27327
-
#10771 Rengeteg, ezek csak alap dolgok, nagyon sok helyen nem ügyelnek a rendes ellenőrzésre, vagy lustaság vagy egyéb okokból, sajnos a felhasználó által küldött információk ellenőrzése nagyon körülményes, és az 500adik mező után saját tapasztalatok alapján is már néhanéha unalmassá válik:) De mindig van egy barom aki kipróbálgat mindent. De megszoktam már ezt a Danken Mcloadosdit vagy hogy irják, 1986 éve élek a skót fel-iwiwn:)
És a szülinapom is 0020. március 7. én van, amit nemtudom hogy számolt ki:D -
#10770 iwiwen mik voltak a tünetek? jesszus, rossz belegondolni mennyi helyen lehet akkor ilyen "bug" :S -
#10769 Csupán hepciáskodás, de így 306 évesen talán van hozzá jogom:) Mondjuk születési dátumot is lehet többször módosítani... Csak kár hogy 100 fölött tisztelettel van a személyiségi jogaimra, és nem írja ki hogy 300-310 közt:D -
#10768 Nem jutottam be a szerverre, nem is volt cél, csupán unatkoztam, ami az iwiw-re is veszélyes lett aztan:) Ott nem ennyire mondjuk...:D Szóval nyami bocsesz a logodért, nekem nickváltoztatás terén azis megfelelne ha csak az ékezeteket és a betük méretét lehetne variálni... -
#10767 ha már eddig eljutott megváltoztathatta volna a nevét is :) -
#10766 Gondolom fájlokat tudott törölni a szerverről. -
#10765 nade, mi is volt az a bug??
-
#10764 támogatom! megérdemelte -
#10763 szvsz ezért már jár neki hogy megváltoztassák a nevét -
#10762 a névváltoztatás jó ötlet, de én úgy képzelném el, hogy minimum 2 szer lehessen megváltoztatni vagy egyszer úgy mintha a szülinapodat véglegesítenéd... bár télleg nem tom mennyire megvalósítható, St-nek én is írtam ezzel kapocslatban privit, h meglehet e változtatni a nevem. Persze nem másra hanem csak kisbetűsre pl: Slick -
#10761 MetaMórfózis letörölte, hogy demonstrálja az sg-ben talált bug súlyosságát. -
#10760 újra feltöltöttem így már jó -
#10759 én is látom. -
#10758 nálam látszik. -
#10757 akkor megmondod mért nem látszik htx -
CUCLI #10756 temár külön vinyót érdemelsz :D
szerk: én mindenki másét látom. -
#10755 A tied tényleg nem jön be. -
#10754 hova tűnt a logóm? megint tönkrement egy vinyó? :C
vagy csak nekem mutat piros x-t? -
#10753 Ok, bocs. (a kereső nem használata miatt ölni tudnék, valszeg ezért érintett érzékenyen) :) -
#10752 most miért bunkózol? lehet, hogy 3 figyelmeztetése van, de ez most nem ad okot arra, hogy leszóld... -
#10751 IQ alapú regisztráció. Szerencséd, hogy még nem volt bevezetve, mert nem lennél itt. -
#10750 Mik lesznek a következő változások az SG-n? -
#10749 neki ugyanaz volt a név és a jelszó -
#10748 volt rá példa hogy ellopták egy user jelszavát, Raffaelo-val is ez történt -
#10747 jah lehetséges, hogy mondjuk ezt kihasználva mondjuk egy adminnnak a jelszavához hozzáfért, hogy ezt az elfelejt php után mondjuk az ő saját e-mailcímét írta és neki elküldte a jelszót, így be tudott lépni. -
#10746 igen, mostmár :|
-
#10745 nekem megy :| -
#10744 lehet,ott lesz a bug amiről St/metamorfózis beszéltek,s ezért leszedték az oldalt..... -
#10743 nekem se
-
#10742 Csak nekem nem jön be az elfelejtett jelszó rész?
(http://www.sg.hu/forumelfelejtettpass.php) -
#10741 Szerintem megvalósítható (és hasznos is lenne)
hogy egy userinfón belül legyen olyan, hogy fel lehessen venni barátnak, és ha privátot szeretnénk küldeni neki, akkor sokkal egyszerűbb lenne, (és gyorsabb is)
Nem tudom, hogy mennyire megvalósítható ez...
Ha nem (bármilyen okok miadt) akkor elnézést.
-
#10740 jah most jut eszembe régebben már írtam:
a topikokon belül a keresőben jó dolog lenne, ha lehetne képekre keresni. mert ha mondjuk valami csak képet akarna a játékról, vagy a vicces képek topikban csak képet akarna nézni szerintem nagyon hasznos lenne.
Most ha beírjuk a keresőbe, hogy ".jpg", akkor sajna ezt kapjuk pl:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_04/szamuraj%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3E.jpg%3C/b%3E%3C/font%3E
mert pirossal ki akarja jelölni persze. szóval ha nem nagy fejlesztés jó lenne levenni mondjuk a kiterjesztésekről ezt az autómatikus kijelölést. persze egyéb megoldás is jöhet. szerintem jó lenne persze nem biztos, hogy sokan használnák. Én igen ;) -
#10739 én már fel sem merek állni, nehogy lemaradjak:)
-
#10738 erre kíváncsi leszek mi lehet ekkora hiba. -
#10737 Nem, mert még nincs kijavítva. folyamatban. de valóban súlyos. -
#10736 lehet-e már tudni mi volt az a bug? -
#10735 Ne hossszú ó-val istenem:) -
#10734 Köszönjük MetaMórfózisnak a konstruktív segítséget, példaértékű. -
#10733 Enis irtam neked, kerlek olvasd el. -
#10732 fejlesztő vagyok, írtam neked, pls. válaszolj. köszi.