítés gomb)
  • sweech
    azt nem lehet megcsinálni, hogy ha írok valamit a cseten és frissítek, akkor ne küldje el újra az üzenetet?
  • geri15
    olyan ami a PH! fórumon is van? Nem rossz elgondolás, támogatom.
  • Kandurex
    Bünti rész tárgytalan :), asszittem már nem akarja az igazságot vala :)
  • Kandurex
    Lehetne egy Spoiler gomb is a szmájlik, makrók, url, kép közzé beszúrva, ami kb. úgy működne, hogy a beleírt szöveg részt fehér betűkkel írja és elé írja kani betűkkel, hogy spoiler. Már, ha lehet.

St.: 2 bünti pontot adtál 2005.08.23 -án, azaz 15 napja. Még meg vannak :(
  • Dichter
  • St
    később, most még nem. egyelőre egy sor olyan dolgot teszünk be, ami az sg fórumba is benne van, sőt lesznek egészen új feature-ök.
  • hen-tes
    egyáltalán mi szükség van ilyen topicra (pontosidő)
    az is csak egy agyatlan hsz. növelő topic
  • akyyy
    ue akartam ide írni csak félek hogy OFFOLOK, szal sorry:(
  • Dichter
    Na ez jó hír. A VIP rendszert is be akarjátok vezetni rajta? Tulajdonképp ugye az is bevételt jelenthetne, mert elég sokan használnak ilyen ingyenes fórumot.
  • St
    igen, kb. 2 héten belül. most cseréltünk alatta szervert a múlt héten, kapott egy dual xeon-t, gyors lett mint a villám.

már benne van a nicklogo feature, meg még egy csomó újdonság, szeptember közepéig elindul, utána várható folyamatos fejlesztés.
  • Dichter
    Ez nem igazándiból az itteni ezsgére vonatkozik, de máshova nem tudom írni. Tulajdonképp csak egy kérdés: Várható valami új feature az sg ingyenes fórumon bellül? Mert van egy amit elég sűrűn látogatok, és ugye kinézetre ez, de sokkal fapadosabb verzióban.
  • Falconer
    LOÁL