Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos furcsa, de nem azért vettem le annó az üzenetkeresõt mert olyan kedvem volt, sõt eddig nem azért nem került vissza mert lusta voltam visszatenni...
mar el is felejtettem, hogy volt ilyen😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
de egyébként ez itt fentebb csak kifogásolás, meg duma, az igazság az, hogy bénák vagyunk, meg hozzánemértõ barmok azért nincs teljes üzenetkeresõ. illetve volt régen, de azt meg azért vettük ki, hogy kibasszunk az userekkel
az onlineuser meg aloldalon (nem annyira megterhelõ). sok usernél lehet hogy az, de pl. az invison boardokon is alapból van, és pl. a hwsw-n is mindig 200 felett vannak (ráadásul fõoldalas az onlineuser).
shit happens
egy csöppet más 😊
shit happens
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pl az asszociáció gyorsabb mint a veszett jó pundzi..😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
#3878: hmm, kösz, ahogy gondolod 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg még az opera...... mindjárt elõkeresem...
hajja most jönnek a telepítések...<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
tegnap este már nem volt kedvem 😊) n de ez már nagyon off.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
shit happens
törli a cookiekat v iesmi....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nekem a chat hiányánál zavaróbb probléma, hogy szinte minden alkalommal újra be kell jelentkeznem a fórumba (firefoxom van, de asszem ie-vel is elég gyakran eljátsza)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
shit happens