Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
2: utálod a phpbb-t, meg társait? Valyon a kesze-kuszaságuk miatt? Nameg néhol nehézkesebb kezelni, mint az sg-t, ez tény.
Asszem ez a két lényegi pont 😊
(phpbb-hez bütykölgetek témát, de pl a címoldalhoz minimum három helyen volt meg a css minta, de csak az egyiket használta...)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A phpbb-t és az invasionboardot nem tekintem példának fejlesztés szempontjából, mindkét fórum egy kalap szar. Mutass bármelyikbõl egy olyan látogatottat mint az SG fórum (magyart!)... Nem véletlenül...
Mellesleg nem lehetne, hogy a privinél a küldõre kattintva feljönne az adatlapja? És az adatlapba bekerülhetne a logó is szvsz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezt megnéznéd: #3007
thx
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Sazl ajánlod szeretettel a mozillát?
Rakjak be képet háttérnek?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
viszont az offolással most kellene leállni itt 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
superwarezes korszakban mi volt az URL?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
izé, az sok erõforrásba kerülne, haaa a gumiba írt hszek zárójelben jelennének meg a userinfoban? (hamár a topikok is úgy, akkormár)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mozilla Firefox az más.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
firefox?