27327
-
#8240 refresh... Nekem is elő szokott fordulni -
#8239 állítsd 80-ra a hozzászólások számát -
#8238 nem akarok kötözködni de nagyon sok helyen bugos a forum! millio egy topikban nem latom az elso nehany hozzaszolast! -
#8237 Volt, fekete nem lesz, többit meg kitudja... -
#8236 volt már szó új fejlécszínekről? -
#8235 -
#8234 a chaten valaki átvette az irányítást egyesek neve felett... rá kellene nézni -
#8233 ne a fórumban üzengess, ha kell valami tudod az e-mail címem. -
#8232 sima javascriptes ellenőrzéssel megoldható... -
#8231 ez jól hangzik szvsz -
Garfield #8230 Lenne egy sokkal egyszerűbb megoldás: a topikcímet, az alcímet és a nyitó hozzászólást egyetlen lapon kellene kitölteni, és ha bármelyik üres, addig nem megy el. -
#8229 Hát akkor tisztelettel kérem St-t, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. Van a srácnak már vagy 5 accountja. -
#8228 Az ilyen esetekre logólevétel volt megszabva, és történt már ilyen egy párszor, pl. amikor a Gumiban St logójával játszadozott valaki. A hasonló ügyeket Ő mindig kezelte, jó ideje nem is volt már ilyen. -
#8227 A konkrét esetben hiába tiltod ki egy életre, bent marad a logo, ami enyhén szólva is az enyém kicsinyítve :( -
#8226 Ezt már én is morogtam neki, de aszonta, hogy így van jól. Mondjuk miért? Ugyan az a büntije, mint a népségnek, csak nem oldódik fel, meg a chat-et sem használhatják, nem? -
#8225 St!
Arról lehetne szó, hogy a permban nickek logói se jelenjenek meg?
Pl ez itt. Eléggé zavaró és félrevezető. :( -
#8224 -
#8223 Csuhaj! Csak egy újreg listának örülnék még ennél is jobban! ;-) -
#8222 -
Borg #8221 -
#8220 -
#8219 örvendezzetek, kijívatottam az 5000 karakter bugot a privátüzeteknél, most már nem kell visszatörölni a hosszú üzeneteket, engedi elküldeni a nagyon hosszúakat is -
#8218 bezony:D -
#8217 Lassan de biztosan :D -
#8216 jah hogy ez igy megy? :) -
#8215 igen, csak ezt irta tavaly is:D -
#8214 st már 1000x leirta hogy megcsinálja majd a privát üziket ha lesz ideje jövőre :) -
#8213 a privátoknál a csoportos törlést kéne megoldani!!!!!!:o -
#8212 Sztem a saját privitüzikben meg kéne csinálni úgy a törlés, hogy az a piros X ne a végén legyen, hanem a név mellett legyen ott az elején. Csak azért mert, ha a végén van akkor nagyon könnyen el lehet nézni és törölni azt, amelyiket nem kéne. Én már jártam úgy, és nem is egyszer. Főleg kismonitorokon nagyon oda kell figyelni. Ennyi! Remélem megfontoljátok.
-
#8211 Ez így igaz, de szerintem nem annak kéne a célnak lennie, hogy sz@rjunk azokra a user-ekre akik így járnak és hagyjuk, hogy rájöjjenek majd magugtól ha van annyi eszük hanem az, hogy elkerüljök az olyan topicoc nyitását amibe nem írnak first post-ot.Szóval fell kell készülnün a noob-okra akiknek ez nem egyértelmű és segíteni/jobbátenni/kezelhetővé/egyértelművé tenni a fórumot. -
#8210 Végülis jogos. (mondjuk attól függ kinek a szemszögéből, de az egy másik story) -
#8209 A törvények nincsenek a helyi hamburgeres oldalfalára kiplakátozva, de aki szemfüles az hozzájuthat. Aki meg hülye, vagy érdekeltelen, az ráfarag, ez ilyen 1xű ! -
#8208 khm Sir ezt azt hiszem a képébe kapta :) -
#8207 Ezért kell biztosítani a törvények közzétételét, hogy mindenki tisztában legyen velük! -
#8206 Aki nem ismeri a törvényt, azt attól az még nem menti fel a törvény hatálya alól! -
#8205 Senki sem születik úgy hogy mindent tudjon, márnemazér -
#8204 jogos és megfontolandó -
Takezó #8203 oks (y), bár azért szerintem ez nem magától értetődő egy teljesen újregnek, akihez ma kötötték be a nyetet :) (és attól még lehet esze:)) -
#8202 akinek nincs annyi esze hogy ezt magától tudja az így járt -
Takezó #8201 A témanyitásnál szerepelhetne, hogy az első hozzászólást a topiknyitónak kell megtennie, addig nem lesz aktív... Mert sokan ezzel ninscenek tisztában:)