Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
rányomsz a nevére és látod az infojánál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bocsi, ha volt - nem olvastam vissza, sietek.
Lehetne kommentet írni a büntiponthoz, hogy amikor föléegérkedek, ne azt írja, hogy n darab büntipont, hanem ha XY büntet, akkor lenne a tooltip ablakban. Így mindenki egybõl tudná, mi történt. Én soxor kíváncsi vagyok.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Bandew
Sztem az elég rossz, hogy a "megnyitott témák" kikerülnek az adataidból ha az egyik topiknak lesz házigazdája. De hisz attól még én nyitottam!
Nem mintha annyira felháborítana a dolog, csak sztem így logikus, nem? :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kicsit bonyolultabb beszúrni :Ð
Dichter
Tedd a galériádba. Annyit pakolsz, amennyit a galéria enged, és olyanokat, amilyeneket akarsz.

ivjoe
Ez az átka, ha közben olvas az ember. Válaszolnak rá közben 50-en.
tényleg, új szmájlik sosenem lesznek?
ivjoe
TAB + ENTER-rel elküldi.
Sortemelni meg SHIFT + ENTER-rel lehet mondjuk MSN-en.
Kandurex
Új megszentelõs szmájlit!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amse
erre céloztam én is😉

cSuwwi
nem sima enter, hanem tab majd enter, így is jó sztem

shit happens

Amse
ez nem chat, de két gombnyomásból már megy az üzenetküldés.

egérgörgõvel 😄

...sose azt nézd...

Sir Quno Jedi
Az kéne még csak ! Mégis mivel emelnél sort az üziben ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nyami
enterrel is el lehessen küldeni a hsz.-t

DanielT
A fórumstatisztikákhoz lehetne egy "összes regisztrált tag" stat ot rakni?
cSuwwi
írtam be egyenlõségjelet az aláírásomba (másolva mûködik), nincs benne semmi ördöngõsség, csak sima html ismeret

http://www.ascii.cl/htmlcodes.htm

ugyanígy volt bent régebben kacsacsõr is, meg minden tiltott karakter. számmal is lehet hivatkozni minden karakterre 😊

shit happens

Dichter
Na most ez hogy van? Ott az aláírásodban az = jel.

Amse
jobb mint a semmi, de jó lenne ha sg-n belüli reklámozást lehetne legalább linkelni 😊

cSuwwi
href.hu
vagy
tinyurl.com

megoldható :]

shit happens

hen-tes
persze csak a vip-eknek, igaz? -.-

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

akyyy
és rá lehesen kattintani

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

FtranX
én annak örülnék, ha lehetne URL-t linkelni. természetesen korlátozásokkal: csak egyet.

Sadist
De bele lehetne venni, hogyha valaki x idõn belül újabb turpisságot csinál, akkor a kiszabható büntiszám is emelkedne. Pl. valamikor szpemmelt, kap érte 1 büntit. Ha két hét múlva megint szpemmel, akkor már nem 1, hanem 2-t kapna érte.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
igazából nem lehet, mert pl visszaesõket máshogy pontozunk stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pyx
Nem lehetne engedni egyenlõségjelet aláírásban?
Topiklinket pl nem enged betenni.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sadist
Kircsi, ezeket le is lehetne írni valahova, hogy pl.
spam 1 bünti
reklám 2 bünti
18+-os kép/link 3 bünti
stb.
Szal meg kéne szabni, hogy miért mennyi jár, mert minden moderátor másként osztja a büntit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
spam-ért ezentúl csak 1 bünti megy.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Feladó: St
St visszavont 3 db büntetõpontot!
Feladó: St
St 1 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
spam (by punker)

Öhm, ez mi? Jófiú voltam és visszavontál két büntit? 😊 Htxvm!

Punkerwork
unreg-eknek van csak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sadist
Hozzászólásban elhelyezett reklám? :S Szerintem sürgõsen futtass le egy Ad-aware-t és/vagy Spysweepert!

Amse
azt az "egyszerûbb" felhasználók kevésbé használnák szvsz.

ivjoe
Vagy mondjuk tag-ek?
Amse
Lehetne pár kategória a hsz-ek között.valahol a mehet gomb környékére kéne kipipálhatós módszerrel rakni szerintem olyanokat, hogy kép, kérdés, válasz, link...(meg lehetne más is, de most nem jut eszembe) és ezekre lehetne külön keresni, hogy pl csak azokat a hsz-eket listázza amiben a kép ki lett pipálva.
remélem érthetõ

ötletes dolog a hozzászólásban elhelyezett reklám, vip-ként is látnám?

<#felkialtas> Minap külföldön voltam, ahol az idõeltolódás miatt zavaros idõpontokat írt ki a fórum!
Esetleg megoldható lenne beállításoknál megadni, hogy melyik idõzónában vagyunk?

hen-tes
én személyszerint pont hogy kevesebbet írnék
mert nem vagyok spammer!:p

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Carlos
Szerintem is kevés a napi 40.
Amúgy szerintem felesleges ezt tárgyalni, amig nem mondják rá a fejesek, hogy ok.

Þór vígi þessi rúnar

maozedong
nem, csak ... 😮

Resurrection!

Match
félsz? 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

maozedong
a 40 a szpemhez nem keves egy kicsit ? 😮

Resurrection!

Match
na megígérem neked hogy ha meg lesz csinálva hogy a bejelentkezésnél a névnél villogjon a kurzor, és ha elbaszom a passt akkor ha visszamegyek akkor meg a passnál, akkor befizetek.

de amúgy nem kell komolyan venni...én mindig csak poénból írom le ide az ötleteimet, nem gondolok arra hoyg esetleg egyszer meg lesz valósítva...

DanielT
Elmúltál 18 éves, majdnem 3 éve vagy itt(userinfo). Szerintem beleférne ennyi támogatás az oldalnak. Na mindegy, nem szeretnék ebbõl vitát, úgyhogy itt le is zárom a témát részemrõl.
Match
fizeted?
Nem.
Hátakkormeg?

DanielT
Öööö, miért is nem?
Match
nem lehet mindenki vip...

Carlos
Akkor korrigál (szerkesztés)

Þór vígi þessi rúnar

olyat nem lehet megvalósítani, hogy "hozzászólás elõnézet"? képlinkeknél eléggé gáz, hogy az ember utólag látja csak, h elbaltázta, meg hasonlók

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Match
mondjuk a határokat lejjebb lehet vinni...
és a legalsó lehetne read-only user, mert úgyis szeretitek ezt a kifejezést 😄

Carlos
Ez jobb ötlet, mint az enyém!
Grat!
Szuper ötlet (lenne).

Þór vígi þessi rúnar

Match
szerintem alapból hülyeség a hozzászólások alapján rangsorolni a fórumozókat.
Az már sokkal reálisabb lenne, ha a regisztrált napok és a hozzászólások arányában lennének rangsorolva.
pl:
napi 40-csillagoség átlag hozzászólás: szpemmer.
napi 20-40 átlag hozzászólás: mittomén...nagyonaktív tag 😄
napi 10-20 átlag hozzászólás: standard fórumozó.
napi 4-10 átlag hozzászólás: csendestárs.
napi 0-4 átlag hozzászólás: élõ(?)halott(?).

mondjuk 3 hónap után lehetne rangot kapni, addig newbie az ember. és minden rangot a neve mellett jelölne egy kis kép (mint a csillagok).
nem mondom hogy támogatom/nem támogatom az ötlet eme megvalósítását, de sztem túl sok meló lenne megvalósítni, és ahhoz képest nem sok pluszt ad (esetleg néhányan keményen küzdenének a szpemmer rangért).