27327
  • The Hedgehog
    igen ám de a ClearType nem éppen cép minden betűtípusnál... nomindegy. Ezt ne itt vitassuk meg szerintem :)
  • cSuwwi
    XPs alapfontokból jó az eddigi Arial esetleg Tahoma ami még jól néz ki
    Esetleg lehetne fontsize állító scriptecske is, nagyítani/csökkenteni (cookieban tárolással, akkor sql sem kell neki)
    A beépített nagyítás (ctrl +-) nemjó, mert növel mindent (üzik fejlécét ami már nem olyan szép) :|
    LCDseknek meg sztem Cleartype bekapcsolása alap :>
  • The Hedgehog
    watafa? én így vagyok vele... sokszor kifolyik a szemem na... vágja
  • Sir Quno Jedi
    Igen, mivel egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betűkészletek nagyon nem fekszenek...
  • The Hedgehog
    bevágna alánk nagyon :) egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betűkészletek nagyon nem fekszenek...
  • artschiatwork
    áz!
  • Loál János #8194
    32-es Impact. :@
  • tomsolo
    vagy Bistream Vera Sans de az meg nem unicode sazl...
  • The Hedgehog
    Trebuchet sucks... szerintem hagyd az alapot. A Trebuchet csak bizonyos méretekben élvezhető, meg masszív szövegben hülyén néz ki és a rövid ékezetek is esetlenek. Hosszú távon jobban fárasztja az olvasót, ami nem vicc :)

Legjobb megoldás a Lucida Grande lenne... de ugye az nem alap Win fontcsomag. Majd a Vistaban :)
  • tomsolo
    jaja
  • Tuvok #8190
    Ez igen .
  • St
    CTRL+F
  • Tuvok #8188
    Két dolog a hozzászólás keresőhöz :
    - Találatot ad már kitörölt topikokban is, ezt ki lehetne venni ?
    - A keresés kulcsszavát / szavait ki lehetne emelni mondjuk pirossal a találatok között ahogy a topikon belüli keresőnél is van ? Hosszú hozzászólások közt megkönnyítené a keresést .
  • ivjoe
    szpemről és hogy bejött :D
  • St
    akkor egészségükre
  • geri15
    Nekem ez teljesen nyílvánvaló csak azoknak nem akik naponta termelne 200+ hszt. (vagy még ennél is többet)
  • St
    ennek a dolognak nincs jelentősége. ha gumin kívül szpemmel valaki az moderálási kérdés. ha a gumiban az meg nem érdekel. a hozzászólás számláló senkit, sehol nem juttat extra előnyökhöz ezért annak sincs jelentősége. álprobléma.
  • Pheel
    Tényleg be lehetne fejezni a csevegést! :-P
  • geri15
    Nem arról van szó hogy nem yofejek nem erről beszéltem, csak kell aki rendet tud tartani, és ők a legjobbak ebben. Néha túlzásba viszik de hát annyibaj legyen :DD
  • mukika
    divatgumis
  • Akos 001
    :D
    De azért jófejek.
  • geri15
    Végülis.. bár jóaz csak mivel ott mindent lehet, minden mennyiségben ezért van olyan sok szpemmer ott, lásd a mellékelt példát :||
  • nyami
    akkor már be is lehetne zárni a gumit :/
  • Pheel
    Ezek a véreskezű zsarnokok, jujj ;-)
  • Kanál
    Ebben a topicban szpemmelni/csevegni tilos!

remélem te is látod

egyébként #8169 tényleg jó lenne
  • Akos 001
    És LTB:D
    "Lenne 1-2 nehezebb hetünk, aztán mindenki rájönne, hogy a f@szságukkal arra kényszerítették a legliberálisabb fórumot, hogy keményítsen"
  • jointeer
    neked csak ne járjon a szád a legnagyobb szpemmer te vagy:/
  • jointeer
    legyen Base 02 mindenhol:o
  • geri15
    Ha átjönnének a gumiba úgy repülnének hogy a lábuk nem éri a földet. (Guaranteed by Punker + Borg ;))
  • Akos 001
    A "legnagyobb" spam topikok nem a gumiban vannak.
    De jó ötlet,csak meg-e lehet valósítani?
  • nyami
    csak annyi történne h akik eddig a gumiban szpemmeltek, átjönnének az általánosba :|
  • geri15
    Sokan utálni fognak de nembaj. Meg lehetne előzni a szpemömlést azzal ha nem számolná a rendszer a gumiszobás hsz-eket. What do u think bout it?
  • St
    hát az elég undorító lenne
  • akos
    fuuuj
  • Sadist
    kacsa
  • ollie
    sirály!
  • Prank
    vagy legyen háromféle, és a fórumozó válassza ki magának...
  • tomsolo
    sztem legyen Comic Sans mindenhol...
  • geri15
    csak nyugodtan
    mondjuk eggyel kisebben is mehet
  • joebacsi
    neeeee