27327
-
#7638 volt bannertervező verseny is, de az le lett öntve széklettel :( -
#7637 na akkor javaslat: legyen jövöre is :) -
#7636 idén volt először... -
#7635 és hol vannak a 2004-es és az az elötti hátterek? :) -
#7634 ehhe ez tetszik :) idén is lesz ilyen hátértervező verseny indulok én is :) de csak azért mert tetszikaz a gomba a név mellet :D -
#7633 ráhúzod az egeret és megtudod :) -
#7632 bocs a hülye kérdésért de a gyilkos galóca mit jelent a csillagok mellet? :D -
Chief #7631 Hú de jó, kár hogy siemensem van... :DDD -
#7630 gondolom sony ericsson K700i theme -
#7629 És az meg mi? -
#7628 Készül a SEK700i SG_theme... -
#7627 A szpemmÉRT és a LOÁL örökkön-e élni fog ! -
#7626 ehhe :D -
cyrus #7625 tökjó lenne :
-huu demenőőő, te mi ellen küzdesz ? rasszizmuuuus ? mellrááááák ?
-Én a szpem és a magas pingek ellen béjbeee !4
- -
#7624 csirke karkötő? jöhet xDD egyébként tényleg jó ötlet, egyre több jó ötlet születik :) -
#7623 na még egy hülyeség amire költhetném a pénzem nem díjaznám mert ugyis megveném :) ehhe egyedi max7-es karkötő :) zsír :D -
#7622 pl.:valami olyan karkötő kéne mint amilyet a Szigeten adtak.Az jóak volt. -
#7621 -
Én pont ma gondolkodtam arról, hogy ha ingyen osztanák sem vennék föl már ilyet, mert mindenkinek van, de ezt megvenném. -
#7619 ma sokat metróztam és ott pattant ki a fejemből szal sry ha fasság
nem tudom mekkora biznisz volt az sg pólós dolog, de sztem az SG KARKÖTŐ-nek legalább akkora sikere lenne, ha nem nagyobb, mivel nagy divat mostanában ez a csecsebecse.
kék-fehér színre gondoltam. az gondolom nem megoldható hogy esetleg úgy kapja kézhez a megrendelő hogy esetleg a nikkje is rajta legyen fekete betűkkel, pedig az lenne az igazi.
ha teccik az ötlet és esetleg gondolkodtok a megvalósításon, akkor sem kérek semmit. max valami kis finomságot a logóm mellé :) -
#7618 Ne agresszívoskoggyá itten öreg !!4 :@ -
#7617 elnéztem, sry. -
#7616 Az ÉS az szerinted VAGY vazeg ?!! -
#7615 bazz... de csak akkor ha mindkettő teljesül -
#7614 Áz! -
#7613 ebben teljesen igazad van. Lehet hogy megnyitotta a csávó, aztán rákeresett, látta, hogy van ilyen és utána szólt. De ez csak egy felvetés. -
#7612 Ott csak a nyúbílúzer gyávagyökerek szpemmelnek ! -
#7611 [trebuchet] "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
[arial] :DD! majd a kumiszobában :o) -
#7610 Csak nyugodtan, így jön össze a hzsz. ! :DDD -
#7609 egy csirke örüljön ha egyáltalán nem vágják le a nyakát, vagy nem megy bele a paprikásba mi? :DDD ki fogok állni a csirkékért, előre a csirkefelszabadítási frontra! -.- na nem offolok :C -
#7608 Nyilván mert CSIRKE vagy hozzá ! :DDD -
#7607 25 ezer? az életbe nem szpemmelek össze annyit -
#7606 Javaslom csak a mimimum 25.000 hozzászólást és legalább 3 évet megért fórumozók nyithassanak tápigot ! :DDD -
Garfield #7605 Lehet, hogy nekem nincs eléggé élénk fantáziám, de szerintem topikot nem lehet csak úgy véletlenül létrehozni.
Előbb kéne gondolkodni, utána cselekedni és nem fordítva... -
Garfield #7604 Én épp ezért javasoltam anno a hozzászólás-számtól ÉS az eltelt időtől függővé tenni a topiknyitási jogot, hogy lehetőleg ne tudják kijátszani az egyiket se.
A szpemmeléshez fórumozni kell. de hogy ne lehessen lezavarni a szpemmelést egy nap alatt, erre lenne az időtartam szerinti korlátozás. -
#7603 Ja, rendi volt! Javaslom a példáját közszemlére tenni és kaphat egy Bíbor Szívet! -
#7602 A hozzászólásszám spam-mel növelhető, szóval szvsz nem jó ötlet, inkább a másik.
De ő legalább szólt, hogy véletlenül csinálta, nem úgy mint a többi maradék újreg... -
Garfield #7601 Új topik
#1:
Elég bamba vok és ezt a témát véletlen csináltam.szal kitörölné valaki?
#5:
de nem tehetek róla 3 napja sg-zek
Esetleg újregek topiknyitási korlátozása a hozzászólásszám és/vagy regisztráció óta eltelt idő függvényében? -
#7600 aha, jó ötlet, majd beszerkesztem.
múltkori javaslatod is fel van írva -
#7599 a topik rss-eken esetleg még lehetne annyit javítani, hogy a link tagok végére egy a kommentre mutató horgony megkönnyítené az elérést
pl. listazas.php3?id=12345#4321