27327
-
Takezó #7558 most ezé mét is kapna? -
#7557 Aggyá' má' neki egy csokorra', ha má' annyira kepeszkedik érette szegíny gyerök ! -
#7556 ugye büntipontért jöttél? -
#7555 támogatom [támogat] -
cyrus #7554 nemmivan hanem tessék ige :|
más sokszor kérdeztem/mondtam/javasoltam/anyámkinja hogy a galériában valahogy a képre kattintva megkapjuk az img kódban a kép linkjét mert egyrészt ugyis mindenki be akarja szúrni valahova, másrészt a jelenlegi javascriptes ablakbezáró parancsnál mindenképp több értelme lenne. -
#7553 mivan? -
cyrus #7552 akkor nagyonhalkan egy kis buborékban megemlítheném tízezredszerre is az img kódokat a galériában a jelenlegi javascipt:close helyett ? -
#7551 "ban-eső"
[behalt] -
#7550 űrtechnológia, tényleg jó dolog ez az rss
Reltelepítetrem egy rss feedert (ablion) és hozzáadtam ezt a fórumot, így ha valaki beszól ide 5 percen belül megjelenik buborékban a desktopomon :)
Óvatosan írjatok ezentúl ide, mindent látok és jön a ban-eső
-
#7549 étem -
#7548 azt jelzi hogy van OP joga a chat-en -
#7547 igen - bár nem tudom külön van-e a csetszobára is :) -
#7546 elvbe nem azt jelzi hogy van az illetőnek moderátori státusza? -
#7545 moderátor vagy? :) -
#7544 ööö a csetszobában miért nincs a nevem előtt @? -
#7543 A keresésnél, ha olyan témát dob ki, ami le van zárva, azt lehetne jelölni valahogy a téma mellett, pl. így: lezárva?
Mert a találatoknál nem derül ki egyértelműen. -
#7542 koponya elvileg -
Permban megjelenítése a user infóban? -
#7540 Oh, így már vlágos. Thx a felhomályosításért :) -
#7539 ilyesmi -
#7538 Mi az a "wiki program"? -
#7537 már össze akartam állítani egy kis php-s FAQ KIT-et amit mindenki elér és bármelyik ingyen táron használhatja ilyen FAQ-ok gyártására, de akkor inkább hagyom és várok a belső kivitelezésre :P -
#7536 nah ennek különösképpen örülök... örülünk! -
#7535 igen, határozottan jó ötlet, gondolkozunk egy wiki program átalakításán/telepítésén erre a célra. -
#7534 hmm... Szóval nagyon elterjedtek a játék topikokban a FAQ-ok és nem tudom, hogy már felvetette-e valaki, de nem lehetne mondjuk a házigizdáknak helyet biztosítani ahhoz, hogy könnyen és egyszerűen készíthessenek ilyen helpeket. Szerintem jó ötlet :D St? -
Garfield #7533 Van két még egyformább:
-
#7532 , -
#7531 a 2 ugyanolyan szmájli még mindig megvan: , -
#7530 hát a sulinet miatt sztem sem :)) -
Borg #7529 Ez szerintem nem szempont.
1 kevés usernek van 2 gépe, amin netezik..
2 ha valaki miatt kitiltunk egy sulinetes gépet, az után sem fogunk könnyeket hullatni szerintem :D -
#7528 milenne? 1 usernévhez lehet több hash is, ha banra kerül mindegyik hashszámot tiltja, egyik gépről sem jön fel. persze ellenszere mindennek van, de ezt nem részletezném :D -
#7527 na ja, meg egy gépet akár többen is használhatnak (pl. suliban) -
#7526 ...Hozzá passzolva az ajándék rászoktató VIP -t! -
#7525 mondasz valamit -
Dodo55 #7524 A hash-es megoldás nem lenne jó, mert mi van, ha van a usernek egy másik gépe? -
#7523 Az rss a fórumokban ill. utolsó 100 topikra nem rossz ötlet, de annyival esetleg még lehetne javítani, hogy a LINK tagokat a headbe be lehetne esetleg tenni, hogy firefoxal könnyen felvehető legyen. (mint most az sg hírek, ha a jobb alsó sarokba katt firefox alatt) a főoldalon a top100, a topikokban meg a topiké :)
ill. ha már ilyen fejlesztési hullám van, a régen jó ötletnek tartott szülinapi fejléc esetleg? :) -
#7522 Na erre kíváncsi volnék (na nem magamon, csak úgy általában, hogy miről maradtam ezek szerint le, ami ilyen bombabiztos).
Vmi olyasmire tudnék tippelni, hogy az user gépéről csinál egyféle hash-t, és az alapján való tiltás. Vagy van már vmi forradalmi új ötlet? :o -
cyrus #7521 hihetetlen, és én egyedül kapok büntit érte :@ -
akos #7520 Miért, a másikon mi nem helyes? -
#7519 Annál jobb. mert pl. dialupnál nem lehetne a mac address-t kitiltnai, mivel ppp interfész címét adja vissza, nem a felhasználóét. Ugyanúgy proxynál sem működne.