27327
  • Max7
    azt nem értem hogy miért 1 csaillagom van akkor? mert ügye tavaly regeztem és tavaly járt az 1 csilag akkor most a második járna!

mukika 2003.03.02-kor regezett ezzel a nevével és 3 csillaga van :)
  • mukika
    Hozzászólások számát csak a moderátorok látják. A sok szpemmelő miatt lett ez a változás.

Vidd az egered a csillag ill. korona fölé... megmutatja, hogy mikor is regisztrált az illető. Minden megkezdett év egyenlő egy csillaggal. 5 csillag pedig egyenlő egy koronával.
  • Cat #9339
    évek száma
  • static
    Valami rövid ismertető ezekről a csillagokról meg, hogy konkrétan mire osztják őket mindenképp. Mert lehet hogy én vagyok lámer de ezzel kapcsolatban semmi infót nem találtam. Meg azt se látom sehol, hogy mennyit szóltam hozzá eddig. Bocs ha vak vagyok és meg lehet nézni ezeket de eddig sehol nem láttam.
  • Amse
    szerintem kéne
  • Pharaoh
    A csillagokat és a koronát nem kéne a fejlét közepére igazítani (vertikálisan)? A csillagnál nem látszik, de a koronánák annál inkább.
  • Laky
    tényleg cép lett :)
  • DEXTER92
    Mit mondjak azért tényleg nem nagy munka :)
  • tomsolo
    hát nem egy perc volt hanem öt mer a ps-t is el kellet indítani....:)
  • tomsolo
    szívesen.
  • St
    felraktam, tuti lett, köszönjük
  • DEXTER92
    Sztem sima is jó... de sztem így a jó ahogy vannak :D

Amúgy miért vált át néha az egész sg szövegtartalma ilyen kitudja milyen betűtípusba????? Vagy csak nekem?
  • tomsolo
  • Laky
    kifényezve sokkal jobb, a simában nincs elég "élet"
    ...
    meg olyan csumpi szegényke :D
  • St
    a fényes tuti
  • tomsolo
    hogy lenne jobb?
  • Laky
  • tomsolo
    valaki adjon egy eredeti nem piszkált arany csillagot htx
  • DEXTER92
    A koronába sztem maradjon mosoly, az azt jelzi hogy nem valami beszari, befásult izé a "viselője", hanem otthon van az sg-n :)
  • CUCLI
    jóvolna.
  • FtranX
    még engem sem. :) a következő kategóriáig hál istennek még van két évem. :)
  • ollie
    Persze, meg névnapra, húsvétra, augusztus 20-ra, meg még mire nem kéne?
  • Aquir
    Újaknak csak, vagy akár minden témanyitásnál:

" Írjá má bele mert neked kell először@!!! "

?
  • Pharaoh
    Ott a karácsonyi ajándék vip
  • CUCLI
    Szülinaposoknak 1hét/hónap ajándék vip?
  • hen-tes
    engem is 18-as kategóriába vesz, valahogy nem zavar :D
  • cSuwwi
    ill, az infóban az életkor kiírás öregbít (bár mintha már lett volna szó róla)
    24 vok, de 25 és 30 közöttinek ír :o
  • cSuwwi
    inkább valami favicon kéne, favbarban szebb lenne, mint a mostani google ikon :|
  • Max7
    5let az van sok hasznos is közötte de nincs aki megvalósítaná!
  • Dodo55
    Jó ötlet, már én is gondoltam erre.
  • keeper2
    A kedvenc topicjaidban van is ilyen, csak ha egy oldalnál több az új hozzászólás, akkor valamiért eltűnik ez a gomb, viszont ez csak a kedvenc topicoknál van, szerintem durva is lenne, ha a rendszernek nyilván kellene tartani az összes létező topichoz, hogy az összes user meddig olvasta el, ez eszméletlenül sok erőforrást követelne a szervertől.
  • precision
    ha berakod a kedvencek közé a topikot akkor van
  • Timbo
    szerintem az is jó lenne ha mondjuk lenne egy gomb az adott fórumon és azzal az uccsó elolvasatlan üzenethez lehetne ugrani! sztem
  • keeper2
    Meg lehetne oldani, hogy az olvasatlan hozzászólások piros elválasztó vonalát mi magunk is be tudjuk illeszteni egy adott hozzászólás utánra? Van, hogy olyan sok hozzászólást produkálnak két olvasás között, hogy egy alkalommal nincs elég időm végigolvasni őket, pedig szeretném, ellenben, amikor belépek a topicba, akkor "lenullázza" a piros csíkot, így nem fogom tudni, hol hagytam félbe az átolvasásukat.
    Apropó, ha több oldalnyi az új hozzászólás, akkor eltűnik az ugrás az utolsó hozzászólásra (bár ez nem olyan lényeges szerintem, mint a fentebb említett)
  • Narancs
    Hali!
    Van egy csomó topic, ahol nem tudok lapozni az oldalak között, mert egyszerűen nincs ott az "oldalak" lehajtható fül...
    Nem lehetne ezen hegeszteni valamit?
  • Akos 001
    Azt nem lehetne megoldani,hogy a fórumozó kereső helyet cseréljen a fórumtéma keresőjével??Sokszor nem használják a keresőt,talán nem olyan szembetünő??:D

#9305-ja.elnéztem picit:)
  • St
    nem, a régi lett kifényezve
  • Laky
    nem
  • Max7
    volt már róla szó! nem lehetne egy olyan kis box a keresőben amit ha bepipálok akkor a zárt topikok nevei között nem keres? :S
  • Akos 001
    jól látom,hogy az én csillagom virít most a logók mellett:)?