Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
reméljük belefér az éves újítások listájába 😄
már elsõ olvasásra sem 5 perces meló egyik sem, gondolom az idõigényesség az egyik legfontosabb szempont.
a kimenõ priviket nem nehéz megoldani, a törlésre kéne egy jogosulsági szint, és szevasz (legalábbis a dromon így megy) 😊

shit happens

Carlos
Ja, barátok, meg tiltólista.
Aki tiltón van az nem privizhet rád.
Full jó lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Amse
+ a kimenõ üzenetek mentése <#vigyor3>
de akár sg mail-rõl is mûködhetne😮
szal látnád az ott lévõ leveleidet is és ha jönne mail akkor a fórumon is láthatnád.

Punkerwork
St nem lehetne megoldani hogy priviknél is le lehessen tiltani 1-2 embert?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Láma!
felvetem a kérdést ismét, talán már idöszerû!
a privát üzenetek csoportos törlése, megvalosithato-e a jövöben valamikor?

Akkor most képzeld el a veszett jó csajos topikot egyetlen oldalon: letöltés után küldi a szolgáltatód a felmondó levelet. <#hehe><#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Carlos
Mondjuk ez igaz. <#szomoru1>
DE!!!!!
Mivel a nagyon fõemberek adnák (nem autómatice), ezért el lehetne bírálni.
Tehát viszonylag rövid idõ alatt elért 10.000 hozzászólás = spammer.
Nem kap.
1+ év alatt elért 10.000 hozzászólás = nem valószínû, hogy spammer.
Én már ittvagyok vagy 2-3 éve és még nem értem el a 10.000-et. Bár nincs is annyi idõm!

Þór vígi þessi rúnar

Szvsz a második fura lenne: ld. szpemmerek :\
ivjoe
Szpemmereknek jelzés?
Punkerwork

Carlos
#6684 valami, bármi?

Eszembe jutott még egy lámaság.
Az emberek 10.000 hozzászólásonként kaphatnának valami grátisz kijelzést a csillagok elé (kereszt, kitüntetés vagy ilyesmi).
Ezis növelné az adott személy presztizsét és megbecsülését. Szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Punkerwork
neked igen.....

cSuwwi
a sok sql lekéréstõl meglassulna a fórum, akármilyen gép van alatta
a böngészõrõl nem is beszélve (már a mistral teljes listájánál is meg akarja szakítani a firefox)
cache-elve megoldható lenne, csak van-e rá igény? (és tárhely)
vagy teleport-tal/flashgettel is le lehet szedni, kis ügyeskedéssel

shit happens

Carlos
És a szerverre nem gondolsz?
Azért mert te letöltöd a 1000 másik ember mért szívjon?

Þór vígi þessi rúnar

igen, de idõm, mint a tenger :Ð
Dichter
egy nagyobb topiknál 50.000 hsz jelenne meg egy oldalon. Nemcsak a szervert, de a Te kliens gépedet is izzasztaná.

Ilyet mé nem lehetne, jópár fórumon van ilyen megoldás, és nekem is teccik.
Carlos
Ezzel tökéletesen egyetértek.
Itt nem a VIP-pel kapcsolatos bónuszokra hívtam fel a figyelmet, hanem a VIP státusz megszerzésének könnyedségére!

Þór vígi þessi rúnar

Punkerwork
VIP mert extra jogai vannak pl nagyobb képtár.....

Carlos
Utolsó sirámom!

"Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában."

Namost. Nekem ez baromira nem vip. Ok, tudom, nektek is kell ez a kis plusszbevétel, de így minden viszonylag nyúbi VIP tud lenni egy hónap után.
Meg a 200 hozzászólás? Ugyanmár. Szerintem szánalmasan kevés (nem próbáltam, de szerintem: bemegy a gumiba, õrültködik fél napot és máris vip lehet).
És egy hónap után nem lehet valaki törzstag sem.

Számomra az optimális (lehet lehurrogni, tudom, úgysem lesz igy, csak leirom):
2-3 hónap viszonylag rendszeres látogatás (hetente 1-2x legalább) és (nem vagy) minimum 1000 hozzászólás.
Na egy ilyen ember már vip. Bár tudom, hogy a bevétel megcsappanna, de akkor ne VIP legyen a neve.

Ez csak az én véleményem. Köszönöm, hogy meghallgatatok!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor bocs, kiszedem!

Þór vígi þessi rúnar

Dichter
kb 50 hsz-szel ezelõtt volt errõl szó.

Carlos
Akkor törölhetitek a hsz-t, ha gondoljátok!

Þór vígi þessi rúnar

Dichter
Láttuk már, köszi. Bug, együtt kell élni vele 😊

Carlos
Még nem igazán jöttem rá a 100%-os reprodukcióra, de ha rájövök feltétlen szólok.
Nagy valószínûséggel akkor történik valami, ha belépsz egy topikba, elkezdesz írni de még nem frissül teljesen az egész (250 hozzászólás). Ezután egy villanással jelez, hogy minden betöltve és ekkor jön/jöhet elõ a dolog.
http://www.sg.hu/galeria/10288229371123496795.JPG

Þór vígi þessi rúnar

St
mikike pls. menj a gumiba és ott áruld az okos gondolataidat. köszi.
mikike
...viszont le tudnék menteni egy topicot és net nélküli gépen is tudnám olvasgatni

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sadist
Plusz a sávszéled is meggebedne. Fõleg a 10000+ hozzászólásos topikoknál.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

EOX
az valószínüleg túlságosan leterhelné a szervert a nagyobb topikoknál

Retteketet

mikike
jó lenne egy gomb amivel a témában az összes hozzászólás megjelenne egy oldalon és nem kellene lapozgatni a végigolvasáshoz

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dichter
Egyszerûbben is meg lehetne oldani. Lenne egy kis input, amibe beírod a hsz számot, és az SQL fv. kilistázza az adatbázisból azt az egy hozzászólást. cSuwwi biztos jobban le tudná írni, de a lényege ez.

Amse
😉
jah, sajnos.akkor be kell építeni 1 bonyolult matekszámítást ami kiszámolja, hogy melyik oldalon van és odalapoz. 😊))

Igazad van az oldalszámos dolgot félrenéztem.

Viszont a hozzászólásra hivatkozás csak akkor mûködik, ha a kérdéses hozzászólás az adott oldalon van. Próbálj meg mondjuk a 3000-es hozzászólást elérni...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Amse
nem erre gondolsz?kép
,de mûködik az efajta hsz elérés:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#6667
talán elég lenne az is, ha valaki beírja pl azt, hogy #6667 akkor azt automatikusan linké generálódjon miután elküldi.

Sadist
sátánték D:

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hol? Mert nálam se FF, se IE alatt nincs. Egyetlen legördülõ menü van: ahol a fórumon belül a topikokra tudok ugrani közvetlenül.

Apropó: tényleg, régebben mintha mûködött volna a hozzászólások közvetlen elérése <topik_URL-je>#<hozzászólás_száma> formában, ilyenkor odaugrott a böngészõ. Most mintha nem mûködne (vagy nálam nem megy valami?)

(Pl. ezen hozzászólás elérése: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254#6667)

cSuwwi
a kettes jó ötlet, én is már gondolkodtam a megvalósításán, de ha átlagolva számol, akkor az esetleges törölt üzeneteknél eltérések lesznek

pl. 6000-6100-ig lesz a listában, de 6000-6110-ig listáz, ha 10-et töröltek, én legalábbis erre jutottam elsõre.

#6666 <#vigyor4>

shit happens

hen-tes
2. (y)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Amse
3/a az oldalak legördülõ menü fent is van.

Ötletbörze:

1. Topiknyitás: a topiknyitást és az elsõ hozzászólás beírását kapcsoljátok ösze. Vagyis a topiknyitással egyidõben kelljen megadni az elsõ hozzászólást, nem pedig úgy, mint most, hogy megnyitja a topikot, aztán valamikor beírja az elsõ hozzászólást.

2. Az topikok alján levõ legördülõ menükben - ahol az oldalakra lehet ugrani közvetlenül - ne az oldalak száma szerepeljen, hanem az oldalakon szereplõ hozzászólások száma "-tól-ig" formában, természetesen figyelembevéve a felhasználó beállítasait ("egy oldalon megjelenõ hozzászólások száma").
A probléma az, hogy ha hivatkoznak egy bizonyos számú hozzászólásra, akkor elég nehéz megtalálni, hiszen a hozzászólások ide-oda "ugrálnak" az oldalon.
"Ugrálás" alatt a következõkre gondolok:
Van egy 354 hozzászólásos topik. A 354. hozzászólásban hivatkoznak a 154-es hozzászólásra, amely 100-as oldalbeállításnál még a nyitóoldalt követõ oldalon olvasható. Hozzáírnak még kettõt a topikhoz, mire a hivatkozott hozzászólás már a nyitóoldalt követõ második oldalon található.

3. A keresõsáv ne csak az oldal alján szerepeljen, hanem a hozzászólásos szövegmezõ és a hozzászólás lista közt is. Lásd tipikus "most lusta vagyok utánaolvasni, légyszi válaszoljatok" típusú hozzászólások. Szerintem egy csomó embernek fogalma sincs arról, hogy lehet keresni a topikokon belül is.
3/A Esetleg felkerülhetne ide az oldalugrásos legördülõ menü, de ez nem lenne annyira fontos, mint a keresés.

DanielT
Jaja, ma pl 30 hozzászólást átugrott, pedig csak olyan 5-10 körül szokott.
Dichter
Nálam is megtörténik mostanság párszor.

Amse
miért van az, hogy néha elcsúszik az utolsó olvasott üzenetem.szal pl tegnap este olvastam 1 topicot és ma 3 újat írt ki, de azok mind tegnap estiek és olvastam õket.és van ez fordítva is, hogy pár üzenetet olvasottnak jelez, pedig nem láttam még õket.

maozedong
sajátját? Dddddddd

Resurrection!

Match
ok, nem szóltam...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Gmail?

Egy extension-bõl kifolyólag egy kattintás egy ikonon és már tölti is a webes felületet új fülben. <#bee1>

De ez már OFF.

cSuwwi
a jelszó megjegyzõs böngészõknél megadható többnyire egy mester jelszó is (myie-nél tudom hogy volt, de sztem ffx-nél is van). használd.
böngészéskor 1x megadod, és minden jelszavas dolognál felkínálja, ha mentetted

shit happens

Match
nem mentek le jelszót a gépre és nem maradok bejelentkezve...tudom hülye vagyok de mivel soxor volt hogy ezer helyrõl neteztem, mexoktam...
És pl mennyivel szarabb lenne a gmailt is használni ha nem menne úgy hogy beírom a címet, enterezek, és már írhatom is a nevet, jelszót. Nem kell az egérhez kapkodni...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Miért, te kézzel írod be minden egyes alkalommal? Nálam a böngészõ csinálja, csak az OK-ra kell nyomnni. <#idiota>

PResident Evil
vki igen elkényelmesedett 😄