27327
  • alph4
    Ja, és csak VIP-eseknek lehetne, ezzel el lehetne kerülni az újregek hülyeségeit. :)
  • Crem
    Üdv!
    [b]
    Szeretném ha a következő ötletet kicsit fontolóra venné az SG team!:)
    Igazából nem saját ötlet, sőt már mindenki találkozott hasonlóval, de itt valamiért még nem sikerűlt megvalósítani. Persze lehet, hogy csak az én nem figyeltem.

Mivel tisztában vagyok vele, hogy sok új forumozó, vagy esetleg rutinos reklámszakember nem úgy használná mint ahogy megengedett, de azért lehetne egy próbát tenni.

Első sorban, hogy a moderátoroknak se legyen több dolga ezért:

reklám,+18-(+30:D) rasszista, stb. dolgok semmi képp nem kerülhetnének bele.

Másodszor:

Bizonyos regisztrációs idő elteltével lehetne ezt igénybe venni. 3-4 év után! Addigra már minden aktív forumozó hellyel-közzel tisztában van az írott és iratlan szabályokkal.

Ha lenne rá hajlandóság az üzemeltetők részéről, akkor esetleg itt vagy egy másik topicban a részleteket is meg lehetne beszélni. Gondolok itt a méret,nagyság,hivatkozás lehetősége,és egyéb dolgokra.

[i]Előre is kösz a figyelmet.;)
  • St
    már adtam, offolásért most már mindig adunk.
  • Borg
    [gondokodik, hogy IQ bajnokságért tegyen e pontot...]
  • smici
    és elárulnád, hogy hol?
  • Akos 001
    A téma le van tárgyalva!
  • Max7
    egy szóval sem mondtam hogy bug csupán kérdeztem hogy az én hibám hogy nincs? ha meg nem akkor tessék itt egy javaslat aminek van is értelme mert pl ha a humoros topikot nem nézem 1 anpig már keresgélhetem is az utcsó hozászólást amit láttam!
  • GregSB
    Jajjistenem, ez nem bug, ez mindig is így volt, soha nem működött oldalakon át.
  • smici
    igen, de miért? :|
  • Aquir
    no spam

válaszolt neked
  • Max7
    átugrik a második oldalra a piros vonalhoz hogy ott ne keljen keresni az utcsó hozászólást amit láttam!
  • Max7
    ezt mondom én is :D
  • GregSB
    Az "ugrás a piros vonalhoz" fícsör nem működik oldalakon át, csakis akkor ha az utolsó üzi az első oldalon van.
  • PLackó
    ha 250 üzenet jelenik meg, hogy várod el hogy 251-et mutasson?
  • Max7

örülök hogy újra kinyitotad ezt a topikot st!

[on]
    ha be van álítva hogy 250 üzi jelenjen meg és nem néztem a forumot két napja és a fav topikba érkezett 251 akkor már nincs olyan hogy ugrás a piros vonalhoz sőt ha jól nem látam akkor piros vonal sincs :S :( én hibám? firefox 1.07
    [/on]
  • Cat #8880
    nálam még soha nem volt gond vele
  • Laky
    elég sokszor, sajnos :(
  • jointeer
    nálam is nagynéha :|
  • precision
    egyre többször tapasztalom hogy az ugrás a piros vonalhoz gomb vagy nem müködik (nincs több mint 100 uj üzenet) v. egyszerűen meg sem jelenik...másnál is volt már ilyen?
  • Akos 001
    ott is gyorsan dolgoznak
    ok,thx:)
  • St
    passz, két hete tart
  • Akos 001
    az jó,kb mikorra?
  • St
    már készen van, csak arra várunk, hogy a VISA jóváhagyja az igényt.
  • Akos 001
    St,mikorra készül el a bankos vip?
    lennék már VIP:D
  • St
    teljesen mindegy. nem kilóra megy.
    gumi félig halott? köszi az infót, ez jó hír.
  • Shaman
    Meg lehet kérdezni,hogy mióta nincs komment számláló mennyi százalékkal csökkent körülbelül a napi kommentszám az esgén? Mert példul gumi félig halott.

Nem szeretnék büntit kapni,csak egy kérdés volt,ha offtopig,akkor töröljétek.
  • Zetorg
    szvsz nem azért utálja a többség a moderátorokat, mert bunkók, hanem azért, mert korlátozzák őket valamiben.
    gondolom te sem szereted, ha valamitől eltiltanak...
  • EvilDevil
    Én már annak is örülnék ha nem zárnának be minden topicot ahol csak egy kicsit is kritizálni meri valaki az SG-t... de tudom tul nagy elvárás ez tőlem.. mert itt csak egy-két ember szava számít mint anno az átkosban...
  • St
    megkértem Punkert és Borgot és felügyelje a topicot, hamarosan osztják a büntiket.
  • Borg
    Már megint off megy...
  • Sadist
    Akkor úgy látszik ez a FireFox huncutsága (1.07).
  • Punker
    mióta is vagy itt? mit tudsz te az egész fórumról? amúgy a moderátor nem azért van hogy szeressék hanem hogy biztosítsa a többiek fórumozását.
  • The FlashBack
    Szerintem is az:) De akkor is... SZerintem van igasság abban amit leírtam! vagy te nem így gondolod?
    miért jó az, ha olyanok a moderátorok akiket utálnak???
    Annak nem sok értelme van! Nem?
  • Kandurex
    Engem ne vegyél bele, még új vagyok, nem fejlet ki a többségben az utálat ellenem :)
    Karácsonyi VIP -t meg nagyon támogatom! Kedves gesztus.
  • The FlashBack
    Kedves ST:..
    A karácsonyi Ingyen VIP, nagyon sokat nyomna a fórumon.... Vannak olyan fórumozók, akik nem ide járnak pötyögni, ugyanakkor van itt regük, és attól függetlenül, hogy nem néznek be és nem írnad ezreket,
    arra várnak, hogy a szerkesztők, vagy a moderátorok, ne bb@szogassák, hogy 'újreg", meg looser, és hasonlók, és van olyan moderátor (szerény tudomásom szerint) aki olyanoknak (és azért) osztogat büntit, mert több a hsz-e, vagy mert, esetleg jobban végzi azt a munkát, ami nem is az övé...
    Egyetlen jó moderátort tudnák kiemelni: KandureX
    Szoval, jól tetted, hogy néhány napra bezártad ezt a topikot, mert kezdett elsúlyosodni a dolog, és a Zene/Moderátot Figyelmébe topigban is súlyos hogy mik menntek...
    És szeretném már nem hallani hogy azért cseszegetnek (pl.: engem) mert újreg vagyok....
    Szerintem ezekre kellene odafigyelni... Ha valaki olvassa ne, hogy eggyből arra gondoljon "újreg vagy, nem is ismered az itteni rendszert"
    akkor most elmondom, 2001-ben regeltem először... Több oka van annak, hogy most miért nem azzal a regemmel írok, nem szeretnék senkivel ebben a témában vitatkozni....

(szeretném, ha az újregek is teljes értékű fórumozók lehetnének)
    A hsz-számláló kivételével kapcsolatban annyit, hogy szerintem jó ötlet volt, (ez lett volna az utolsó ami eszembe jut) lényegesen kevesebb a spam (ha egyes moderátorokat megkérdeznénk ez a hsz-is spam lenne) remélem nem vonom senki haragját magamra, és direkt nem mondtam neveket.....

köszönöm
  • Borg
    FFX 1.5 alatt nekem is igy csinál. (nem mintha számítana)
  • St
    Hát nekem nem csinál semmi ilyesmit sem.
  • Sadist
    Próbáld ki, hogy a hsz keresőbe beírsz valami olyan szót, ami nincs az adott topikban (pl. asdfasdf). Nem dob ki egy találatot sem. Ha ezután beírsz valamit a keresőbe (vagy csak főlé viszed az egeret), akkor pirossal aláhúzza (az edit mezőben lévő szöveget és a Keresés a témában.... szöveget).
  • St
    ezt nem értem pontosan
  • St
    Még nem tudom, attól függ milyen hangulatban leszek karácsony előtt. Idén nincs kedvem a karácsonyhoz, szóval egyelőre passz.