Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
a hwsw-n kalap szar a fórum?

hát nem tudom technikai kérdésekben inkább mindig oda fordulok, mert ott van olyan aki ért is hozzá és segít is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

tomsolo
haggy!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

HWSW-n is megtapadt egyfajta közösség, pedig ott kalap szar volt mindigis a fórum 😊
Ez a kivétel ami erõsíti a szabályt 😊
Esrohnoil
Nem mindenkinek van 40 exaHz-es procija. <#ejnye1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

St
inkább java! 😄
elején egy bazinagy flashlogo, utána mindenféle forgó betükbõl összeáll a lap, és amikor rákatintasz egy hirre akkor nem lapváltás van, hanem jobbra balra kitolodnak a hasábok, az alsó hir lejjebb megy és helyet ad a hirnek magának 😊

És a gépeden megfelelõ kiegészítéssel szagolhatod is a lapot!

St
nagyon hasonló lenne a mostanihoz
tomsolo
és azt eltudnád képzelni hogy miylen lenne ha nem lehetne pont ilyen?

mármint az egész site...

ha most kezdenél belevágni, milyen lenne?

St
igen, így történt, felkértünk egy neves tanácsadó céget, aki 3 milla befizetése ellenébe lefaxolta a szín html kódját!
RelakSfromhome
Jah, 1,5 éves kutatás = végigpróbálta mind a tizenhatmillió színt <#ravasz1>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
jaja, biztos 1.5 éves marketing kuatatás elõzet meg azért lett pont ilyen..😊

St
valóban, nincs szükség szerkezetbeli változtatásokra. ez a kék szín meg már lassan 6 éves kár lenne eldobni. sg kék.
RelakSfromhome
Ja, de egyenlõre minek is kéne megújulni?

Mellesleg a pettyes háttérbõl volt is köpködés 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
szerintem csak minimális változások lesznek a jövõben itt, kizárt dolognak tartom hogy képes legyen megújulni az sg mind dizájnban mind szerkezetben...

mondok egy példát: pl mekkora anyázás flamelés lenne ha akár csak az egyik vipcsíkszín megszûnne... vagy megváltozna...

RelakSfromhome
Peig jó lett volna legalább azt a két sort, ami a fõoldal stb feliratokat tartalmazza :/

(persze css, és nem frameset)

RelakSfromhome
Jah, ez is, meg a #3131 is 😊

St
akkor megszámolhatjuk hány ember használ mozillát és operát, fõleg a házipatika.com célközönségébõl. gondolom 2% alatt lesz.
St
nem.
St
mozilla. internet explorer peccs nélkül nem tud ékezetes domaint meghívni.
Tuvok
nekem is
Operával !

RelakSfromhome
St, nem gyógyítod a böngészõ tetejéhez a menüsort? Vagy esetleg még van, aki 800x600-ban jár erre?

RelakSfromhome
nekem bejön ékezettel is

tomsolo
ha a prohardvert nyomom be arra is ugyanez lett volna...

St
Most így elsõ blikkre még kb. 30 hibát tudnék felsorolni amit egy portál nem engedhet meg magának, úgyhogy inkább nem koptatom tovább a billentyûzetet.

A profi portálnak inkább többek között ezt említeném:
http://www.ebroker.hu/

De megjegyzem ennek is vannak hibái, pl. túl sok színt használ, ami egy naponta olvasott portálnál elég súlyos hiba.
www.házipatika.com nálam csak verisignt hozza be

RelakSfromhome
És ez szmorú 😞

tomsolo
st: akármilyet linkelhettem volna be ugyanez lett volna a helyzet...

Tuvok
Pedig akartam írni egy javaslatot, de szóval akkor jobb, ha alszom még rá párat 😊)

St

Logó 2 okból is szar:

1./ ékezetes domaint brandel, ami ugye a böngészõk kb. 70%-ában nem tölthetõ be (ha egyáltalán be van jegyezve...)
2./ értelmezhetetlen, a .com fölött az a kis görbe, rajta meg a bütyök, izzadtságszagú
Tuvok
Jajó 😊

tomsolo
😄

látjátok nem is fontos már hogy milyen is az sg...😄

St
aha, össze vissza beszélek, én már csak ilyen vagyok. relaks felvetése annyira gagyi volt, hogy képtelen voltam rá 2 értelmes magyar mondatot megfogalmazni (pedig akartam)
St
hát ennek brutál szar a layoutja, két lábbal rúgnám ki aki kitalálta. egyszerre van baloldali és horizontális menüje. Elsõ blikkre nem is látom mit hol keressek. Tartalmak logikátlanul vannak fõoldalra hányva. Hát ha neked ez tetszik...
Tuvok
Nem értelek, elõbb azt mondtad dizájn miatt, most meg a közösség ? <#confused>

ollie
Kifejezetten a káosz jut eszembe a láttán...

tomsolo
AHA...

RelakSfromhome
én meg már azt hittem, hogy bennem van a hiba

ezekrõl a halvány pasztellszinekrõl én tamponra és rózsaszin vattára asszociálok, de persze egy fõként nõk által látogatott lapra ez tökéletes 😊

no meg az elrendezés számomra több, mint kaotikus: baloldalt és felül is van menü, a kiemelt témák nem felül hanem középen vannak, az ujdonságok el vannak dugva jobbszélre, bal középen oda nem illõ gördíthetõ menü, és a reklámok teljesen ötletszerüen vannak elhelyezve, elsõ látásra nem is tudom melyik doboz az és melyik nem

tomsolo, eddig szakértõnek hittelek 😊

tomsolo

Mike at home
mert itt lehet hulyeskedni

a tobbi forum olyan hivatalos

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

St
Nem, az új felhasználóknak ugyanaz az egyszerû mint ami neked 3-4 éve. A régiek meg már megszokták. Jelenleg az új internetezõk megszerzése van soron.
tomsolo
... de az idõk változnak.

Ma már kicsit más az egszerû mint 3-4 éve...

St
így van, egyrészt.
nemcsakfeel
indíts szavazást hogy ki miért szereti, miért jár ide..

*hihi ** *

tomsolo
simplicity!

a kulcsszó!

RelakSfromhome
Meg asszem itt azért nincs olyan véreskezû moderálás, mint az indexen...

St
Szerintem azt feltételezni ostobaság, hogy a dizájn miatt járnak ide az emberek. Nyilvánvaló, hogy a közösség miatt.

De miért tudott itt közösség "megtapadni" és csomó más helyen miért nem? Ehhez a fórumnak és a tartalomnak gondolom van némi köze. De lehet hogy tévedek.
Tuvok
😄DD

RelakSfromhome
Melõban kezdtem elõlrõl, mert idõközben rájöttem, mire jó a colspan <#idiota>

Tuvok
De azt már fél éve <#mf2>