Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet magam ellen beszélek, hiszen ellenem már petíciót is indítottak az SG-n, de büszkén vállalnám. Ha én leszek az elsõ akit elítélnek majd az új rendszer szerint, emelt fõvel fogadom majd az ítéletet. A közösség akarata szent !
Ez pont olyan, hogy ha valaki kiáll a halálbüntetés mellett, akkor akkor is álljon ki mellette, ha éppen õt viszik jog szerint a vesztõhelyre !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bazinga!
Ez ugyanis nem vicc, én komolyan mondtam, hogy kéne egy demokratikusandiktatórikus kiszavazógép ide az SG-re. Így tudná a közösség a saját génállományát megtisztítani ! Itt most nem a a szimpla deviánsokra gondoltam (magam is az vok valahol), mivel azok is kezelhetõk egy szintig, hanem a baromnarcú HÜLYÉKRE, mert azok csak abból értenek ha a Dunába löveted õket.
Aztán a fõoldalon lenne egy pofás szégyenlista a legnemidekívántabbak toplistája, 1-10-ig, hogy kinek hány szavazata van már eddig júzerektõl (klikkre új page-en indoklással) és külön, hogy modoktól (tõlük is klikkre az elõbb említett új page-en indoklással). Akinek túl sok van, annak nyilvános fórumon kéne SG Bírósági Tárgyalást rendezni, ahol ha minden vádpontban bûnösnek találtatott, akkor már csak a büntetésvégrehajtásnak akad errefelé dolga, elõtte persze pár hetes siralomház, és/vagy pellengér.
Ez segítene abban, hogy sokan végre rájöjjenek, nem csak a modok bögyében vannak !
Aki pedig éppen tárgyalás alatt van, vagy siralomházban/pellengéren, az a tápigokban is megfelelõ jelzésekkel vehet részt addig, hogy a megbéllyegzésnek és kiközösítésnek új értelmet adjunk végre !
Uff ! Szólottam...
Az diktatúra szószólója !
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
well, szvsz legegyszerûbb a fles+java alapú megvalósítás lenne
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként mi lenne, ha a topikon belüli keresõ fölkerülne a fórumkeresõbe?
Gondoltunk már rá sokszor hogy ilyesmit is csináljunk, a dolognak eddig 2 gátja volt (van):
1.) nem volt még rá eddig idõ
2.) nem tudok programozni egy olyan programozási nyelven se, amiben egy ilyet meg lehetne csinálni 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
[/cserf][/fülünyúl]
de azért az általános warezFAQ oldal jó ötlet szerintem....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Annyit érnél vele, hogy a moderátorokat elárasztanád privikkel <#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
asszem játékokban lehet ilyet csinálni a punkbuster nevû cheater ellenes progival.
ha valaki gyanús, vagy undorítóan játszik, vagy mittomén, akkor adsz neki egy kickpontot, és ha sok összegyûlik, akkor az valami büntetést von maga után....
itt esetleg csak lehetne egy auto-pü a modoknak hogy ez és ez az ar elég sok embernek szurja a szemét, oda kellene rá figyelni picit.
Csak akkor lenne értelme, ha "szankciók" is járnának, hisz ha egy felhasználót már 20 másik ignorált, akkor azzal "valami nem stimmel", és lehetne automatizálni a kirakást. Namármost pl. sodi a bevezetés utáni orában már bannon lenne emiatt...
Ez egy fórum, nem chat. Elég hülyén nézne ki tele lyukakkal a hozzászólások helyén.
Max a PÜ-knél lehetne megoldani az ignoret.
Egyébként most felvetõdött egy elég érdekes megoldása a hülye kérdezgetések kezelésére, ami ígéretes. De a warez témát ez sem oldja meg, tehát annak mennie kell. Így vagy úgy.
Ignorelista: érdekes ötlet.
ignore lista
megadott felhasználó(k)nak nem látszanak a hozzászólásai/privát üzenetei
sokan sok idegességet megspórolnának vele
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Szerk: Ja értem. Sokan próbálják igy beállitani, mintha a warezosok ellen irányulna ez, pedig nem igy van. Sõt, ha figyelmesen olvastad amit irtam, akkor benne van, hogy magam is warezolok olykor, nekem sincs pénzem/kedvem mindent megvenni. A gond azzal van, amit Cyrus is irt.
Bazinga!
Ha innen kitiltjuk a warez témát, elõbb utóbb úgyis megalakulnak az ilyen warezes freeforumok ahova az ilyen nyûgjeikkel mennek az emberek. De ehhez már az SG-nek semmi köze nem kell hogy legyen.
annak semmi köze nem lenne az sghez de sok gondot takarítana meg.
meg mittomén pl HL2nek is elég bonyolult a mountolgatása, annak már van FAQ-ja, azt csak belinkelni arra a lapra, meg a többi játékot is amelyikre specifikusan van ilyen.