Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
""azért egy pár pontot leszögeznék...
az még ok hogy buntetopontot kapok...
de ha nem õfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna..."
Ha én nem is így fogalmaznék (pl. õfelsége), és azzal se értek egyet, hogy "saját kis játszóterednek tekinted a fórumot", de lássuk be, hogy az elõzõ idézet erõsen igaz volt... ha másnak mondja azt, hogy "Anyádat tahózd le", akkor igen nagy valószínûséggel még csak büntipontot se kap, mert senki nem szól a modiknak, hogy "ejjejj, milyen cúna dolgot csinált ez a Match", de ha még szól is, és a modik nem is röhögik ki, hogy ilyen kicsiségért szólt, esetleg adnak neki 1 büntipontot... 4??? Eszonyúan sok..."

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Punker: grat, hogy ennyit szürtél le belõle <#smile>
Placebó
ÖNTÖMJÉN

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Punkerwork
minden moderátor velejéig romlott diktátor, te meg olyan vagy mint Hitler+Sztálin együtt <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
Hú de sok új post. Valaki foglalja össze pls a lényeget, mert nincs cérnám ennyi offot végigolvasni.
Ez topik (és házigazda) kérdése. A CS:S és a HL2 topikból pl majdnem teljesen kiirtottuk a warezt.
Néhány héten át kettesével osztottam a pontokat a write only usereknek, mostanra tanultak is belõle.

Nameg valamelyik szerencsétlen nyitott egy saját hl2 warez fórumot (máshol), így az "idegesítõ" része oda távozott a fórumozóknak... Mondjuk itt nem is volt más megoldás, mert amilyen körülményes ezekkel a valve cuccokkal warezolás, tényleg minden 2. hsz valami n00b kérdés volt.
Placebó
Lap alja vagy addig már nem ér el a scroll?

"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját.
"

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Punkerwork
St nem lehetne megkérni a házigazdákat hogy kicsit tartsák kordában a warez-t a játékosok fórumában? benéztem 1 topic-ba és egész nap csak honnan töltsem hogyan törjem kérdések vannak.....

Placebó
uhhh, keméény <ÁTÉLVE> <#eljen>

Punkerwork
St megunja és majd törli a sok szemetet ennyi

Placebó
OVI feeling vanik, nem lehetne inkább játszó(szórakozó)sarokra módosítani a topik nevét?

szacsi
de te még nem voltál ott az elején, meg nagyon nem is vitáztál, "csak" annyi gondjuk volt veled, hogy SG-s vagy (:

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
nálam megy

Sadist
58 htx

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

max te... én többször 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

szacsi
30-40?
(;

Dynamic
<#eljen>
RelakS

Ennyit találtam az oldalamon 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

erre megin majnem irtam valamit, de aztán megállt a kezem...

inkább hagyjuk

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

<#eplus2> :egyetért:
Dynamic
Egy-két hsz-t olvasva úgy vélem kéne az sg-nek egy nyalis szmájli is<#wilting>
semmi...

Match
segitek: utolso sor...

na de én tartom magam ahhoz hogy inkabb fejezzuk ezt be, nem nagyon erdekelnek ezek a buntetopontok, es mint mondtam legalabb valakinek szereztem egy jo napot.

es hogy visszakanyarodjunk, miert logikus az hogy a beallitasok van legfelul?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

tomsolo: a topik szerintem se a legmegfelelõbb, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy az ügy nem személyes...
RelakS
Ráadásul ezt pont hogy nem itt kéne megbeszélni, ahol esetleg értelmes javaslat is megfordulna a fórummotorral kapcsolatban...

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ráadásul tonzolo beteg is... 😞

Match

tomsolo
de passze, ez személyes, privát ügy - St döntése, cselekedete...

Megbeszélni ezt csak és kizárólag VELE tudod... pl. privátba...

Ugyanis attól nem lesz se neked se másnak jobb, hogy támogatókat gyüjtesz személyes ügyben, egy olyan topikban ahol ennek kurvára nincs értelme...(nem az a neve a ugyanis hogy 'Mi kellene St-nek')...

Így csak marad a nagy siránkozás és világfájdalom, amivel a mi elnyütt és fáradt idegrendszerünket terheled csak..😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punkerwork
van téma ami nyugodtan mehetne az OFF topic-ba mert köze nincs az SG-hez abban a formában amiért a topic indítva lett.

Azért szenvedek itt ezen, mert bízom benne, hogy meg tudom gyõzni St-t arról, hogy jogos Match felvetése, miszerint sok a 4 büntipont...
ez azért jó, mert így legalább van valami téma 😄

Match
te visszaolvastal hoyg honnan indult ki az egesz?
attol hoyg en vulgarisan fejeztem ki a véleményemet még nem jelenti azt hogy rogton szemelyeskedni kell...

hogy 6 eves korunk legszebb kifogasat idezzem: "nem en kezdtem"

Errõl van szó, hogy a cél az lenne, hogy ne így legyen, ne érvényesüljön az "Quod licet Iovi, non licet bovi" (hú, de felvágós vok 😄😄😄) mondás, mert a cél igenis az, hogy mielõtt így dönt, végiggondolja. Sõt, most már nem csak az, hanem bocsánatot is kéne kérnie. Természetesen van más eshetõség is: eccerûen mostantól mindenki, aki azt mondja "Anyád!", kap 4 büntit, így is tiszta ügy, és a magam részérõl be is fejezném ez esetben a vitázást.
muszáj ezen szenvednetek még mindig? ne szoljatok be senkinek, de legfõképp a moderátoroknak ne, mert jogosan gondolja hogy ha vele szemben igy viselkedsz, akkor mással szemben még többet engedsz meg magadnak -> a közösség érdekében jobb ha nem vagy itt.

És hangsúlyozom elméleti példa volt....

akkor mondom máshogy :

amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

Ez így volt a világban mindig, és így is lesz...
ne várd hogy objektíven döntsön...

Ez esetben meg sarkítás volt 😊 ezért is válaszoltam a továbbiakban erre már úgy, mintha csak beszólnál neki... de a lényeg a 2-3..+foyltatás
természetesen egy szélsõséges példa volt, gondolhatod hogy nem szoktam embereket verni csak úgy...

1) Ha Te megütsz valakit azért, mert beszólt, az szomorú.
2) Ha az osztályfõnököd beszólt neked, és Te nem szólhatsz ugyanolyat vissza, akkor ott õ hibázott.
3) Az IMNet nem etalon, sõõõt! Ott õk hibáztak
St vajon akar hibázni? Vajon akar õ is fasz lenni, mint az IMnetesek, vagy az osztályfõnök, aki nem hagyja, hogy beszóljanak neki, de õ - tudatában léve hatalmának - beugat???
ez van, ezt kell szeretni... értelemszerû ha nekem pl beszól az ofõm nem fogom megütni, viszont ha más mondja rám ugyanazt, még az is lehet hogy megcsapom....

kérdezd csak meg pyxet vagy szacsit hogy hányszor lettünk banolva az imnetrõl csak azért mert közöltük a véleményünket.

Zsarunak azért nem mondjuk azt, hogy "kurva anyád", mert sajnos képtelen lenne felfogni, hogy ez semmi különöset nem jelent, rendes emberrel napi soxor elõfordul, és a kollégái közt is számtalanszor megesik. Talán arra akarsz utalni, hogy St is képtelen ezt felfogni?
RelakS
Namost modot, admint, zsarut, szkinhedet, Mari nénit nem sértegetünk, mert mi járunk szarul szvsz 😛

azért egy pár pontot leszögeznék...
az még ok hogy buntetopontot kapok...
de ha nem õfelségének szólok be (ami már nagyon kijárt) akkor 1-et, vagy maxx 2-t kaptam volna...

Ha én nem is így fogalmaznék (pl. õfelsége), és azzal se értek egyet, hogy "saját kis játszóterednek tekinted a fórumot", de lássuk be, hogy az elõzõ idézet erõsen igaz volt... ha másnak mondja azt, hogy "Anyádat tahózd le", akkor igen nagy valószínûséggel még csak büntipontot se kap, mert senki nem szól a modiknak, hogy "ejjejj, milyen cúna dolgot csinált ez a Match", de ha még szól is, és a modik nem is röhögik ki, hogy ilyen kicsiségért szólt, esetleg adnak neki 1 büntipontot... 4??? Eszonyúan sok...
ma ugylátom revolution délután van 😄

A másodikat már én is felvetettem, de "ez így logikus"
Match
pl kezdetznek a forumozo kereso es az alatta levo dolgok (pl mai szulinaposok) jobb szele lehetne egyvonalba a fenti menu szelevel...ergo nem nezne ki ilyen ossze visszanak...

tovabba sztem meg mindig mindenki a kedvenceket hasznalja a leggyakrabban, tehat a "Szia akarki" ala sztem annak kene kerulni.

Az mar csak szemelyes problemam hogy a cset bantja a szemem plane hogy folyamatosan azt irja ki rohadt nagy betukkel hogy nem vagy bejelentkezve, amikor be vagyok..(tudom tudom firefox).

eloljaroban ennyi.

Én könyörögtem ki Matchnek a 4 büntipontot (a tiltás helyett), de azzal is egyetértek, hogy még csak ennyit se érdemelt volna...
Match
najo, en szeretnem ezt itt es most lezarni...
St ugyse fogja belatni hogy az o "kedves" tahozasa nem eppen volt helyenvalo (persze magamat sem tartom szentnek).
Az ugyis menni fog tovabb hogy ha valaki nem szimpi Stnek akkor azt leszolja, es ha vissza mer szolni akkor ban buntipont es tarsai...
Tehat itt az a rendszer jarja sztem hoyg ne szolj be a furernek...

viszont ezzel zarjuk is le...
St meg legyen boldog attol hogy kioszthatott nekem 4 buntipontot...
(Most ha letahozlak akkor az minek szamit? Ne valaszolj....)

Na innentol talaljuk ki mi kellene az sg-nek...

Placebó
Ez van kell vagy nem!

Match
4. sor