27327
-
#9461 St szabad tudni mit cseréltetek a vason? -
#9460 autó motorra válaszolj már valamit légyszives! -
#9459 köszi, ez az új cache rendszer miatt van, majd javítunk rajta -
Dodo55 #9458 Van egy nagyon nagy bug az Sg Ingyenes Fórumban: Ha módosítok egy hsz-t, akkor látom a módosítás hatását, de ha kilépek a böngészőből, és visszalépek, és nem veszem fel a moderátori jogaimat, akkor a változás nem jelenik meg, a módosítás előtti állapotában lesz ott a hsz, amit módosítottam. Ha felveszem a mod jogaimat, akkor viszont látszanak a módosítások, amit az előző moderálásom alkalmával csináltam. Próbáltam üríteni a cache-t, törölni a cookie-kat, próbáltam ie alól is, firefox alól is, de mindig ugyanaz van, szóval nem nálam van a hiba.
Ha viszont jön egy új hsz, akkor moderátori jogok felvétele nélkül is látszik a változás, amit az új hsz érkezése előtt csináltam.
Szóval tulajdonképpen az van, hogy a hsz módosítások csak egy új hsz érkezése után lesznek láthatóak moderátori jogok nélkül. -
#9457 de csak egy auto-motor vagy vmi hasonló nevezetű altopik kéne, ahova ezek tartoznának :( -
#9456 vigyáztam, azért nem írta "f*szbát"... -
#9455 a fejeseknek írj ne nekünk, és plz vigyázz a szádra. -
#9454 Ezt nem hiszem el. Most már minden egyes autó típusnak is topikot akarnak nyitni. bannoljátok már őket a francba... -
#9453 megnyugtatlak IE alatt is volt ilyen.... -
#9452 FF alatt nekem is előfordul sokszor, IE alatt még soha, sazl... -
#9451 Ez mitől lehet?
Az aláírást néha széttördeli több sorba, de egy frissítés után visszaáll normálisra. És már nem először tapasztalom :S -
#9450 nem rossz... -
#9449 copy/paste? utána meg elküldöd mail-ban? :) -
#9448 Léccí a VICCEK topikban legyen olyan, hogy "elküldeni ismerősnek"!!!!!
THX!!
-
blackgamer #9447 ok, asszem megértettelek, azt írod, hogy egy skript ami mondjuk 800x600 fölötti méretnél kisebbre méretez automatikusan (jó ötlet )
én arra gondoltam elsőnek, hogy a felhasználó dönthessen a megjelenítés méretéről, persze valószínű pont azok nem használnák akik 1600x1200-as képeket raknak be -
akos #9446 tényleg.
ez yo. -
#9445 ennél jobb az a megoldás amikor linkké alakítja a nagyobb képeket automatikusan... -
#9444 nemérted...
nem thumbot generál, hanem javascripttel a letöltött nagyobb méretű képet kisebbre méretezi (a width és height-et csökkenti), de ugyanakkora marad.
sima javascript, nincs itt semmilyen jogi gond, van ingyenes megoldás is (meg amúgyis csak egy pársoros script, bárki megírja aki konyít a javascripthez vmit) -
blackgamer #9443 az nem jó, mert a szervert lassítaná, és az összes képről úgyse tárolhatna kis képeket a fórum szervere (már ha erre gondolsz)
kivitelezhetetlen és jogi dolgokat is felvetne
szinte mindenkinek gyors a nete, pillanatok alatt letöltődnek a képek
esztétikailag és praktikusság miatt lenne csak érdekes a dolog -
#9442 nék -
#9441 ezzel mindössze annyi a baj, hogy IE alatt nemműködik...
ill, mint vki mondta, attól még a mérete megmarad, ugyanolyan lassan tölti le
javascriptes megoldás kéne a képekre, pl. hasonló mint ami az imageshacken is van (meg sok helyen) -
#9440 miért nyalnák,ha nem akarnak úgy sem adnak :-D -
#9439 te nagyon nyalsz a mod címért -
#9438 Csak ha nagyon kell, pl humoros és aranyos [: -
#9437 és szerinted a moderátorok végigírogatják az összes topic feljéckódját? -
#9436 de nem tolja szét a fórumot. -
#9435 Elég a karbanartásba beírni egy style kódot amiben meg kell adni a méretet és ha attól nagyobb a kép akkor összehúzza méretét, de ha a kép megjelenítésére nyomunk akkor rendes méretben mutataja (lásd: Hogy néz ki az asztalod? topik) -
#9434 Attól a kép mérete ugyan akkora maradna. -
#9433 az is egy megoldás.. de ha nem lövöm ki akkor folyamatosan tölt és azt írja nem vagyok bejelentkezve.... -
akos #9432 jogos. sry... -
#9431 ff toicba kérdezd meg és akkor válaszolok :)
[pl. adblock extension] -
akos #9430 srácok, tudtok valami megoldást arra, hogy a firefox (1.5) ne a végtelenségig töltögesse a fórum főoldalt? (gondolom a cset ablak miatt...)
le lehet valahogy lőni azt a cset ablakot? nekem nem hiányozna... -
#9429 Hosszú idő után ez az első okos és fontos ötlet!
Végre megszünne a "bocs a nagy képért de nekem ekkora a felbontásom c. mondat , majd egy 1600x1200 ronda kép figyel.... -
#9428 jah, rákattanva meg bejönne a full nagyságú. -
#9427 támogatom, jó ötlet -
blackgamer #9426 képek linkelésénél hasznos lenne a "width=" opció, úgy mint html-nél
egy nagy kép nem borítaná be az egész fórumot -
#9425 velem is ugyanez történt :o [kicsit megijedt] -
#9424 találtam érdekes bugot frissítés után eltüntek a kedvenceim, aztán 2 perc múlva visszajöttek :) -
#9423 Hja kérem! Észt nem tudunk biztosítani, csak keresőt. :-P
Na de off OFF! :-D -
#9422 Mégis utálnak elegen...