27327
-
#7758 ez nagyonjó, thx! -
#7757 Ez egy nagyon kiváló ötlet, már bele is raktam, plusz alulra egy továbblapozó gombot, így ugrás a #-re után bárhonnan lehet lapozni "lefele".
-
#7756 nem baj, addigis szem előtt van :]
én spec nem emléxem hogy lett volna, de kézenfekvő ötlet, reméltem is, hogy másnak is eszébe jutott már. -
#7755 ott a link és a hozzászólások száma... -
#7754 Már x szer lett kérve. Nem szemrehányásként, de ez tényleg csak egy szimpla MYSQL_SELECT. Egy kis input mező elférne az RSS, kedvencek mellé. Nagyon sok topikban hivatkoznak emberek bannerban, vagy alcímben egy adott hszszámban lévő postra. -
#7753 ok :)
St: még emlékszel amit egyszer felvetettem a fogadott és az elküldött privátüzenetek mentésével kapcsolatban? Meg hogy külön is lehetne listázni őket :) -
akos #7752 Igen yo volna! -
HUmanEmber41st #7751 Ezt csókos buziságot mindennap 1x meg kell nézzem???
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, ha valamit így reklámoznak, marhára meg tudom utálni.
Meg minek reklámoznak itt ADSL kapcsolatot???
Jó ,valamiből élni kell, de azért ez elég durva (szerintem) -
#7750 erről jutott eszembe (már régebben is), hogy elég népszerű a posttal való hivatkozás (mondjuk mással nehéz is lenne), viszont megtalálni egy nagyobb topikban egy élmény (gyakran szembesülök vele)
Keresőkiegészítés, ami a topik alján van? Arra gondoltam, hogy a postszámot beírva (#12345)-re onnantól listázna, nemcsak azt szedné ki (mert általában folytatólagosak az üzenetek)?
Végszükségre annyi is elég lenne, ha az alsó kereső nemcsak az üziszöveget hanem a postszámot is figyelné :] -
#7749 inkább legyen hasonló :) -
#7748 Erre én is gondoltam, 5 csillagot beváltunk egy ilyenre:
(vagy valami hasonlóra) -
#7747 Eddig aki bant kért magára az mindig kapott ez alól egy "jó arc" sem kivétel.
Másrészt az is igen jót tenne az SG-nek, ha pár hülyegyerek elhúzna innen a pi..ába, ezért a jövőben sem leszek szívbajos ha banra kell tenni valakit, aki nem tud viselkedni. -
Takezó #7746 sztem az kéne az SG-nek, hogy ne bannoljanak innen jó arcokat -.-
szájrusz-.- -
#7745 Ugye nem gondolod, hogy most visszanézek 2 - 3000 hozzászólással visszább? -
#7744 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254&order=reverse&index=25 :)
#5794 -
#7743 Aquir, meg ne kérdezd miért neked címeztem :D -
#7742 A csilagokkal kapcsolatban. Lehet olyat, hogy 5 után lecserélni mondjuk valami jópofa platinára, valami szép nagyra? Biztos tök jó egyeseknek gizdulni vele, hogy már 3 éve itt vagyok stb. stb, de a régiek már nem tartják annyira fontosnak. Akik látja és érti mit jelent, az tudni és értékelni fogja...aki nem érti, annak nem is fontos.
Csak onnan jutott eszembe, hogy amikor átlapozom a fórumot néha a saját csillagjaim zavarnak , amit azért nem kapcsolok ki, de egy valami szépnek jobban örülnék. Vagy ti nem? -
#7741 permanent? :) tartós, állandó (örök :) -
DJviolin #7740 "- Rest In Peace halálfej azokon akik permbant kaptak"
Mi az a permban? -
blackgamer #7739 (szerintem elég lenne vip-eknek a képfeltöltés) -
#7738 akkor baj van a gépeden a cookiekkal, mert elvileg 1 felhasználónak csak 1x szabad megjelennie -
#7737 nekem lejátsza folyamatosan! Bár híreket nem nagyon olvasok azt a hírlevélben teszem! -
#7736 a png mért terhelné? kicsi és a kitömörítés a te gépeden folyik nem a servergépen sz.tem de javítsatok ki ha rosszúl tudom! -
#7735 20 kbyte arra elég, hogy több vip felhasználó lesz :)
ahhoz képest, hogy ezt a funkciót eredetileg csak a vipeknek fejlesztettük és úgy volt, hogy a nem vipek egyáltalán nem használhatják - rengeteg -
#7734 20kbyte mire elég, most őszintén?
(a reklámon kívűl, hogy vip-knek meg 10x annyi)
a gallériából levonós jó ötlet, a kettőt kéne összekombinálni, és mondjuk 50mega/user, és mindenki boldog :] -
#7733 erről jut eszembe, hogy a png-t is lehetne engedélyezni. vagy azok is nagyon terhenlék a szervert?:$ -
#7732 Pár hét múlva meglátjuk. Most még nem tudom mekkora lesz a tárhelyfogyasztás, mennyire fogják használni.
Ha továbbfejlesztem akkor lesz később egy "lekonvertál" kapcsoló, azaz ha beraksz egy 1 megás képet, akkor lekonvertálja 200k alá.
De most még túl új, egyelőre ennyi, ha lesz vele tapasztalat annak tükrében fejlesztem tovább. -
#7731 ezzel a bazi nagy képeket akarja megakadályozni! és nem bmp-t kéne berakni hanem jpg-t vagy jobb esetben png-t! így nem kell annyi hely! -
#7730 Ha már így elvagytok. Egy kérdés - kérést még beszúrnák. Szal lehetne VIP -nek mondjuk 400k -nyi anyag? Vagy esetleg még több? A felhasznált többlet helyet meg mondjuk az egyén galériájából vonná le. Hirtelen nem tudom, hogy megoldható lenne, de ez a képfeltöltés az utóbbi legjobb feature amit beraktál. -
#7729 képenként -
#7728 ez képenként 20k illetve 200-k nem? :D bár ez hülye kérdés volt :D -
#7727 de most frankón ezt miért? nem szólt be semmit :| -
#7726 de kedves :C -
#7725 fasság -
cyrus #7724 akkor éljen az sg.... -
#7723 ok, akkor most megállapodtunk, ha beírsz ide, hozzászólásonként 1 büntetőpontot kapsz. -
#7722 Tökéletes. -
cyrus #7721 nem emlékszem konkrét megállapodásra ... :| -
#7720 beszéltük, hogy te nem szólsz be ide, ugye? -
#7719 #7703