Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvenc topikokban az új hozzászólásokat lehetne jelölni piros, vagy más színnel ugyanúgy, ahogy addig látszanak amíg be nem megyek a topikba? Nem kellene mondjuk egy hétvége, vagy hosszabb kihagyás után oldalakat keresgélni, hogy mit láttam utoljára és mit nem.
Khössz!
BÜNTIT NEKI !!!!444458841 <#idiota>#idiota>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
De mondjuk nem kéne. Tényleg szétcseszi a topik listát, ha mndenki más szint, meg képet akar a címbe. Meg a keresõt is meghülyíti, nem?
Mondjuk valami feltétel szerinti automatikus szinezést lehetne csinálni. Pl a legpörgõsebb topikok pirossal, 10k hsz felett félkövérrel... lezárt topikok áthúzva, vagy ilyesmi.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mondjuk annyira nagy lehetõségek a gumiban sincsenek... így is szívtunk hogy ne csessze szét - nagyon - pl a kedvencek menüt mert a fõoldalon leront mindent ami "" közt van - gondolom a cset miatt...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
káár, pedig már gondoltam hogy megbolondítjuk a sajátba a Veszett jó punci topikot 😄
gumiszobán kívül egyelõre nem szeretnénk látni topiccím színezést, képet, stb. ha a gumiba beválik utána meglátjuk.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
10Q!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A fórum többi területén viszont nem hiszem, hogy bevezethetõ.
(Bár egy ezresé... 😄)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ennek kérését nem lehet bevezetni a szabályok közé?
az utolsó hsz tényleg jó lenne (hogy mikor volt utoljára aktív)
ha nagyon tele van a tábla, esetleg lehetne törölni a 6 hónapja nem bejelentkezett júzereket.
a nicklogós könyvtárat nézegetve nincs olyan iszonyatos userszám (már akiknek van logójuk) 😊
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Esetleg az utolsó hozzászólt topikot.
Rohatt nehéz megcsinálni...
*hihi ** *
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amikor megjelent a csillagozás, sokan raktak be csillagokat a logójukba, és sosem volt belõle baj...
shit happens
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.