27327
  • Aquir
    Violá
    akkor is, most is ugyanúgy rossz a kezdete a topignak

akkor viszont nem szóltam ha házigazda törölte őket, arról nem tudhatok :)
  • St
    mutass egy ilyen topikot, bevizsgálom
  • Aquir
    ugy is :)
  • St
    ott továbbra is csak as házigazdák moderálnak
  • smici
    "akkor most a Saját Fórumok-ban is van moderálás? (spam, chat ellen)"
  • CattiBrie
    Hiho!
    Idén is lesz karácsonyi pár hét (kedvcsináló) VIP-ség minden usernek? :)
  • cSuwwi
    Valamivel úgyis ki akarnak majd tűnni. És lévén más nem maradt, jöhetnek a csillagok, csak mivel az alapból nem jár, befizet a felvágós júzer. Két legyet egy csapásra...
  • FtranX
    Van igazság abban, amit mondasz, de a többség sztem nem a hsz-szám alapján ítél. Az, hogy ki milyen ember (nick), vagy hogy mihez ért, pár tíz hsz -elolvasása- után úgyis kiderül.
    Az én szememben leginkább a kockaság mértékegysége volt. :)
  • Shaman
    ez nem rossz ötlet,sőt jó!

csak a magunkét lássuk másét ne!
  • Match
    szerintem azért a saját hozzászólásaim számát megnézhetném...

az egy dolog hogy másét nem....ez sztem nem is okozna nagy szpem-et mert ,hiába mondja akárki hoyg x ezer hozzászólása, mert úgysem tudja bizonyítani :D

[mondja ezt match, aki több mint 3 év alatt kevesebb mint 6 ezer hozzászólással rendelkezik :D]
  • joebacsi
    - aktív büntetőponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
    :/
    A büntipontok eredeti célja nem az volt, hogy a ban, illetve a büntetlenség között legyenek fokozatok? Most ez a lépés pont ezt a fokozatosságot szüntetné meg. Esetleg ha csak a logóelvesztéssel együtt járna ez a "fícsör", nem lenne jobb?
  • Cat #8309
    itt nem a szám az érdekes, hanem hogy egy szám miatt egy ember fogalommá válik, és a szám alapján itélik meg a mondanivalóját, azaz az ember helyett egy adatot látnak.
  • FtranX
    Azért a hwsw-n 40 k-t összegyűjteni mást jelent, mint az SG-n. Lamexpertet sem láttam ott úgy szpemmelni, mint itt egyeseket.
  • FtranX
    úgy érzem a szpemtopikok ki fognak halni...
  • Takezó
    grat, jóvótá :C
  • Shaman
    és akkor nem lehetne a gumin kívül bevezetni,hogy mondjuk 1 percben csak egyszer szólhat egy topigba,s akkor megpróbál értelmeset?

a gumiban meg szpemmelhet kedvére...
  • Cat #8304
    a gond az, hogy egy statisztikai adat (a hozzászolások száma) az emberek értékmérője is egyben, akinek kevés van az ujreg, akinek sok az szpemmer. Nekem is van párezer, és? Ez az égvilágon semmit nem jelent, nem számítanak emiatt jobban, vagy kevésbe a hozzászolásaim, mint annak, akinek 5 született eddig, mert 2 hete ismeri az SG-t - lehet hogy egy szakterület kiváló ismerője.
    Ráadásul mivel értékmérő, soktucat ember emiatt nyög be topicokba baromságokat, hogy gyüjtse a hozzászolásszámot. Ez az igazi probléma. (Megjegyzem, nem csak itt, más fórumokon is kultikus jelentőséggel bír ez az adat, gondoljunk csak lamexpert nevü emberkére (biztos sokan tudják kiről beszélek)).
  • franc0
    a döntés nyilván nem egyik pillanatról a másikra született
    ilyen apró "javaslatokkal" kár bombázni a boss-t szvsz
  • Kandurex
    Pl. 30000 felett mondjuk auto kikapcs? Hmm... nem is rossz ötlet!
  • Shaman
    Egyébként magánvéleményem -bár tudom ez senkit sem érdekel- jár itt a sok embernek a szája,hogy dejó,hogy megszüntetik a komment statot (megy a dupla nyelvcsapás)....
    Holott azok is szívesen nézegették a listákat (top 10 fórumozókban),tisztában voltak a saját statjaikkal illetve beszéltek róla akik semennyire sem szpemmerek.
    Most volt pár hülyegyerek aki túlzásba vitte a dolgokat ezért miért kell kicseszni a maradék 95% fórumozóval?
    Akivel baj van az ne lássa a statját és ennyi...
  • Kandurex
    Egyedül a saját fórum tiltása ami szigorúnak tűnik, a többi Nem lehetne ezt mondjuk büntipont mértékhez rakni, mondjuk 2 - 3 pontól? A gumi nem fontos.
  • Shaman
    St:
    azt meg lehetne oldani,hogy ha büntetőponttal próbálok ugya saját,vagy gumis topigba menni,kiírja,hogy aktív büntetőponttal bla-bla,viszont eltünik,hogy hány olvasatlan üzenetem van az adott topigba...magyarán úgy érzékeli,mintha beléptem volna,s elolvastam volna őket,holott ugye nem tudtam.
    Nah szal,hogy lássam továbbra is,hogy az adott topigban hány olvasatlanom van,s ne tünjenek el.

(azért kéne,mert sok kedvencem van,s oda szoktam benézni ahol új üzenet vabn,de így ugye nemtom mit olvastam,s mit nem....)
  • RaZoK
    osztom a véleményt....:)
    mármint a reg időpontját illetően :)
    de ha csórikám vip lessz akkor látszódik az egy csillag :)
  • RaZoK
    Van egy öteletem!
    Ha beválik a büntetőpontok száma megfogyatkozhat!
    Nos a regisztráció során egy FAQ jelenik meg, ebben le lennének írva a fórum részletes szabályai!
    Az esetek 45%-a elolvassa a regisztráció befejezése elött!
    Sorolom:
    - Miért jár büntetéspont!
    - Miért jár ban!
    - Miért jár rip!
    - Miért jár topic törlés
    - Miért jár hsz szerkesztés!
    - Miért jár oltás :)
    Ha st megvalósítani ezt kevesebb lenne a büntetéspont :)
  • Shaman
    hmmm nem látom eme fejlődést....régen lehetett linkelni humorosba (nem betenni képet,hanem linkelni),ha odaírtad,hogy 18+ most meg ezért kaptam büntit...
  • nyami
    akkor "csak" 5000 user kapott büntipontot
  • franc0
    ezen az indokon mindig mosolygok

Összes üzenet: 6509579 db
    Friss üzenetek: 6482 db
    Összes téma: 46225 db
    Friss témák: 46 db
    Összes fórumozó: 99825 fő
    Fiúk: 92%, Lányok: 8%
    Átlagos életkor: 23.9 év

csak nem ebből a statból számoltad?
  • Punker
    életkor szabadon beállítható.
  • The Hedgehog
    na ez már baromság lenne...
  • Sadist
    Sehogy :D Az volna az igazi, ha a reg időpontja és az életkor se látszódna a user infoban, nehogy szegény újoncot hátrányos megkülönböztetés érje
  • RelakSfromhome
    jut is eszembe: ezentúl hogy fogjuk a másikat lenyúbízni?
  • The Hedgehog
    nincs letörölve, csak mi nem látjuk :)
  • geri15
    a mieink sincsenek törölve, csak nemláthattyuk őket :|
  • Prank
    azért minden statisztikát nem kéne letörölni szvsz:)
  • geri15
    Szerintem ők sem statra gyúrnak :)
    Ne legyen igazam :DD
  • Sadist
    A büntilistából nem lehetne kivenni a büntit osztó moderátorok statjait? Ha már a userek nem gyúrhatnak pontszámra, a moderátorok se tegyék
  • Láma!
    oh, köszi mindkettötöknek, ere nem gondoltam.:)
  • St
    http://www.sg.hu/impresszum.php
  • Punker
    impresszum fül?
  • Láma!
    hm, miért beszélsz többes számban mindig?
    nem te vagy az ur a házban?
    csak kérdem, mert érdekelne hogy még kik vannak a fejlesztö gárdában, ha publikus