27327
-
Kanál #8080 St játszik :D -
#8079 [ötletet ad] -
#8078 nem is gondoltam még, hogy micsoda eszköz van a házigazdák kezében. hogy hogy eddig nem láttam átszínezett fórumokat? :) -
#8077 nemkapcsoltadki ,merhakijelölöm, látszik-.-
-
CUCLI #8076 csak kérdeztem segglehellet :@ ne harapjá -
#8075 he :) loller -
#8074 inkább kikapcsoltam, ide kérem ne mászkáljon senki se be mindenféle aláírással :D -
#8073 ejjderonda pirozsban -
#8072 heh, ja :D -
#8071 aláírásokat kis trükkel a házigizdák simán átszínezhetik :) -
#8070 azért szürke, mert szerintem lényegtelen, senki sem kívácsi az aláírásokra aki odajár (fejlécbe csatoltam egy csst és átszíneztem), mit kell ezen sírni?
félsz hogy nem látszik a konfigod? a hardware fórumon kívűl senkit se érdekel, pláne itt... -
#8069 zőőd(!) fejléc a modiknak!:D -
#8068 méregzöld -
#8067 Jah nem is kell új design, de ezt az aláírásszínt átgondolhatnád, mert néha tényleg zavaró, hogy ugyan olyan színű(főleg ha valaki apro betűvel ír).
Meg a Vipeknek rakhatnálbe méregzöld fejlécet is ha már fekete nemlesz :) -
#8066 minek:@@ -
#8065 nem lehet olyan dizájnt csinálni, amit ne kezdenétek el kórusban fikázni. mindenkinek más tetszik. a megszokott meg megszokott.
az index is ugyanolyan 99 óta, ez nem hobbysite, hogy hetente cseréljük a dizájnt. -
#8064 Nekem is szürkék az aláírások, de szerintem jobb lenne, ha mindenhol úgy lenne.Jobban elüt a hsz-ektől. -
#8063 a funkcionalitás az tökéletes, semmi bonyolult nincs benne az igaz, meg nem is azt mondtam, hogy rossz a jelenlegi dizájn, hanem hogy sokan örülnének egy kis változásnak :)
-
#8062 jó ötlet!!! támogatom! -
#8061 sztem tökéletes a mostani :| -
#8060 megcsinálod htx -.- -
#8059 egy dizájnfrissítésnek szerintem sokan örülnének. Mert szerintem kicsit elavult már. Természetesen nem mindenféle csili-vili javscriptes animációra gondoltam, mert azt én se szeretem, csak más, kicsit színesebb formákra, pl. gombok, új betűtípusok, hátterek stb. -
CUCLI #8058 Ki van fent legtovább topicban mindenkinek szürke az aláírása. tűzróka alatt. csak nekem szar vagy másnak is? O_o -
Takezó #8057 kösz, sryak^^ -
#8056 hn? -
Takezó #8055 azt valahol meg lehet nézni, hogy kinek van a legtöbb postja? csak érdeklődök >Ð -
#8054 Esetleg újonnan regisztrált userek listája, mint az új topicoké? Jól jönne időnként. Esetleg modiknak IP cím listával. -
#8053 huh, nagyon jó lett a kereső:) -
#8052 bár pont a "boxszal" nemis helyes, de mind1... -
#8051 Ohá ! És mi van, ha pl. szövegrészre keres az emberke, pl. "box"szal, ban hogy találja meg a "box"-ot ?! Vagy csak teljes szavakra lesz ? -
#8050 nem, mert tervbe van véve a 3 karakter engedélyezése is, de előbb össze kell szednem a leggyakrabban használt 3 betűs szavakat, hogy kitiltsam (meg, azt, stb, stb) -
#8049 De nem 1xűbb odírni egy fél mondatot, hogy 4 kari minimum-e ???? -
#8048 ja, 4 betű a min.
nem, majdrájönnek -
#8047 Node ugye a box-ra sem talál semmit, mert rövidebb mint 4 kari. -
#8046 Amúgy van még 1 kellemetlenség. Ha mondjuk PSP, PS2, vagy hasonló rövid szavakra/szövegrészekre keresel akkor semmit sem talál, gondolom a limithatár miatt, hogy ne legyen túl sok találat. Node erre fel kéne ilyen esetben hívni az emberkék figyelmét (akár előre), hogy ne kezdejnek buzgárkodni, ha nem találnak valamit ?! Vagy valami gyors módszert kitalálnia rövid szavak keresésére (ez már nem 1xű)... -
#8045 Ja bocs, előbb írtam, miközben néztem vón már ! Sry ! EZ így perfektó lett ! -
#8044 Az jó, de lehet, hogy a sajátot is kéne tudni kapcsolgatni, mivel ott is terjed a szenny dögivel. (meg dúlnak a kismillió hzsz-es chat-tápigok) ??? -
#8043 jó ötlet, beleraktam opcionális kapcsolóként, hogy a gumiba is keressen (alapbeállítás: NEM) -
#8042 Legyen-e állítható, hogy gumiban/sajátban/vagy mindenhol máshol keres ?! -
Cat #8041 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=anyád&hol=full