27327
-
#9543 nekem opera9 van,és nincs csetem:( -
#9542 nem tom,én opera 7. valamennyivel böngészek,és eddig no problem az sg-n -
#9541 #10359 ez jelenik meg nálam ! semmi több :) -
#9540 Ide belépve csak a hozzászólás doboz jelenik meg, alul a kereső sáv, és ez előző/következő...stb gombok...de a hsz-ek sehol :) Bug v. nálam a hiba? Csak ennél az egy topiknál van. -
Mihail #9539 he? most fogok szted itt ezzel pöcsölni. annyira azért nem fontos, meg van jobb dolgom is mint fórumozni :D -
#9538 #9469 -
#9537 Nem lehetne egy olyan lehetőséget berakni a galériába,hogy törölje az összes képet??
Elég hosszú meló (lenne:) törölgetni egyenkét mind. -
#9536 a háttérrek kapcsolatban nem lenne hülyeség ha lenne egy alapháttér... amit alapból berak
a rendszer... -
#9535 nyerni akarsz? -
#9534 Hm? Mikor lesz majd háttérverseny, vagy hasonló??? -
#9533 "Mert ő egy igazi mártír, ....."
egyébként miért lehet az, hogy egyszer nem vette a gombbal vágólapra a [képfeltöltés] opciónál a képet? -
#9532 Sok sikert! -
Mihail #9531 akkor rinyálni fogok érte, és kimoderálás lesza vége :D -
#9530 megoldódott pedig nem csináltam semmit ha ti csináltatok akkor köszeee :) -
#9529 az sajna nem fog menni :-( -
#9528 a hiba az ön gépében van. kérem kapcsolja ki.... -
#9527 hmmm? (még mindig rossz) -
#9526 ja, ez így lesz, már félig kész van az apróhirdető új verziója, csak még dolgozni kell rajta. -
#9525 És még idén lesz? #9518
#9519 hogy érted..? Mit takar el?? -
#9524 javaslat: az apróhirdetési részre a mailcímek maszkolása (mint a freefórumokon), vagy bármi csak ne közvetlen kattintható linkek mint most, hamár meg kell adnom (mert ott is várok választ).
egy csak itt használt emailemre is dőlnek a spamek, aminek nem igazán örülök :|
meg esetleg lehetne vmi lemondó link is, ha lejárt a hírdetés ne telefonálgassanak utána még napokig (az sztem nem megoldás, hogy 3 napra állítom, és mindig újrafelveszem) -
#9523 igen, mert közben rájöttem hogy baromság, egy script csak egy domainről adhat át a frameknek adatot... -
#9522 bankkártyával -
#9521 külföldről,hogy lehet VIP jogot váltani??? elég a sms elé v.mit beírni? létszi mondjátok meg... -
#9520 az a legszarabb az egészben hogy ebben a böngészőben és másikban is müködik másik nickel de ezzel a nickel se itt se másik böngészőben nem müködik! olyan mintha ki lennék "tiltva" a topikból!! -
#9519 asztalra tökéletes :D
az a baj vele, hogy a lényeget pont eltakarják a hozzászólások stb.stb.
+ #9518 -
#9518 várd meg míg lesz vmi contest megint -
#9517 Ehhez a háttérhez mit szólnátok? Nem is lenne muszály kicserélni, hanem mondjuk mellé rakni vagy valami. Szerintem egész jó lett. Ha kell(ene), csinálok többet is. -
#9516 ez az igen ezt most azt jelenti hogy csak nálam van így? mi lehet akkor a probléma? de csak ebben a topőikban van így :( -
#9515 igen -
#9514 csak nálam van ez így? :S
itt -
#9513 nekem az én ötletem jobban tetszik (azt értem is) -
#9512 "túl sok a fikázás, túl sok a kötözködés, a lámázás, a köcsögözés"
"még ragozzam vazze?"
Ezen most olyan jót röhögtem :D -
#9511 ennyi erővel az még egyszerűbb lenne ha csiálnál egy frames lapot aminek az alja az sg a felső része akármilyen javascriptes textarea beillesztő linkes frame annyi és olyan smiley-val amit akarsz -
#9510 jezs jesz -
Dodo55 #9509 Szerintem is jó ötlet, és olyan legyen ha lesz, hogy ha rákattintok egyre, akkor szúrja be a hszbe, mint a smileykat. -
#9508 ez nagyon jó ötlet (Y) -
#9507 külön nem lesz berakva.volt róla szó, hogy összegyűjtünk 50 smile-t, de azán meghalt ötlet lett.
Mi lenne, ha minden user megjelölhetne a galériájában egy könyvtárat és egy ahhoz vezető javascript-es ablakra lenne egy link a [szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés] mellet, hogy azt könnyen és az üzenet írás közben is el lehessen érni?
oda mindenki bepakolhatná a sokat linkelt képeit és mindenki használhatja könnyen a saját smilejait. -
Mihail #9506 peace-es smiley sürgősen! hogy nagyobb béke honoljon itt az sg-n mert túl sok a fikázás, túl sok a kötözködés, a lámázás, a köcsögözés, és még ragozzam vazze? -
#9505 var $href=document.location.href; function no($id) { document.newmessage.no_ref.value=$id; if (navigator.userAgent.indexOf("Opera")==-1) document.location.replace($href+'#TOP'); document.newmessage.message.focus(); }
ezt irja ki a html php css help tzopőik
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395 -
#9504 hanem 5 másodpercenként :o