Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
szvsz akkro semmivel sem késtem el...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Nem lehetne esetleg ugy hogy "ha esetleg normalis hangnembe fejeznéd ki magad, akkor megfontolnank a velemenyed.."
vlami ilyesmit varnek el ugy utolag...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
már sokszor el lett mondva ah nem tetszik el lehet menni nem kötelezõ ide járni, jópáran csak azért vannak itt hogy kötözködjenek, mert tudják hogy máshonnan kivágják õket szó nélkül.
de nem véletlenül van (elvileg) törvény is az "összeférhetetlenség"-rõl
(más kérdés, hogy ott sem mûködik)
nyilván eleve érzékenyebben érinti, ha valaki leszólja a fórumot (amit õ fejleszt), mint mást, akinek nincs hozzá köze
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
és bízza türelmesebb emberekre
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
az még ok hogy buntetopontot kapok...
de ha nem õfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna...
Az a gond veled St hogy saját kis játszóterednek tekinted az egész fórumot...
És mellesleg ha már 3 éve itt vagyok, soha egyetlen balhém nem volt, csak ez az egy...
Nem tudom...mikor idejottem még más volt...ugy latszik azota hizott a penztarcad es terjeszkedett az arcod?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
IE+win tûzfal, illetve otthon ff+nis kombó alól is minden megy jól.
Én kb fél éve nem maradok bejelentkezve IE alatt. Sõt, nem tudok hozzászólni a chathez, és nem tudok kedvencekhez adni, mert ugye "nem vagyok bejelentkezve".
Hozzáteszem, sok helyrõl hallottam már vissza ezt a problémát.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak akkor "felejti el" ha egy másik géprõl jelentkezek be elõtte
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
addig amig reply-vel kezdõdik a topik nem lehet lapozni...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
alul....
o, everyone should know that the method of preventing the Java plugin from halting startup should actually have the default user agent instead of an empty string. So to prevent the java plugin UA bug, you would simply add the following line (or its equivalent for other versions) to your user.js file: user_pref("general.useragent.override", "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1");
miatt nemjó ffx useragent switcherrel sem
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
válaszoljon az aki tudja lécci!! :{
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3