27327
  • Punker
    St szabad tudni mit cseréltetek a vason?
  • hen-tes
    autó motorra válaszolj már valamit légyszives!
  • St
    köszi, ez az új cache rendszer miatt van, majd javítunk rajta
  • Dodo55
    Van egy nagyon nagy bug az Sg Ingyenes Fórumban: Ha módosítok egy hsz-t, akkor látom a módosítás hatását, de ha kilépek a böngészőből, és visszalépek, és nem veszem fel a moderátori jogaimat, akkor a változás nem jelenik meg, a módosítás előtti állapotában lesz ott a hsz, amit módosítottam. Ha felveszem a mod jogaimat, akkor viszont látszanak a módosítások, amit az előző moderálásom alkalmával csináltam. Próbáltam üríteni a cache-t, törölni a cookie-kat, próbáltam ie alól is, firefox alól is, de mindig ugyanaz van, szóval nem nálam van a hiba.

Ha viszont jön egy új hsz, akkor moderátori jogok felvétele nélkül is látszik a változás, amit az új hsz érkezése előtt csináltam.

Szóval tulajdonképpen az van, hogy a hsz módosítások csak egy új hsz érkezése után lesznek láthatóak moderátori jogok nélkül.
  • bertino
    de csak egy auto-motor vagy vmi hasonló nevezetű altopik kéne, ahova ezek tartoznának :(
  • Gladiator
    vigyáztam, azért nem írta "f*szbát"...
  • Punker
    a fejeseknek írj ne nekünk, és plz vigyázz a szádra.
  • Gladiator
    Ezt nem hiszem el. Most már minden egyes autó típusnak is topikot akarnak nyitni. bannoljátok már őket a francba...
  • Shaman
    megnyugtatlak IE alatt is volt ilyen....
  • Loál János #9452
    FF alatt nekem is előfordul sokszor, IE alatt még soha, sazl...
  • Sadist
    Ez mitől lehet?

Az aláírást néha széttördeli több sorba, de egy frissítés után visszaáll normálisra. És már nem először tapasztalom :S
  • Palinko
    nem rossz...
  • artschiatwork
    copy/paste? utána meg elküldöd mail-ban? :)
  • ffxi
    Léccí a VICCEK topikban legyen olyan, hogy "elküldeni ismerősnek"!!!!!

THX!!

• blackgamer
    ok, asszem megértettelek, azt írod, hogy egy skript ami mondjuk 800x600 fölötti méretnél kisebbre méretez automatikusan (jó ötlet )

én arra gondoltam elsőnek, hogy a felhasználó dönthessen a megjelenítés méretéről, persze valószínű pont azok nem használnák akik 1600x1200-as képeket raknak be
  • akos
    tényleg.
    ez yo.
  • tomsolo
    ennél jobb az a megoldás amikor linkké alakítja a nagyobb képeket automatikusan...
  • cSuwwi
    nemérted...
    nem thumbot generál, hanem javascripttel a letöltött nagyobb méretű képet kisebbre méretezi (a width és height-et csökkenti), de ugyanakkora marad.

sima javascript, nincs itt semmilyen jogi gond, van ingyenes megoldás is (meg amúgyis csak egy pársoros script, bárki megírja aki konyít a javascripthez vmit)
  • blackgamer
    az nem jó, mert a szervert lassítaná, és az összes képről úgyse tárolhatna kis képeket a fórum szervere (már ha erre gondolsz)
    kivitelezhetetlen és jogi dolgokat is felvetne

szinte mindenkinek gyors a nete, pillanatok alatt letöltődnek a képek
    esztétikailag és praktikusság miatt lenne csak érdekes a dolog
  • Sadist
    nék
  • cSuwwi
    ezzel mindössze annyi a baj, hogy IE alatt nemműködik...
    ill, mint vki mondta, attól még a mérete megmarad, ugyanolyan lassan tölti le
    javascriptes megoldás kéne a képekre, pl. hasonló mint ami az imageshacken is van (meg sok helyen)
  • Palinko
    miért nyalnák,ha nem akarnak úgy sem adnak :-D
  • Gladiator
    te nagyon nyalsz a mod címért
  • gnar killer
    Csak ha nagyon kell, pl humoros és aranyos [:
  • Amse
    és szerinted a moderátorok végigírogatják az összes topic feljéckódját?
  • Amse
    de nem tolja szét a fórumot.
  • gnar killer
    Elég a karbanartásba beírni egy style kódot amiben meg kell adni a méretet és ha attól nagyobb a kép akkor összehúzza méretét, de ha a kép megjelenítésére nyomunk akkor rendes méretben mutataja (lásd: Hogy néz ki az asztalod? topik)
  • Sadist
    Attól a kép mérete ugyan akkora maradna.
  • EvilDevil
    az is egy megoldás.. de ha nem lövöm ki akkor folyamatosan tölt és azt írja nem vagyok bejelentkezve....
  • akos
    jogos. sry...
  • Amse
    ff toicba kérdezd meg és akkor válaszolok :)
    [pl. adblock extension]
  • akos
    srácok, tudtok valami megoldást arra, hogy a firefox (1.5) ne a végtelenségig töltögesse a fórum főoldalt? (gondolom a cset ablak miatt...)
    le lehet valahogy lőni azt a cset ablakot? nekem nem hiányozna...
  • Crem
    Hosszú idő után ez az első okos és fontos ötlet!

Végre megszünne a "bocs a nagy képért de nekem ekkora a felbontásom c. mondat , majd egy 1600x1200 ronda kép figyel....
  • Amse
    jah, rákattanva meg bejönne a full nagyságú.
  • artschiatwork
    támogatom, jó ötlet
  • blackgamer
    képek linkelésénél hasznos lenne a "width=" opció, úgy mint html-nél
    egy nagy kép nem borítaná be az egész fórumot
  • nyami
    velem is ugyanez történt :o [kicsit megijedt]
  • Punker
    találtam érdekes bugot frissítés után eltüntek a kedvenceim, aztán 2 perc múlva visszajöttek :)
  • Pheel
    Hja kérem! Észt nem tudunk biztosítani, csak keresőt. :-P

Na de off OFF! :-D
  • Pheel
    Mégis utálnak elegen...