27327
-
#8846 Lesz most is karácsonyi ingyen VIP ? -
#8845 Beírom ide is hátha a priviket nem figyeled St.
Ha topikon belül keresel és kiadja a találatokat pirossal kiemelve akkor nem lehet rákattanni az olyan linkre amiben megvan a keresett szó.
pl kersett szó "font"
találat: "dafont.com" (hivatkozás alatta) és nem lehet rákattani a linkre. -
#8844 Esetleg holnap(dec.6) aki büntit kap(meg akinek van) az ne ilyet:,hanem virgácsot kapna? -
#8843 Ha a topikon belüli keresőbe a user olyan szót ír, amire nem ad találatot, és utána beír egy másik szót, akkor pirossal aláhúzza. (Ha feature akkor nem szóltam). -
#8842 Pár nap pihenő után újra megnyitom a témát.
Mától itt az offolást ténylegesen büntetőpontokkal "jutalmazzuk". A moderátorokat megkérem, hogy ebben a topicban folyamatosan tartsanak rendet, aki offol, az automatikusan kapja meg a büntetőpontjait (persze egyesével).
-
#8841 Na elég volt az offból, ezt a sok szemetet nem fogom olvasni. Ha valakinek van valami jó ötlete ezentúl küldje el priviben. -
#8840 -
#8839 :D -
#8838 1, a fórumhoz nem a hsz számmal járul hozzá az ember
2, végképp nem azzal hogy 12-szer elmondja ugyanazt
3, főleg azután, hogy meglett mondva mijár ezért.
4, manuálisan nincs megtíltva hogy számold. pl
"Kedves naplóm most írtam az sg-n al"Felnőtteknek mér van igazuk" című topikba. Be is húztam két strigulát most megiszom a meleg tejet és megyek aludni." -
#8837 Te írtad : ·magyarázotott kérem szépen !!!Ha csak én nézhetem akkor nem birok villogni !!!!!!!!!!NEM?· Szerintem ebből azt lehet leszűrni, hogy villogni akarsz.
-
#8836 Na,ne offoljunk! -
#8835 szerintem neked kéne megnyugodnod.az életet függ tőled vagy mit rándgatózol? -
#8834 nem akarok villogni, nyugodj meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8833 Mert szeretném tudni h mennyi hszal járultam hozzá a fórumhoz... -
#8832 te is. -
#8831 mert villogni akar :)
nem egyértelmű? :)) -
#8830 aki akar villogni az tud úgyis, hogy csak ő látja.
miért olyan fontos ez? -
#8829 szánalmas vagy. -
#8828 magyarázotott kérem szépen !!!Ha csak én nézhetem akkor nem birok villogni !!!!!!!!!!NEM? -
#8827 Egy javaslat lenne, hogy kéne csinálni egy sg bannerversenyt. Mit szóltok hozzá? SZerintem tuti sok ps mester fórumozik itt. -
#8826 attól még tény marad, hogy fake és nemsokára mindenki tudni fogja -
Svx #8825 Nem biztos, mert valaki már érdeklődik, hogy hogy kell ilyet csinálni. -
#8824 akiknek a hsz számmal villogás jelentett valamit az tudja, hogy ki van kapcsolva és így rájön, hogy fake a dolog szóval...... -
#8823 htx: :) -
Svx #8822 Az, hogy ki lett véve a hsz számláló, egy nagy csalási lehetőséget hozott létre:
A userifoba be lehet írni html kódot, így létre lehet egy olyan sort is hozni, amibe be lehet írni, hogy hsz-ok száma: ennyi
Ez addig nem is volt gond amíg ott volt az igazi hsz számláló, mert lehetett látni, hogy kettő van, és nyilván csak az egyik az igazi.
Most azonban nincs hsz számláló, de létre lehet hozni egy ál hsz számlálót, és még nem mindenki tudja, hogy megszűnt, ezért beveheti, például hogy nekem 17000 hsz-em van(nézzétek meg a userinfomat).
Szóval így a hsz-ekkel való villogás problémája nem oldótott meg. -
#8821 legalább a naplóba jegyezd.. -
#8820 nem, a téma túl van tárgyalva, aki mégegyszer a hozzászólás számot keresi, büntetőpontot kap. -
#8819 Azt nem lehetne megcsinálni, hogy mindenki csak a saját hozzászólásainak a számát láthassa, és akkor így nem bír villogni mások előtt?. -
#8818 privi -
#8817 kérni!?
ezt meg hogy érted? "váltzozást kérni"?
-
#8816 mármint ha kérni akarsz vmi változást -
#8815 st-től inkább nem:)
-
#8814 tudom, akkor megnézi, ezt st-től kérdezd :) -
#8813 igen... de ha valaki megnézni az infómat,és látja a nyitott topigokat nem tudhatja, hogy a sajátban van -
#8812 biztos mert ha a sajátban van a topik és te nyitottad akkor azt is lehet tudni hogy te vagy a házigazdája -
#8811 nem:) én arra gondolok, hogy a saját topigoknál miért nem írja ki, hogy Házigazda?
-
#8810 ha a keresőre gondolsz akkor be lehet jelölni sajátot is -
#8809 benézhetnél a bannerműlyebe:)
a saját topigokat miért nem mutatja?
-
#8808 bele lehetne építeni, hogy ha rákattintassz akkor a hsz kereső elvén odamenjen. -
#8807 tényleg, thx :)
szerk.: ez ugyan úgy nem működik, ha az elözőz oldalakra mutat a link :(