Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
kiváló 😄
Sir Quno Jedi
Nézzétek meg a felhasználói infóimat, hogy megfelel-e így !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
és hol találkoztál ráfáellóval?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punkerwork
St logo-kkal hogy állunk van valami szabály? mert Rafaelo logo-ja szerintem ocsmány és 18+ (még akkor is ha 1 idióta vicc akar lenni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sir Quno Jedi
Ja, de egy 1280*1024-es TFT-n jobb a békesség és a fizikai natív felbontásõ...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Felfedező
a legjobb akkor lesz ha megszûnik!! <#hehe>

artschiatwork
lol 😊

Most néztem be a gumiszobába, és nagyon tetszenek ezek a színes topiknecek. Ilyet nem lehet külön kérésre bevezetni más, nem a gumiszobában található témához? Vagy már lehet? Persze gondolom újregek kopjanak a témáról.<#fejvakaras>

tomsolo
elvbe ami a kreatívos lapon van nem jók mer tovább lettek tömörítve...

RelakS
Én meg 1280*960-at használok, mert annak az arányai 4:3

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sir Quno Jedi
Upsz ! Jó hülye vok ! 1280*1024-ben fent is van. SRy !

Mondjuk én munkában most éppen 1152*864-et használok, mert vannak CRT moncsik amik ebben még bírják a jó frekit, de általában ha tehetem 1280*1024LCD nyilván...

Laalee
elso kettö minek? 😄 uccso 2 meg kitétel volt asszem

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punkerwork
ne lehessen üres címmel topic-ot létrehozzni

Sir Quno Jedi
Nem akarok izgatni, de nem kéne az SG háttérképe(ke)t felrakni valami szabányos felbontásokban is !
640*480
800*600
1024*768
1280*1024
legalább ????

😄

ezekkel az a vicces ha megpróbálod elmagyarázni neki a dolgokat, vagy felháborodik, vagy tudomásul sem veszi, és folytatja....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punkerwork
kapott +1 büntit a meglévõ 2-hõz (azt nem én adtam, de tegnap ugyanezért kapta)

Láma!
😄D

debuzoidak vagy ! és bezártad ??? mentem volna offolni !

télleg gecik ezek a moderátorok ! <#idiota>

kapott valamit ? bünti/banán/akasztás ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Punkerwork
ma nyitott 1 negyediket, mondták a többiek hogy már van olyan de neki nem tetszett 😊

ez ki volt ? az a tegnapi srác aki nyitoptt 3 topikot is ?
retekklub, valóvilág meg megasztár ? 😄

RelakS
Saját fórumban olyan, hogy egy gombnyomásra kiürítse az egészet? Vagy pl tartomány megadásának lehetõsége törlésnél.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punkerwork
hogy valaki ennyire értetlen legyen <#falbav>

automatán refresh-elnek az oldalak? vagy csak a böngészõm vacakol?

Punkerwork
ezt aláírom

Lteebee
Az egyetlen alulról sziklamerev szabály: geci moderátorok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sir Quno Jedi
Természetesen van ilyen, de az csakis a felsõvezetés fejében lakozik !

Mibõl gondolod, hogy a porbafingó, hangyányi kis halandók méltóak arra, hogy elnyomói megosszák velük a szabályokat ?!! Pusztán egy dolgot tehetnek, alázatosan bûnhõdnek az általuk ismeretlen, mindenkori TÖRVÉNYek elleni vétségeikért !

Punkerwork
szerintem 10 jelentkezõbõl 8 sírva fakadna pár "rajongói levél" után, hogy õ ezt nem így gondolta 😊

Lteebee
De a hogyan lehetnék én moderátor strófa is aggya!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Punkerwork
most ez a kedvencem:

"Tisztelt Fórummoderátorok!

Szeretném megtudni,hogy az általam nyitott topicok miért tûnnek el rendszeresen? Létezik ,hogy a jelszavammal visszaél valaki?"

meg lett neki mondva hogy azért lett zárva a topic-ja mert már van olyan, erre nyitott 1 újat 😊

Punkerwork
pedig elég érthetõen el lett nekik mondva hogy 18+ képeknek nincs helye a fiúk lányokban, ahogy a humorosban se, de hát mindig van 1-2 nehéz felfogású.

tomsolo
de azt igen hogy egyes topikokban külön moderelási szabályok vannak amit a fejécben elérthetõl linken el lehet olvasni...

tomsolo
de épp az az, hogy itt nincs ilyen robot...😊
bugzik az olvasó egység, túlterheltek a kultuszáramköreid?😄

St
Ott ahol felnõttek vannak, lehet szabályokat írni. A problémát az okozza többnyire, hogy betéved pár 12-14 éves kispöcs, aki nem tudja hogy kell viselkedni. Rájuk nem lehet és nem is kell szabályokat írni. A moderálás mindig szubjektív tevékenység, a moderátornak kell eldönteni hol van a határ.

Nem vehetjük bele pl. a moderátori szabályokba, hogy a "Veszett jó csaj" topicba nem lehet puncis képet betenni a másik topicba meg igen... Lteebee pedig már csomó büntipontot kiosztott ezért, sõt jópár bant is. A moderálás tehát erõsen a moderátor személyétõl függ.
St
😄
Sir Quno Jedi
A szabályok mindig szabadon változnak felülrõl és sziklamerevek alulról !

tomsolo
érdekes más portálokon - persze nem magyar - ez szépen és okosan tud mûködni... van szabályzat, újregeknek RÖGTÖN tolják az arcába rendesen, sõt simán beteszik lezárt alwaystopnak.... MINDEN kategóriába... az adott moderálásoknak megfelelõen....

itt miért nem?

Loál János
<#wilting>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
az szerintem már nem az SG lenne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Loál János
Szerintem mégis sokkal egyszerûbb lenne egy olyan szabályt létrehozni erre, amitõl semmilyen esetben nem kéne/szabadna eltérni (és persze bármit le lehet szögezni a szabályrendszerben a tékigszpemmeléstõl kezdve a csakatékrebenézésig).

tomsolo
mint pl. LÁLI?😊

Punkerwork
engem igazából akkor zavar ha valaki csak azért jön be 1 topic-ba.....

Dzsini
szerintem egy normális ember érzi - érezheti, hogy hol a határ. mondjuk 1-2 hozzászólás ráfutás nem gond - fõleg akkor ha pörög egy topic.
ha egy ritkább topic van, és oda valaki beír 10-20 szemetet, az meg megint más kérdés.

ez is - mint minden más - személy és helyzetfüggõ, innentõl nem nagyon lehet szabályokat építeni rá. mutogatás meg mindig volt és lesz, sokakból nem nevelték ki óvodában az árulkodást meg a "ha én akkor õ miért nem?" hozzáállást. ez van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Az elnyomás lényege a diszkrimináció MÉG A BÜNTETÉSBEN is !

Loál János
"bizonyos esetekben"

Szerintem el kéne dönteni. Vagy mindig büntetés szándékos tékelés esetén, vagy soha, és akkor nincs több felesleges vita, meg nem kell csitítgatni xy-t, aki ujjal mutogat z-re.

St
sztem a ték nem zavar senkit, de durva esetekben 1 büntetõpont lehet a jutalma. én is adtam már tékért bant is, bizonyos esetekben kurvára idegesítõ tud lenni.
tomsolo
😄DDD

Loál János
Ban 4evö.

Laalee
ték

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
ok legyen igazad, biztos az esõtõl vagyok morcos 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
viszont gyakorlatilag lehetetlen korlátozni - plusz volt már, hogy valaki egy ilyen után ottragadt egy topicban és értelmeseket is hozzászólt.