Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha én kihúzom a gyufát, egész Budakalász ktv ki lesz tiltva? (Merthogy onnan netezek.)
I love this game!
"Látjátok? kaptam rangjelzést! ilyen kis csini felkiáltójelek sárga 3szögben. nagyon faja!
Talán össze kell gyüjteni még néhány darabot és én is helyet kapok az sg fantaszikusan lebilincselõ "hírekkel" teli magazinjában?
Lehet hogy éredekesebb lenne és feldobná a színvonalat"
Ezen ne múljon...
Az ilyeneken olyan jókat tudok röhögni 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem kell ezt ilyen drámaian felfogni. Azért vannak a moderátorok hogy osztogassák a pontokat, nem népszerûségi meló de hasznos. 😊
Bazinga!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Bazinga!
Bazinga!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
bele kell törödni hogy vannak ilyen debillek is, felesleges rajtuk mérgelõdni
Bazinga!
azsl rá van kényszerülve a változtatásra
Bazinga!
csakmert nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nagyon utálom hogy van pár ember, akinek mindehogy hogy hány tempbant osztanak ki, visszajön és ugyanott folytatja hol abbahagyta....
mittomén valami súlyos feltételre gondolok itt, pl mittomén 5 tempban után 6 hónapos ban, akkor 10 után egy év, vagy ilyesmi....
'parent.chatwindow.innerchat.document' is null or not an object
Azért gondolom nem a VIPes bevétel az sg valódi haszna...
Nem is gondoom, tudom.
[/spam]™
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
lehet tudni, hogy mi pénzt kóstál egy ekkora hirdetés az újságban?
A fene, ezért meg kell vennem egy számot, remélem nem túl drága. 😮)))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
naja, de aki annyira mást akar az úgyis tud képként linkelni..
*hihi ** *
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lehessen szavazni 10 re, mindenki szavaz, amelyik 15 a legtöbbet kapja, az benntmarad. ami kiesik azt inkább újakra kéne cserélni????
*hihi ** *
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."