Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Placebó
akkor meg mér oktatod ki St-t?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Match
nem bántam meg semmit...és nem kértem bocsanatot...
szvsz akkro semmivel sem késtem el...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Placebó
Olyan a fogadjisten mint az adjonisten szal ezzel szvsz elkéstél. Elõbb gondolkodik aztán klimpirozik szvsz, de csak szvsz!

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Match
azt az egyet sajnalom hogy durva hangnemben fejeztem ki magam amikor hozzaszoltam a topikhoz, de azt nem amit St-nek irtam...
Nem lehetne esetleg ugy hogy "ha esetleg normalis hangnembe fejeznéd ki magad, akkor megfontolnank a velemenyed.."

vlami ilyesmit varnek el ugy utolag...

Punkerwork
anyázókat én is ban-ra teszem, csak én még nem vontma vissza egyszer sem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Match
na de te is ugy gondolod hogy igazsagos nekem a 4 buntipont???? )ha gondolod ird meg privatba, nem fogom bemasolni...

Punkerwork
"de nem véletlenül van (elvileg) törvény is az "összeférhetetlenség"-rõl"

már sokszor el lett mondva ah nem tetszik el lehet menni nem kötelezõ ide járni, jópáran csak azért vannak itt hogy kötözködjenek, mert tudják hogy máshonnan kivágják õket szó nélkül.

mikike
azért 1 próbát megér

de nem véletlenül van (elvileg) törvény is az "összeférhetetlenség"-rõl
(más kérdés, hogy ott sem mûködik)

nyilván eleve érzékenyebben érinti, ha valaki leszólja a fórumot (amit õ fejleszt), mint mást, akinek nincs hozzá köze

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Punkerwork
hát persze 1 hét múlva sírva könyörögnétek hogy valaki tartson rendet....

mikike
akkor mondjon le a moderátorságról
és bízza türelmesebb emberekre

Punkerwork
vagy csak az õ türelme is elfogyott, mert szinte minden napra jut egy vér pistike vagy 1 fikázó.....

Match
azért egy pár pontot leszögeznék...
az még ok hogy buntetopontot kapok...
de ha nem õfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna...

Az a gond veled St hogy saját kis játszóterednek tekinted az egész fórumot...

És mellesleg ha már 3 éve itt vagyok, soha egyetlen balhém nem volt, csak ez az egy...

Nem tudom...mikor idejottem még más volt...ugy latszik azota hizott a penztarcad es terjeszkedett az arcod?

Punker
nekem itthon norton internet security melóhelyen meg hardware-es tûzfal + norton, de bejelentkezéssel nem volt gond eddig. (mind2 helyen SG a kezdõlap<#nyes>)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Detto.
IE+win tûzfal, illetve otthon ff+nis kombó alól is minden megy jól.
Nekem IE és Firefox alól is tökéletesen bejön a Gumi, sajátfórum, stb.
LOL!! 😊

CSOCSO
japan forumozo lanyok😊))))
Tûzfal, privacy, cookie beállítások tüzetes és alapos átviszgálását javaslom (neked is Amse) hosszú hosszú ideje használok Firefoxot, természetesen IE-t is, és semmi problémám nem volt egyikkel sem - kivéve term. akkor, amikor nagyon szigorúak voltak a fenti opciók a böngészõkben/tûzfalon.

Dichter
Mondjuk más géprõl még nem vettem észre eddíg, pedig ott is IE-t használok. Megnézem a tûzfalnál.

St
laptopomról és az asztali gépemrõl is be vagyok jelentkezve hónapok óta. ezt a hibát nem tudtam még reprodukálni. gyanítom, tûzfal vagy ilyesmi okozza.
Velem is elõfordult, megnyitottam az SG-t különbözõ böngészõkben, majd kijelentkeztem és utána mûködött. Amúgy meg restart.

Dichter
Nálam ugyanez. Úgyhogy valószínûleg site-on belül van a hiba.

Amse
Jah lehet benne valami, mert ha nálam lenne rosszul beállítva akkor sehol nem maradnék bejelentkezve, de van ahol 3 hónapja úgy vangyok.

Dichter
Valami viszont tényleg gáz a sütikkel.

Én kb fél éve nem maradok bejelentkezve IE alatt. Sõt, nem tudok hozzászólni a chathez, és nem tudok kedvencekhez adni, mert ugye "nem vagyok bejelentkezve".

Hozzáteszem, sok helyrõl hallottam már vissza ezt a problémát.

joebacsi
ok értem, köszi, akkor csak én néztem el 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

St
fogalmam sincs, majd ha lesz egy kis idõm belemélyedek a firefox rejtelmeibe
St
az a hosszú cím. oda lehet akár 4000 karaktert is. "kívülre" nem lehet
joebacsi
nálam minden oké mozilla alatt (1.7.5), és az nincs olyan messze a firefox-tól
csak akkor "felejti el" ha egy másik géprõl jelentkezek be elõtte

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hát nemtudom, ide simán sikerült egy több mint 600 karakteres kódot beszúrni...

Amse
nem tudod mit lehet tenni a sütikkel?valakinél mûködik.az jó hír.<#eljen>

St
firefoxban még sok hiba van sajnos, majd fejlõdik
St
valószínûleg
Amse
IE-vel jó ha bejelentkezek, de firefoxban nem megy😞Biztos a cooke-k miatt van ez a hiba a firefoxban, mert néha nem tudok a kedvencekhez topicot adni meg nem marad bejelentkezve.Nem?

St
elvileg bejelentkezve be kell jönnie
Amse
Mitõl lehet, hogy nem jön be nekem pár napja a saját fórumok meg a gumi csak fehér üres lap?Firefox-ban sem meg explorer-ben sem.<#help>

tomsolo
ie alatt is ez van

addig amig reply-vel kezdõdik a topik nem lehet lapozni...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bocsi, hogy zaklatlak, de ilyen nekem is elõ szokott fordulni :| Esetleg megoldás? (Fájrfoxban van ez, de IE-t nem akarok használni..)
Placebó
Konteszt Balbala

Galy
valami jó kis konteszt kéne az SGnek
tomsolo
HMMM...

alul....

o, everyone should know that the method of preventing the Java plugin from halting startup should actually have the default user agent instead of an empty string. So to prevent the java plugin UA bug, you would simply add the following line (or its equivalent for other versions) to your user.js file: user_pref("general.useragent.override", "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20040913 Firefox/0.10.1");

mikike
böngészõt

Pyx
Hiba: parent.chatwindow.tf has no properties

miatt nemjó ffx useragent switcherrel sem

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
mûxik opera alatt is
csak a kurzor nem vált át a kézre
de annyi baj legyen, majd célozgatunk 😊

Rafaelo2
de mit kell átálitani ?? a firefox beáálitásokban ??

1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!

tomsolo
mer a chaz script csak ie-t azonosít... átállítod és jó lesz

Rafaelo2
firefoxon miért nem jelenik meg a chat ???????????
válaszoljon az aki tudja lécci!! :{

1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!

Sir Quno Jedi
1 lány 7 fiú 1 robot szex te !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
jó akkor észben tartjuk...

St
text típusokat nem lehet indexelni, vagy legalábbis nem lehetett amikor a fórumot fejlesztettem (most nem tudom)
St
varchar