27327
-
#8200 igen ám de a ClearType nem éppen cép minden betűtípusnál... nomindegy. Ezt ne itt vitassuk meg szerintem :) -
#8199 XPs alapfontokból jó az eddigi Arial esetleg Tahoma ami még jól néz ki
Esetleg lehetne fontsize állító scriptecske is, nagyítani/csökkenteni (cookieban tárolással, akkor sql sem kell neki)
A beépített nagyítás (ctrl +-) nemjó, mert növel mindent (üzik fejlécét ami már nem olyan szép) :|
LCDseknek meg sztem Cleartype bekapcsolása alap :> -
#8198 watafa? én így vagyok vele... sokszor kifolyik a szemem na... vágja -
#8197 Igen, mivel egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betűkészletek nagyon nem fekszenek... -
#8196 bevágna alánk nagyon :) egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betűkészletek nagyon nem fekszenek... -
#8195 áz! -
#8194 32-es Impact. :@ -
#8193 vagy Bistream Vera Sans de az meg nem unicode sazl... -
#8192 Trebuchet sucks... szerintem hagyd az alapot. A Trebuchet csak bizonyos méretekben élvezhető, meg masszív szövegben hülyén néz ki és a rövid ékezetek is esetlenek. Hosszú távon jobban fárasztja az olvasót, ami nem vicc :)
Legjobb megoldás a Lucida Grande lenne... de ugye az nem alap Win fontcsomag. Majd a Vistaban :) -
#8191 jaja -
#8190 Ez igen . -
#8189 CTRL+F -
#8188 Két dolog a hozzászólás keresőhöz :
- Találatot ad már kitörölt topikokban is, ezt ki lehetne venni ?
- A keresés kulcsszavát / szavait ki lehetne emelni mondjuk pirossal a találatok között ahogy a topikon belüli keresőnél is van ? Hosszú hozzászólások közt megkönnyítené a keresést . -
#8187 szpemről és hogy bejött :D -
#8186 akkor egészségükre -
#8185 Nekem ez teljesen nyílvánvaló csak azoknak nem akik naponta termelne 200+ hszt. (vagy még ennél is többet) -
#8184 ennek a dolognak nincs jelentősége. ha gumin kívül szpemmel valaki az moderálási kérdés. ha a gumiban az meg nem érdekel. a hozzászólás számláló senkit, sehol nem juttat extra előnyökhöz ezért annak sincs jelentősége. álprobléma.
-
#8183 Tényleg be lehetne fejezni a csevegést! :-P -
#8182 Nem arról van szó hogy nem yofejek nem erről beszéltem, csak kell aki rendet tud tartani, és ők a legjobbak ebben. Néha túlzásba viszik de hát annyibaj legyen :DD -
#8181 divatgumis -
#8180 :D
De azért jófejek.
-
#8179 Végülis.. bár jóaz csak mivel ott mindent lehet, minden mennyiségben ezért van olyan sok szpemmer ott, lásd a mellékelt példát :|| -
#8178 akkor már be is lehetne zárni a gumit :/ -
#8177 Ezek a véreskezű zsarnokok, jujj ;-) -
Kanál #8176 Ebben a topicban szpemmelni/csevegni tilos!
remélem te is látod
egyébként #8169 tényleg jó lenne -
#8175 És LTB:D
"Lenne 1-2 nehezebb hetünk, aztán mindenki rájönne, hogy a f@szságukkal arra kényszerítették a legliberálisabb fórumot, hogy keményítsen" -
#8174 neked csak ne járjon a szád a legnagyobb szpemmer te vagy:/ -
#8173 legyen Base 02 mindenhol:o -
#8172 Ha átjönnének a gumiba úgy repülnének hogy a lábuk nem éri a földet. (Guaranteed by Punker + Borg ;)) -
#8171 A "legnagyobb" spam topikok nem a gumiban vannak.
De jó ötlet,csak meg-e lehet valósítani? -
#8170 csak annyi történne h akik eddig a gumiban szpemmeltek, átjönnének az általánosba :| -
#8169 Sokan utálni fognak de nembaj. Meg lehetne előzni a szpemömlést azzal ha nem számolná a rendszer a gumiszobás hsz-eket. What do u think bout it? -
#8168 hát az elég undorító lenne -
akos #8167 fuuuj -
#8166 kacsa -
#8165 sirály! -
Prank #8164 vagy legyen háromféle, és a fórumozó válassza ki magának... -
#8163 sztem legyen Comic Sans mindenhol... -
#8162 csak nyugodtan
mondjuk eggyel kisebben is mehet -
#8161 neeeee