Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
fapados mit jelent nálatok? divek a táblák helyett?

jó lenne ha az egész megújulna.. mert jó ez ami most van, csak már elavult. szvsz

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Match
hát igy hogy a cset felul van, meg hoyg a beallitasos szar is, valami kurva olcsmány ossze visszasag az egesz forum

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Szerintem aludj rá egyet még 😊
St
én 😊
Egyébként miért is van szükség még fapadosabb dizájnra? Ki várja azt el, vagy milyen technikai elõnye van?
Ch_Slater
akkor jól el volt dugva mert én ma láttam elõször...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Match
olyan gyakran böködjük a beállitasokat hogy felulre kell tenni? en inkabb a kedvenceket szoktam nyomogatni....

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

RelakSfromhome
fáziskésés rulez 😊

már egy ideje van ilyen keresõ 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ch_Slater
végre lehet fórumozóra keresni. <#eljen>
thx, már elég régóta szükség lett volna rá 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

dikki*yysw
Vmi ilyesmi, csak kékben?

Régóta csodálom már ezt az oldalt, letisztult és szép.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Töröltétek a "Honnan tölthetném ler?" zenei topikokat!<#rinya><#shakehead><#sir>

RelakSfromhome
hááá!!! 😄

modtam már, hogy a topikon belüli keresõt integrálni kéne a fórumkeresõbe, most még a fórumozó keresõt is lehetne bele integrálni, nem?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akyyy
naz most az már tény, hogy ha egy ujonc új topicot nyit, és azt mondják neki, hogy használja ajobb felsõ keresõt, akkor a fórumozókeresõt fogja használni <#idiota><#idiota><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakSfromhome
az is jó, csak a lista ne látszódjon mindig, hanem csak ha akarom (pl egy kép fölé viszem az egeret, amire a Kedvencek van ráírva)

Muszáj?😊
Ráadásul új logo.. akkor a wallpaper gyõzteseit is stornózzátok, mert már nem lesz érvényes?:Ð
Ha a legnépszerûbb témák és a legújabbak jobb oldalra kerülnének szebb volna, szerintem.

Hûû, most néztem meg a galériát... És nagyon jó!!!<#worship><#eljen>

Ha tomsolo gonba nyertes mûvét beraknánk sg.hu kezdõoldalra az mennyit rontana? Persze a gombok lenyomhatóak lennének. Ezzel gondolom az a baj, hogy sokan nem olvasnák el a híreket.

cSuwwi
az lehet :|
ja, jó, nemszóltam. az ads könyvtár miatt leszedi az outpost alapból. na mind1. 😊

shit happens

Punkerwork
eddig jó <#vigyor3><#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
új logo<#wow1>

<#taps>

St
akkor valami nagyon nem jó nálad...
cSuwwi
mondhatok még 1 bágot(?)
a jobboldalon, közösség, sg háttérkép: egy 42byteos üres gifet ad.
ha nincs háttérkép, talán nem kéne, ha meg van, akkor az 😊

shit happens

St
aha de ne számítsatok semmi "forraladmira", mégjobban lecsupaszítjuk a mostanit, plusz teljesen új logo és layout lesz.
Pyx
lesz új dizájn? :o <#eljen>

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Punkerwork
én is ezt kérdeztem 😊

St
hát franc tudja
a következõ designben (nemsokára) balra lesz rendezve az egész layout, ott inkább egy onhover menüre gondoltam a layouton kívül
viszont nem egy katt lanne hanem kettõ és abba beletörik az ujjam 😄
<#mf1>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

be lehet 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome
Mi lenne, ha a kedvencek egy legördülõ menübe kerülnének? Ugyanannyi meló lenne vele, de csak egyetlen sort foglalna

St
thnx
msn címet be lehessen írni az adatlapba! lécci!

galéria szépk...img kódot nem kap a nép ? 😊)

cSuwwi
1 elírás: jobboldalt: Lefrissebb galériák

shit happens

jáj fórummenü fent ??? 😮OOO

mikike
sztem jó így, de a közösség is arra az oldalra illene

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

St
galériát is átrajzoltam, hogy teccik?
mikike
igaz, de a szülinaposok is

a kedvencek mindenkinél változó hosszuságu

St
aha, ez is jó ötlet, valami bajod van, hogy ma konstruktív vagy?<#mf1>
mikike
ha még a közösség átkerülne a másik oldalra, akkor nálam most épp szép szimmetrikus lenne az egész
persze ha a beállítások alá kerül néhány dolog, akkor lehet, hogy késõbb is az lesz

St
az óránként frissül, max 1 órán belül kiesik
Punkerwork
visszatérõ vendég

A legnépszerûbb témákból a 4. a legjobb 😊 "Nincs ilyen téma"
St
igaz, köszi
mikike
meg a többi is, ami a közösség alatt is

mikike
és a fórumozók fényképalbuma 2 helyen is kint van

mikike
jóak az "új" vezérlõpult
esetleg még a beállítások alá lehetne bepakolni pár dolgot, pl. emilcsere, nem hiszem, hogy azt gyakran nyomják +

Nini, visszaállt a rend!<#smile>