Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
regisztrálsz egy free fórumot, és lehet "opjogod"...

shit happens

precision
no comment 😊

Bazinga!

GUMIKERESÕ!!!!!!!!4444
mellesleg nekem OP jog<#idiota>

[HUN]PAStheLoD
jo , csak akkor kene valami ertelmi korlat is hozza .. vagy kossuk diplomahoz ? 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Dzsini
szerintem az oprendszerek/felhasználói programokba belefér ez is - ott fut a 3dstudio is, van photoshop is...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DBoy
"Programozás Fórum"
Jó ötlet,ugye? 😄
------------------
Szóval egy olyan fórum kéne ahol segítünk a másiknak a phpba,htmlbe,photoshopba stb 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Sil78
Vagy ha meghamisítod a useragent-et a User Agent Switcher kiterjesztés segítségével. De a script attól még hibás marad. (Ha meg így mûködne, akkor eleve nem is kellene elrejteni Firefox elõl a chatablakot...)

These are my friends, see how they glisten...

Bandee1987
tényleg....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sadist
Épp most nézegettem a chatet IE alatt. Ha az chat ablak URL-jét bemásolod FireFoxba, akkor lehet írni, csak nem mutatja a hozzászólásokat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
majd talán St... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
<#confused>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
Kérdezném, hogy ugymarad -e az a "hiba", ami a topiklistában a mult években az ez elõtti napot tegnapiként irja ki.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
akkor grat<#taps><#taps><#taps>
nekem tetszik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
az is lehet hogy olyan hsz-ek voltak amit töröltek és ennyi 😊

akyyy
<#banplz>
meg ezt nézzétek meg, én akorát röhögtme ezen 😄DDDd Nincs üzenet, téma lezárva<#idiota>

Gladiator
BOLDOG KARÁCSONYT ESZTI!

htx

akyyy
igen, mert én is áttértem Firefoxra, és már elvonási tüneteim vannak<#szomoru1><#unalmas><#kuss><#kuss><#kuss><#sir>

Sil78
Esetleg a chatablakot meg lehetne csinálni úgy, hogy mûködjön netán Firefox-szal és Mozillával is? Nekem ugyan nem hiányzik, de van, akinek igen. Jelenleg ha átkapcsolom a useragent-et IE-re, akkor látszik az ablak kerete, de nem töltõdik be a chat, viszont folyamatosan frissítget. A JavaScript konzol meg egy olyan hibát jelez, hogy "parent.chatwindow.tf has no properties" a forumchat.php néhány sorával kapcsolatban...

These are my friends, see how they glisten...

Aquir
elnézést

St
aki itt offol karácsony alkalmából 1 büntipontot kap
Aquir
aha jó 😊

RelakSfromhome

Ezt rakta be valaki magának mint logót. Nah, ettõl kapok hülyét.

Apropó: Júzerinfóban logót mutatni szivesek legyenek, köszönet.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aquir
teljesen mindegy... amugy is bántotta kicsit a szépérzékemet 😊

kicsibe még jó

RelakSfromhome
Ki sem szúrtam rajta 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aquir
ebbõl --> ez 😊))

de túlnagy volt

Aquir
ugyanaz mint volt csak felnagyítva. Megnéztem milyen, kicsit elmosódós és az tetszett valamennyire 😊
de egyébként meg kicsit nagy lett igy VIPben 😊

RelakSfromhome
De komolyan! 😄

Aquir
😄

RelakSfromhome
Mert mi is volt a logód?

Aquir
nemtudom, hogy a logóm láttán lettél e rosszul amiért felnagyítottam, az elmosódás tetszett kicsit benne, de most hogy ennek hangot adtál le is cserélem egy télire, amit amúgy is akartam 😊

Sadist
Pl. klint ísztvúd? <#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

holhol ? ???

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Frank99
Új moderátor???

:-()))) ?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

juj a tied nyagyonszépppp !!!! ezt akarod hallani ?? <#idiota>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pyx
relatív

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ezzel magáról állít ki bizonyítványt...
ha akarna csináltatna magának egy szépet a logómûhelyben, de ha erre se veszi a fáradságot akkor kb olyan mint a hajléktalan aki a nadrágjába szarik.

RelakSfromhome
CSak randa 😞

az az õ baja relaks, nem a tied....

te adsz a logóidra, én adok a logóimra, sokan adnak a logóikra, sokan meg nem... most ezért ne bántsd õket....

RelakSfromhome
Büntetõpontot annak, aki nem a szabvány logóméretet használja, vagy eleve lehetetlenné tenni, hogy ilyen feltöltésre kerüljön. A gyomrom fordul fel ugyanis, mikor meglátok egy eltorzult képet logo gyanánt, mert a delikvens csak bedobott egy akármilyen képet.

Tuvok
Ok .
Bár még ha kép lenne benn, akkor ok (igaz akkor meg visszatöltené ..), de ez csak egy színkód, attól nem megy el a weblap színe, ha kitörlöm a cache-t, ugyanúgy visszajöhetne, mint pl. a hozzászólások fejlécszíne <#conf>

Guest
Nem kizárt, egy próbát sztem megér.
Guest
Écáh, nálam is.
Tuvok
Nekem sose marad, mindig vissza kéne állítani, igaz nem jelentkezek ki, Opera megõrzi a cookie-t, melóban meg máshol a 'Régi bejelentkezve marad" opcióval lépek be .
Köze lehet a dolognak ahhoz, hogy ha zárom a böngészõt törli a cache-t ?

én egyszer beállítottam, és azota még ha kijelentkezek, bejelentkezek is marad ez a háttér

Aquir
nyugi nálam régebben volt olyan hogy betettem feketére, erre a topiklistánál normálSGháttér, belül pedig fekete volt... és néha nem csinálta

Tuvok
Õõõ, akartam már kérdezni (sry ha volt szó róla, elkerülte a figyelmem), hogy be van állítva egy bizonyos fórum háttérszín, de ha bezárom a böngészõt, és újra megnyitom, a fehét-szürke pöttyös alapháttér lesz megint benn, pedig a beállításoknál bizony ott van a kód, és minden alkalommal nyomni kell (kéne) egy Ok-t a beállításokra, hogy az enyém legyen bent, lehet ez ellen vmit tenni ? <#confused>

Faki
Én is köszi 😊)

Kandurex
Mekkora batár nagy lógom lett 😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sadist
Köci a VIP reget! <#integet2> <#worship>

Kandurex
csillagok, csillagok...háköcce!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯