Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Akartam én is írni. Télleg grat <#worship>

Dichter
Gondolhattam volna, hogy Te is garázdálkodsz a prog.hu-n <#wave>

RelakSfromhome
Ahhoz képest elég jól elheggeszted a fórumot 😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Hö? FarCry-t írtam Far Cry helyett. Ha meg elgépeli valaki, így járás tipikus esete, jöhet a nyakára a vagon láma

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSakhát egybõl rávágod hogy lehetetlen.

RelakSfromhome
Szerinted honnan vettem az 5letet? <#idiota>

St
aha és a program honnan tudja, hogy úgy kell a szót szétbontani amit beírsz, hogy far_cry? hm?
RelakSfromhome
hááátõõõõ..... 😄 Szerintem kihagytam egy szóközt, az alapján 😊

Dichter
Akkor ok 😉

Egyébként ha jó ötletnek tartod, akkor megpróbálok én utánakeresni. Csak annyira, hogy merre kéne keresni egyáltalán.

na jó elkiabáltam magam az üzenet a moderátoroknak topicban: ugyanúgy szarul mûködik az sg. annyi különbséggel hogy már nem óránként hanem percenként kell újra bejelentkeznem... igaz a chat mûködik de pl a gumi szoba az csak nagyon ritkán.
Akkor cucc lenne még pár sor php már bocs?
(sry a lehurrogásért szar kedvem van de attól még igaz)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

St
Nem irónikusan írtam, tényleg ez az igazság, módszertanilag jóval kevesebb vagyok mint egy tanult programozó. Egyszerûen nem tudom kitalálni azt az algoritmus, hogy ha beírjuk "farcry", akkor kiadja találatnak, hogy "Far Manager".
Dichter
Jóó, nem ezt mondtam..... Te is tudod, hogy nem fika akart lenni, tisztában vagyok a programozói tudásoddal, csak ahogy korábban említetted, ha akarunk valami új feature-t, akkor mutassunk élõ példát.

Dichter
Egyébként jó lett ez a szélesebb layout.

Viszont nem lehetne másoknak is spec csillagokat kapnia? Még nem nagyon gondolkoztam rajta, mik lehetnének azok, de biztos lennének jó ötletek.

St
õk okos programozók, én meg soha nem tanultam programozni így nem is értek hozzá igazán
Dichter
Valahogy a prog.hu-n is meg van oldva. Nyitni akarsz egy új témát, és ha talál hasonlót, akkor elõbb jön egy üzenet, hogy "van hasonló téma, biztos meg akarod nyitni?"

Sil78
Hányas Netscape-et használsz? A 8-as elvileg a Firefoxra épül, egy kis módosítással egészen biztosan használhatóak benne a Firefoxos kiterjesztések, pl az AdBlock is, és azzal kikapcsolható a chat.

These are my friends, see how they glisten...

burkusdió
nagyon teccik a new style!
nagyon jó lett! 😊

Remek lett a fórum és a cset is, végre jó a szemnek is :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
<#hehe>

Bazinga!

St
ja, feature 😊
St
ma már volt aki bant kapott a chat szétb@szásáért (cicero), úgyhogy csak óvatosan a próbálkozással, ha meglátom ban.
ollie
St,

mikor refresh-t nyomok a fórum fõoldalon, mindig újra beszúrja az uccsó beírásomat a chat ablakba. Firefox 1.02.

Sadist
Chatben nem mûxik az aposztrof. Nem tudok nyuszit rajzolni :C
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nemtom jó helyre írom, de ha itt tuntetnek a smájlokért, akkor talán...
ötlet:

a "rovat hírei" blokknál csak az aktuális (amit épp nézel) és az annál régebbi cikkek jelennek meg, jó lenne ha a nála újabbak is ott lennének elõtte (ha van ilyen)
Van pl md5 hash, meg ehhez hasonló string kódoló, összehasonlító függvények PHP-ben. Még valami hangzás összehasonlító is, ha jól emlékszem. Azokból nem lehetne kihozni valamit? vagy túl erõforrás igényesek?
CattiBrie
tüntessünk együtt 😊)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
az egy kecske 😊)

[/spam]&#8482;

nemcsakfeel
nehogymá, akkor az újregek topikjaiba nem lehetne 500 HSZt teleírni fikázással

*hihi ** *

St
akkor sem biztos. amirõl relaks beszélt példaként megvalósíthatatlan.
nemcsakfeel
800x600 rulz. nemtom mi bajotok van vele. jó nagyok a karakterek, olvasható.
1280 ban távolról már nem olvasható.
ja chatet lehessen kikapcsolni. thx. eddig netscape alatt nem látszott, ezért is használtam ezt<#eplus2><#eplus2>

*hihi ** *

ollie
De a keresõ honnan tudja, hogy a farcry 2 szó? Bár lehet azt csinálni, hogy a keresés szóközök nélkül folyik, tehát a címekbõl ki van hagyva a space, és akkor van találat.

mikike
egyébként meg az is elõfordulhat, hogy jól gépeli be a srác a címet és akkor ilyen esetben nem nyílna meg

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
vannak arra mindenféle pogramozástechnikai izék nem?

mikike

St
aha
te mint programozó légyszi mondd meg nekem, ha beírod hogy "Farcry" mi alapján adja ki a Far Cry-t?
vagy a Far Managert ?

<#zavart2>
RelakS
Egy topikkeresõ átirat:

Lúzer bejön, nyit új topik. Beírja a cím, hosszú cím, majd a cím alapján fusson le egy keresés. A találatokat rakja ki linkbe, és ha ezek között az ürge nem találja meg a dolgát, akkor nyithasson.

Tehát pl pofa ma nyitott FarCry topik. Lefut a keresõ, és ott van pl:

Far Cry
Far Manager
Farmer

ésatöbbi, majd alatta a cím, hosszúcím, meg egy "Egyik találat sem az, amire gondolok" gomb.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

dartonita
megertem.ha en dontenek,valszeg ugyanigy tennek.
maskerdes hogy a sajat bongeszodon erezni ezt a fajta 'diszkriminaciot' kevesbe udvozito 😛

nah hol az a ff faq...

St
mérés és a számok makacs dolgok. 1%-ot mérésbõl tudjuk, ez nem vita alap.

a firefox azért lett támogatott böngészõ itt az sg-n, mert már 8% körül használják. ha majd az opera is elér>5%-ot akkor lesz értelme vele foglalkoznunk.
dartonita
ezzel az 1%-al vitatkoznek,de minek.

ha nincs hat nincs.
en hianyolom,de gondolom a tobbseg kevesbe.

Vagy csak nem akarjátok...<#gonosz3>

St
mert az operát nem támogatjuk egy komplikáltabb programot képtelenség alá megírni.
Miért nem megy opera alatt a cset??

LSL
Nem lehetne megoldani, hogy a fórumon is autómatikusan kirakja a smilykat mint csetben? és a smájlik gomb lehetne a lista, hogy melyikhez mien billentyû kombináció tartozik.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

legalább ott élik ki magukat, és nem a fórumba spammelnek

DBoy

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

VinylToy
Sok okos rászabadult a csetre <#unalmas>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

LSL
De csak 1 bizonyos ideig, utána már nem, sztem ha még a tied az utolsó hozzászólás akkor.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

A fórumról beszélek én is, szerintem gyorsabb lett, 512-es adsl mellett!
Otthonról 1mbit-rõl még nem bróbáltam!

...sose azt nézd...

precision
téker! 😊

Amúgy refreshnél újraküldi a chaten az üzit. Pedig ugy is probáltam, hogy beírok valamit, benézek egy topikba vissza a fõoldalra, refresh, és akkor is beírja.

Bazinga!

St
Egyébként is a stílus lapok és a javascriptek át vannak pakolva külön fájlba ami elvileg cache-bõl kell töltõdnie.

A lapból ki lett szedve a spacer gif-ek java része, helyette <div>-ek vannak bepakolva, így sokkal kevesebb weblekéréssel tölti le a lapot. Én spec a fórumról pont azt érzem, hogy gyorsabban tölt, pedig másfél megabites vonalok ülök (tehát nem kellene éreznem a változást)