27327
-
#8484 Mikor lett ilyen drága mulatság a VIP? -
#8483 vagy legalább a rangos ötletet meg kéne valósítani....
nem hiszem hogy annyi sok idióta lenne itt hogy mindenki a szpemmer rangra hajtana... -
#8482 ez hülyeség, sztem nyugodtan írhatná, más fórumokon is írja... -
#8481 nem mi döntük az ügyről
(LoL) -
#8480 szerintem nem kellett volna kiszedni a hsz-eket... [LoL], de akkor is, az egyfajta kiváltság, hogy a mit sem sejtő fórumozó havonta egyszer megnézni, hányszor klikkelt, ah Mehet, (vagy Spam:)) gombra.... Én specc havonta egyszer megnéztem.... (LoL) A modik azzal indokolták, hogy a fiatal lámák azért spammelnek hogy nőjön a hsz-ik száma:) (LoL) szerintem ezért (bocsánat a kifejezésért) baromság volt kivenni! akik ezért spammelnek ki kell őket tiltani.... a második, vagy harmadik figyelmeztetés után.... persze, vannak olyan "elszánt" (LoL) modik, akik pl. ez a hsz-et is spamnek veszik.... Szerintem minden más fórumon, kiírják ezt (sőt a fejlécbe) hogy a bejelentkezett fórumozónak mennyi a hsz-e!
nah mindegy, csak egy vélemény volt:)
-
#8479 az -
#8478 Kösz! -
#8477 Verdana.... ha jól látom -
#8476 csókolom csókolom
Valaki megállapítamá nekem hogy ott fenn a FŐOLDAL IT/TECH.......milyen betűtipussal van írva?! thx -
#8475 ménem?1 ici-pici szín se?:)
-
#8474 Most is be lehet, csak nem a fórumon, hanem a böngésződben (lásd felhasználói stíluslapok, már ha tudja). Akár topiconként lehet állítgatni, és nem csak a betűtípust (pl #8419, #8132...). -
#8473 css-el meglehetne oldalni a beálításoknál kiválasztod mondjuk a courier new-t és azzal a css-el tölti be az oldalat oszt kész :) -
Prank #8472 már felvetettem valami ilyesmit, de semmi reakció:( -
Dodo55 #8471 Szerintem jó ötlet. Szerintem megoldani is egyszerű lenne. -
#8470 nem lehetne megoldani hogy a beálításokban mindenki saját magának be tudja álítani hogy milyen betütipusban jelenjen meg a forum szövege? -
#8469 lehetne a topic cimét kivastagítani? az tök szép[kedvence a Times New Roman stílus] -
#8468 Ezt a beszélgetés lezárandó:
- nem lesznek új fejléc színek
- szabadon beállítható fejléc szín meg pláne nem. -
#8467 nekem ez így is megteszi, de azé jó ha van egy kis változás.
lehetne szürkés-zöld is pl: #224422 -
#8466 De akkor legyen több kötött szín! Ha lehetne 6-8-10-ből válogatni az már bőven elég lenne, és nem lenne csúnya a fórum sem. -
#8465 igen a #8461-es hsz-t irónikusan gondoltam, mert biztos lenne néhány idiotic aki neonszínekbe nyomulna és az enyhénszólva csúnyává tenné a fórumot.
jó az, ha kötött színek vannak. -
#8464 tényleg az lenne :) bár igen nagy iróniát érzek a hozzászólásodban
nekem az is elég lenne ha ki lenne bővítve a választék. -
#8463 [trebuchet]milyen kis cinikus vagy -
#8462 #01400c szín viszont lehetne. -
#8461 aztán gyönyörű lenne a fórum. -
#8460 az jó lenne -
Takezó #8459 egy kicsit lemaradtál :Ð a szpem* visszaszorítása érdekében nem írja többé...
[apro]*szpem = a világ legszörnyűbb dolga -
#8458 Hogyhogy nem írja többet a userinfo-ban a hozzászólások számát ? -
#8457 Ja, de az nem az igazi. -
#8456 3+1 ami az alap [: -
#8455 4 féle, deh az lenne jó ha maguk keverhetnék ki -
#8454 maguk állítják be, bár csak 3 féle van -
#8453 hm? -
Prank #8452 így teljesüljön minden kívánságod:) -
#8451 szerintem jó lenne ^^ -
#8450 -
#8449 [trebuchet]banplz -
#8448 az jó lenne ha a VIP-ek saját maguk állíthatnák be a fejlécszínt! :D -
#8447 1. Nem vagyok láma.
2. Tudom, hogy lehet kliens oldalon is állítani.
3. Nem írtam sehol, hogy nem tetszik.
4. -
#8446 én vagyok a fórum lelkelol ez jó:D -
szargep #8445 Ne legyél már ilyen láma, néhány böngészőben lehet állítani betűtípust! Ha nem tetszik nézz szét a böngésződben!