27327
-
#9301 vágom mi a gondod ebben csak st tud segíteni :) -
keeper2 #9300 Teljesen elfogadható a 15 ezer karakteres határ, valamint tényleg korrigálok is, ha kell, ellenben, a problémám azzal volt, hogy kiírta, hogy túlléptem a 15 ezer karaktert, emiatt nem küldi el, viszont az aktuálisan írt üzenetemet eltüntette az ablakból, illetve egérrel visszalépve is csak az előzetes privát-váltások szövege maradt meg. Tehát, ha figyelmeztet, hogy nem tudja elküldeni, ugyan engedje már meg, hogy módosítsam, vagy ha nem, hát legalább továbbra is írja az üzenetet az ablakban, hogy clipboard-ra tudjam másolni, mivel elég vacak megoldás az, hogy közli, hogy túl hosszú, és ezzel elvesztetted a beírt szövegedet, írhatod előlről. -
#9299 én egy msnes mosolygós arcot kérnék a logóm mellé mint ami alogomba is van:D ha kell beszurok egy képet is róla:D
boldog szülinapit punker:)
A mr. bean "érdemjegy" ugye nem jár semmi büntetéssel ( hogy több percig nem szólhaz hozzá vmihez...etc) -
#9298 Boldog Szülinapot PUNKER! -
#9297 2005.11.14.
- privátüzenetek 5000 karakter-nemküldi el bug javítva
ez lett javítva gondolom a korlát 15000 hpzászolásra lett kitolva :)
15000 karekter azért nem semmi az 3-4 oldal A4-es lap courier 10-es betutipussal! a régi üziket töröld a végéről és nincs gond! -
#9296 Igen igen igen! és aki jó sok szmájlit ír a hsz-aiban, annak a neve mellé tegyünk egy szmájlit Woohoohoo....
elég már ebből a sok hülyeségből :| -
#9295 Flémelésért meg lehetne ilyet adni
-
#9294 ez a koronás ikon jobb, mint a tegnapi tükörtojásos
nekem bejön
-
#9293 márjo,np -
#9292 csak nekem tünt el a piros csik? -
#9291 mit kell ezen lovagolni, nemtökmind1 mi van a nevetek mellett? ha ráviszik az egeret ugyis látszik hogy már régóta itt vagytok és "tisztelni kell titeket" emiatt... -
#9290 Akkor már legyen a Biohazard, nem?
-
#9289 meglehet,de választ is kapok? -
Cat #9288 meg lehet kérdezni... -
#9287 a MR.Bean érdemrendet kaphatnák azok,akiknek a legnagyobb hülyeséget sikerült összehozni a sg-n,pl. ki lehetne írni,hogy mivel érdemelte ki...
azt itt meglehet kérdezni,hogy nekem hány hozzászólásom van? -
#9286 jelenleg a Mr. Bean érdemrend egy jel. Nem tudom, miért kapják, de ha már jár;... Ha Mr. Bean, legyen Mr. Bean! :P -
Takezó #9285 es eztet ki kapna, fejtsd ki bovebben:ð -
#9284 És ez??
-
#9283 Ez majd annak lesz gond, aki 44 évig fórumozik :) Isten tartsa meg jó szokását!
De 2 korona után majd jöhet ehy újabb jelzés. Ráérünk gondolkodni 2010-ig :D -
#9282 Szerintem meg az kapjon olyat, aki közszeméremsértés miatt kapta! Én pl. lehagytam egy figyelmeztető szöveget, de nem szándékosan.... :) -
Takezó #9281 ez nem rossz ötlet, nekem gyakran van, szal értintett vagyok az ügyben, jobban teccik:ð -
#9280 Szerintem az öt korona után jöjjön a halálfej, 5 halálfejet úgy se él meg senki, és legálább látja hogy közeleg a vég. -
#9279 Ki tudnék békülni a rangjelzésekkel is, de ez a korona nekem jobban bejön :) -
K.András #9278 A büntetöpontot is meg lehetne változtatni, mondjuk igy nézne ki:
Ebböl mindenki tudná, hogy akin ilyen jel van az komolyan szennyezi a virtuális környezetet. :P
-
#9277 nem teljesen középen van ez a korona
egyébként nekem is tetszik,jobb mint az a keretes csillag vagy mi -
#9276 Jaja legyenek ilyen rangok azt kész:)
(#9233 ) -
#9275 ha kisebb lenne a váltószám akkor még hosszabb lenne ;)
agyba főbe meg ne legyen minden évre új jel -
#9274 voltma
nem a szememnke zavaró, hanem eléggé gyéren nézne ki 4 korona és 4 csillag egymás mellet (elmegy egészen a dátumig) -
echo #9273 És ez ?
-
#9272 asszem St már mondta hogy ki van javítva -
#9271 ha 4 csillag zavaró menj szemészetre :) -
keeper2 #9270 A moderátor topicból irányítottak ide, mert ide tartozó lenne a gondom.
A probléma a privát üzenetek 15000 karakteres határában van, pontosabban abban, hogy amikor véletlenül meghaladtam ezt (benne maradtak a korábbi beszélgetések ismétlései is) és az elküldésre klikkeltem, a szövegemet ugyan eltűntette, de közölte, hogy túl hosszú a szöveg és ezért nem küldi el, viszont nem adott lehetőséget a módosításra. Az egér böngéső vissza gombjával ugyan vissza tudtam lépni a hozzászólás írásra, de ott pedig eltűnt, amit beírtam, csak az eddigi üzenetek maradtak, amire a választ megírtam. Tehát, a kérésem egyértelmű: ha túl hosszú a privát, adjon lehetőséget a módosításra, vagy legalább, hogy clipboard-ra tudjam másolni, mert így elveszett az egész üzenetem és lehetett elölről gépelni az egészet. -
#9269 vagy baseballsapi? :) -
#9268 4 korona és 4 csilag is elég zavaró szvsz már:)
más:
Sg-s kulcstartó? -
#9267 öt csillag az 1 korona
öt korona már 25 év, ezzel legyetek szerintem el :)
és erre az ötödik koronára lehet valami más jel :) -
#9266 sztem ez a katonai rangjelzes jol nezne ki
(ha vegleg elvetettuk az ugrandozo kismacskat...)
bar ez a kiraly is jobb mint az a feher csillag -
#9265 csak azt az izléstelenséget ne... :CC -
echo #9264 Jópofa lett a korona :)
A lentebb javasolt katonásdi viszont nem túl szimpatikus. Akkor már jobb volt a keretes csillag is... -
#9263 #9204 -
#9262 ja most kicsit lassúcska sajnos