27327
  • Max7
    előfordulhat bár nálam előfordult amikor megszokásból kétszer katintottam a mehet gombra akkor más id-vel jelent meg ugyan az az üzi lásd most:
  • Dichter
    Amit szerintem te annak vélsz, az egy fórumbug. Méghozzaá, hogy ugyanabban a mp-ben akar bekerülni két post egy adott topikba, ennek eredményeképp az egyik jelenik meg kétszer, ugyanazzal az id-vel.
  • Max7
    nem tudom de nem is akarok rola statisztikát készíteni :) mind1 elvetemült 5let volt :)
  • Aquir
    2 sort pl 5 mp alatt olvasok, válasz egy kérdésre lehet simán max 3 mp

ugyhogy dehogynem lehet annyi idő alatt válaszolni, a többi helyzetet nem is mondom
  • Dichter
    #7824 szvsz
  • Max7
    elég sok ilyet látok a forumban!
  • Max7
    de akkorse 15 másodperc alatt válaszolsz :) hacsak nem egy igen nemet válaszolsz meg el is kell olvasni azt hogy mire válaszolsz nemde?
  • Dichter
    Szerinted ki az, aki kétszer kattint egy hsz elküldéséhez 2x 0,5 mp alatt?
  • Aquir
    és én üzenetek sorozataira válaszolok egymásután akkor mivan, mi? 5 mp azért már rövidebb :)
  • Max7
    jah elnéztem hogy mire válaszoltál :)
  • Max7
    ha kétszer katintok fél másodperc alatt az elküldre akkor kétszer jelenik meg az üzenet...
  • Dichter
    értetlen-e vagy?

Ha látni akarod az első hsz-eket, akkor minél kevesebb hsz/oldal-ra állítsd be a fórumengine-t.
  • Max7
    ez nem chat hanem forum :) de legyen csak 5 másodperc :) akkor is megszűnének az nugyan olyan uzenetek.....
  • St
    van ilyen korlátozás, de 5mp-re van állítva
  • Max7
    mit? :)
  • DanielT
    Na, ez aztán nagy marhaság lenne! Őszintén, hány tízezred része duplikálódik a kommenteknek?
  • Aquir
    "15 másodperc az nem hoszú idő"

tévedsz
  • Dichter
    Ez a baj. Ne minél többre, hanem minél kevesebbre állítsd.
  • Max7
    van egy 5letem amit az első büntetőpontom hozott magával :)

szoval nyagyon sok helyen látom hogy véletlenül ugyan azt az üzit elküldik 2x erre megoldás lenne ahogy a bűntetőpontoknál is meg van oldva hogy mindenki csak 15 másodpercenként tudna üzenetet küldeni!

15 másodperc az nem hoszú idő bekel hogy töltsön az oldal meg kell irni az üzit és már le is járt az a 15másodperc!
  • prezi
    nem halsz bele...
  • Max7
    a karakterkészletemmel nincs gond! mert frisítés után jol irja hogy chat betöltése folyamatban :)
  • Dodo55
    Ilyet nekem is szokott néha
  • Max7

ez miért van? nem mindíg csinálja csak ritkán! firefox 1.0.7-et használok!
  • St
    permbannal be sem tud jelentkezni, az "lefagyasztja" az accountot.
    sima ban mellett még működnek a dolgok, pl. tud privátüzit küldeni, stb.
  • RelakS
    a ban és a permban nem ugyan azokat a korlátozásokat tartalmazza? Csak mert Cicero-nak teljes pompájában figyel a logoja pl a logo 10k topikban.
  • tomsolo
    kinyitotta a gumiba a legtöb btopikot?
    [ÉRDEKLŐDIK]
  • Max7
    250-re van álítva de4 akor se látom :D
  • Punker
    új témák között jelölve a lezárás
  • St
    Cserélnünk kellene a frontend szerverünket is valami dualra és akkor lehetne. Most ki van kapcsolva, mert marhasok prociidőt eszik.
  • cSuwwi
    gzipnek hívták, a kódot tömörítette le onfly, amit a böngésző kicsomázott, így egy kicsivel gyorsabb lett. most nem aktív, a teszt szerint.
    pl. itt is lehet ellenőrizni a gzip jelenlétét
  • Dichter
    Állítsd be 50hsz/oldalra a motort, és menni fog.
  • Max7
    nekem nincs :(
  • akyyy
    régebben volt egy ilyen izé, hogy ha bekapcsoltunk, a modemeseknek gyorsabban töltötte be az Sg-t. Ez már nincs meg?

sajnos idéglenesen "modemes" vagyok én is:S (haj de lassúúúú...:'(
  • Aquir
    az első 8 ott van :)
  • Max7
    ez is igaz :)
  • Sadist
    Ha moderálva lenne, attól még meg kéne jelennie a lapozó linkeknek és a kereső sávnak.
  • Jano
    Ott van az, csak kisebb bug (=feature). -.-
  • Max7
    valószinüleg az első 8 hsz moderálva lett
  • PLackó
    250 megjelenő hsz,és nekem sincs mind.
  • Max7
    ok vágom! akkor marad a pop3! mind1 az is yó!