27327
  • Akos 001
    nekem opera9 van,és nincs csetem:(
  • Palinko
    nem tom,én opera 7. valamennyivel böngészek,és eddig no problem az sg-n
  • Max7
    #10359 ez jelenik meg nálam ! semmi több :)
  • precision
    Ide belépve csak a hozzászólás doboz jelenik meg, alul a kereső sáv, és ez előző/következő...stb gombok...de a hsz-ek sehol :) Bug v. nálam a hiba? Csak ennél az egy topiknál van.
  • Mihail
    he? most fogok szted itt ezzel pöcsölni. annyira azért nem fontos, meg van jobb dolgom is mint fórumozni :D
  • nyami
  • Akos 001
    Nem lehetne egy olyan lehetőséget berakni a galériába,hogy törölje az összes képet??
    Elég hosszú meló (lenne:) törölgetni egyenkét mind.
  • EvilDevil
    a háttérrek kapcsolatban nem lenne hülyeség ha lenne egy alapháttér... amit alapból berak
    a rendszer...
  • hen-tes
    nyerni akarsz?
  • DEXTER92
    Hm? Mikor lesz majd háttérverseny, vagy hasonló???
  • Aquir
    "Mert ő egy igazi mártír, ....."

egyébként miért lehet az, hogy egyszer nem vette a gombbal vágólapra a [képfeltöltés] opciónál a képet?
  • Pheel
    Sok sikert!
  • Mihail
    akkor rinyálni fogok érte, és kimoderálás lesza vége :D
  • Max7
    megoldódott pedig nem csináltam semmit ha ti csináltatok akkor köszeee :)
  • Palinko
    az sajna nem fog menni :-(
  • mukika
    a hiba az ön gépében van. kérem kapcsolja ki....
  • Max7
    hmmm? (még mindig rossz)
  • St
    ja, ez így lesz, már félig kész van az apróhirdető új verziója, csak még dolgozni kell rajta.
  • DEXTER92
    És még idén lesz? #9518

#9519 hogy érted..? Mit takar el??
  • cSuwwi
    javaslat: az apróhirdetési részre a mailcímek maszkolása (mint a freefórumokon), vagy bármi csak ne közvetlen kattintható linkek mint most, hamár meg kell adnom (mert ott is várok választ).
    egy csak itt használt emailemre is dőlnek a spamek, aminek nem igazán örülök :|
    meg esetleg lehetne vmi lemondó link is, ha lejárt a hírdetés ne telefonálgassanak utána még napokig (az sztem nem megoldás, hogy 3 napra állítom, és mindig újrafelveszem)
  • tomsolo
    igen, mert közben rájöttem hogy baromság, egy script csak egy domainről adhat át a frameknek adatot...
  • St
    bankkártyával
  • Palinko
    külföldről,hogy lehet VIP jogot váltani??? elég a sms elé v.mit beírni? létszi mondjátok meg...
  • Max7
    az a legszarabb az egészben hogy ebben a böngészőben és másikban is müködik másik nickel de ezzel a nickel se itt se másik böngészőben nem müködik! olyan mintha ki lennék "tiltva" a topikból!!
  • Laky
    asztalra tökéletes :D
    az a baj vele, hogy a lényeget pont eltakarják a hozzászólások stb.stb.
    + #9518
  • precision
    várd meg míg lesz vmi contest megint
  • DEXTER92
    Ehhez a háttérhez mit szólnátok? Nem is lenne muszály kicserélni, hanem mondjuk mellé rakni vagy valami. Szerintem egész jó lett. Ha kell(ene), csinálok többet is.
  • Max7
    ez az igen ezt most azt jelenti hogy csak nálam van így? mi lehet akkor a probléma? de csak ebben a topőikban van így :(
  • Sadist
    igen
  • Max7
    csak nálam van ez így? :S

itt
  • Amse
    nekem az én ötletem jobban tetszik (azt értem is)
  • Sadist
    "túl sok a fikázás, túl sok a kötözködés, a lámázás, a köcsögözés"
    "még ragozzam vazze?"

Ezen most olyan jót röhögtem :D
  • tomsolo
    ennyi erővel az még egyszerűbb lenne ha csiálnál egy frames lapot aminek az alja az sg a felső része akármilyen javascriptes textarea beillesztő linkes frame annyi és olyan smiley-val amit akarsz
  • Amse
    jezs jesz
  • Dodo55
    Szerintem is jó ötlet, és olyan legyen ha lesz, hogy ha rákattintok egyre, akkor szúrja be a hszbe, mint a smileykat.
  • nyami
    ez nagyon jó ötlet (Y)
  • Amse
    külön nem lesz berakva.volt róla szó, hogy összegyűjtünk 50 smile-t, de azán meghalt ötlet lett.

Mi lenne, ha minden user megjelölhetne a galériájában egy könyvtárat és egy ahhoz vezető javascript-es ablakra lenne egy link a [szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés] mellet, hogy azt könnyen és az üzenet írás közben is el lehessen érni?
    oda mindenki bepakolhatná a sokat linkelt képeit és mindenki használhatja könnyen a saját smilejait.
  • Mihail
    peace-es smiley sürgősen! hogy nagyobb béke honoljon itt az sg-n mert túl sok a fikázás, túl sok a kötözködés, a lámázás, a köcsögözés, és még ragozzam vazze?
  • Max7
    var $href=document.location.href; function no($id) { document.newmessage.no_ref.value=$id; if (navigator.userAgent.indexOf("Opera")==-1) document.location.replace($href+'#TOP'); document.newmessage.message.focus(); }

ezt irja ki a html php css help tzopőik

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395
  • nyami
    hanem 5 másodpercenként :o