27327
-
#8606 ejj, de diszkrét :o -
#8605 LOÁÁÁÁÁÁÁL :DDDDDDDD -
#8604 -
#8603 Aki hülye,az az is marad :D
Csak 18-25 évesen azért lassan felnőhetne már -
#8602 azt nézem, hogy a srácnak már volt korábban 9 nickje, mind banon van. ehh, nem is tudtam, hogy egyeseknek ilyen nagy már a "kórtörténete" az SG-n -
#8601 jujj,ez mi?Vésztartalék?
Én ilyen után jól meghúznám magamat! -
#8600 St,ilyet is tudsz? -
#8598 tényleg:DDDDDD -
#8597 woow!!! kicsit??? -
#8596 mintha kissé átíródott volna a komment :-p -
#8595 -
#8594 inkább úgy jó, ahogy -volt- :) -
#8593 Mi kéne, hogy még jobb legyen? Megmondom hogz szerintem igy jó ahogy van :) -
#8592 inkább a zlh-n legyél okos -
#8591 te........nem.........vagy.........::::::ép:::::::::: -
#8590 mondod te aki csak flémelni tud? :) -
#8589 Remélem hogy St bünti helyett lehetőséget ad neked arra,hogy megírj egy filmkritikát.Nagyon kiváncsiak vagyuk rá h hogyan teljesítenél. -
#8588 Nagyon tetszenek az itt megjelenő filmritikák, még több ilyen kéne az SG-nek!!!
(mellesleg kérnék szépen egy koponyát, hogy ne tudjak többet ide irogatni, köszönöm) -
#8587 ottvan a legutolso 10 téma. ott minden kategorában nyitott témák megjelennek, kivétel a gumi, és saját. szal pár oránként bármelyik modi ránéz, beléjük néz, bezár, töröl büntit oszt. ez eddig is igy ment, ezután is igy fog. -
#8586 Az rendben van,de egyszerűbb lenne ha nem írnák be ide a kérdéseket.És ugysem fog senki 8500hsz-t visszaolvasni. Példa pár hsz-el lejjebb:) -
#8585 Szerintem elsősorban a topiknyitókat kéne büntetni.
Persze csak azokat akik olyan témát nyitnak amiből már van vagy 3.Szal ilyen esetekben kéne büntit adni elsősorban.
"Rá kéne állítani" egy modot a topikokra,aki csak azzal törődik,és persze osztja a büntiket.
ötlet? -
#8584 aki nem tud olvasni az ott sem tud olvasni. -
#8583 szvsz lehet, ki kellene írni azt is a változásokban (vagy esetleg külön "naplóban"), hogy mi "nem lesz fejlesztve". Úgyis sokan kérdeznek/kérnek olyan dolgokat, ami korábban fel volt vetve, ki lett tárgyalva. -
#8582 és ez így lesz a legjobb -
#8581 hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi. -
#8580 oh és miért?
-
#8579 kizárják
ez bonyolult ügy -
#8578 Nem. -
#8577 nah ne,,,,
de ha valaki spammel, nem egyszerűbb ha kizárjuk?
-
#8576 Pont a szpemmelés visszaszorítására lett többek között kikapcsolva a hozzászólásszám, szerinted a következő lépés az lesz, hogy jutalmazzák? :DD -
#8575 Ilyen csillagos "izé" tuti nem lesz.
Egyébként nekem rágebbről már lenne egy pár csillag :( -
#8574 1 ev 2-3 embernek 4-6 kek csillag lenne az 5 sarga mellett? -
#8573 télleg
az jó ötlet lenne, hogy egy heti TOP10 fórumozók listát összedobni, a havi hsz-ek alapján! és mondjuk aki egyszer benne volt az első három helyen az kap a fejlécébe mondjuk egy kék csillagot! (csak hogy mondjak valamit)
nah, szerintetek
[tom, hogy le volt írva sorrY De eZt éN iS tÁmOgAtoMM!
-
#8572 Az lehet,de egy olyat megcsinálni nem 10perces munka,és St-nek valszeg így is van elég dolga.
#8571-már kettőt :D -
#8571 ez okes,de mire keressen? "nick átnevezés"?
Erre 1 kommentet dob ki... -
#8570 erre van a kereső :) -
#8569 Ha már úgyse látszik a kommentszám nem lehetne a top10 forumozók topigba havonta egy listát berakni? -
#8568 8,5K kommentet olvasson vissza? :-p -
#8567 olvass vissza, le van írva miért nem. -
#8566 az ötlet teccik!