27327
-
#7598 Talán iratkozz fel rá... (Vagy Firefoxhoz pl ott a FeedView kiterjesztés, ha zavar, ill. az 1.5 már alapból fogja tudni a nyers feedeket is olvashatóan megjeleníteni.) -
#7597 jahogy, aha, most esett le.
hát akkor meg különösen észlény -
#7596 Ez nem hiba
"The document tree is shown below."
ffxben ugyanez: "Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi."
listázza alul az xml dokumentumfát, FFx alapból ismeri, de még az ie is tudja (legalábbis nálam) -
#7595 sztem mindre ezt írja ki neki, ha böngészővel akarja megnyitni :) -
#7594 melyik topikon belül te észlény, van kb. 40e topik, honnan találjam ki, hogy melyik a rossz?
imádom az ilyen agyas embereket... -
#7593 topikon belül. -
#7592 melyik rss írja ezt ki, van jópár most... -
#7591 RSS re ezt írja ki:
"
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below."
-
#7590 a felhasználók infójában is lehetne a házigazdához hasonló modon jelezni hogy bezárt-é a topic vagy sem... -
Darkboy #7589 simánknál is lehetne ezt sztem... -
Takezó #7588 oks, mét?
amúgy: nem lehetne, hogy a favos topikoknál is kiírja, hogy le van-e zárva? -
#7587 nagyobb felbontás? hmm? :) -
#7586 nem -
Takezó #7585 Nem lehetne, hogy a Kedvenceim visszakerüljenek felülre, így nem minden esetben kéne görgetni lefelé, ami fárasztja az ujjam :o -
#7584 támogatom -
#7583 ha már van saját forum lehetne banner csre program is amely szerintem regsiztráló és megjelenítési rekordot döntene! :)
elvetemült 5let? -
#7582 nem lenne egy haszontalan dolog a név alatt jelezni ha a sg-mailra mailod jott ugy mint a privi uzenetnel :) pl a bealitasokban be lehetne alitani hogy van-e sg fiokod es ha van akkor ellenorzi hogy jott e uzenet ha nem jott nem ir ki semmit ha jott akkor kiirja hogy 5 mail uznetem van
elvetemult 5let? :) -
#7581 Bakker, mire töröltem volna, addigra lejárt az időm. Kolega sikeresen beregelt egy ingyér fórumot ^ ^ -
#7580 Keresztkérdés: Akinek nincs weblapja, az nem regisztrálhat?
Ugyanis kolega beregelt, és teljesen elképedt hogy azt a részt is ki kell tölteni, ha tovább akar jutni. Mitagadás, én is meglepődtem. -
#7579 a kereső menüjét ki lehetne bővíteni az ingyenes fórum keresőjével, ami a cimekre keres rá, hogy van e ilyen, vagy valami ilyesmi! Ha értitek -
#7578 :D -
#7577 Már látom miért, én vagyok hülye :( Fene ez a küldő kibabrál velem. -
#7576 St.
Ez az üzenetszabályok vannak elmentve
Viszont még is kapok levelet, ami ugye nem akar a reklámba kerülni, miért nem megy?
-
#7575 Firefox 1.4 alatt perfekt -
#7574 LOÁL-e ?! -
#7573 dobd ki, ne használj béta szoftvereket -
#7572 khm... Beta 2.... :) -
Dodo55 #7571 Firefox 1.5 Beta 2 alatt kicsit szétesik a felső rész:
-
#7570 oh én is remélem... ez egy remek fejlesztés lenne és mindemellett hasznos is :) hajrá! -
#7569 terv, de remélhetőleg még idén -
#7568 és ebből mikor láthatunk valamit? megvalósítás alatt áll a dolog vagy csak terv? -
#7567 Vagy legalább sima linkekkel nyíljanak meg a képek, mert így egyszerre csak egy lehet nyitva. -
#7566 közben rájöttem ^_^
Mondjuk egy koponya oda is bemehetne, még akkor is, ha úgysem lehet rákeresni a júzerre -
#7565 Igenis bonyolult! :P :D -
#7564 Mert IE-ben bazibonyolult kikopipésztezni a kép címét a tulajdonságaiból, igaze ?!! :DDD -
#7563 userinfoban nincs, gyakorlatilag -
#7562 Ezt most nem értem, mit akarsz neki mondani, de a kérésének tényleg lenne értelme. Mozilla és FF alatt mondjuk annyira nem sok (jobbgomb->kép címének másolása, majd itt a kép gomb), de ie alatt szerintem jól jönne. Esetleg lehetne úgy, mint az imageshack.us-on. [úrl=kép címe][ímg]thumbnail, amit úgyis generálsz[/ímg][/úrl]
Na? -
#7561 Ebben sincsennem varázsszó, szal. mehet a bp ver2.0 ! :D -
cyrus #7560 most megint miért ?
hogy találsz meg magadnak mindig ? mult héten is, csak én kapok, pedig kurvára nem én offolok, most is ezzel fenyegetsz, pedig csak javaslatot adtam. vagy ott volt a probléma hogy azt mertem mondani hogy ne mondd azt hogy mivan ?
ugyérzem jogos, én is megfelelő tisztelettel beszélek veled, sztem jogom van nekemis elvárni ezt.
de ha ezért te a bp-t jogosnak érzed akkor adj... -
#7559 Me' beszót iStennek !