27327
-
#8280 Én nem nagyon vagyok "kapcsolatban" a modikkal, nem zavarom a munkájukat :) Topik fejléces dologra valami ötleted, hozzászólásod? -
#8279 Pontosan -
#8278 Pótolhatatlan ember nincs. Én sem vagyok az, ők sem azok. Mindazonáltal az SG fórum jelenlegi moderátoraival meg vagyunk elégedve. -
#8277 Ne rugdossátok azért őket, még a végén fellázadnak a rendszer ellen és akkor Te is Julius Cézar sorsára jutsz :)
Egyes topikokban nagyon eldurvulnak a téma fejléccel a házigazdák. Telepakolják nagyobbnál-nagyobb képekkel, amik csak a fórum képét cseszik szét. Ezek ellen nem kellene fellépni valamivel? -
#8276 Máshol büntiindok sincs. -
#8275 Modokat rugdossuk keményen ezért. Ők is fejlődnek etéren. -
#8274 igen, azért a modikat is meg lehetne regulázni néha ilyen téren, mert soxor láttam, hogy sima egy szavas indokkal illetik a büntipontot, ami nem igazán írja le, hogy miért is "nyerte" el az illető azt -
#8273 tudjátok olvasni :) állítsátok rá az RSS-t :D -
#8272 jah, nem csak azt hogy gondolkozz, vagy szoltam, avgy ilyesmi -
#8271 Meg írjanak rendes indokot (idézet, topiklink, stb.) -
#8270 szerintem akkor a modik is jobban fontolják meg, hogy mikor osztanak. ez igy fair -
#8269 hát ezt most így már fogalmam sincs.
írj egybe aztán töröld ki, próbáld ki :) -
#8268 amit törlök az a szemétdombra kerül vagy kauterizálódik az sql-ből? -
#8267 (Y) a akar lenni MSN módra? -
#8266 Mindegyik változtatás megérett, gratz (Y)
Én is egyedül talán csak azt róhatom fel hibának hogy a saját fórumokat nem lehet olvasni, de a cél szentesíti az eszközt ugyebár. -
#8265 hmm, jó módosítások -
#8264 ne kapjon büntetőpontot. viselkedni.
hogy lehet az, hogy itt a fórumozók több mint 95%-a még sosem kapott büntetőpontot?
pont a renitens kisebbség megregulázása a cél. -
#8263 gyorsabb voltál[: -
#8262 az intézkedéssel növelni akarjuk a büntetés súlyosságát. igyekezzetek elkerülni a büntetőpontot. -
#8261 azért gáz hogy egy bünti és az illető nem olvashatja egy hétig a saját topikját |-: vagy fontos topikot mert akad 1-2 a sajátban. -
#8260 A sajátban is vannak értelmes témák. Nem durva, hogy már egyetlen büntivel nem lehet olvasni? -
#8259 Csak kérdeztem, engem különösebben nem izgat. :p -
#8258 Jah, máshol is azért van értelme, mert rang van hozzáfűzve -
#8257 épp ez az, hogy egyeseknek az az öröm, hogy egyre feljebb tornázzák ezt a számot -
#8256 A hozzászólás számlálás megszűnt.
Aki azért fórumozik itt hogy jó sok hozzászólása legyen az nyugodtan elfáradhat egy másik fórumra, ahol publikusan számolgathatja a hozzászólását. -
ez a témanyitás tiltás remek ötlet volt, hiányoltam az intézkedést -
#8254 de méirt?
minden más portálon-forumban is megy a számláló! miért kell elvenni egyeseknek ezt az apró örömét?? -
#8253 [pezsgőt bont] -
#8252 és esetleg a Top 10 forumozokban féléves lista, mint eddig is?
nem a spam miatt, de azért ugye kiváncsi az ember -
#8251 hmm...
Pedig pont az volt a tervem, hogy 15000hsz-nál lelövöm ezt az acc-ot, mert macerás a kedvencek kettős karbantartása :)
Nah, akkor majd a hétvégén :) -
#8250 nem. a hozzászólás számláló többet nem publikus. -
#8249 pont most akartam kérdezni,hogy érdekes negyed órája még tudtam írni a sajátba,most meg má nem..CC
ez mét kellett? -
#8248 a hsz-számláló levétele jó ötlet:) -
#8247 saját hozzászólások számát sem lehet megtekinteni? -
#8246 A mai naptól a következő intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.
- aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövőben csak a büntetőpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Ők ezt az információt kötelesek titkosan kezelni. -
#8245 ebből sok vita lenne szvsz -
#8244 menj a 2. oldalra, majd vissza az elsőre, de az oldalválasztóval! -
#8243 Jó volna egy olyan lehetőség, hogy a topik házigazdái a bajkeverőket ignore listára rakhatják. (Értsd az illető nem tud írni a topikba, vagy nem látszódnak a hozzászólásai) -
#8242 csemegézz st topikjai közül pl:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108308637
akár hányszor nyomok refresht ugyan ugy csak a 38-as hozászolásig látok le :) -
#8241 csak íg lehet kivédeni a gondot?
ok legyen de akkor csáld meg please azt is ha mondjuk 80-nál több új hozzászólás van az adott kedvenc topikban akkor is ugorjon a "piros vonalhoz" ez miatt álítottam 200ra amúgy a hozászólások számát!