Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
ja tényleg, ha jönnek az extrák, akkor a következõ az utolsó HSZ idõpont lesz 😮

*hihi ** *

St
sehol, kibirod
nemcsakfeel
chatet hol lehet kikapcsolni?
fõlaponlehetne nagyobb rés az oldalsó és az elsõ oszlop hírei között

*hihi ** *

ollie
sirály az új layout!

Loál János
És tök jó, hogy azonnal bejön a chat a fõlapon.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Szép is lett.

St
Aha, szétzúzás valóban jó ötlet <#eljen>
Király az új layout. A hozzászólás ablak szándékoltan nem lett/lesz olyan széles, mint a megírt postok és a fejléc szélessége?
Egy apróság báncsa a szemem mindössze: az SG logó alatti linksort szét lehetne húzni, hogy teljesen kitöltse a rendelkezésre álló csíkot, mert így elég suta, hogy ott van az a 1,5-2 cm szabad hely a végén...

Loál János
Olyan SZÉLES az idõ errefelé, loál!

Frank99
jó ez, és müxik a chat is, Firefox alatt!
Király!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hangianix
Akkor azert nem zavart eddig. :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

precision
mi bajod van vele? picit szélesebb lett, szerintem jó

Bazinga!

Gladiator
Óó,bazz ez nem volt vmi jó 5let, szentem ez nagyon nem néz ki jól a fõoldal. vagy csak nálam kavarodott össze?

precision
Nézem a fõoldalt, mondom mi olyan fura ezen? 😊
Aztán rájöttem hogy a chat, firefox alatt eddig nem mûködött 😊

Bazinga!

VinylToy
erre nem tudok mást mondani mint:

hm...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hangianix
Nem csak a szmajlival van, hanem az egesszel ott.

VinylToy
mi a probléma a sok színes szmájlival? <#nyes><#taps><#dumcsi><#zavart1><#gonosz1><#buck><#idiota><#vigyor3>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hangianix
Valami metodus, hogy letilthassam a chat ablakot a forum fooldalrol.

FtranX
király!

Aquir
js, szélesebbek a dolgok 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

artschi
hú, tök fura így a fórum... meg a fõoldal is 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
mi lett a csettel ? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Johnyy
azt ügyesen £intézted 😉 vés végül is öszefoglatad a lényeget

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

<#mf1>

CattiBrie
"gumi bolha"

😊)))

[/spam]&#8482;

Johnyy
Bocsika nekem az legelsõ honlapom ,amikor még semit sem tudtam de már flessmenüvel meg mniden ó kisdologal volt £láva, és nem a nagyin segített hanem senki... £oá£

Johnyy
<#nevetes2> ezmi?

Amse
Ne hülyéskedj, ez a kezdõlapom!😊

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Johnyy
NEm érdemli meg az ien hogy ien aláírása legye, még ahoz ohgy idézzen tõle még ahoz sincs joga!

egyébként, ez az elõbbi hozzászólás csak megerõsíti a dolgokat hogy az SG egy nagyon jol konfikol rendszer, mert állt vagy arra mondják az iet ami nagyon gyér meg ami nagyon jó, szoval értitek,,
meg kölösleges £kanyarodni az eredeti témától.
Fickónak emg jol jönne egy bann mert ugy is csak egy gumi bolha lenne belõle....

Sadist
Egyedül hoztad össze, vagy valaki segített?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Big Daddy
Ez qrva értelmes hozzászólás volt.Mondjuk az értelmi szinted látszik az aláírásodban.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

ThePartyFace
háháháhá!
ebbol ban lesz, nagyfiú😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

egy jónagy fasz kell az sg segébe ilyen oldalt nagyanyám is tudna csinálni. Miben vagytok ti, nézzétek már meg ezt a szart!!!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Jano
😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Guest
Hohha, szépek! <#eljen>
Láma!
😄D
hol van?

precision
Tegnap láttam, azhittem elesek a mozgólépcsõn mikor megláttam a loál logót 😄 😄

Bazinga!

precision
<#eljen>

Bazinga!

Láma!
ismét felvetném, mint azt már vki elöttem megtett, hogy meg lehetne vajon oldani, hogy a privát üzenetek mellett legyen egy kis jelölö négyzet, amire ha kattintok akkor egyszerre több üzi is törölhetö legyen?
remélem érthetöen irtam le.😊<#fejvakaras>

Aquir
eh, ott a keresõ

artschi
Csak arra gondoltam, hogy már jó pár ilyen témájú topik van, és egy kalap alá venni az egészet, hogy aki mondjuk új, az ne nyisson még egyet ugyanannak a városnak.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
vedd a kedvencekbe (gondolom az összest nem akarod)
vagy mi a gond? 😊

artschi
Kérdés! A Fiúk-lányok-kapcsolatokban nyitott városos topikoknak (pl. SG Eger, Kecskemét stb.) nem kellene egy külön "részleget" nyitni?

elnézéstet! továbbra is csak a birodalmi kékcsillag lebeg elõttem !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lteebee
Deák tér?

Csak a pöttyös csík, meg hogy "2. metró".

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Sir Quno Jedi
NYelvbotlásban könnyen elveszítheti az említett szervet (is) a zemberfia !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nyelvbotlás volt !

Tovább a Kõvári úton !!! 😮OO

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sir Quno Jedi
AZki ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

deottana loál, eszé el van nézve 😄