27327
-
#7678 van itt is :)
de ez már nagyon OFF szal..... -
#7677 Hmm... Igaz, hogy engem a postás csinált (szó szerint, de nem a kézbesítő ;) ), de itt van az egyik konkurencia (?) topikja a postás merényletekről -
#7676 sajna postára semmit nem lehet bízni :(
a futárral nem volt gond illetve elöször túlszámláztak de utánna köv körben hozott vissza lóvét :) -
#7675 aha, lehet, pár el is veszett teljesen és el is buktuk a lóvét. akkor a tiéd lehetett az egyik. -
#7674 a játék soha nem érkezett meg onnan :( -
#7673 ja emléxem, rendeltél játékot is, és azt is kva lassan kaptad meg :D
annak nem mi voltunk az oka, hanem akkoriban volt a postán az a nagy átszervezés és több hetet késtek a levelek. -
#7672 Jó hát minden kezdet nehéz! De szerintem akkor is lenne rá kereslet -
#7671 akkor én nem rendelek, mert a póló is kb 10 mail és 3 hét után keveredett ide. -
#7670 Kellene egy lista, hogy ki kér, és aki nem veszi át 2 héten belül annak permban >.< -
#7669 ma is kaptam privit hogy mi az hogy működk mik azok a csillagok -
#7668 kevés az olyan ember aki ténylegesen megvesz valamit.
egyedül a vip reg sikertermék -
#7667 pont az utóbbit várom hogy hátha majd lehet rendelni vhol netről... nekem ugyis jó lenne. csak félő hog ymire lesz ilyen , már tényleg túldivatos lesz. na azért köszi a válazt:) -
#7666 bár beleszólásom nincs, de elmondom, hogy SZERINTEM miért nem lesz
- drága. maga a karkötő nem, de az egyéni hímzések igen, mert személyreszóló, más nem fogja hordani.
- nincs benne reklámlehetőség, most hogy egy darab fehér-kék szöveten rajta van a neved, akkor mivan? Miért kéne bármelyik halandónak tudnia, hogy sg-s vagy?
- mivel a csukódon van (jobbik esetben) nem nagyon látszik (pláne télen)
- behatárolt azok száma, akit érdekel. 20-25 felett nem sok trendykarkötős fogsz látni, és a főoldal alján jól virít az "átlagéletkor 24 év"
- összeszedni kinek kell, aztán legyártani, aztán mégsem veszi át = bukás. előre összeszedni a pénzt, majd legyártani meg nem tiszta, mert mire fel szeded be a pénz előre?
- a póló sem volt túl sikeres, legalábbis nem volt akkora visszhangja. a loálpólóból ahogy tudom semmi sem lett.
- stb. tudnék még mit írni, de a lényeg bennevan. szal értelme nemsok, akinek kell páran összeálltok, vki ismerőse/muterja meghímezi őket, és lehet örülni :]
sry ha negatív, felnőtt fejjel (24 év) én így látom... -
#7665 hm? -
#7664 pár hete dobtam egy igen kultúrált hangvételű privit stnek és még csak le se szarta
punki meg szalonból utál
ennyit a viszonyaimról a fejesekkel -
#7663 azért mert te hoztad fel még lehetne nem? szerintem (és még sokan mások szerint is) jó ötlet, és simán megvalósítható lenne
szvsz -
#7662 azt mondom! de akkor miért nem lesz?:( -
#7661 ákombákom >.< -
#7660 tuti nem lesz mivel én hoztam fel. szori -
#7659 sztetek lesz sg-s karkötő rajta anickeddel? amugy ha lesz, én biztos beszek nem is egyet:D csak nemotm megvalósítható kenne e, hog yne akyyy legyen hanem ákombákom:) :D -
#7658 :C -
#7657 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128867927#78
de köszi a részvételt hiteles barátom -
#7656 a vip jogosoknak szabadon szinezhető szöveg keret és betű szerintem ez kéne -
#7655 hát ha ennyi segítséget adsz akkor nem is olyan nehéz :) -
#7654 mondjuk amugyse túl nehéz:) -
#7653 Nem rossz otlet,de a K700i-re a tema tenyleg keszen van,dolgoztam vele 1-2 orat.Akinek kell,irjon e-mailt nekem: [email protected] -
#7652 talán azért nincs kiírva, mert egyféle süllyesztő.
találgathatsz, de elleszel vele egy ideig, mert 5 számjegyű a cat száma :] -
#7651 tényleg, SG operátorlogót letöltésnek? -
#7650 hmm, st-ék nem vitték túlzásba :)
-
Dodo55 #7649 És az hol van?
Az egy olyan hely, ahonnam minden rejtett rész elérhető?
Mert a warez részhez én úgy tudok hozzáférni, hogy cat=8, de van egy központi hely is ahonnan mindent el lehet érni, vagy csak a cat értékének találgatásával? -
#7648 I see. Köszi. 2 éves reggel is vannak új dolgok :) -
#7647 a www.fotomarket.hu oldalon most szemezek egy sg.hu hirdetéssel :D -
Garfield #7646 Ugyanott, ahol a warez szekcióhoz is hozzáférsz. -
#7645 Sehonnan, rejtett. -
#7644 És ezt főoldalról, honnan lehet elérni? -
#7643 Igen. -
EZ csak nekem új? -
Dodo55 #7641 Lehetne elküldött üzenetek a privátüzenetekben. -
#7640 kevés induló volt először, aztán st nemnagyon fogalkozott már vele...de azért gombát érdemeltünk volna :) -
#7639 miért? nem születtek jó bannerek?