Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne ha az egész megújulna.. mert jó ez ami most van, csak már elavult. szvsz
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
már egy ideje van ilyen keresõ 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
thx, már elég régóta szükség lett volna rá 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
modtam már, hogy a topikon belüli keresõt integrálni kéne a fórumkeresõbe, most még a fórumozó keresõt is lehetne bele integrálni, nem?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ráadásul új logo.. akkor a wallpaper gyõzteseit is stornózzátok, mert már nem lesz érvényes?:Ð
ja, jó, nemszóltam. az ads könyvtár miatt leszedi az outpost alapból. na mind1. 😊
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a jobboldalon, közösség, sg háttérkép: egy 42byteos üres gifet ad.
ha nincs háttérkép, talán nem kéne, ha meg van, akkor az 😊
shit happens
a következõ designben (nemsokára) balra lesz rendezve az egész layout, ott inkább egy onhover menüre gondoltam a layouton kívül
<#mf1>#mf1>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
persze ha a beállítások alá kerül néhány dolog, akkor lehet, hogy késõbb is az lesz
esetleg még a beállítások alá lehetne bepakolni pár dolgot, pl. emilcsere, nem hiszem, hogy azt gyakran nyomják +