27327
-
Vlala #9789 Ebben van valami. -
#9788 ráadásul az oda írogatók a szurkolj háborúzz elvet követik :( -
#9787 megtisztelésnek veszem hogy általában hetente 1x szólsz hozzá eme nemes topichoz, de az én hozzászólásomra 3 percen belül válasz érkezett...
Előre elnézést kérek hogy csak most reagálok...
Nos egy ctrl-c ctrl-v esetén az a baj, hogy nem tudom átmásolni a kedves hozzászóló nevét, továbbá ip-jét...
Tudom marha fontos...viva la ironia...
És azt is tudom hogy nagyon nagy kérés...
De ha túl nehéz akkor hagyjátok a picsába... -
#9786 tódó,,,ez japan?? vagy tudú ra gondoltal? -
#9785 ha neadj isten lesz egyszer autós kategória, csapjatok már mellé egy foci kategóriát is, a sport fórum sztem így teljesen használhatatlan... minden másfeledik topik vmi idióta csapat vagy még idiótább szereplőjének a fan topikja... -
#9784 igen, már egy éve kértem énis. hamarosan megoldodik!:) -
#9783 tódó listán van majd hamarosan lessz -
#9782 igen igen... ezt én is szrettem volna már kérdezni, csak elfelejtettem :c -
#9781 nem lehetne olyat hogy egyszerre tobb uzenetet lehessen torolni a privi uzenetek kozott??? hotmail mintajara bejelolgetos rendszerre gondoltam... -
#9780 persze
ctrl+c, ctrl+v -
#9779 Megoldható lenne hogy a saját fórumokban (mármint a kilső, weblapba beilleszthetőknél) egy hozzászólást át lehessen helyezni egyik topicból a másikba? -
#9776 azért mert kretén a véleményed.
egy kormányzati közlemény szó szerinti közlése nem a "szenzációhajhász" kategória. kell hozzá minimális IQ, hogy ezt felfogd.
ha tovább feszegeted a dolgot akkor bant is kaphatsz. -
#9775 Jó lenne ha nem kapna az ember már a véleménye miatt is büntetőpontot... 2x törölték a madárinfluenzás topicból a véleményem és még büntetőpontot is kaptam.. egyszerüen nevetséges már maga az indok is -
#9774 Mert egybeírta a topikcímet, így nincs sortörés, ezért húzza..
(gondolom én) -
#9773 nekem semmi se az igazi, kicsit minden odébb/másképp van -
#9772 a statisztikáknál is szét van csuszva firefox alatt, a db-t uj sorba teszi -
#9771 A legújabb témák kicsit szét van csúszva firefox alatt.
De gondolom azért mert van egy hosszabb topiccím benne. -
#9770 inkább sortörés kéne oda, nem? -
#9769 Nem lehetne megoldani, hogy az [ IMG ][ /IMG ] után és elé egy space-t alapból berakjon a rendszer? Szánalmas, hogy egy rakás gyerkőc képtelen ezt magától megtenni és csak a fórum képét nyomorítják tovább azzal, hogy a szövegük egyik része a kép fölött, a másik része meg a kép balalsó sarkánál van. -
#9768 auto rovat -
#9767 miért vagyok még mindig némítva a chaten?:| -
#9766 köszi igy müxik, de elég zavaro, hogy CSAK igy müxik?
orvosolhato a problem??
ezt most globálisan kérdem
délután még nem volt vele gond -
Dodo55 #9765 Kattints erre:
Ott van fönt a topic headerjében. -
#9764 nem tudok, olyan mintha ennyi lenne csak a topik tartalma, nincs elözö, meg következö oldal:/ -
#9763 lépj az előző oldalra, aztán vissza -
#9762 ebben a topikban miért csak 6 kommentet tölt be, akármit is csinálok???
hiába frissitem, vagy lépek be ujra -
#9761 szerintem jó ez ahogy most van... -
#9760 csinálj jobbat ha ennyire ráérsz...
a mostani is több mint 2 éves, és senki se panaszkodott még. -
#9759 Szerintetek nem nézne ki jól ha a fórumozók fényképalbuma valami profi flash szerkesztő által (én nem értek a flash-hez) úgy lenne megcsinálva mintha tényleg egy albumot olvasnál? Lapozás, meg ilyenek. -
#9758 Esetleg az, hogy a felnyíló szmájli ablak ugyan úgynézzen ki itt is és a saját fórumokban is, nagy kérés ? -
#9757 ok, akkor mondjuk a 3.-nak kellene felugrani a 2. helyre, nem? és így tovább. -
#9756 biztos törölve lett! -
#9755 Elbújt!
-
#9754 És a 2. helyezett hol van
-
#9753 off topic: a topic témájától eltérő hozzászólás
spam: felesleges, sok, értelmetlen, off hozzászólás -
#9748 biztos igazad van abban,hogy régóta így van,de sz.tem akkor is levehetnék a jelet... vagy csak akkor lehetne topicot nyitni,ha már az 1. üzenetet is rögtön beleírná a nyitó... sz.tem nem lenne hülyeség... -
#9747 omglol :DASD:D
ok köszi :o) -
#9746 thx ész és valóban ;P -
#9745 még egy éve sem vagy itt, pedig ez régóta így van :)
St, az összegyűjtött szmájlik még megvannak? mi lesz velük, mert voltak közöttük nagyon jók is -
#9744 a privát üziket felejtetted el =) tudod ott is jól jönne a külön ki és bemenő üzik listázása, és főleg a saját üzenet megőrzése :)