Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
de hogy kicsit dícsérjem st-t (bár télleg mintha a fogamat húznák)
írtam neki, hogy valaki lefoglalta a [email protected]é címet (én meg onnan akartam írni a hwsw-s szerkesztõnek hátha megüti a guta) és kitörölte nekem, hogy tudjak reggelni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PResident Evil
mikike gyere a topicomba, ne ide offoljunk 😄

egy kiragadott példa volt... ne akard hgoy pontosan idézzek, egyébként meg én tudom hogy egy kretén vagy, és ezek után le vagy sz@rva, csak az a baj hogy néha már kurvár@ idegesítesz

flém off...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mikike
ööö
ez azért nem teljesen fedi a valóságot

Rafaelo
😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

St
dede, ezt bele akarom tenni, én is gondoltam már rá (csak mindig elfelejtem)
tudod mert van eszem, és nem ugatom le minden dologért amiben nem egyezik a véleményünk. Mert van ilyen.
Bezzeg te, ha látod hogy egy vesszõhibát vét akkor már ott is vagy és döngeted a melled hogy nézd, egy ilyen tanulatlan faszparaszt az sg vezetõje, és hogy kihaénnem itt a legjobb... stbstb

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

RelakSfromhome
Nem-e lehetne-e, hogy az uccsó olvasatlan üzihez ugrás gomb megnyomásakor nem az eggyel elõtte lévõ üzi, hanem az utolsó üzi látszódjon?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

PResident Evil
<#schmoll2>

mikike
hanem csendben vagy és bölcsen csak akkor szólalsz meg ha dícsérni akarod
igazad van ez teljesen más

PResident Evil
welkám bekk, lúzör !!!<#vigyor3>

igyvan, prezi is szégyellje magát, õis nyalizós, sõt, moderátorge*i is, szal duplán !

z0ty
szia

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

sztem nem igy van, mert én sem értek egyet St vezetési módszereivel, de nem nyitogatok Pápán élek topikokat, és egyebek.

mikike
szia kispajtása!<#integet2>

PResident Evil
te meg szánalmas

ötlet: a piros vonalhoz ugrás után jobb lenne, ha nem legfelül lenne a piros vonal, hanem legalul

ghost cb
Utolsó üzenet idõpontja funkciót miért vetted ki St?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

mikike
mert te nyalizós vagy

PResident Evil
pl.:

Dátum: 2005.04.17. 16:24 Adta: St
illik a logod háttérszínéhez

ugye mikike ? 😄DDDDDD

Rafaelo
kéne egy ojan button a moderátornak hogy élõben shutdownolja a nickek gépét 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
😮

De mondhatnám azt is hogy pl NEKEM soha...

érdekes módon NEKED mindig jut belõlük néhány 😄

mikike
nincs ideje, mert mindet leköti az sg pofozgatása és a büntetõpontok osztogatása

Rafaelo
hogyhogy????

St
sehol sem fórumozok
Rafaelo
majd az indexen 😊

St
hát az nem az sg-n fog bekövetkezni 😊
akyyy
jah, St neve mellet egy büntipont, mekkora LOÁL volna <#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
na most van indoklás, így jobb? 😄
mikike
mármint szerinted...
bár ezek még mindig jobbak, mint amikor
"Nincs indoklás"
(ez is van sûrûn)

Match
széthúztad a topicot....1 büntipontot adj magadnak 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

St
kb. 10x? valószínûleg...
megjegyzem ilyen hozzászólásból már 1 is bant érdemel.
mikike
lehet, hogy csak firissített firefox alatt
(ismert bug)

St
tanulja meg a kedves idióta user, hogy nem írunk be "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" -kat 10x egymás után a chatba, mert az a "chat szétb@szásának" alapesete amiért ban jár
a kipróbálás és a szétbaszás nem ugyanaz

nemcsakfeel
azért semmi komoly nem volt, a legtöbben csak a cset kipróbálásáért kaptak bannt.
"chat szétb@szása"

*hihi ** *

de a dunakeszi vagányok nem nézhetik ! 😄

Jano
Tenksz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Iori
ha leszállsz a 3as metroról akkor ott a mozgólépcsõ felett van

I love this game!

Rafaelo
tesem namindegy hajrá az unalmas birka fórum felé szomorú ez 😞

precision
Hát te sem vagy 100as, de ez nem ide tartozik. OFF vége!

Bazinga!

Rafaelo
minden fórumon vannak és néha jó köcsögnek lenni ,ennyi erõvel mindenkinek örökban csak moderátorok írhatnak :I

precision
Dehogy van. Habár lehet hogy szükség van rájuk, de nem itt. 😊
Majd SQJ megmondja, hogy a vezetésnek és a népnek miért nincs szüksége a köcsögökre.

Bazinga!

Rafaelo
de diskrimináció a köcsögök ellen rájuk is szükségvan 😮

precision
Hát aki köcsög, az köcsög, nincs mit tenni.

Bazinga!

Rafaelo

precision
kik? hol?

Bazinga!