27327
-
#8686 vissza térve egyik hozzászólásomhoz...
És ezután én sem bírom megnézni, hogy mennyi hozzászólást írtam a SG fórumba? -
#8685 Jézusom (a vitatkozás)
a spemmelés forrása volt a hsz-számláló na! -
#8684 nem mondtam hogy hiba, azt kérdeztem csak, hogy miért nem "lehetne" ? :)
egyébként már így is akarjátok hagyni? Mert egyébként megoldható lenne? -
#8683 igazad van:) én is 2001-ben regeltem, de a régi jelszavam elvesztett:(
-
#8682 értem. -
#8681 a fórumozókért van, pont ezért lépnem életbe az ilyen szabályozások, hogy a fórumozásod ne zavarják meg az értelmetlen hozzászólások, amik csak hsz gyűjtés céljából születnek. Komolyan nektek ennyire fontos, hány postot írtatok? Nemár. Én már 2001 óta vagyok itt de annyira letojtam, hogy mennyit írtam. Nem ez a mérce, ettől ne akarjon senki nagyobb lenni...
Zárjuk már le itt ezt a témát, mert rohadt unalmas, hogy ilyenek miatt sírtok. -
#8680 hmmm a fórum nem a fórumozókért van?
Nekünk semmi beleszólásunk nincs a dolgokba úgy látszik,hiába szeretnék sokan legalább csak a sajét kommentszámukat látni... -
#8679 ingyenes fórumok közötti keresés?
nem találok egy fórumot -
Prank #8678 így is kénytelenek voltak határokat szabni a logók méretében, hogy ne töltődjön perceket az oldal... -
#8677 az milyen lenne, hogy az ingyenes fórumnak oldalra is lehetne nyomni képet (jobb, bal) ezáltal ki lehetne alakítani neki egy pofás kis keretet :)
de ez csak a témamezőre vonatkozna vagymi :I -
#8676 ne offolj, ne szpemmelj! mostnaába már durva ami itt megy :( -
#8675 Sok lúd disznót győz, szokták mondani. :DDD -
akos #8674 srácok nem akarlak titeket bántani, de egy kicsit nehéz felfogásúak vagytok... nyaf nyaf, mint az oviban... megy a sírásrívás.
nem lesz visszakapcsolva a hsz számláló megjelenítése - semmilyen formában.
sokan tettek már előttetek is sokféle javaslatot, hogy miként és miért és de mégis nem-e lehetne-e...
a nagy fehér főnök pedig többször elismételte már: nem. -
#8673 Felejtsd el! -
#8672 Nemhinném, hogy sok remény van rá, mert St mondta:
"hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi." -
#8671 És milenne, ha mindenki csak a sajátait látná? -
akos #8670 ok. -
#8669 sztem eddig is a dátum alapján újregeztek, nem a hsz szám alapján -
akos #8668 abból is... gyanítom ezután -kizárásos alapon- a dátum alapján fognak újregezni -
#8667 én azt hittem, h a dátumból látszik, h ki újreg... -
#8666 annyira nem volt régen, még mindig ott virít az a két bünti -
#8665 thx,az régen vót' -
#8664 akos001-re értettem :D
sry :D -
akos #8663 :-P -
#8662 engem is basztak már le azért hoyg kb 6 ezer hozzászólásom van 2002 óta....
idióták....
nem lehet mindenki ákos :D -
#8661 Köszönöm.
És elnézést, ha fárasztottalak ezekszerint ezzel a gyakran felemrülő kérdéssel, de nekem eddig tényleg fogalmam se volt róla, hogy itt ezek mennek.
Eddig valahogy sikerült az értelmesebb társaságok körébe kerülnöm.
Pedig nagyon sokáig nekem is csak heti 3-4 hozzászólásom volt a cikkekhez és nem cseszegetett senki azzal, hogy mért nem írok többet.
Üdv.: RoD -
#8660 ez feature, nem hiba -
akos #8659 legalábbis itt ezt hangoztatták... de én nem vagyok mod. meg a modok szócsöve sem... -
akos #8658 gondolom te is tudod, hogy sokan sportot űztek abból, hogy a kevés hozzászólással rendelkezőket cseszegessék... okkal vagy ok nélkül, és kinek mik voltak a vélt/valós okai, az most mindegy...
értékmérőként működött a dolog -ami úgy önmagában nem lenne baj- de úgy látszik, a modok szemét már csípte, hogy milyen mértékben elharapózott az ujregezés... ezért megszüntették a hsz kijelzését az adatlapon.
-
#8657 Hogy őszinte legyek tényleg fogalmam sincs mit akartál azzal mondani.
Tényleg egyáltalán nem értem, hogy mi köze lenne a hozzászólások számának az új regezéshez.
Ha tudod (márpedig gondolom tudod, mert te írtad az előbb), akkor légyszíves tudasd velem. -
akos #8656 hm.
nem. nem fejtem ki
o.O -
#8655 Miköze van a hozzászólások számának az új regezésekhez? -
akos #8654 mit? -
#8653 Ezt kifejtenéd egy kicsit érthetőbben? -
#8652 nekem sincs... :\ -
akos #8651 mert elég volt a sok újregezésből...
(mondjuk a reg dátum alapján még mindig lehet) -
#8650 lehet hogy off egy kicsit, DE!
Operával miért nincs chatboxom ? :O -
#8649 miért? sokkal jobb volt amikor be volt kapcsolva. Vagy lehetne olyan kivétel hogy a VIP jogosok láthatják -
akos #8648 mert ki lett kapcsolva, hogy az adatlapokon megjelenjen a hozzászólások száma.
és többé már nem is lesz békápcsolva... -
#8647 elég lámer kérdés: de mért van az hogy nem látszik hány hozzásszólát írtam eddig