Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Nem-e lehetne ezt a reklámos-búkmárkos dolgot inkább a bal oldalra tenni? Jó, tudom, akkor mivel balra zártak a szövegek, minden a bal oldalon lenne, de valahogy megszoktam (én speciel 😊 ), hogy az ilyen típusú menük baloldalt vannak.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision
Azért ez most kíváncsivá tett 😊

Bazinga!

Ez lesz az a bizonyos "még fapadosabb" dizájn?
St
Fórumban nem lesz hirdetés, ahogy eddig sem. A fórum layoutja lényegében nem változik, csak balra csúszik, és lesz oldal szabad hely a kedvenceknek és még egy sor más új, késöbb kitalálandó funkciónak. (pl. az adott témában kiemelt üzenetek listája, vagy akármi, csomó jó dolgot lehet odapakolni).

A változatásoknak egyébként pont az az egyik lényege, hogy a tartalmi oldalakból kiszedjük a hirdetéseket, mert most kvara zavar, hogy a cikkekbe be kell oldalra építeni a reklámboxot. A hirdetések ezért kikerülnek a dizájnon kívülre, oldalra. (De ismétlem, fórumban NEM lesz hirdetés)
Jano
Utána lehet nyikogni. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Tán elõbb lássuk a változásokat.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

precision
El fogja rontani az "ezsgé-fílinget" ...

Bazinga!

tomsolo
"- a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)"

ilyen ciánosabb lesz?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Hedgehog
szép-szép! dícséretes, hogy végre rászántad magad, már kezdtem unni 😄 a színeket, meg a fõoldalra tényleg ráfér egy kis 'renovírung'... mostanában várjuk ezt a meglepit vagy még csak tervezitek?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

precision
Én is ezt érzem. Az a jó az sg -ben hogy egyik tucatforumra se hasonlít, én biztos nem változtatnék rajta. Ok, kell a reklámfelület a bannereknek, vmibõl meg is kell élni. De én akkor sem változtatnék a designon.

St: nincs vmi más megoldás hogy reklámfelületet nyerj?

Bazinga!

St
hát elõször akartunk teljes dizájncserét, de az nem biztos hogy lesz, mert nem látom sok értelmét. ami biztosan változni fog

- logo
- menü (de az nagyon)
- layout a nyitón, cikkoldalakon és némileg a fórumban
- a beíróablak közel 6 éves kék színe világosabbra (egységesebb arculat)
Nemtom. Megint -10% az SG egyéniségébõl, dehát ha szükséges... megszokjuk.
The Hedgehog
yuppeee! formailag változik valami vagy csak kimerül egyszerû struktúrális átalakításban?

precision
Hmm, érdekes lesz az biztos...kell egy kis idõ míg megszokjuk majd.

Bazinga!

St
aha, szükséges.

A 800 pixelen túli területen egy hirdetési sáv lesz kialakítva. ott effektíve csak a nyitón és a cikkoldalakon lesz hirdetés, a fórumban meg bookmark lista lesz, tehát a topicokból is látni fogod a kedvenc topikok listáját.
(ezzel egyidejûleg minden lapletöltéskor azt is, ha frissült - csak bírjuk szerverrel... 😊
bogyoka
akkor én voltam a valaki dejó <#hehe>

Köszike a gyors intézkedést <#worship>ma minden sikerül nekem<#taps>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

precision
a "minden" -be gondolom a fórum is beletartozik

Bazinga!

precision
Balra? Én már nagyon megszoktam hogy középen van 😊 Miért kell rajta változtatni? 😊

Bazinga!

Balra rendezve? Nem mondod komolyan? A fórum is?
St
köszi, a problémát az okozta, hogy kísérletképpen egy táblázatba zártam az összes üzenetet. kíváncsi voltam, hogy jelzi-e valaki, hogy lassabb így... 😄

az új dizájnban balra lesz rendezve minden, és ehhez kellett ezt kipróbálnom, most már kivettem, így a topicoknak jönniük kell.
bogyoka
Nem tudtam eldönteni, hogy hova írjam a problémám, tehát ide írom.😊
Most tegnap óta némelyik topic nekem nem jól jön be, pld. UFO-s videók, Vírusírtók c. topicok, és még több van.😞( Több géprõl néztem, otthoniról is rosszul jön be, meg a munkahelyirõl is, és nem tudom, hogy mi lehet a baj, nem volt eddig
ilyen😞
Mit csináljak? <#szomoru1>

Pld. Ez a topic is el van csúszva

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Esztétikus ez a rövidített piros vonal <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dichter
Meddíg fogom látni, hogy lejárt a VIP regisztrációm?

Tudom, ameddíg újra nem regelek. De amúgy?

St
aha
Dichter
#pirosvonal

LOL

artschiatwork
hírszerkesztõt kerestek???

RelakS
Nekem eszembe sem jutott ilyet csinálni egyébként. Úgy tudtam, hogy alaplapcserére allergiás a dolog, ugyan úgy,mint a w98 a vidkátya cserére. De legközelebb asszem meg fog érni egy misét ... valamikor 2006-ban =)

(bár akkor szvsz meg 64 bites alaplapot fogok venni, sazl nehezebb az eset 😄 )

St
talán 😊
Hát azért i815->nf2-nél igényelte 😄
St
repair sem kell...
St
nem kell hozzá túl sok ész. uninstallálsz mindent, kicseréled az alaplapot bebootolsz. ennyi.
RelakS
hmm... Majd eccer kipróbálom 😊

Pedig nem kell, hidd el. Énis eljátszottam már.
Uninstallod az alaplapi drivert, meg a videokártya drivert,(esetleg regclean), alaplapcsere, majd windows cdrõl bootol, és repair funkcióval ráfrissít. Ujrainditás után már köszön is vissza a régi windowsod, és teheted fel az új drivereket.
RelakS
Ja, mellesleg a programozónknak sem nagyon akarom elhinni, hogy alaplapcsere után nem kellett újrahúzni a win-t... Legalább image-rõl

RelakS
Akkor van probléma, ha nem is kérdez semmit az ie. Pl nézem az SG-t, olvasom pl ezt a topikot, erre kerreg vagy hármat a vinyó, és hirtelen megjelenik egy új túlbár az ie-ben, minden kérdés nélkül. Ja, és ilyen gondom kizárólag az sp1-el volt (!). Winfos ápdétet idõnként megsasolom.

Az hogy mit kéne meg mit nem, meg hogy mi a trend 10 éve amióta a windows ebben a formájában létezik, az már tényleg más téma...
mikike
...vagy talán kis erõforrásigényû programokat kéne írni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Hát hogy szar a géped, az már tényleg offtopik itt 😄

Na részemrõl befejeztem ezt a témát.
mikike
azt szólom, hogy én teleraktam pluginnal és kb fél óra amíg kegyeskedik elindulni

de szólni kéne egy moderátornak, hogy ezeket a hozzászólásokat rakja át egy másik topikba...

Maxthon-ból van magyar?

...sose azt nézd...

Ahogy mondod, a mouse gesturest az ff is tudja. És a pluginok nem lassitanak rajta, sõt, még magyarítás is van hozzá. Na ehhez mit szólsz?...

Ezt a csoport görcsölést meg még mindig nem értem. FFben berakom bookmarkba egy mappába a hireket, másik mappába másokat, és ugyanott vagyok. Vagy mi?
mikike
nem egészen
például csinálsz egy olyat, hogy hirek és abba belerakod, hogy mai nap, mno és hírtv, akkor egyetlen kattintással meg tudod nyitni
és a maxthon nem is zárja be, ha új csoportot nyitsz

ja az egér mozdulatokról ne is beszéljük, sokkal jobb új lapot nyitni egér+jobbra+le, guglit egér+jobbra+fel-el nyitni, mint máshogy
bár ilyesmit az FF is tudhat...
pluginokkal (így kb. fél óra kell a betöltéshez) és angolul...

és az mi?
Mivel még nem nagyon hallottam róla, gondolom valami olyan feature amire a maxthon generálja mesterségesen az igényt, amúgy halál felesleges.
mikike
csoportok
nem tud rendesen csoportokat kezelni

És mit tud a maxthon amit a ff nem?
mikike
a maxthon ezeket mind tudja, plusz még kezelhetõ is...
borg, mi ehhez jobban értünk

The Hedgehog
PR vagy nem PR... tele van szarva itt minden ami sikeres 😊

Figy, az hogy "minden szart beleraknak" az úgyanúgy PR bullshit (legalább annyira, mint az hogy "egészséges"). Ha elhiszed, hát hidd el 😊
Én szeretem magam levonni a következtetéseimet.
The Hedgehog
Ha a whiskyt tisztán, más szintetikus anyagokkal nem elrontva (jég nélkül, rázva, nem keverve) 😄

na! OFF vége!

Punker
tisztán soha, csak és kizárólad alkohollal fogyaszthatóvá téve 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"