27327
  • Sil78
    Talán iratkozz fel rá... (Vagy Firefoxhoz pl ott a FeedView kiterjesztés, ha zavar, ill. az 1.5 már alapból fogja tudni a nyers feedeket is olvashatóan megjeleníteni.)
  • St
    jahogy, aha, most esett le.

hát akkor meg különösen észlény
  • cSuwwi
    Ez nem hiba
    "The document tree is shown below."

ffxben ugyanez: "Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi."

listázza alul az xml dokumentumfát, FFx alapból ismeri, de még az ie is tudja (legalábbis nálam)
  • joebacsi
    sztem mindre ezt írja ki neki, ha böngészővel akarja megnyitni :)
  • St
    melyik topikon belül te észlény, van kb. 40e topik, honnan találjam ki, hogy melyik a rossz?

imádom az ilyen agyas embereket...
  • hmhm
    topikon belül.
  • St
    melyik rss írja ezt ki, van jópár most...
  • hmhm
    RSS re ezt írja ki:
    "
    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below."
  • Max7
    a felhasználók infójában is lehetne a házigazdához hasonló modon jelezni hogy bezárt-é a topic vagy sem...
  • Darkboy
    simánknál is lehetne ezt sztem...
  • Takezó
    oks, mét?

amúgy: nem lehetne, hogy a favos topikoknál is kiírja, hogy le van-e zárva?
  • The Hedgehog
    nagyobb felbontás? hmm? :)
  • St
    nem
  • Takezó
    Nem lehetne, hogy a Kedvenceim visszakerüljenek felülre, így nem minden esetben kéne görgetni lefelé, ami fárasztja az ujjam :o
  • artschi
    támogatom
  • Max7
    ha már van saját forum lehetne banner csre program is amely szerintem regsiztráló és megjelenítési rekordot döntene! :)

elvetemült 5let?
  • Max7
    nem lenne egy haszontalan dolog a név alatt jelezni ha a sg-mailra mailod jott ugy mint a privi uzenetnel :) pl a bealitasokban be lehetne alitani hogy van-e sg fiokod es ha van akkor ellenorzi hogy jott e uzenet ha nem jott nem ir ki semmit ha jott akkor kiirja hogy 5 mail uznetem van

elvetemult 5let? :)
  • RelakS
    Bakker, mire töröltem volna, addigra lejárt az időm. Kolega sikeresen beregelt egy ingyér fórumot ^ ^
  • RelakS
    Keresztkérdés: Akinek nincs weblapja, az nem regisztrálhat?

Ugyanis kolega beregelt, és teljesen elképedt hogy azt a részt is ki kell tölteni, ha tovább akar jutni. Mitagadás, én is meglepődtem.
  • akyyy
    a kereső menüjét ki lehetne bővíteni az ingyenes fórum keresőjével, ami a cimekre keres rá, hogy van e ilyen, vagy valami ilyesmi! Ha értitek
  • St
    :D
  • Kandurex
    Már látom miért, én vagyok hülye :( Fene ez a küldő kibabrál velem.
  • Kandurex
    St.

Ez az üzenetszabályok vannak elmentve

Viszont még is kapok levelet, ami ugye nem akar a reklámba kerülni, miért nem megy?

• geri15
    Firefox 1.4 alatt perfekt
  • Sir Quno Jedi
    LOÁL-e ?!
  • St
    dobd ki, ne használj béta szoftvereket
  • The Hedgehog
    khm... Beta 2.... :)
  • Dodo55
    Firefox 1.5 Beta 2 alatt kicsit szétesik a felső rész:
  • The Hedgehog
    oh én is remélem... ez egy remek fejlesztés lenne és mindemellett hasznos is :) hajrá!
  • St
    terv, de remélhetőleg még idén
  • The Hedgehog
    és ebből mikor láthatunk valamit? megvalósítás alatt áll a dolog vagy csak terv?
  • Sadist
    Vagy legalább sima linkekkel nyíljanak meg a képek, mert így egyszerre csak egy lehet nyitva.
  • RelakS
    közben rájöttem ^_^

Mondjuk egy koponya oda is bemehetne, még akkor is, ha úgysem lehet rákeresni a júzerre
  • RelakS
    Igenis bonyolult! :P :D
  • Sir Quno Jedi
    Mert IE-ben bazibonyolult kikopipésztezni a kép címét a tulajdonságaiból, igaze ?!! :DDD
  • jointeer
    userinfoban nincs, gyakorlatilag
  • RelakS
    Ezt most nem értem, mit akarsz neki mondani, de a kérésének tényleg lenne értelme. Mozilla és FF alatt mondjuk annyira nem sok (jobbgomb->kép címének másolása, majd itt a kép gomb), de ie alatt szerintem jól jönne. Esetleg lehetne úgy, mint az imageshack.us-on. [úrl=kép címe][ímg]thumbnail, amit úgyis generálsz[/ímg][/úrl]
    Na?
  • Sir Quno Jedi
    Ebben sincsennem varázsszó, szal. mehet a bp ver2.0 ! :D
  • cyrus #7560
    most megint miért ?

hogy találsz meg magadnak mindig ? mult héten is, csak én kapok, pedig kurvára nem én offolok, most is ezzel fenyegetsz, pedig csak javaslatot adtam. vagy ott volt a probléma hogy azt mertem mondani hogy ne mondd azt hogy mivan ?

ugyérzem jogos, én is megfelelő tisztelettel beszélek veled, sztem jogom van nekemis elvárni ezt.

de ha ezért te a bp-t jogosnak érzed akkor adj...
  • Sir Quno Jedi
    Me' beszót iStennek !