Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
váltsatok dizájnt eSGések!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
egyéb 5let: a felsõ címsor fórumkeresõstül legyen mindig egyhelyben (nem frame, hanem css!)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
shit happens
de van aki nem firefoxot használ és nem lenne rossz egy olyan megoldás mint a smilies.hu-n hoyg katta képre és már ott az UBB kijelölve, csak egy Ctrl+C-t kell nyomni.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
mert a sok <#lama>#lama> nagy valószínûséggel , ha használja is, akkor csak a cikkek között keres.
Vagy épen azért nem használja, mert azt hiszi, hogy mikor ráordíják hogy keresõ, akkor a googleben nézzen utánna...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
These are my friends, see how they glisten...
pl hogynezkiazasztalod topik.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1. Nem lehetne fentre az alcímhez egy FAQ-t tenni, hogy milyen változtatások történtek az SG-n és kiírni, hogy mikor történt az adott változtatás?
2. Meg lehet azt csinálni, hogy ha le lett zárva egy topic, akkor a nevénél mondjuk zárójelbe írni, hogy lezárva vagy áthúzni a topic nevét?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
jó ötlet
és akkor má
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
bocs ha már volt
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én pedig csak azt a képet vagy képeket szeretném elérni ami alapján a legfrissebb galériák menübõl a gyüjteményét meglátogatom. Az elõbb nem egyértelmüen fogalmaztam. (pl. személyeskedés nélkül Cifu galériájában ember legyen a talpán aki megtalálja a legfrissebb képet.)
►►^._.^◄◄
Még nem sikerült rájönnöm, hogyha a fórum fõoldaláról megyek a legfrissebb galériákhoz (baloldalt) akkor az adott nick galériájából csak a legújabb kép/ek jelenjen/ek meg ami/amelyek alapján szerepel a felsorolásban.
Ha nincs erre mód, akkor talán lehetne egy feltöltési idõ szerinti rendezés, az olyan kiváncsiak számára mint én, akit csak az újdonságok érdekelnek.
Ha esetleg már van ilyen csak én lámerkodtam el a dolgot akkor elnézést.
Thx:
MeieR
►►^._.^◄◄