Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Legyen!

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Másokat meg mások irritálnak !

Lehet magam ellen beszélek, hiszen ellenem már petíciót is indítottak az SG-n, de büszkén vállalnám. Ha én leszek az elsõ akit elítélnek majd az új rendszer szerint, emelt fõvel fogadom majd az ítéletet. A közösség akarata szent !

Ez pont olyan, hogy ha valaki kiáll a halálbüntetés mellett, akkor akkor is álljon ki mellette, ha éppen õt viszik jog szerint a vesztõhelyre !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
😄DDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Ezt lehetne úgy, hogy az adott júzer hozzászólása felett nem csak a Privát, hanem a Kiszavazomakismocskot, vagy a Halálrá gomb is megjelenne (persze véletlen megnyomás ellen többszöri rákérdezéssel védve) és term. csakis szövegesne beírt indoklással fogadná el a rendszer a kiszavazást ! 1xû megvalósítás, a toplistát sem bonyolult hozzá összedobni, szal. über !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
Én. Nem. Vicceltem. Öljük le õket mint a malacot! 😄DDDD
precision
Engem csak 1 ember irritál az SG -n de õ nagyon. És nem csak engem. Miatta jó lenne bevezetni ezt a dolgot.

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Én már MOST adnék neked ezért egy kiszavazópontot ! 😄DD

Ez ugyanis nem vicc, én komolyan mondtam, hogy kéne egy demokratikusandiktatórikus kiszavazógép ide az SG-re. Így tudná a közösség a saját génállományát megtisztítani ! Itt most nem a a szimpla deviánsokra gondoltam (magam is az vok valahol), mivel azok is kezelhetõk egy szintig, hanem a baromnarcú HÜLYÉKRE, mert azok csak abból értenek ha a Dunába löveted õket.

DanielT
Én ezen felül ip alapján lakhely kinyomozást és csoportosan elkövetett saját kitépett gerincoszloppal való megfolytást indíványoznék! <#eplus2>
Sir Quno Jedi
Én is arra szavazok, hogy lehessen szavazni a júzerekre, bárki megjelölhesse, hogy õ ezt a pasit/gádzsit nem akarja itten az életben látni.

Aztán a fõoldalon lenne egy pofás szégyenlista a legnemidekívántabbak toplistája, 1-10-ig, hogy kinek hány szavazata van már eddig júzerektõl (klikkre új page-en indoklással) és külön, hogy modoktól (tõlük is klikkre az elõbb említett új page-en indoklással). Akinek túl sok van, annak nyilvános fórumon kéne SG Bírósági Tárgyalást rendezni, ahol ha minden vádpontban bûnösnek találtatott, akkor már csak a büntetésvégrehajtásnak akad errefelé dolga, elõtte persze pár hetes siralomház, és/vagy pellengér.

Ez segítene abban, hogy sokan végre rájöjjenek, nem csak a modok bögyében vannak !

Aki pedig éppen tárgyalás alatt van, vagy siralomházban/pellengéren, az a tápigokban is megfelelõ jelzésekkel vehet részt addig, hogy a megbéllyegzésnek és kiközösítésnek új értelmet adjunk végre !

Uff ! Szólottam...

Az diktatúra szószólója !

zaki
<#vigyor1>

tomsolo
;D

1 SMS = 480 + ÁFA

St
blackjack és emeltdíjas sms-ben lehetne tétet rakni, rulz 😉
tomsolo
jano=hagy :o))))))))

Jano
Ne fényezd magad, htx! <#gonosz1>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
sneciek! elárútad!

Pyx
template switcher? 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tomsolo
nekem volt anno egy überfasza ötletem ami iszonyú jó lenne itt - sok felhasználó - de elvérzett... ha van advanced php programozó és segítene itt megvalósítani szóljon....

tomsolo
carom3d? 😊

The Garrett
SG informatikai és tudományos játékterem 😊
beszt

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

RelakSfromhome
Meg Duke 3D <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kata
póker (kárty vagy kocka) és blackjack (21-es) is lehetne akkor már

[/cserf][/fülünyúl]

tomsolo
😄

Pyx
😄 htx
well, szvsz legegyszerûbb a fles+java alapú megvalósítás lenne

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

mukika
akkor már legyen snapszer is! 😮))))

Kata
én má itt nem merek semmit 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome
flash? Pyx-nek küldjél privit!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
javaban tudok, de nem szeretek, plusz csomó böngészõbõl alapból hiányzik. flash lenne rá alkalmas.
RelakSfromhome
pl java?

Egyébként mi lenne, ha a topikon belüli keresõ fölkerülne a fórumkeresõbe?

St
Mindenki azt hiszi, hogy õ a legnagyobb kiráj amõbában, pedig én vagyok az 😊

Gondoltunk már rá sokszor hogy ilyesmit is csináljunk, a dolognak eddig 2 gátja volt (van):

1.) nem volt még rá eddig idõ
2.) nem tudok programozni egy olyan programozási nyelven se, amiben egy ilyet meg lehetne csinálni 😊
Sadist
Abba nekem is lenne beleszólásom <#vigyor3>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mikike
jó ötlet, de amõbában nem lenne sok esélyetek, szal felesleges is, mert folyton én nyernék

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

nem mer zaki vinne mindent 😄

és vállald büszkén az 5leteidet !!4!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
mi lenne, ha néhány kis egyszerû játékot lehetne játszani egymással (amõba, valami szójáték), és a rendszer elmentené a legjobbakat, lenne toplista, idõközönként egy kis nyeremény?..ÿ

[/cserf][/fülünyúl]

hát ha egyszer sok a gondom 😄

de azért az általános warezFAQ oldal jó ötlet szerintem....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Jól hiszed, de már megint túl sokat játszottál <#banplz>
Annyit érnél vele, hogy a moderátorokat elárasztanád privikkel <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

de a szavazásos rendszer nem lenne rossz....

asszem játékokban lehet ilyet csinálni a punkbuster nevû cheater ellenes progival.
ha valaki gyanús, vagy undorítóan játszik, vagy mittomén, akkor adsz neki egy kickpontot, és ha sok összegyûlik, akkor az valami büntetést von maga után....

itt esetleg csak lehetne egy auto-pü a modoknak hogy ez és ez az ar elég sok embernek szurja a szemét, oda kellene rá figyelni picit.

St
halálbrigádok jönnének létre, és embereket raknának banra. no way 😊
ez olvashatatlanná tenné a topicokat, és bizonyos témák teljesen érthetetlenné válnának külsõ szemlélõk számára (pl. valaki elmagyaráz valamit, de a másik továbbra is kérdez)
Csak akkor lenne értelme, ha "szankciók" is járnának, hisz ha egy felhasználót már 20 másik ignorált, akkor azzal "valami nem stimmel", és lehetne automatizálni a kirakást. Namármost pl. sodi a bevezetés utáni orában már bannon lenne emiatt...

Ezt már páran felvetették, és ugyanígy el is lett utasítva.
Ez egy fórum, nem chat. Elég hülyén nézne ki tele lyukakkal a hozzászólások helyén.
Max a PÜ-knél lehetne megoldani az ignoret.

Egyébként most felvetõdött egy elég érdekes megoldása a hülye kérdezgetések kezelésére, ami ígéretes. De a warez témát ez sem oldja meg, tehát annak mennie kell. Így vagy úgy.
cSuwwi
tippelhetsz ki lenne rajta az elsõ... <#eplus2>

shit happens

Borg, Cyrus: csatlakoznék. Azzal a ozzátevéssel, hogy ez néha erõszakkal párosul, és egy nap hatszor leírja különbözõ fórumokba, hogy szép kis emberek vagyunk mi, hogy nem segítünk, még mindig nem tudja.

Ignorelista: érdekes ötlet.

Hidd el, az egységsugarú hülyegyerekeknek még ez is kevés lenne... mindiaddig kevés, amíg a szájukba nem rágod, lépésrõl lépésre.

mikike
javaslat:
ignore lista
megadott felhasználó(k)nak nem látszanak a hozzászólásai/privát üzenetei

sokan sok idegességet megspórolnának vele

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sir Quno Jedi
Semmi, csak a kis warezhülye13évesvérpistikéket.

Nem értem kiket utálok én?

Szerk: Ja értem. Sokan próbálják igy beállitani, mintha a warezosok ellen irányulna ez, pedig nem igy van. Sõt, ha figyelmesen olvastad amit irtam, akkor benne van, hogy magam is warezolok olykor, nekem sincs pénzem/kedvem mindent megvenni. A gond azzal van, amit Cyrus is irt.
nem utálja, csak ugy van vele sztem mint én, meg sokan mások... a logikátlanságot, és a gondolkodás teljes hiányát én sem bírom elviselni....

precision
Lehetne úgy is helpet csinálni hogy ne szerepeljen benne warez. Pl egy .iso filet ezzel a programmal és így kell mountolni vagy cd-re írni. Nem kell odaírni hogy a netrõl illegálisan letöltött játék isojával csinálod, hanem egy iso file-al. 😊

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Te miért útálod ennyire ezeket a kis hülyéket ? Õk is csak emberek, nem ?

Van ilyen, pl CS:S-hez is már.
Ha innen kitiltjuk a warez témát, elõbb utóbb úgyis megalakulnak az ilyen warezes freeforumok ahova az ilyen nyûgjeikkel mennek az emberek. De ehhez már az SG-nek semmi köze nem kell hogy legyen.
az nem lehet megoldás h mondjuk valaki csinál az sg-n kívül egy általános warez FAQ lapot, ahol le van irva hogy kell mountolgatni, meg kicsomagolgatni, meg stb, és minden játékkérdéssel oda lennének irányítva ?

annak semmi köze nem lenne az sghez de sok gondot takarítana meg.

meg mittomén pl HL2nek is elég bonyolult a mountolgatása, annak már van FAQ-ja, azt csak belinkelni arra a lapra, meg a többi játékot is amelyikre specifikusan van ilyen.