Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külön helyre lesznek terelve. Ami mind1 hol van, csak nem az SG-n 😄
(😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

tomsolo
haggyatok minket már!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
De nem lehet elpusztítatni õket, mert vannak és folyton plussz munkát generálnak. Jobb sztem. egy külön helyre terelni õket, ahol kitombolhatják magukat, á la gumi ! AVagy Absolom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aquir
na látom hogy a newsticker végre fordítva megy alulról felfele, mert nem olyan sokat láttam belõle 😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Punkerwork
kiírtjuk õket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ld #3336
A warezolás ki lesz tiltva (ha jól értem), szal ettõl kezdve nem is kell semmilyen mederbe terelgetni majd õket...
Sir Quno Jedi
Namost én nem vagyok warezellenes, de valóban szar a sok honnantudnámletölteniöcsisajt hülyeségeit olvasgatni, ezt aláírom !

Azonban, ha nem tudjuk õket egy mederbe terelni, mint a programok beszerzése, akkor hogyan szabadulunk meg tõlük ?????? Mindég itt fognak bénázni a kis hülyék !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehát a 3rd lesz a bejövõs... mikor?
St
Szerintem ilyen jellegû kérdéseket máshol is lehet gondolkodás nélkül törölni.
Punkerwork
ha filmes topic-ban azzal kezd topic-ot hogy honnan lehet leszedni gondolkodás nélkül törlöm

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
Azt, hogy engedélyezzük-e a warezt vagy nem, felesleges szavazásra bocsájtani, elõre meg tudom mondani mi lesz az eredmény...

A Programok beszerzése nem véletlenül lett megszûntetve.
Sir Quno Jedi
Ezt szebben is megfogalmazhattad volna, csak azért már büntetõpont járna ! 😄DD

Ebbõl két következtetésem van 😊
1. nem olvasol híreket, cikkeket a fõoldalon 😊
2. nem olvasol komolyabb topikokat 😊
tomsolo
még sose láttam borgtol enyit és így egybe megfogalmazva...😉

mondjuk csak lassan 3 éve vagyok itt... (több) 😄DD

szerintem kéne EGY topic amibe lenne egy általános (számtech) leírás mi a teendõ warez cúmóknál(mit hol miért lehet stb), - persze beleírnánk hogy sg nem támogtaja ezt... - és csak itt lehet keresni is minden féle szart.... A TÖBBIBE NEM. Ha mégis az szándékos offfolásnak számít és büntetõpont meg ilyenek járnak érte...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RelakS
A topikon belüli keresõ szvsz kerülhetne fölülre is. Csak egy újabb menüpont kéne az OK gomb melletti combo box-ba

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Viccet félretéve, a warez témával elõbb utóbb foglalkozni kell a játékosban.
Na persze a játékosok többsége még ma is warezol, így én is, de egyre több az olyan játék amit nehéz, vagy szinte lehetetlen feltörni, warezzal rendesen játszani.
Ez a tény, és az, hogy egyre több fiatal analfabéta tódul be a fórumra azt a jelenséget váltotta ki, hogy a komplexebb játékok topikjaiban a hozzászólások átlagosan 70%-a ilyen newbiek kérdezgetése arról, hogy honnan töltse le, hogyan törje fel, mit csináljon ezzel vagy azzal, ménemmegy, méirjaeztki stb. És ha nem kap választ, akkor ismételgeti orrvérzésig, sõt, ha kicsit is kockább vérpistike típus, akkor még neki is áll anyázni miatta. Nagyon sok kisgyerek még arra sem képes, hogy egy angol leirást értelmezzen, vagy kitömörítsen, isot mountoljon, serialt beirjon stb. Rendkívül irritáló. Szinte az alapvető számtech kérdésekre is ott várnak választ a kezdők, az egyes játékok topikjaiban.
Az emberek meg unják, hogy 10hsz-enként meg kellene válaszolni ugyanazt a kérdést, mert még ennyit is lusták visszaolvasni, hátmég a topik keresõjét használni. De ennek kiegészítésére sok topikban van GYIK is, ez persze méginkább elkerüli a figyelmét az újaknak.
Ilyenkor vagy kitörölgetem õket, és ezért anyáznak engem, és/vagy pontot is adok, és akkor meg azért.

Szal az én javaslatom a következõ.
1. Létre kellene hozni egy elkülönített témát a warez minden kérdésének. És ebbe aztán nyithatnak topikokat. Ez persze felveti a kérdést, hogy ebben az esetben az SG nem-e nyíltan támogatná a warezolást, ami meg jogi lépéseket veszélyeztet a portál ellen. Vagy ki kellene írni ennek az új témának a tetejáre, hogy az oldal nem vállal felelõsséget bla bla. Nemtom. Más 100%-os ötlet nem jut eszembe a warez téma engedélyezésére, de egyben kordában tartására is.
2. Némileg gyengébb megoldás, de a fórum szabályainak pontosításával is el lehetne érni némi enyhülést. Az újak arcába kellene tolni a szabályok között azt is, hogy bizonyos topikoknak fõleg a játékosban egyéni szabályai, és faq-ja is van, amelyekkel elõbb meg kell ismerkedni, minthogy írna oda. Ennek továbbfejlesztéseként EGYES topikokból a warezolást teljesen ki lehetne tiltani, míg olyanokban ahol ez nem jelent problémát, nem kell foglalkozni vele.
3. Vagypedig teljesen ki kell tiltani a warezolást a fórumról. Megtette ezt már több portál is, és szerintem csak a színvonalat emelte náluk, ha a látogatók számát nem is... Én ezt azért nem támogatom, mert sok warezos van ma még MO-n, és szerintem a legtöbb -ha nem is az összes- ide jár. Elég nagy felháborodás lenne, ha megtiltanánk.

SZVSZ akár még a fórum föoldalán szavazásra is lehetne bocsátani a témát, úgyis régen volt már kvk ott.
nemcsakfeel
A topikok tetején megjelenõ ListBox listájában nem jelenik meg csak az elsõ kb. 30 topik.
Kikéne terjeszteni hogy annyi lehessen benne, mint a fõtopikokban a felsorolás.-

*hihi ** *

Loál János
Akkor már inkább Szemétbomb.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Minek a Gumiba rakni?
Törölni az összeset.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Lteebee
Gumi támogatva.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Vagy kiirjuk, hogy a warez kérdésekkel kéretik a gumiba fáradni 😊
Mióta eltüntettétek a "Programok beszerzése" témát a kezdõlapról, azóta egyre több a hüle topic az általánosban/játékokban. Nem mondom, hogy állítsátok vissza, úgy kell, mint a púp a hátamra, de régebben inkább oda írtak minden "honnantõccsemle" kezdetû topicot...
Egy megoldási javaslatként szvsz kellene egy "izé" vagy "lámák only" topiccsoportot nyitni :-)

"Az elsõ hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg! <#mf1>"

Ehhehe <#eljen> <#nyes>
Sir Quno Jedi
ÉS pontozni kéne, egy öttagú modzsûrinek, St persze vétójoggal ülne efelett ! AZTÁN aki dúrvaságért halálra ítéltetik, annak örökös ban a jutalma !!!!!!!!!!!4

Jólvan majd megnyugszol <#nyes>
csabawarchief
Szerintem olyat kéne csinálni, hogyha bezárnak egy topicot, akkor a topic-nyitó még1et be tudjon szólni 😊

cSuwwi
a leírtak alapján merem feltételezni, hogy még sosem jártál hasonló oldalon, ezért ugye nincs kártékony kód az IE-re nézve sehol a neten...

shit happens

Hja, persze. Minden valamire való popupblockerben, szûzfalban, adkillerben van kivétel-lista...

RelakSfromhome
Épp azt mondja Borg, hogy be lehet állítani, hogy az sg-n ne legyen az ilyen letiltva

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Nem az SG-rõl volt szó alant...

Van ám olyan is, hogy trusted sites... az SG-rõl aligha fog neked bármiféle sextracker felugrálni, szal itt felesleges bármit is letiltani.
pedig tényleg nem hülyeség ilyenek elõtt maxra venni a biztonságot, amellett hogy megnyilik 12 toplista meg szexoldal, simán átirhatja a kezdõlapod és feltelepülhet olyan adware, amit csak kinkeservessen lehet leirtani a géprõl

St
kukikat is tiltsd le, úgy a biztonságos <#eljen><#eplus2>
St
húha, nehogy a szemét javascript valamit ellopjon a gépedrõl 😄
cSuwwi
néhány warez/crack oldalon nem árt, ha nem mennek...

shit happens

akyyy
<#taps><#taps><#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakSfromhome
Vagy az a #0 hozzászólás legyen <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

OFF:

St, meg tudtad már nézni, hogy mi a gond a Galériámban?

ON;

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

St
hát aki tiltja a javascripteket annak egészségére
precision
😄D
De az már nem lenne "bûn", hacsak nem direkt offol egyet hogy az övé legyen a 2. post.
Amúgy tényleg be kéne vezetni ezt a kötelezõ first kommentet, moderátorok dolga is egyszerûbb lenne, abból a szempontból hogy nem kell üres topikokat törölgetni és nem kell büntetõpontozni a first post takereket.

Bazinga!

már látom lelki szemeim elõtt a second-post takereket 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

precision
Van benne valami. Mégis csak az "erõszakosabb" kötelezõ elsõ kommenttes topiknyitás lenne a megoldás?

Bazinga!

cSuwwi
még extra progi sem kell hozzá. firefoxban alapból bennevan a JS tiltás, de a Web Developer pluginnel is csak 1 kattintás.

shit happens

Dzsini
az egy javascriptbõl indított ablak. a javascript alert más.

amúgy meg a felugró js alerteket szerintem az átlag 1bites automatikusan csukja meg, elolvasni túl bonyolult az olyat... nem sokat segítene sajnos 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

precision
Oh dehogynem, a pop-up stopper nevü pár kb-os program mindent blokkol 😊
Pl az itteni 'szmájlik' ablakot, pedig az is javascript 😊

Bazinga!

St
javascript popupot nem tudod blokkolni, csak a html popupot

Bezonyám! Nem úgy van az kéremszépen, hogy csak kénye-kedve szerint nem olvassa a kedves látogató az SG-n drága pénzért elhelyezett ad hírdetéseket, amik a fõ bevételforrást jelentik! Persze mindez a fórumozók érdekében történik ám!

precision
???

Bazinga!

Popup és ad blockert használóknak 1 hét ban!!
Meglettmondvakéremszépen...