Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
<#eljen>userinfoak?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem is látszik!<#smile>

St
(mellesleg a prog. beszerz. temetõ is)
<#taps>
[Kipróbálja<#idiota>]

PResident Evil
<#eljen>

St
Sajátfórumok és a Gumi mától csak bejelentkezett júzernek láthathó, mindenki másnak 404-et dob vissza (keresõk miatt)
Értek hozzá!

Megjavult, benyomtam egy entert azt jó lett! 😄

Pyx
akárcsak az idézõjeles priviknél

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
Az idézõjeles topicok titlejében még mindig \"-ként jelenik meg az idézõjel. Pl itt
a stripslashes hasznos lenne szvsz

shit happens

Pyx
noscript és marquee. de akkor még a topikokban is ment a html 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sadist
Enyém beszteszt geciek! <#mf2>
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Pyx mivel vágta tönkre 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nekem ennyi a tudásom amit az infómban látsz, többhöz nem értek.. próbáltam a tiedhez hasonló sort berakni, de sok erõm nem volt hozzá, jo ez igy is 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
nekem is van egy kis "optikai tuning" az infómon (+2 mezõ), de nem vágta agyon a beállításokat. Inkább csak akkor kísérletezz vele, ha értesz is valami a html kódokhoz, különben így járhatsz. Ez a véleményem dióhéjban...

shit happens

pyx nagy h4xx0r 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
Ha beszúrkálsz mindenféle html kódokat, akkor könnyen így járhatsz, ha rosszul használod pl. az idézõjeleket.
Asszem pyx-nek sikerült egyszer taccsravágnia teljesen, és kellett kis belsõs segítséget kérni a javításhoz...

shit happens

RelakSfromhome
ja, kicsit <#lama> 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mibe hogy ha a csuszkát elhuzod jobbra, ott lesz a gomb 😄

úúúú, gyerekek.... :-(((

nemtom szerkeszteni a beállításaimat! nem lehet evvel vmit csinálni?

sorry a kép méretéért!!! 😞(

én az összeset ideirányítom....

aki fasz kérdést tesz fel, megmondom jöjjön ide és kérdezze meg St-t, majd õ válaszol... 😄

persze egy se jön 😄

Nem, már nem szeretném kicserélni. Csak a fekete fejléc az egyedüli vágyam.

Punkerwork
gyere inkább icq-ra 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
és mit raknál rá totenkopf SS halálfejeket?
Punkerwork
én viszont ott szoktam pár emberrel beszélni, olyan dolgokról amivel nem akarok topic-ot tele spam-elni, és kissé zavaró ha valaki 50x beírja hogy honnan töltsön játékot.

Fekete fejléc nem lehetne?

firefox rulzik, nemis látoma chatet 😄

de sok hiányát nem érzem 😄

Punkerwork
vagy mondjuk 3 büntiponttól ne használhassa a chat-et.

St
dede, most agyalok rajta. asszem hozzákötöm a moderátori ban rendszerhez, és ha szétkúrja a csetet, akkor banra teszed
Punkerwork
St nem lehetne kezdeni valamit az ilyen chat-et szétb@szó warez lámákkal? minden napra jut 1 belõlük

NBekem is ez jön le néha.

Punkerwork
még mindig pozitívabb ember mint te.....

mikike
ismerem, mindig ugyanazt mondja
(az élet szar, minek élek)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork
ha ismernéd Ter-t tudnád mennyi információt tud egy hm-ben közölni.

tomsolo
baromságokat beszéltek...

Loál János
Mindenképp támogatom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mikike
a chat szûrõmotorjába bevehetnétek a hm és a hm 😞 kifejezéseket is

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

bár onnantól kezdve, hogy nem csak engem zavarsz, onnantól szerintem kicsit inkább összébb kellene húznod magad, nem ezt a fene nagy internetes szabadságot emlegetni....

Dzsini
ezt azért ugye tudod, hogy nem így van... soha nem volt szólásszabadság a fórumon és nem is lesz. vannak szabályok és elvek amiket mindenkinek be kell tartani. te pedig a híred alapján eléggé feszegeted a dolgokat, aminek nem lesz jó vége.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

az lesz....

Felfedező
akkor és oda írok ahova és amikor akarok, ha nem tetszik nem olvasod el..

amint megláttam, pont ezt akartam írni lol ! 😄

Felfedező
Egy Prohardverhez hasonló stílusu design szerintem nem lenne rossz!

akyyy
nemá...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Galy
kéne valami új pályázat!
tomsolo
delete temp folder

Lord AnonymouS
Van valamilyen megoldás az oldalak lapozására akkor?

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

tomsolo
😛

Punker
aki bünti pontot kapott ne tudjin írni a chat-re, mert rögtön oda mennek @nyázni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mert 1 kötekedõ bajkeverõ.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Hedgehog
mire föl nyomod le? joga van a hozzászóláshoz, mint ahogy itt mindenkinek!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Punker
te inkább maradj csöndben.....