Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes, ha valamit beírok és visszavonom az üzeneteim száma mégis egyel több marad 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nemcsakfeel
ez enegem is érdekelne.

Utolsó hozzászólás idõpontját vissza kéne állítani!!!!

meg belehetne vezetni, az utolsó topikot amibe írt..

*hihi ** *

tomsolo
nem látom a csetet, mi lesz így a bárkámmal?<#wilting>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

szacsi
az értelmesek szoktak fórumot is olvasni, majd rájönnek, hogy http:// nélkül kell linket beírni...a warezosok úgysem olvassák a fórumot. bár ez így ölég necces.

esetleg lehetne egy /msg opciót készíteni (privát üzi a chatben) és abban engedélyezni a normál linkelést

:-O http://www.ashes.hu O-:

Punkerwork
nem jó, mert néha értelmes linkek is vannak

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nemjo....

aki nem warezol azt akadályozza..... chatbõl meg közvetlenül nem lehet privet írni... mondjuk ott a userkeresõ, de akkoris...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szacsi
http:// elõtaggal kezdõdõ üzik letiltása?

:-O http://www.ashes.hu O-:

mikike
...k napra

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
xy topikot bezártam, cv-t áthelyeztem rb-be, fg-t banoltam, mert nagy betûkkel írt

tomsolo
de mit?

mikike
Moderátori bejelentések topik
csak moderátorok írhatnának bele

Láma!
htx!😄D

ja, ha lécci, akkor semmi akadálya 😄

ThePartyFace
Tegyuk vissza a 10-10 legujabb, illetve legporgosebb topicot...léccilécci!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Dichter
Ahhoz neked nem kell magadban beszélned <#idiota>

Bocs de amikor elsõnek benéztem olvastam, hogy mi ez a Top5, kiléptem a fõoldalra látom kevesebb lett, erre visszaírtam, hogy mi ez, aztán még épp idõben bevillant, sry.

Láma!
erre visszavonja!!
most mindenki hülyének néz maja hogy magamban beszélek!<#falbav><#falbav><#idiota>

cSuwwi
szvsz bõven elég a top5 is, nem terhel annyira (bár ez a +5 sor nem lehet annyira számottevõ), inkább furcsán néz ki, hogy üres az oldal, csak a szélsõ statok vannak. talán párat át lehetne tenni a jobboldalra...

shit happens

Láma!
nem, az már csak top5.
mint a többi

Amse
Off:
ST tudom nem szoktad olvasni a priviket ezért szólok itt, hogy írtam 1-et olvasd el pls.
Thx

Dichter
Ha már ezek meg lettek így nyírbálva, szerintem nem ártana rendet rakni kicsit a felette lévõ panelen is. Mondjuk az e-mailcímcserét, a jelszócserét, a moderálást, és a Gzipet be lehetne vinni a beállítások alá.

csak 5 ujdonság az eddigi 10 helyett !!!!! <#wilting>

Punker
chat miért lett átpakolva?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pyx
szerverkímélés?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Match
az utolso uzenet idopontja miert tunt el?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Tudna? Hogyan?
cicai
Tudnál segiteni.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dzsini
mindenesetre nincs ilyen lehetõség.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cicai
igen

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tomsolo
sztem arra kiváncsi mibe írt (topikok) eddig...

Ezen neved alatt 72 hozzászólásod volt csak eddig. Ezeket akarod megkeresni?
cicai
nem értem

Sir Quno Jedi
Hááát(tal nem kezdünk mondatot) a hozzászólásaid számából ítélve ezzel a nick-eddel nem vitted túlzásba ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cicai
Szisztok!
Valószínû nem jó helyre írtam de ötletem sincs hova kell!
Segítsetek légyszi abban, hogy hol tudom meg nézni az összes sg fórumba való beírásaimat, ha egyáltalán van ilyen lehetöség?
Köszi

Punkerwork
jó kérdés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Pyx
Miért vettétek le a banját?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
beírhatsz bármilyen nem létezõ kategóriát, mindig ez fog megjelenni...

shit happens

nemcsakfeel
a http://www.sg.hu/forum.php3?cat=11 mi akarna lenni?
bejön az általános eszmecsere címszó, de semmilyen téma. ??

*hihi ** *

Dzsini
IJ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
ban után is?

Punker
hiába, mert attól még tud írni chat-re

Dzsini
warezolást nem büntetõponttal jutalmazzák már egy ideje?

Punker
nem, én használni akarom a chat-et csak pár retardált azt hiszi hogy az ott ingyenes warez hirdetési terület.

akyyy
Firefox

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punker
St valamit találj ki plz hogy a reklámozókat kiirtsuk chat-rõl, mert se a kérés se a fenyegetés nem hat rájuk.....

Rózsalány
elnézést, hogy ide jövök, de nem tudom, hogy hol kell megkérni a moderátort hogy nézzen be az egyik (bogyókatica) fórumba (meg a Lámásba) mert nem hagynak békén...😊 léccives segítsen valaki!😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Botond
moderálási elvekhez a büntetõpontok hatásait be kéne írni,a topikja eléggé lesülyedt,és szerintem fontos info+hozzá is tartozik a moderáláshoz
bogyoka
de nagyon jó ötlet volt,ez nagyon tetszik <#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

St
az unregek kitiltása több hullámban várható, majd késõbb újra támadok 😊