27327
-
#9583 Take it easy! nem kell kapkodni!
5let: ha már valaki vip és büntit kap lásd engem és két büntivel még megvan a vip joga és módosíthatja a hozászólását mert valamit nagyon elirt akkor azt ne 1-2 perc után tehesse meg! -
#9582 Na akkor lesz vagy nem lesz ilyen hátteres dolog?? -
#9581 nem rossz a ph fórum sem (a saját fejlesztésű cuccok mindig jobbak, sztem mint a tucatscriptek, tudják hogy mit tud). az aprós része elég felkapott, viszont ami ott gáz, (vagy legalábbis nem találtam meg) az az állandó bejelentkezés hiánya. utálom hogy állandóan logolni kell :C -
#9580 Ez csak egy javaslat volt... -
#9579 Pontosan tudom, hogy van ilyen most is. De ha még rangok is lennének, akkor meg végképp elfajulna. Ezt értettem alatta. -
Borg #9578 Én a prohardver fórumtól kapok hülyét, amikor egy évben egyszer valamiért használnom kell.
Tegnap pl az új topik gombot keresgétem negyed órán keresztül :) -
Borg #9577 Bár nem vágom, mit is akartál leírni ezzel, de tényleg úgy gondolod, hogy ez most nincs meg?
Ha látnád mennyi "nyallerkodás" jön a mod levlistára, hogy itt meg ott ő lehessen a topikkiskirály, mert ő nyitotta, ő ott a májer stb.. -
#9576 Egy fórumon a fórumozókna egyenrangúnak kell lenniük,mert ha nem így lenne,akkor kicsinyes harcok kezdődnének a feljebb jutásér, ami a fórum kárára válna. Az emberek nagyrésze nyallerkodna a fentebb állóknak, hogy előre jusson, ami megnehezítené az objektív hozzászólásokat. Természetesen kellenek moderátorok, de ők már rendelkezésre állnak. A többi ember meg foglalkozzon a fórumokkal, írogasson sokat, HISZEN EZEK FÓRUMOK, ERRE VALÓK. -
#9575 egyetértek. Az index is sokkal jobb (átláthatóbb, praktikusabb) volt, amíg tavaly le nem cserélték a fórumszoftvert. -
#9574 szerintem eléggé elfoglaltak így is :) -
#9573 Több dizájnt kéne csinálni, és akkor mindenki saját kénye-kedve szerint válogathat, és ezt is meg lehet hagyni... -
#9572 azért örülök ha szépül
persze nem a lassú betöltés kárára -
#9571 sirály,szürke lesz?:P -
#9570 Jól bevált de akkor örökre így marad?
Ennek az lesz a vége,hogy majd amikor teljesen avult lesz akkor jön egy durva váltás
Folyamatosan kellene szépíteni szvsz :) -
#9569 egy fórumba nem a dizájnt bámulni jövünk, hanem fórumozni. az a fórum régen rossz, ahol csak a dizájn töltődik, és nem az üzenetek...
mellesleg készül az sg új dizájnja, szakítunk ezzel a kicsit több mint 7 éves kék színnel. remélem nyárig felkerül. -
#9568 Nem hiszem,hogy kellene az sgnek fizetni pár óra munkáért -
#9567 Tudom,azért írtam,hogy "így is megfelel":D
-
Borg #9566 Itt nem ez a kérdés.
Ez egy jól bevált, átlátható dizájn.
Teljesen felesleges leváltani azért, mert 1-2 ember szeretné. A többség megszokta, és így szereti ahogy van. -
#9565 ha így is megfelel,akkor nem fognak pénzt kiadni az új desingért. -
#9564 #6704 -
#9563 Így is teljesen jól használható de már hány éve ilyen? -
#9562 de sokkal fontosabb, hogy átlátható legyen és viszonylag ne túl bonyolult.
most ilyen -
#9561 Elnézést...
NEM muszáj h ezek legyenek. -
#9560 Az kellene,hogy egy kicsit szebb legyen a fórumrész designja... -
#9559 miért nem elég a csillag? -
akos #9558 ja. muszáj. nem is tudom, eddig hogy tudtam ezek nélkül élni... -
#9557 köszi megoldodott -
#9556 ez szokott (nálam) lenni.Vedd ki a témát a kedvencek közül,
és rakd be újra.Utána jó lesz.
#9548 -jó ötlet,de hová lenne kiírva?Adatlap?? -
#9555 lehetne kombinálni az évek számával, de nem hiszem, hogy kell ez ide... -
#9554 Akkor lehet évek szerint is, a csillagok helyett vagy mellet.
-
#9553 ja ez az, de muszáj h ezek legyenek! -
#9552 közben mutatott példát, mivel hozzászólás számtól függ ami itt már ki lett iktatva a spammerek miatt, nem sok értelme van szerintem. -
#9551 -
akos #9550 gondolom: fórumozó hierarchia ~ ujreg -> uj tag -> tag -> rohamosztagos -> a császár testőre -> vader -> császár -> istencsászár... -
#9549 az mi? -
#9548 A SGnek egyértelműen fórumrang kéne! -
#9547 miért lett megváltoztatva a betűtípus :c -
#9546 nekem IE alatt meg, opera alatt nem... -
#9545 ja tényleg,az nekem sincs,de túlélem :D -
akos #9544 o9? király vagy...