27327
-
#8939 büntit akartok? -
#8934 lehetne....engem érdekelne....
-
#8933 engem is érdekelne -
#8932 Nem lesz Sg desktopháttér verseny? -
#8931 Helló!
Pár apróság:
- A kedvenc használatára és fellelhetőségére a regelés után valami felhívhatná a figyelmet, mert alapértelmezésben semmi nem utal rá és nem oly egyszerű megtalálni.
- A büntető pontokról lehetne valami leírás, mert azt látom, hogy lehet kapni, meg a listán, hogy kik kapták, de azt, hogy miért lehet kapni és mivel jár, azt sehol nem találom leírva.
- Kellene valami topic és/vagy egyéb megoldás, ahol lehet kérdezni a moderátoroktól, ha tanácstalan vagyok egy kérdésben, mert ugye itt nem lehet kérdezni, a többi moderátor figyelmébe sem, a [email protected] szintén nem lehet ilyen jellegű kérdéssel fordulni és ezek után már privátban is félek kérdezni... Vagy valami utalás, hogy kérdéssel kihez lehet fordulni az sg-vel kapcsolatban.
- Sehol nincs leírva hogy mekkorának számít az a kép akár pixel x pixel méretben, akár Kbyte-ban meghatározva, amit maximum be lehet illeszteni egy topicba.
- Talán nem lenne rossz, ha a "Válasz" -gombra kattintás után valahol jelezné, hogy kinek írom - hogy tudjam, hogy már válasz üzemmódban vagyok.
- Két helyesírási/gépelési hibát véltem felfedezni a "Moderálási alapelveink -> A házigazdai jogok kiosztásának elvei"-n belül: muködését, Pprobléma.
Ezenkívűl még van sztm vessző hiba is, de azt üsse kutya. -
#8930 nem lehetne megoldani, hogy a téma karbantartása ablak kicsit nagyobb legyen a jobb átláthatóság kedvéért? -
Borg #8929 Sok hűhó semmiért.
Többiek: A csevegést pedig kéretik befejezni. -
#8928 És ahhoz mit szóltok, ha úgy lenne megcsinálva mint a Hardwireden? Ott az aláírás részt ki-be lehet kapcsolni. Aki kikapcsolja a beállításoknál nem látja senki aláírását. Ugyanúgy meg lehetne csinálni ezt itt a képekkel, és akkor ha valakit zavar akkor egyszerűen kikapcsolja... -
#8927 én is akkor lennék csak vip :D
mert igazából a képtárat úgysem nagyon használom, a fejlécszín meg nem izgat fel....de egy user ignore megérne akármit :D -
#8926 Ezekre a problémákra. megoldás az lehetne, ha csak VIP-eknek járna és gond esetén a moderátorok elvehetnék a jogot a kép betételére.
Amúgy sztem, ha a hozzászólás jobbalsó sarkába kerülne, akkor kezdetben sem lenne olyan zavaró. Nekem először a színes fejlécek is elég zavaróak voltak, de pár nap után teljesen megszoktam. -
#8925 Dupla VIP -et is fizetnék érte, főleg, ha az ignorált ember valahogy látná, hogy feleslegesen dumál. -
#8924 csak egy kérdés: a user ignore megfontolandó kérés, vagy bonyolultsága miatt elvetendő?
(persze csak VIP-eknek) -
#8923 St!
Megcsináltad a firefox-os menüelcsúszást?
vagy csak nálam lett jó megint?:) -
#8922 Ez biztos így van.
De azért azt is figyelmbe kéne venni, hogy 2006-ot írunk. Ezzel nem a modemeseket akarom deglarálni, csak hát bármire igaz, hogy ha fejlődni, fejleszteni akarsz biztos lesznek olyanok akiket hátrányosan fog érinteni.
Egyébként az SG forumra nem igen lehet panasza senkinek, szinte minden módon segít, azoknak akiknek kompromisszumot kell kötni. ( ) + a többi... -
Cat #8921 a helyzet az, hogy ma magyarországon a ksh adatai szerint (http://www.sg.hu/cikkek/37400) 272e modemes, 260e dsl, 160e kábeles és 42e vezeték nélküli internetező van. Már ezt nézve sem lenne szabad lebecsülni a modemeseket, de mint shabba is irja, fontos tudni hogy a hivatalos statisztikákban csak az előfizetők vannak, tehát az ingyenes betárcsázós netezők nincsenek benne! És ők is vannak legalább százezren, ha nem jóval többen - egyszerűen nincs róluk adat.
Szóval a modemeseket sajnos nem szabad leirni (mondom én 2,5 megabittel). -
#8920 ne legyen....
[MEGGYŐZTÉK] -
#8919 jó nem egyszínű négyzek lennének, de ilyen lenne, ha mindenkinek 340x40-es kép lenne berakva alulra különböző színekben. -
#8918 azért ha képek engedélyezve lennének akkor nem csak egyszínű négyzetek lennének szvsz
ráadásul sokaknak már a mostani logók is zavaróak.. mondjuk engem egyik sem zavarna túlzottan -
#8917 hmm? -
Borg #8916 Én azt mondom, hogy bőven elég lenne, ha sima linkek engedélyezve lennének az aláírásban.
A képek beszúrása valóban áttekinthetetlen színkavalkáddá tenné a topikokat. -
#8915 sztem már régen tul vagyunk azon a korszakon,hogy a modemeseket kéne figyelembe venni -
#8914 Mi az hogy 1 hónapig nem lehet topicot nyitni? Meg 3 hónapig korlátoznak egy topicot...?
elment az eszetek az tuti.. -
#8913 Már írtam régebben egy privit St-nek,hogy ott is át kéne húzni.Majd ha lesz ideje,biztosan megcsinálja.
-
#8912 sztem a lezárt topicoknak nem kéne megjelenniük a toplistában, mert most is jó sokáig nézhetjük az állatvédők és a petárdások nemes küzdelmét. -
#8911 honnan tudod? sztem előbb kéne egy minta róla, és az alapján eldönteni, hogy áttekinthető-e -
#8910 továbbá modemes felhasználók? szentségelnének mindenkit! -
#8909 szerintem rossz ötlet. gondoljatok bele. felül is egy kép a nick helyett. szöveg, aláírás kép, majd megint alatti nick kép, szöveg, aláírás kép, nick kép. áttekinthetetlen lenne egy idő után a fórum. -
#8908 Szerintem meg kevesebb munkával járna, hiszen gyorsabban áttekintesz egy képet, mint eg aláírást. Persze úgy van értelme, ha választani lehetne a kettő közül, tehát vagy aláírás, vagy kép. -
#8907 az ötlet nagyon teccik:)
remélem st bevállalja:)
-
#8906 Hát ez nagyon jó ötlet, nekem is tetszik -
#8905 Tényleg macerás, de ha sikerülne nagyjábol korlátok közé tenni, akkor valóban jó lenne. -
#8904 jó ötletnek tartom, de vannak fenntartásaim.
gondolkozom rajta. -
#8903 Jah...
De nem győzöm kihangsúlyozni, hogy nem a regisztrácio 2. percében lehetne ezt igénybevenni...
Ui: Esetleg 2-3 moderátort még lehetne alkalmazni, gondolom megbizhatósági alapon működik az is... -
#8902 Egy 350x40 banner ami nagyságrendileg 3 sor aláírás nagyságú szrintem nem zavaró! Mivel csak .jpg lehetne a kiterjesztés, ugrabugra giffek nem lehetnének.
Ami a legfontosabb kritérium: Nem első pllanattól lehetne igénybe venni... -
#8901 sztem meg épphogy mindenki reklámra használná, ha lehetne képet is aláírásba tenni, és plusz munka a moderátoroknak, állandóan szemmeltartani, hogy éppen jó-e vérpistike aláírásképe. a méretével baj nem lehetne, mert feltöltéskor megszabható, hogy csak akarmi x akarmi méretű kép lenne.
ill. lassúbb netnél (ha nem kikapcsolható), akkor lassító tényező a letöltése, meg úgy általában véve is felesleges szerintem (ipb fórumokon is látni, hogy mire használják, nemegy helyen az aláírás 4-5x akkora mint a hozzászólás).
link engedélyezése lehetne esetleg egy megoldás (ha http://domain.host formát találna az aláírásban, akkor átalakíthatná esetleg)
Tudom hogy volt már róla szó, de ha többször előtérbe kerül hogy "hasznos" hátha egyszer megteremti a lehetőségét a mikulás :) -
#8900 És sztem te lennél az egyedüli, aki ilyen egyszerű és normáliss banner aláírást használna :D -
#8899 Hát jah, már ezket a "pici" logok is néha bezavarnak. -
#8898 én speciel első körben az [.url] ubb tag engedélyezésének is örülnék az aláírásban :)
képekkel azért sok macera van, mindenki szerint más az esztétikus (és itt nemszámít, hogy mióta van itt), és nagyon átrajzolhatja a fórum képét...szóval nemakarok én itt semmi negatív kampányt folytatni, de elég kevés az esély rá hogy sték hajlanának a dologra :) -
#8897 Lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű (privátban írták)
Szóval a képen láthatóMINTA alapján az aláírás helyére egy kisebb bannert lehetne tenni... -
#8896 Az alap!:)