27327
-
Borg #8646 Végre. -
#8645 Én is, de a bug akkor is ottvan. Csak gondoltam megemlítem. -
#8644 én megnézem hanyas hozzászlás, kieresem, és ott van:) -
#8643 ha az url-be van a keresett szó, akkor beleírja a színváltoztatást, és hiába fogsz kattintgatni a linkre, nem fog működni....magyarul előbb át kell szabni, kiszedni a font bigyókat, és utána fog menni. -
#8642 -
#8641 pl nemlátom? -
#8640 Kis fórumbug. Ha egy szóra keresel a topikon belül, akkor a piros színezés bezavarja.
PL.: http://www.aversis.be/extra_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Etutorial%3C/b%3E%3C/font%3Es/00.htm -
#8639 nem lehetne megoldani a topicon kívüli kommenten belüli keresésben hogy pirossal legyen szedve a keresendő szó?
apropó: St - ezt láttad?
Aquir: 2005. nov. 19. 14:47
amikor rákeresek hsz - számra akkor ugye így adja ki :
<< Ugrás a téma elejére ----- Listázás tovább (#3795) >>
miért nem lehetne tovább is lapozni? -
#8638 kukik (cookiek) törlése -
#8637 nálam olyan a háttér... -
#8636 ne offolj; ne adj jótanácsokat, ne írd le a véleményed.
köszi
A hátteret visszaváltoztatni fehér alapon pöttyösre ? -
#8635 nem reformálunk:)
ezek csak ötletek, nézd meg a címet!:)
-
#8634 mi ez a nagy "megreformálom az Sg-t mánia"? -
#8633 ja -
#8632 hááát, ha van olyan aki kíváncsi az "értlemes" szavak sokaságára, akkor lehet jó is -
#8631 én nem mondtam, hogy jó ötlet az amit mondott flash back csak leírtam, hogy lehetne könynen megoldani..:) -
#8630 mét nem joóoó? :} -
#8629 ehh -_-'
sok értelme lenne... -
#8628 meg lehetne oldani, be lehetne építeni a rendszerbe a kulcsavakat és számlálná az értelmes szavakat egy hsz-ben pl: "tragikus" vagy valami.... -
#8627 LoL:)
-
#8626 itt jó pár ezren vannak,és egyébként szerintam hülyeség már bocs -
#8625 szted erre kinek lenne ideje meg energiája...tudod,hány regisztrált tag van? -
#8624 arra gondoltam, hogy a fórumozókat hetente értékeljük... a moderátorok jobban figyelnek kinek hány értelmes hozzászólása van, és akor a fejlécbe hetente kapna valami találó kis szaakat pl: "lúzer, gépelőbarom" satöbbi... nah???? -
#8623 ahogy itt olvasom... valóban......:)
-
#8622 spam-et semmiképp, de sok jó ötlet szokott lenni, csak az a baj, hogy ezeknek 10% -a kap visszajelzést, hogy a felsőbb vezetés, mit gondol róla. -
#8621 szerinted mi kéne? ennél jobb már úgysem lehet.... :) úgyis az van amit ti akartok:)
-
Aspyrin #8620 Nem lehet ff hiba, hiszen azt csak tegnap óta nyúzom, kb. 1 hete vannak bibik nálam. -
#8619 Ff topicban kérdezősködj szvsz, mert ha ilyen gondjaid vannak ff alatt és ie alatt nincsenek akkor az nem az sg hibája.Próbálj meg sütiket meg gyórsírótárat üríteni mind2 böngészőn aztán nézd meg megy e ff alatt.
Mellesleg nagyon elkanászodott a topic.Kicsit vissza kéne térni a "Mi kéne, hogy még jobb legyen? " témához. -
Aspyrin #8618 Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e, de jelezném, hogy sajna nem műxik nálam a kedvencek frissítése(ff) és az oldal elérésével is gondjaim támadtak :( -
#8617 :DD -
#8616 Én is kérem privátban! Pls! :) -
#8615 küldje el nekem is valaki pls :| -
#8614 sadist megírta priviben, így már én is nevetek rajta:D nah sorry a kis offomért, de most ugyis ez megy itt:) -
#8613 fikázott mint minden eddigi kommentjében. -
#8612 mit írt ide, valaki el tudná nekem küldeni mi volt az eredeti szöveg?:$
-
#8611 olvastam már. -
#8610 kis adalék a politikai hirdetéshez, itt is a sanoma alkotott (bár kicsit régi a cikk)
mivel st már leírta, hogy mi várható, ezért csak érdekességképpen linkelem be :) -
Prank #8609 tudom, csak poénos akartam lenni...
nem jött össze, ez van -
#8608 St írta át a kommentjét. Nehogy azt hidd, hogy saját maga kérte... -
Prank #8607 hm, ez itt így megy?
(kérek 100 milliárd eurot)