Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Mindegy milyen böngészõt használok, az sg nagyon szarul néz ki (mármint a betûtipusok szarok valamiért).
egyébként eddig amiket láttam minden más lap szép, még szebb mint win alatt..
(egyébként slackware 10.1 van fent a legujabb Xorg-al)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
<#hehe>#hehe>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ie6, ffx1.03, tûzfallal/tûzfal nélkül is káccol
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
jóak így 30 másodpercenként törölni egy-egy üzit. 😄 élvezem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
21:33 Ibron: +h
21:33 Ibron: na ya,de nekem abba szótárak vannak meg Yahoo meg Letöltés és ehhez asonlóak
21:31 Amse: jobb felsõ sarok
21:30 Ibron: csak nem tom,h merre vana fórum keresõ😄
21:30 Ibron: aha..hmm..picit elnéztem,LOL😄
21:29 Amse: talán a fórumkeresõt használd ne a fórumozó keresõt
21:28 Ibron: ill,LOL..nem is ,hanem nicket hozott be:Sims 2 Fan😄DDD
21:25 Ibron: mer mentem hátra legalább4oldalt a fórumban de nem találtam
21:24 Ibron: hy all!.....faszom ki van,mire yo a Fórum keresõ?nagy kalap szar😄..beírtam,h Sims 2..erre bejött,h Sims 2 és privát,de semmi fórum
most vagy õ nagyon hülye hogy nem talál meg egy keresõt, vagy én vagyok ilyen rohadtul képzett....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Többé nem írunk ide! 😄DD
...sose azt nézd...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Nemhogy örülnénk neki, általában megcsinálja ha értelmeset kérünk de még itt ofoltok...nc.
Bazinga!
...sose azt nézd...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M