27327
  • The Hedgehog
    Én nem nagyon vagyok "kapcsolatban" a modikkal, nem zavarom a munkájukat :) Topik fejléces dologra valami ötleted, hozzászólásod?
  • geri15
    Pontosan
  • St
    Pótolhatatlan ember nincs. Én sem vagyok az, ők sem azok. Mindazonáltal az SG fórum jelenlegi moderátoraival meg vagyunk elégedve.
  • The Hedgehog
    Ne rugdossátok azért őket, még a végén fellázadnak a rendszer ellen és akkor Te is Julius Cézar sorsára jutsz :)

Egyes topikokban nagyon eldurvulnak a téma fejléccel a házigazdák. Telepakolják nagyobbnál-nagyobb képekkel, amik csak a fórum képét cseszik szét. Ezek ellen nem kellene fellépni valamivel?
  • ivjoe
    Máshol büntiindok sincs.
  • St
    Modokat rugdossuk keményen ezért. Ők is fejlődnek etéren.
  • The Hedgehog
    igen, azért a modikat is meg lehetne regulázni néha ilyen téren, mert soxor láttam, hogy sima egy szavas indokkal illetik a büntipontot, ami nem igazán írja le, hogy miért is "nyerte" el az illető azt
  • The Hedgehog
    tudjátok olvasni :) állítsátok rá az RSS-t :D
  • Láma!
    jah, nem csak azt hogy gondolkozz, vagy szoltam, avgy ilyesmi
  • Sadist
    Meg írjanak rendes indokot (idézet, topiklink, stb.)
  • Láma!
    szerintem akkor a modik is jobban fontolják meg, hogy mikor osztanak. ez igy fair
  • St
    hát ezt most így már fogalmam sincs.
    írj egybe aztán töröld ki, próbáld ki :)
  • tomsolo
    amit törlök az a szemétdombra kerül vagy kauterizálódik az sql-ből?
  • RelakSfromhome
    (Y) a akar lenni MSN módra?
  • geri15
    Mindegyik változtatás megérett, gratz (Y)
    Én is egyedül talán csak azt róhatom fel hibának hogy a saját fórumokat nem lehet olvasni, de a cél szentesíti az eszközt ugyebár.
  • PLackó
    hmm, jó módosítások
  • St
    ne kapjon büntetőpontot. viselkedni.

hogy lehet az, hogy itt a fórumozók több mint 95%-a még sosem kapott büntetőpontot?

pont a renitens kisebbség megregulázása a cél.
  • gnar killer
    gyorsabb voltál[:
  • St
    az intézkedéssel növelni akarjuk a büntetés súlyosságát. igyekezzetek elkerülni a büntetőpontot.
  • gnar killer
    azért gáz hogy egy bünti és az illető nem olvashatja egy hétig a saját topikját |-: vagy fontos topikot mert akad 1-2 a sajátban.
  • Sadist
    A sajátban is vannak értelmes témák. Nem durva, hogy már egyetlen büntivel nem lehet olvasni?
  • smici
    Csak kérdeztem, engem különösebben nem izgat. :p
  • RelakSfromhome
    Jah, máshol is azért van értelme, mert rang van hozzáfűzve
  • The Hedgehog
    épp ez az, hogy egyeseknek az az öröm, hogy egyre feljebb tornázzák ezt a számot
  • St
    A hozzászólás számlálás megszűnt.

Aki azért fórumozik itt hogy jó sok hozzászólása legyen az nyugodtan elfáradhat egy másik fórumra, ahol publikusan számolgathatja a hozzászólását.
  • The Hedgehog

ez a témanyitás tiltás remek ötlet volt, hiányoltam az intézkedést
  • Shaman
    de méirt?

minden más portálon-forumban is megy a számláló! miért kell elvenni egyeseknek ezt az apró örömét??
  • ivjoe
    [pezsgőt bont]
  • smici
    és esetleg a Top 10 forumozokban féléves lista, mint eddig is?
    nem a spam miatt, de azért ugye kiváncsi az ember
  • RelakSfromhome
    hmm...
    Pedig pont az volt a tervem, hogy 15000hsz-nál lelövöm ezt az acc-ot, mert macerás a kedvencek kettős karbantartása :)

Nah, akkor majd a hétvégén :)
  • St
    nem. a hozzászólás számláló többet nem publikus.
  • Shaman
    pont most akartam kérdezni,hogy érdekes negyed órája még tudtam írni a sajátba,most meg má nem..CC

ez mét kellett?
  • EOX
    a hsz-számláló levétele jó ötlet:)
  • RelakSfromhome
    saját hozzászólások számát sem lehet megtekinteni?
  • St
    A mai naptól a következő intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
    - regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
    - regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
    - mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
    - a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövőben csak a büntetőpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Ők ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
  • The Hedgehog
    ebből sok vita lenne szvsz
  • RelakSfromhome
    menj a 2. oldalra, majd vissza az elsőre, de az oldalválasztóval!
  • Sadist
    Jó volna egy olyan lehetőség, hogy a topik házigazdái a bajkeverőket ignore listára rakhatják. (Értsd az illető nem tud írni a topikba, vagy nem látszódnak a hozzászólásai)
  • Max7
    csemegézz st topikjai közül pl:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108308637

akár hányszor nyomok refresht ugyan ugy csak a 38-as hozászolásig látok le :)
  • Max7
    csak íg lehet kivédeni a gondot?
    ok legyen de akkor csáld meg please azt is ha mondjuk 80-nál több új hozzászólás van az adott kedvenc topikban akkor is ugorjon a "piros vonalhoz" ez miatt álítottam 200ra amúgy a hozászólások számát!