27327
-
#10731 Nem léptem besehova, nem hekkeltem fel semmit, egyszerűen böngészőböl. A probléma ezért súlyos, és ezért szeretném ha nem agyalágyultak irogatnának privit kiadva magukat adminnak, hanem egy fejlesztő. Nem akarok vele ártani, azt akarom hogy kijavitsak. -
#10729 ott van... -
#10728 És ha elmondtad volna csak úgy simán, hogy találtál egy bugot?
Mit kell itt módosítgatni, amihez amúgy sincs közöd? :|
Simán feljelenthetnek hackelés miatt :| (megjegyzem jogosan) -
#10727 Emberek, azthiszem felfedeztem egy bugot:)
Szeretném ha egy sg.hu-s fejlesztő felvenné velem a kapcsolatot, szivesen leírom hogy hol és mi a probléma.
Bocs a logotok ért. -
#10726 sg logó fentről hovalett?
The requested URL /pics/sglogo_uj.gif was not found on this server. -
#10725 Valakinek volt 1 accountja , a srác nagyon az ideiglenesre ment rá , mi lenne ha ha meglepiként véglegeset kapna ? -
#10724 lál, elgurult a gyógyszered? :| -
#10720 énis megváltoztatnám, de nem hiszem, hogy ilyen lesz. -
#10719 Lehet hogy már mondták, de pl névváltoztatás... Én 3éve vagy mikor regeltem, és akkor még ékezettel meg minden nyamnyialval irtam a nevem, mamar tok gany igy, ess szeretnem megvaltoztatni... -
#10718 Minimum 2 karakternek kell lennie. -
Borg #10717 mik vannak... ;) -
#10716 törölték :o -
#10715 nyisson magának www.g.hu néven oldalt:) -
Borg #10714 Hajrá. -
#10713 csajozós oldalt kéne kiírtani még, azt a reklámos csókát legalább 20x vágtam már ki :( -
Cat #10712 tele van illegális zeneletöltésekkel
csak egy levelet kell irni a gportal.hu nak, és azonnal törlik. -
Borg #10711 A 3bit.try.hu ellen lassan valami ellenoffenzívát is indíathatna az SG.
Kissé unom már, hogy hetente kell egy új usert kibasznom azért, mert 50 topikba beirja az oldal reklámját. -
#10710 speciel a freemail tényleg szar (amikor tavaly gyengélkedett jóideig, az betette a kaput)
az opera meg a sajátos szabályújraértelmezései miatt nem az igazi (sok dolog van ami megy ie és a gecko motorosokkal, de operával persze nem, nem is a fejlesztők álma operára optimizálni) :| -
#10709 köszönjük a konstruktív hozzászólást, szia! -
tehen_m #10708 Csak fikázni tudja a másikat.
pl.: ezen az oldalon freemail szar, opera szar... -
#10707 Jaj. Ezek csak találgatások.Biztosan nem tudhatod. Ilyen a statisztika. -
#10706 Ezzel semmit sem mondtál. -
#10705 vannak még más böngészők =) -
#10704 akkor melyiket használjuk, hogy tökéletes legyen az oldal? -
Cat #10703 az nem jut eszedbe, hogy van aki háromnaponta nézi a lapot, vagy csak ha éppen játszik vmivel és elakad benne? :D -
#10702 Tegyük fel, hogy egy nap, ha 60000-en látogattják átlagban az SG-t. Na mivel tudjuk, hogy 130000-en vannak regisztrálva. Ennek valamennyi %-a a megduplázott reg. Így a hónap végén szerintem sok mindenkit érdekelne, hogy hányan, hányszor látogatták az SG-t. -
#10701 A fórum beszélgetésre, témákban véleménykifejtésre való.. Miért kéne folyton tudni vkiről, hogy milyen "aktív"? van aki a gumiba ír naponta sok sok hsz-t van aki meg a tudományosba lehet hogy kevesebbet, de velősebbet ír.. stb.. meg ottlehet ez a szpemszülés.. Az lehet hogy feldobná a fórumot, csak tényleg kéne egy ilyen? :) -
#10700 Az ötlet szerintem jó, csak az a baj -mint már említették előttem-, hogy a sok vérpistike gondosan ügyelne, hogy folyamatosan maxon legyen az aktivitása, mert az a menő. Ez pedig szpemet szül :( -
#10699 és nézd meg mi történ ennek a példának a nyomán haladva a hozzászólásszámlálóval :P -
#10698 Hát nemtudom, de szerintem fordítva van, mert aki rendszeresen fórumozik és régebb óta itt van, az nem hiszem hogy leugatna vkit, persze vannak kivételek.
Bár mondjuk akkor meg amazok mondanák hogy: azthiszed te vagy itt a guru, hogy állandóan itt vagy és írogatsz?! :)
De más példát nem is nagyon lehet hozni, ami ellenezné sztem. :) -
#10697 ez viszont eléggé 5letes bár akkor visszahzonák azt amit a hozzászólás számláló csinált: "hülye ujreg" meg megnne a kötözködés hogy "alig vagy itt mit ugatsz bele stb..." de szerintem is feldobná kicsit a forumot ;) -
#10696 1. szerintem feleslegessemmire nem használnád
2. pont ezzel volt mostanában problémánk egy oldalon hogy mivel minden lapletöltésnél volt 1 mysql frisítés így egy 25e taglétszámú oldalnál volt hogy +3000 mysql kérésel meg lett toldva (1-60 másodpercenként) a terheltség és kurvára beterhelte procit! Lehet hogy megtudják oldani máshogy lehet hogy itt kemény dual gépek vannak de szerintem tök felesleges lenne! Ha meg reklámozni szeretnél nem hiszem hogy az érdekel hogy hányan vannak online az oldalon hanem hogy napi hány reklámletöltés és napi hány egyedi látogató van........
1 elfogadható érvet mondjon nekem valaki hogy mi értelme ennek?
-
#10695 Mi kéne, hogy még jobb legyen?
Támad 1 5leten, bár nemtudom hogy mennyire megvalósítható.
1 olyanra gondoltam hogy ki lenne jelezve egy kis "csíkkal" a fórumozok hozzászólásanál a dátum mellett balra hogy ki milyen aktív fórumozó.
Ez mondjuk abból tevődne össze hogy ki milyen sűrűn jár itt és sűrűn szól hozzá 1-1 témához.
És ha mondjuk rámegy az egérrel a csík főlé kirja vmi szöveget pl. Vendég, Rendszeres látogató, stb ezt ki lehet találni.
Itt egy bemutató kép mire is gondolok pontosan:
Kicsit színesebbé tenné a fórumot sztem és tényleg sok mindent le lehetne vonni belőle -
#10694 Ebből az úgynevezett "jelenlegi létszámkijelzőből" lesz valami?
(remélem) -
#10693 olvass vissza volt már róla szó nem 1x nem 2x -
#10692 újabb üzenetfejléc-színeket mikor akartok beújítani?
[a szivárvány minden színében] -
#10691 De most komolyan! kéne egy ilyen az SG-re. -
Cat #10690 ott van a medián, nézegesd. -
#10689 engem is érdekelne mindenféle ilyen dolog -
#10688 Tegyétek fel kérdésnek a főoldalon, úgy mint azt amikor azt kérdeztétek az SG-sektől, hogy legyen-e politikai fórum az SG-n. Na szerintem ugyanígy, csak Azt a kérdést tegyétek fel hogy legyen-e ilyen kijelző az SG-n.