Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nyisson valaki pls egy "Ezt tékeld!" címû topikot, de ne írjon bele
(lehetõleg a gumiba)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ha valaki beír elõször a topicba és nem õ a topicnyitó, akkor automatikus büntipont
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Új téma nyitásánál elég idegesítõ tud lenni, hogy megnyitod és mire beírnád az elsõ postot valaki megelõz, így lehet az hogy nem maga a téma nyitója az elsõ hozzászóló. Sztem meg kellene ezt oldani, hogy csak azután pakolja be az adatbázisba a témat a cucc, amikor már írt hozzá postot is a téma nyitója.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
meg a gumiba ki lehessen választani, hogy kiirja e ki nyitotta a topicot...
Szerintem... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2. én kérek elnézést
3. voltak itt finomabbak is
4. majd ide még irok valamit hogy rádlicitáljak
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2./ másrészt nem én vagyok az sg vezetõje, én csak fejlesztem
3./ amire azt mondtam, hogy baromság, az csak a legfinomabb jelzõ...
attól hogy van egy hülye ötlete, még nem kell ilyen módon leszólni... mellette 5 másik kultúráltan meg tudta fogalmazni hogy miért nem jó az ötlet.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Lenne egy ötletem, nem tudom, volt e már mivel nem olvastam vissza 1000 üzenetet a témában. Szóval arról lenne szó, hogy több külföldi fórumon van olyan lehetõség, hogy szavazás-topic-ot indíts. Magyarán mindenki létrehozhatja a saját szavazását. Egész kis közvélemény-kutató központ lenne itt. Szerintem érdekes lenne - ha meg lehet valósítani persze - egy külön fórum az ilyeneknek. Remélem érted, mire gondoltam...
köszi
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
vannak Kedvencek stb menüpont.
nah azokat lehessen lejebb iletve feljebb rakni vagy eltüntetni vagy visszahozni 😊
érted?
cool?
szóval érted.. 😄
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.