27327
  • Kanál
    St játszik :D
  • Pyx #8079
    [ötletet ad]
  • St
    nem is gondoltam még, hogy micsoda eszköz van a házigazdák kezében. hogy hogy eddig nem láttam átszínezett fórumokat? :)
  • jointeer
    nemkapcsoltadki ,merhakijelölöm, látszik-.-
  • CUCLI
    csak kérdeztem segglehellet :@ ne harapjá
  • The Hedgehog
    he :) loller
  • St
    inkább kikapcsoltam, ide kérem ne mászkáljon senki se be mindenféle aláírással :D
  • geri15
    ejjderonda pirozsban
  • St
    heh, ja :D
  • The Hedgehog
    aláírásokat kis trükkel a házigizdák simán átszínezhetik :)
  • cSuwwi
    azért szürke, mert szerintem lényegtelen, senki sem kívácsi az aláírásokra aki odajár (fejlécbe csatoltam egy csst és átszíneztem), mit kell ezen sírni?
    félsz hogy nem látszik a konfigod? a hardware fórumon kívűl senkit se érdekel, pláne itt...
  • akyyy
    zőőd(!) fejléc a modiknak!:D
  • Laky
    méregzöld
  • Amse
    Jah nem is kell új design, de ezt az aláírásszínt átgondolhatnád, mert néha tényleg zavaró, hogy ugyan olyan színű(főleg ha valaki apro betűvel ír).
    Meg a Vipeknek rakhatnálbe méregzöld fejlécet is ha már fekete nemlesz :)
  • jointeer
    minek:@@
  • St
    nem lehet olyan dizájnt csinálni, amit ne kezdenétek el kórusban fikázni. mindenkinek más tetszik. a megszokott meg megszokott.

az index is ugyanolyan 99 óta, ez nem hobbysite, hogy hetente cseréljük a dizájnt.
  • Amse
    Nekem is szürkék az aláírások, de szerintem jobb lenne, ha mindenhol úgy lenne.Jobban elüt a hsz-ektől.
  • DJ Bee18
    a funkcionalitás az tökéletes, semmi bonyolult nincs benne az igaz, meg nem is azt mondtam, hogy rossz a jelenlegi dizájn, hanem hogy sokan örülnének egy kis változásnak :)
  • akyyy
    jó ötlet!!! támogatom!
  • Laky
    sztem tökéletes a mostani :|
  • tomsolo
    megcsinálod htx -.-
  • DJ Bee18
    egy dizájnfrissítésnek szerintem sokan örülnének. Mert szerintem kicsit elavult már. Természetesen nem mindenféle csili-vili javscriptes animációra gondoltam, mert azt én se szeretem, csak más, kicsit színesebb formákra, pl. gombok, új betűtípusok, hátterek stb.
  • CUCLI
    Ki van fent legtovább topicban mindenkinek szürke az aláírása. tűzróka alatt. csak nekem szar vagy másnak is? O_o
  • Takezó
    kösz, sryak^^
  • smici
    hn?
  • Takezó
    azt valahol meg lehet nézni, hogy kinek van a legtöbb postja? csak érdeklődök >Ð
  • Pheel
    Esetleg újonnan regisztrált userek listája, mint az új topicoké? Jól jönne időnként. Esetleg modiknak IP cím listával.
  • akyyy
    huh, nagyon jó lett a kereső:)
  • Sir Quno Jedi
    bár pont a "boxszal" nemis helyes, de mind1...
  • Sir Quno Jedi
    Ohá ! És mi van, ha pl. szövegrészre keres az emberke, pl. "box"szal, ban hogy találja meg a "box"-ot ?! Vagy csak teljes szavakra lesz ?
  • St
    nem, mert tervbe van véve a 3 karakter engedélyezése is, de előbb össze kell szednem a leggyakrabban használt 3 betűs szavakat, hogy kitiltsam (meg, azt, stb, stb)
  • Sir Quno Jedi
    De nem 1xűbb odírni egy fél mondatot, hogy 4 kari minimum-e ????
  • St
    ja, 4 betű a min.
    nem, majdrájönnek
  • Sir Quno Jedi
    Node ugye a box-ra sem talál semmit, mert rövidebb mint 4 kari.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy van még 1 kellemetlenség. Ha mondjuk PSP, PS2, vagy hasonló rövid szavakra/szövegrészekre keresel akkor semmit sem talál, gondolom a limithatár miatt, hogy ne legyen túl sok találat. Node erre fel kéne ilyen esetben hívni az emberkék figyelmét (akár előre), hogy ne kezdejnek buzgárkodni, ha nem találnak valamit ?! Vagy valami gyors módszert kitalálnia rövid szavak keresésére (ez már nem 1xű)...
  • Sir Quno Jedi
    Ja bocs, előbb írtam, miközben néztem vón már ! Sry ! EZ így perfektó lett !
  • Sir Quno Jedi
    Az jó, de lehet, hogy a sajátot is kéne tudni kapcsolgatni, mivel ott is terjed a szenny dögivel. (meg dúlnak a kismillió hzsz-es chat-tápigok) ???
  • St
    jó ötlet, beleraktam opcionális kapcsolóként, hogy a gumiba is keressen (alapbeállítás: NEM)
  • Sir Quno Jedi
    Legyen-e állítható, hogy gumiban/sajátban/vagy mindenhol máshol keres ?!
  • Cat #8041
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=anyád&hol=full