27327
  • The FlashBack
    értem:D
  • RaZoK
    lenne egy ötletem, nem tudom, hogy meg e valósítható de felteszem a kérdést !
    megoldható lenne az, hogy már egy regisztráln nicket átnevezzen valaki?
    mégpedig azért mert sokak régen reggeltek és nem akarják otthagyni pl a 2002-es regjüket ! holott regeltek anno "gumimaci" néven és már eléggi szärnak tartják ezt és megváltoztatná "repülő hangyára" !
    de az ötlet így még nem tökéletese, mert akkor a sok parszt beszólna valakinek és megválztatná 'nem' !
    csak felsőbb moderátori joggal redelkezők írhatják át az adott nicket 1x-er !
    nos megoldható ?
  • RaZoK
    :)))
    igen is, de ne szólj bele midnenbe!...
  • St
    viszlát
  • akos
  • vizes
    Köszönöm a választ.
    Azt hiszem nem jelentkezem be többet ide.
    Tudom, hogy az SG el lesz nélkülem is. Eddig sem voltam a toplistás fórumozó és nem lesz kár értem. Persze egy fecske nem csinál nyarat, de ez van.Unom már, hogy mindenbe belesz@rnak amit egy kicsit megkedveltem vagy rászoktam, stb.
    Változtatni nem tudok rajta tehát én megyek.
    Viszlát SG!
  • St
    - sokáig
    - igen
  • The Hedgehog
    ez nem mondhatod komolyan? :)

Kérdezték itt, nem jött rá válasz. St te az általadnak is jónak tartott ötleteket valamilyen formában "archiválod" a későbbi megvalósítás céljából? Vagy az emlékezőtehetségedre bízod a dolgot? :)
    Mert korábban a FAQ-okkal kapcsolatban volt egy javaslatom, hogy lehetne őket egységesíteni és egy házigazdák által elérhető rendszer alá rakni őket. Úgy emléxem nem voltál elzárkózva tőle, persze tudom, hogy ez nem két perces meló lenne.
  • vizes
    Lehet tudni, hogy mennyi ideig lesz még ott?
    Ja, és még egy kérdés: a jövőben is számíthatunk ilyen hírdetésekre?
  • magus
    bar biztosan volt rola szo, szerintem a szavazas eddig minden oldalon mukodott
  • Amse
    egyéni szoc. problem sry....
    és ne spem-elj plz!
  • RaZoK
    f@szom kivan ezzel, nincs annyi kess a kárton pázzeg :C
  • Akos 001
    jólteszed,hogy megtartod magadnak
  • Max7
    hagyd biztosan féltékeny! :) [megtartja magának a véleményét]
  • Akos 001
    felőlem,Te tudod.
  • Punker
    én meg szóltam neki hogy nem kéne.
  • Akos 001
    nem vitszelődik vele,csak berakta a logójába.
    ez olyan mint NEOreg-nek a lámák
  • Punker
    ha nem tűnt volna fel a a bünti jele, nem kéne viccelődnöd vele.
  • St
    nem

és javaslom neked, jódarabig ne sírj errefelé többet, mert kiegészítem a büntetőpontjaid számát még 3-mal.
  • Takezó
    nem lehetne, hogy be lehessen jelölni, hogy ne láccon ez a "VIP REGISZTRÁCIÓ X időn belül lejár"? met rohattul zavar, befizetni meg nám fogom, met a büntijeim miatt nincs igazán értelme
  • Sadist
    Nem olyan szép animált, mint Punkyé :( Meg biztos nem tetszik neki a kis sárga háromszög.
  • Max7
    tul keppen mi okbol kifolyolag?
  • artschi
    nem mondod komolyan :)

• St
    kurvajó ez a times new roman a topicban, egyre jobban teccik :D
  • Amse
    inkább úgy kéne, hogy ha szavazás lesz kiírva akkor az első hsz-t csak úgy tudja elküldeni az illető, hogy bejön a szavazóablak és csak akkor küldi el az üzit, ha szavaz.:)így minden olyan aki fórumozik szavaz.
  • Sadist
    Aki hónapok óta nem írt a fórumra, annak minek szavazni? Akkor már inkább úgy kéne, hogy akinek pl. volt 50 hozzászólása az elmúlt hónapban az szavazhat/szavazzon.
  • littleNorbi
    Meg lehetne maga a topicban is szavazás, mint annyi más fórumban...
  • Prank
    ahhoz, hogy reális képet kapjunk, akkor mindenkinek kötelezően kéne szavaznia, azt meg nem hinném, hogy sokan szeretnék...
  • littleNorbi
    ja ez jó dolog lenne...
  • Punker
    szerintem inkább húzd meg magad, mert egyszer megunja valaki és kivág a logod miatt....
  • Max7
    szerintem meg annak elenére hogy st is tulaja az sg-nek az userek többet használják a forumot! [nem kiokitani akar]
  • smici
    szerintem St eltudja dönteni maga is, hogy mire van szükség
  • Max7
    Szerintem itt baromi sok olyan 5let volt, van, lesz ami megy a süllyesztőbe komolyabb megfontoltság nélkül!

Nem lenne jó 5let ha a forum menübe bekerülne egy szavazás amin belül hetente két dologról tudnának dönteni a forumozók hogy nekik mi a véleményük? Becsapni se lehetne a szavazást mert cak regisztrált tagok tudnának szavazni ügyebár és lehetetlen nagy pörgetést végezni rajta :)
    De lehetne bevezetni ott is bizonyos korlátozásokat pl 3 hónap regisztrált idő és 200hsz :)

Remélem megfontoljátok ezt is nem csak megy a sülyesztőbe :)
  • Shaman
    wow újra tudk írni gumiba meg sajátba.

HTX!
  • Kandurex
    Beakarom állítani a az sgmail -os postaládámat, hogy csak és kizárólag .hu -domainról azaz csak magyar lapokról kaphassak levelet, hogy lehet megoldani?

Írjak *.com (it, de stb.) a blokkolt feladókhoz?
  • Shaman
    volt erre javaslat vagy 200 kommenttel ezelőtt,hogy legalább mindenki a sajátját lássa,mármint kommentszám....
    Nem reagáltak rá..
  • Akos 001
    Kiváncsi a hsz-ei számára.
  • Punker
  • Shaman
    jajó igaz,csak végigfutottam anno :-p
  • geri15
    Akkor az már rögtön gazdaságosabb