27327
-
#9421 Indulhatsz az év legkorrektebb és legtoleránsabb moderátora címért :D -
#9420 hát az a cucc,hogy a kerső sem mindég írja ki,néha több szavat kell próbálgatni,és tudjátok könnyebb témát nyitni,mint keresőt használni...
nekem nagyon sokat segít a kereső,meg én eddig tudtam használni,mindent megtaláltam vele,amit akartam... -
#9419 Újabban kialakítottam magamban egy policyt, miszerint, ha nincs még 100 hozzászólása, illetve első nyitása, akkor nem büntetek. Persze néha eltérek ettől. Másokat nem tudom, mit csinálnak.
Törölni nem tud mindenki, pl én sem. -
#9418 jaaj, a Legújabb témák között is általában egy csomó át van húzva, lehet törölni kéne nem bezárni. -
#9417 Amúgy azokat akik a figyelmeztetés ellenére idióta, vagy létező topikokat nyitnak miért nem kapnak büntipontot. Csomószor bemegyek ilyen "már-messziről-látom-hogy-nagyon-sötét-ember-nyitotta" topikba, be van zárva, linkelve a téma másik topikja, viszont a topiknyitó nem kapott büntit. -
#9416 a hozzászólás keresőben nem lehetne hogy két szóra keressen rá pontosan? -
#9415 azt nem mondtam, hogy mind ottvan :) -
#9414 ez hazukság, csak a csetelőket mutatja :| -
#9413 a fórum főoldalon is látni a chatboxon az userek ott sorakoznak -
#9412 elég zavaró lenne több ezer user kilistázása -
#9411 hen-tes: ebben 100%-ra igazad van,de ezt sajna még sokan nem értik meg :D
Laky: talán a felsorolás egyszerűbb lenne,egy olyasmi,mint a szülinaposok (ami szerintem nagyon jó dolog),csak akkor válna láthatóva,ha kérné az user -
#9410 erre ott van a fórumozó kereső és ahogy Laky írja megnézheted mikor volt itt utoljára. -
#9409 ez nem chat, vagy msn.. -
#9408 Privát?
Utolsó üzenet időpontja?
Utolsó látogatás időpontja?
:) -
#9407 pl,ha valakit keresel,nem lenne rossz.... -
#9406 mi értelme lenne? -
#9405 van egy 5letem: Lehetne csinálni gombot,amire ha ráclikkelsz kiírja,hogy kik vannak bejelntkezve
mit szóltok hozzá? -
#9404 akkor freewebről se lehessen :D -
#9403 Voltak régen ilyen jellegű tartalomszűrések, sőt volt csúnyaszó szűrő is, nem tudom emléxik-e rá valaki.
Egyik sem működött. Több esetben tapasztaltuk, hogy ha egy barom nem tudott betűzni egyből rottenes képet, az feldühítette és "megmutatta": freewebre feltöltött képekkel szórta tele a fórumot. Ezért is szűntettük meg mindkét funkciót, hogy a kreatív elmék ne itt csillogtassák a tudásukat.
Egyetlen lehetőség ilyen esetekben a törlés és ban, automatizmusok nem működnek. -
#9402 hát nem lenne egy hatalmas munka....
viszont a site szempontjából egyértelműbb lenne a helyzet -
#9401 Leszedi, felteszi máshová és megkerülte. Kár az időért... -
#9400 st
nem lehetne egy ellenőrzés a beszúrt képek linkjeire pl. hogy ne szerepelhessen benne rotten, orichid stb meg ehhez hasonló hangulatos site-król linkelt tartalom.... -
#9399 Cikkirónak lehet jelentkezni? o_O Mert ha igen akkor akadna itt egy jelentkező (: -
#9398 Csak az utálja a moderátorokat aki nem tud és/vagy akar viselkedni. Mint a való életben. Ugyanezt találod például a diák/tanár viszonyban. -
#9397 oké, nem ugy értettem, mintha én azért akarnék modi lenni, hogy uralkodjak, én is ugy értem, hogy ez alapvetően rossz, hacsak ezaz indok hajtja D: -
#9396 egyre kevesebb van, vagy csak engem kerülnek el :) -
#9395 Szerintem rég rossz, ha valaki azért modi, hogy uralkodjon. Inkább azért csinálod, hogy a többiekért tegyél valamit. Mert bárhogyan is nézzük, a kevés moderálni való user a csendes többség fórumozását rontja. Nem érdekel, hogy ki utál, aki nem képes feldolgozni, ha rászólnak, mert szándékosan rosszat tesz, azt nem nézem sokba. Egyébként nagyon sok olyan üzenetet kapok, hogy "bocs, tényleg hülye voltam". Szóval a normálisok vannak többségben szerencsére. Persze mindig van egy-két izgága, aki azt hiszi, hogy ha gyalázkodik, azzal árt a moderátornak. -
#9394 mondjuk érdekes, cikkíró nem akar lenni annyi eNber... -
#9393 én csak a sok üres dumát szeretném leszedni a fórumról...
" meg eljátszani azzal a pár büntiponttal " - szerintem ezt egy kicsit komolyabban kéne venni!
" cserébe mindenki utál akit egyszeris büntettél, vagy éppen nyal " - ilyenekkel ne álj szóba :D -
#9392 valószínűleg szeretne vezető pozícióba kerülni egy fórumon... uralkodni mások felett
bár itt no csevegés... -
#9391 vki világosítson már fel pls, hogy mi a jó abban hogy vki moderátor lehet, mert nem igazán értem (biztos bennem van a hiba)
azonkívűl hogy tudsz törölni/javítani üzeneteket, meg eljátszani azzal a pár büntiponttal, cserébe mindenki utál akit egyszeris büntettél, vagy éppen nyal. meg egy csomó idő, mert ugye illik normálisan végezni, ha már egyszer elvállaltad... :o -
#9390 no spam! -
#9389 ezzel sokat segítettél,majd átolvasom,még szemem előtt lebeg tanácsod :D -
#9388 loál -
#9387 Itt kell utállni, és ha mindent máshogy csinálsz, mint ő, lényegesen nagyobb esélyed van, hogy mod legyél. -
#9386 ki az az Ákoska? -
#9385 nyamie D: -
#9384 Tenyleg auto motort rakhatnatok az oldalra......... -
#9383 kövesd ákoskát! -