27327
  • hen-tes
    jól hangzanak (Y)
  • Palinko

hát ez nagyon kedves... az a kis vigyorgó emberke a ki mutatja a **** jelet.. nem így ismertem meg a fórumot...
  • Amse
    az jó!
    ha lesz új layout / design akkor abban helyet kap ezek közül valami még?:
    -kategóriák megadása a hsz-eknél (pl: kép, link, kérdés, megoldás, akármik) és ezek alapján külön kilistázható hsz-ek.
    -a galéria egy könyvtárjának kilinkelése a [szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés] mellé ugyan ilyen felugró javascript-es megoldással és a képekre kattintással ubb kódot beszúró módszerrel?
    -volt még vmi, de elfelejtettem... :)
  • St
    mindkét megoldás jó ötlet, dizájncsere után lesz pár fejlesztés, köztük lesz erre is valamiféle elfogadható megoldás.
  • Dodo55
    Én ezt úgy oldom meg, hogy középső gombbal kattintok, és akkor új tabban nyílik meg, és a főoldal marad, és tudok a többire is középsőgombbal kattintani, aztán ha mind megvan, akkor csak a tabok közt kell váltogatni.
  • Amse
    a letöltődés problémát nem lehetne megoldani úgy, hogy csak a főoldalon hívja le az adatokat a topicoc között ugrálva pedig passzív maradna?
    ezzel meglehetne spórolni azt, hogy ha van 10 topicban új üzenet akkor 10x ki kelljen menni a főoldalra és lekérni az adatokat.
  • St
    volt már róla szó, megindokoltam miért nem.
    olvass vissza.
  • littleNorbi
    Ez kellene a SG-nek!Hogy mikor böngészem a topikokat akkor is ott legyen ez a "bal oldal".

• Amse
    ígye:
    :) , :( , =) , =( , :oD , :D , -.- , ^.^ , B| , :C , :@
    na ez már 11
  • geri15
    Akkor írj egy howto-t :P
  • Borg
    Nemtom mi a problémátok, én 150-et is beteszek egy postba :P
  • akyyy
    #27-es komment, baromira egy gif!

amúgy hogy ne szemeteljesm szét atopicot, sztem lehetne eg ynaptár funkció az sg-re! ami alá kiírná anévnapokat is:)
  • PLackó
    ha megnézed az egész egyetlen gif ami sok szmájlinak látszik...
  • artschi
    ok, ezt nem néztem :)
    akyyy: lehet, hogy bug
  • akyyy
    nem korábbi, mai napi:Ccsak nézz be ide:C
  • hen-tes
    2005.01.05.
    - max. 10 szmájlit és max. 10 képet lehet beszúrni a fórumba

jó dolog a Változások napló. -.-
  • artschi
    akkor az korábbi post, nemtom mikor lett korlátozva 10-re.
  • akyyy
    gumiba is, de mégis előfordul hogy vagy 30-at tesz be... azt tudom hogy ha szmájlit akarok sokszor, akkor képkéntis, és szmájliként is beszúrom, de így is csak 20 jön ki, és nem 30 meg 50
  • hen-tes
    a gumiszobában is szól -.-
  • artschi
    lehet, itt amikor 10-nél több képet/szmájlit próbálsz beszúrni egy post-ba, akkor szól, hogy 10 a max.
  • CUCLI
    mer gumiban van olyan post amiben kb 30számjli is van
  • artschi
    több hozzászólásban :)
    hozzászólásonként 10 szmájli/kép a megengedett.
  • akyyy
    Hogy lehet 10-nél több szmájlit és képet beszúrni?
  • Pheel

Erre valami ötlet? Elég gyanúsan néz ki. Most produkálta nekem az oldal. IE6, bár szerintem szerver oldali a baj.
  • geri15
    Értem, és köszönöm a kimerítő választ (Y)
  • St
    1.) unom már hogy beszúrt képek alá oda van írva, hogy a képeket a www.képfeltöltés.hu tárolja (vagy vlmi ilyesmi)

2.) mi van ha letörlik, vagy összeomlik a rendszerük és itt leszünk egy csomó piros kockával a fórumba betöltve

3.) a képeken keresztül információkat tudnak gyűjteni a látogatóinkról, látogatottságról, sőt még akár cookiekat is tudnak a felhasználóknak kiírni. ugye nem kell részleteznem, hogy ez milyen típusú adatgyűjtésekre alkalmas...

az egyéni kis képfeltöltőoldalak soha nem lesznek tiltva, de az ilyen nagyok mindig. napokon belül az SG Ingyenes fórumrendszer 27000 fórumán is tiltva lesz.
  • St
    nem törlődik
  • St
    korlátlan
  • Max7
    az korlátlan! nincs megszabva (szerintem mivel egy egyszerű fájlfeltöltésről van szó) engem inkább az érdekelne hogy látom hónapokra bontjátok! valami idő után ezek törlődnek vagy ugyan úgy megmaradnak? :S
  • Pheel
    Az egy kép mérete oda van, de az összes (egy ember által feltöltött) kép által foglalt terület maximális méretére kérdeztem. Az is?
  • Lazarus
    Itt az enyém :) iaro.srv.hu
    bocsa szpemmelésért
  • geri15
    Soha nem aggódtam :) Egyébként honnan ez a nagy felbuzulás? Esetleg tett érte valamit, vagy csak a'la natur spontán jött az ötlet?
  • hmhm
    még kismillió képfeltöltős oldal van, vagy kb 5 perc alatt csinálsz egyet magadnak.. , jogos a letiltás
  • St
    Ne aggódj, több nagy fórum is tiltani fogja napokon belül...

• geri15
    Érdekes meglátás. Mindenesetre annyit hozzáfűznék hogy még rengeteg fórum van az SG-n kívül is, és a legnépszerűbb (magyar) képhosztoló akkor is a képfeltöltés.hu marad, ennek ellenére dícséretes kezdeményezés.
  • St
    ez a képfeltöltés tavaly szeptember óta ott van.
    limit oda van írva.
  • Pheel
    Na így már okés. Limit?
  • St
    képfeltöltés az SG-n. észrevetted már?
    [szmájlik] [makrók] [url] [kép] [képfeltöltés]

ha egy kép 200k-nál nagyobb (VIP), akkor inkább ne szúrd be.
  • Pheel
    Erős méretbeli eltérésekről tudok beszámolni.
  • artschiatwork
    saját galéria?