Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
De mi lenne, ha topiknyitáskor kérné be az elsõ postot ?!! AZ plusz egy box, azt haller ! Ha elbaszta, max. majd szerkeszti a kis hülye, de addig ne nyisson új témát, amíg meg nem adta az elsõ hzsz.-ét !

Amit automatizálni lehet, azt KELL is, mert csak a hülyebiztos rendszereknek van esélyük a túlélésre és soxor azoknak sem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

RelakS
És ha valaki a hosszúcímben kérdez? (pl mert nyúbí?)

Meg kéne oldani, hogy elsõposzt nélkül meg se lehessen nyitni a topikot.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DanielT
Szerintem nagyon helyes, hogy a nyitó ember tegye meg a hozzászólást, szerintem te sem köszönés (topiknyitás) után válaszolsz (1st post) a még fel nem tett kérdésre.
Dzsini
ha üres marad egy topic 1-2 órán át (mert hülye a topicnyitó mondjuk) akkor azt úgyis törli egy arra járó moderátor. beirogatni meg nem szabad, ennyi... bármennyire is hülyeség 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Ja, ha hülye a topiknyitó, akkor ne engem büntessenek, ha szeretnék hozzászólni a témához. Mondjuk sosenem értettem ezért miért jár büntetõpont ?! Ha nem destruktív b@szás amit elsõnek más beír, akkor az nem bûn szerintem ! Ha meg az, kapjon büntit, töröljék, bannolják, akasszák fel nyugodtan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Javasolnám, hogy a topik megnyitása után legyen kiírva, hogy az elsõ hozzászólást a nyitónak kell megtenni, mert most is van egy fórum, ahol a topik hosszú címben fogalmazta meg az illetõ a kérdését és 2 órája nincs hozzászólás, mert csak beintést kapok, hogy kussoljak 😊
The Hedgehog
Azt oldjátok meg, hogy ha a kis smilie ablakból beszúrok egy vigyort akkor az animáltak ne álljanak már le, "ne fagyjon le a mozgás". Kicsit idegesítõ tud lenni és meg lehet oldani tudom, mert én is megcsináltam ezt a phpBB fórumnál anno.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sir Quno Jedi
Senki nem mondta, hogy ez jó. Magam is ASP-ben senyvedek intraneten (is), de ha jó, ha rossz, ez van !

Sir Quno Jedi
Hiába van egy szabvány, ha egy NAGY cég gondol egyet és piacra dob valami gyökeresen ellentétes dolgot és az terjed el, azt nyomják, a marketing gépezet beindul, akkor a szabványos válik szépen nem szabványossá és vice versa. A pénz és az agymosás döntenek. Ha mást nem, akkor meg felvásárolják az érvényes szabvány tulajait és vége.

RelakS
Aha, de ha átjössz a HTML Szerkesztés topikba (nem a kezdõknek valóba), ott esetleg sírhatok neked egy kicsit az M$ elképzeléseirõl a css-ben...

Sir Quno Jedi
Sajna a nagyok alakítják a szabványokat, át is hághatják õket, újakat is kreálhatnak, be is tilthatják a hatályban lévõket, vagy egyszerûen meghalasszák, ha nekik úgy tetszik. A szabályok nincsenek kõbe vésve, sokuk csak úgy hagyomány szinten jött létre, sem értelme, sem igazolható létjogosultsága nincs és nem is volt, vagy lesz. Ez van !

RelakS
Inkább a nagynak kéne igazodnia a "szabványhoz" (miért idézõjel? Mert szabvány csak országon belül van ugyi, a netre max ajánlás létezik. Nem is tudom már, milyen órán butítottak minket ilyennel)

Laalee
a kicsinek kéne alkalmazkodni a nagyhoz. még ha az nem is szabványos

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sir Quno Jedi
A hangsúly szerintem a LASSAN-on volt !

Sir Quno Jedi
Eleve HÁNY embernek van idehaza macje ?!! Na ne vadítsuk egymást ! Mondjuk nekem pont van odahaza, no azt nem is használom, de jól mutat a polcon ! 😄DD

Persze kérdezhetném, hány embernek van apple-je, OS2-je, itd. !

Punkerwork
jó kérdés, bár valahol volt valami cikk hogy mac is terjed lassan itthon is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakS
Jah, mekes ie külön okosság, de kérdem én, hogy az sg-t mennyien nézik azzal? 😄

RelakS
hmm???

Sir Quno Jedi
PC only, Intel only, Sony PS2 only, comprende ?!

tomsolo
macen is? 😮)))))))999999

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
IE only.

RelakS
css-t kéne használni, és ami jó mozillán, az jobbára jó operán is. A kivétel persze az a kibszott ie....

Tuvok
kicsireis gondoni kell basze

FtranX
Több funkció szerintem se nagyon kéne. Talán még a fórumszavazás lenne jó, amit már valaki korábban felvetett.

ingyen sör

http://www.lohere.net - a MagyarChan

😉

Punkerwork
szabadon választható 😊

Amit említeni kellene vagy aminek lennie kellene?<#idiota>

<#smile>

Punkerwork
nincs itt akkora diktatúra hogy említeni kellene 😊

St
A diktatúrát nem említetted az elõnyök között 😉
Egyetértek.

Sir Quno Jedi
Amúgy az SG fórum pont azért jó, mert:

1. 1xûen kezelhetõ.
2. Nincsenek felesleges, használhatatlan csicsahegyek benne (lásd Hardwired fóruma)
3. Állandóság ! Nem törexenek az állandó, öncélú megújulásra, ami csak egy divatos bullshit ! Én az itt töltött N év után azt várom, hogy a fórum olyan legyen, mint tegnap ! Mexoktam, megkedveltem, szeretem, jó így.
4. Gyorsan és jól olvasható, ideálisak a színek.
5. Van saját lokó.
6. Vannak kedvencek és aránylag jól használható.
7. Fix vezetés, hogy jó vagy rossz, azt mindenki maga dönti el, de az biztos, hogy állandó és lehet hozzá alkalmazkodni.
8. Senki sem szereti, a túlrendszabályozott dolgokat, ez itt nem az !

Állítom, hogy egy gyökeres megújulás többet ártana, mint használna az SG-nek. A változásokat csak szépen, lassan lehet beadagolni az embereknek. Azok nem szeretnek az új csicsával tökölni, használni akarják, nem bámulni ! Ha gyönyörködni akarok, akkor nem fórumozni fogok, asszem ez világos !

Az SG-nek számtalan hibája és hiányossága van, mint minden ilyen méretû fórumnak, de ezekkel együtt még mindig az egyik legjobb választás. A hibákat meg szép lassan ki lehet javítani, a még hiányzó új fejlesztéseket meg bepakolni, de módjával !

cSuwwi
ha nem is a fõoldalra, de napi +1 lekérdezés talán beleférne. a fõoldalra a szülinaposok alá max. egy linket arra az oldalra. 😊

shit happens

Sir Quno Jedi
SziMpatikus ! Én kérek elnézést !

Dzsini
beteg árnyalatoknak ad gyógyszert? <#vigyor3>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ááá ilyet ne is feltételezz ! <#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

valaki nem szinpatikus=büntetõpont

Dzsini
oks, bár szerintem érdekes lehet, hogy kivel regisztráltam egy napon (akár különbözõ évben akár ugyanabban)

St
annak viszont tényleg nincs értelme, nem informális és nem érdekes adat
Dzsini
és fórumfõoldalra a regisztrációs szülinap? a "normális" alá..

St
tipikus jó ötlet és mégse 😊
iko
5let: A szülinaposok kapjanak vmi jelet a nevük mellett a fórumban arra a napra. Bár lehet mégse jó, mert bárhova ír minden második ember boldog szülinapot kívánna neki 😊

spam. sry

szpem? 😛
St
mikike, jelzem, túl sokat vagy szem elõtt, irritálsz, szóval ha nem akarsz a közeljövõben bant kapni ne feltünõsködj ennyit errefelé.
mikike
hogy lehet beállítani, hogy hátulról elõre írja ki a hszeket?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dzsini
nemtudom, hogy guruk-e, de idáig a hardveres meg jópár szoftveres problémámat elég gyorsan és hatékonyan megoldották - innentõl nem érdekel, hogy ki minek tartja magát 😊

mikike
mi az a ph?
prohardver?
ott több a guru is?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dzsini
dizájnról és mûködõképességrõl volt szó, nem tartalomról.
(én inkább a pH!-ra megyek, annak valahogy jobban ki vagyok békülve a mûködésével)