27327
-
#9503 Ha a fórum főoldalán vagy. Nem kell chatelni hozzá, csak éppen nem minden tizedmásodpercben frissíti a jelenlevőket. -
#9502 értem
ööö azt mindig meg szerettem volna kérdezni-bár lehet nem itt kéne- hogy mi alapján leszek a chat szobában benne? ha odakattintok,vagy mi? mert néha azt írja bennt vagyok néha nem,pedig én szinte sose chat-elek. -
#9501 az a baj hogy sok júzer sok topik sok kombináció sok adat sok rekord....
bár mondjuk a kedvencekhez lehetne ilyen naplózás... -
Borg #9500 Ehe :)
Nem mondtam, hogy ilyen egyszerű, de ilyen elven is működhetne. -
#9499 köszi, majd megtanulok programozni lassan...
szerinted ha ilyen egyszerű lenne nem raktam volna már bele 5 éve? -
Borg #9498 $new_hsz = olvasatlan hsz-ek száma
$max_new_hsz = 200;
if ($new_hsz > 200) {
echo "200+ új üzenet, utolsó 200 listázása";
listaz(utolso_200);
}
?:) -
#9497 True -
#9496 gondolj egy olyan topicra, ahol több száz üzit nem olvastál jóideje.
gondolom nem szeretnéd, ha lefagyna a böngésződ mondjuk egy 5 mbyte-os weblaptól... -
#9495 Nem akarok okoskodni, de az nem működne, hogy a nem olvasott hsz-ek számából kiszámolná hány hsz-t kéne kilistázni a db-ből, és egy oldalra nyomná őket? -
#9494 a fórum-index rendszer miatt elég nehézkes lenne a kivitelezése, egyelőre nincs rá ötletem -
#9493 St
Azt nem lehetne megcsinálni,illetve nincs is tervbe véve,hogy az utolsó olvasott kommenthez való ugrás müködjön oldalakon át? -
#9490 ezt nem a renccer hangjának kellett volna mondania? :) -
#9489 attól még lehet a tulaj mert ő a "szolgáltatásfejlesztő" és kinevezett valakit cikkfőszerkesztőnek sötöbö! -
#9488 Szolgáltatásfejlesztés
Kővári Ádám -
#9487 nem azért hogy akadékoskodjak de a te tuladonod az SG.hu Kiadói Kft ? (ebből nem derül ki) mert ha igen akkor miért nem veszel fel egy segéderőt aki segít fejleszteni? :S a médiaajánlat alapján szép bevételetek van abból futná rá bőven!
[nem okoskodik, nem kötekedik] -
#9486 jolvan okok, tudom hogy nem a lustaság az oka na.
rendben van. akkor türelmesen várok. -
#9485 Akkor fog elkészülni amikor majd lesz rá időm: pár hét, hónap, év, vagy soha.
Nem lustaság az oka, hanem időhiány, egy nap átlag 12 órát dolgozom (nem az SG-vel).
Nem kell emlékeztetni semmire sem, mindenre jól emlékszem, de ha sürgettek valóban nem fogok legközelebb ígérni sem, mert akkor nincs mit számonkérni legalább. -
#9484 rajta van a to-do listán, micsoda egy láma kérdés ez! :D -
#9483 :DD
én nem reklamálok, csak emlékeztetem, hátha kiment a fejéböl:P -
Borg #9482 Figy, St egy szolgáltató.
Ha egy szolgáltatónál reklamálsz az igéreteik miatt, akkor abbol logikusan csak az kovetkezhet, hogy legkozelebb igeret sem lesz :P -
#9481 ettöl féltem. gondolom hogy sok a melo meg minden, de tavaly tavasszal nyár volt igérve, nyáron tél, most tél van, tehát tavasz...
azért reméljünk?
pl privik csoportos törlése. -
#9480 oks így már müködik! köszi -
#9479 ürítsd ki a böngészőcache-t... -
#9478 hiba van a rencerben o: nekem is forbidden 403-as hibaüzi -
#9477 Forbidden
You don't have permission to access /forumkepek/ on this server.
ezt az üzit kapom rá mégsem megy -
#9476 költözött másik particóra, már megy -
#9475 engem nem izgat mert ami kell azt amúgyis a galériámba töltöm fel :) -
akos #9474 jééé, tényleg -
#9473 nálam is csak egy fehér ablak jön be... -
#9472 csak nálam nem jön be a képfeltöltésre klikelve semmi vagy nálatok se? -
#9471 az -
skristof #9470 nemtudom h megfelelő helyre írok-e, de az adatlapomon már 18-25 közöttinek látszom, miközben a beállításoknál 88.02.18. van beállítva.
vagy csak az év a mérvadó? -
#9469 de, fel van írva a todo listára, legközelebb tavasszal lesz fejlesztés -
#9468 hali
esetleg egy olyan apróságot nem lehetne hogy a saját galériában a képeket ne egyesével kelljen törölni hanem lehet egy az egyben egy egész albumot? -
#9467 azt nem sokat, proci kell neki + gyors vinyó inkább -
#9466 Nálam már rengetegszer megjelent ez a hiba :Ð -
#9465 mennyi RAM-ot zabálunk spammelés közben? :) -
#9464 jaa, meg wd raptor vinyók (10e rpm) -
#9463 -
#9462 single xeon -> dual xeon